Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 22:28   #1381
fatal21
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

kot spi w stodole bo tak jak kiesy wspominalam mieszkam na wygnajewie i tu tylko lasy i kilka domow

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

o wlanie balon mialam z ross malej wziac i zapomnialam.moja dzis rechotala jak swojej suczce pilke rzucalam i odkladalam obok malej a ona musiala ja zabirac.to jak sie do Niej zblizaka to amiech na caly dom

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

wiem ze zabawki hiper asuper potrzebne nie sa bo moja na kilka minut zajmuje nadmuchana torebka lub plastik po nici taki stozek.
Stary 2012-05-31, 23:07   #1382
muffinka90
Zakorzenienie

Bylam u teog laryngologa, ale jakis powalony ten gosc no ale wazne, ze zajrzal w uszy i sa ok. Kazal mi zalewac mu wieczorem uszy woda utleniona do pelna na kilka minut

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
Moge Ci przesłać te 5 kg. spokojnie, drugie 5 dostaniesz gratis

Nie cmu nie kupuje, on taki niekumaty, pewnie nie wie, ze dzin ojca bedzie, tak jak o dniu matki nie wiedzial i nic nie dostalam, ciemniak jeden!

a jak ten dziadek zareagowal?

Przed ciaza mialam chyba z 10 lat -0,5, 2 miesiace po porodzie -0,75 a teraz jak wrocilam do pracy i poszlam na medycyne pracy to dostalam okulary +1,00 na kazde oko, uzywam ich tylko w samochodzie, na ueczeli i w pracy zeby widziaec prezentacje , ale widze w nich super, nawet kolory wydaja sie inne

Bobovita ma tam jakies g...na, Gerber raczej tylko owoce, woda, w niektorych cukier, trzeba poczytac etykiety. najwiecej swinstw jest w owocach Hippa

ja karmie 2-3 razy dziennie, rano, przed wyjsciem do pracy, wieczorem przed jej spaniem i czasami jak wroce z pracy, troche juz mnie to meczy, ale jeszcze ciagne to karmienie.

Własnie dostałam sms-a o tym, ze wygrałysmy koszulkę w promocji Gerbera, ale procedura odbioru nagrody jest cholernie skomplikowana....
Brechal z niego, pytal ile maly ma- 3 miechy czy 4

ross zaliczony, katra zarejestrowana

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
SOZAA to mnie zdziwiłaś, w końcu HIPP taki polecany i w ogóle...

MUFF Twój synek to wariat, ja po takich upadkach bym jechała na walerianie
nie powiem, ze miekko mi sie zrobilo, zmoczylam recznik zimna woda i mu lepek poobkladalam, ale z tylu(bo na plecach lezal), a sliwa z przodu wyszla

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Baha ale upolowalas

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
thx no to 3 dni

z pamiecią to i ja nie ten teges... najgorsze jest to że zaominam słów.... wiem co cchce powiedzieć al enie umiem ubrac w słowa... może dlatego że tlyko z młodym przebywam i samo guganie jest
o matko, nie jestem sma

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
matko ale się ze mnie leje
już 3 dzień

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

OLUSIA sprawdź pw.
co tu narzeka, jak sie doczekac nie mogla

a'propo tego spadania z lozek- ciekawe ile razy my za dzieciaka polecielismy

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Wczoraj sie maluje, filip obok oglada bajke na laptopie, nagle patrzy na mnie i z taka powazna mina:
''ale masz ladne oczy!, nie musisz sie malowac, dziewczyny sie maluja, a ty nie jestes dziewczyna- tylko mam agnieszka''.

- moja siostra przyszla do nas - strsznie sie opalila i tez do nie wyskoczyl z komplementem- ale jestes ladna
O jaaaa, jaki slodziaaak

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

agulan mlody tak robil

gdzie nocna zmiana? Sama sobie pisze

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 23:09   #1383
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
JEST! winowajca! skurczybyk jeden ! myślał że go nie znajde... cfaniaczek 2ga dolna jedyneczka gotowa do wyjścia

uciekła razem z Goldi, zeby zostawić muff samą w streszczaniu wydarzeń

za zebola

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-31, 23:15   #1384
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

gdzie nocna zmiana? Sama sobie pisze
jestem jestem tylko jakos nic twórczego do napisania nie mam

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 23:20   #1385
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
kto pytal o problemy z pamiecia? No wiec ja je mam! wychodze z domu i jeszcze potem wracam ok. 2 rqzy po cos, a jak juz jade samochodem to sobie przypominam, ze i tak czegos nie zabralam... Kiedys Anie gdzies zostawie i o niej zapomne!

Laski, ktos mi podmienil zula! Wracamy z Ania, a ten jak sie nie dorwie do nosidelka, jak z nia nie zacznie gadac! Niose deserek, chcialam ja nakarmic, wyrwal mi i sam jej dal, a potem mleczko. poszlam z nia na spacer, wracamy a tu kolacja i... UWAGA: Pozmywane naczynia !!!

moze juz nie chce spac na kanapie? chociaz ja go tam nie wyganialam ale tez nie zapraszam go do sypialni, jak bedzie chcial sam przyjdzie, ja poki co rozkoszuje sie wolnym lozem zreszta, jak bylaw w ciazy i nie mkoglam spac przez jego chrapanie to tez spalam na kanapie i zyje!
No, no, no...

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Oli ja smaruje, mlody lubi te nasze masazyki

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-31, 23:21   #1386
Oliveira79
Zadomowienie

pytałam czy smarujecie czyms dzieci po kąpieli, bo ja nie - na szczeście Bianeczki skóra nie wykazuje takiej potrzeby
i chcialam Wam polecić plyn do kąpieli z oliwką Nivea - ten z białej serii sensitive - rewelacja! Bianka ma po tym piękną błyszczącą skórę, świetnie nawilżoną i natłuszczoną jakbym jej jakimś balsamem smarowała

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
No, no, no...

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Oli ja smaruje, mlody lubi te nasze masazyki

Bianeczka też lubi - a ubaw ma przy tym

Stary 2012-05-31, 23:23   #1387
domi7ks
Zakorzenienie

Ja też jestem, pisze wierszyk na konkurs, ale coś weny brak :/

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 23:41   #1388
glamourous
Zakorzenienie

Ja juz go kiedys polecalam, jest bardzo fajny, tani i wydajny- ja juz ze 2 mce butli uzywam

Oli ty se smialas z mojego przekrecania glowki a tu adam zlapal cyckA i z nim w dziobie sie na brzuch obrocil
a domis zasnal dzis w takiej malej kolysce- hamaczku- bujaczku i tez zaraz myk na brzuch. Moja wina bonie przypielam- az sie caly wygial w odwrotna strone

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
pytałam czy smarujecie czyms dzieci po kąpieli, bo ja nie - na szczeście Bianeczki skóra nie wykazuje takiej potrzeby
i chcialam Wam polecić plyn do kąpieli z oliwką Nivea - ten z białej serii sensitive - rewelacja! Bianka ma po tym piękną błyszczącą skórę, świetnie nawilżoną i natłuszczoną jakbym jej jakimś balsamem smarowała

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Bianeczka też lubi - a ubaw ma przy tym
Stary 2012-05-31, 23:55   #1389
Oliveira79
Zadomowienie

uciekam, bo tż znowu ględzi że klikam

Stary 2012-06-01, 00:38   #1390
Magdalena512
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Czy sa w Polsce Hippa owoce w pudeleczkach?Bo one nie maja zadnych ryzy itp,100% owoc

Po tych owocach to od razu u Kubusia kupol wielki idzie. Kupiłam mu kiedyś takie jabłko- gruszka. Jak weszło to po godzinie wyszło w takiej samej postaci Nawet zapach i konsystencja się zgadzały Polecam dla dzieci z problemami "kupowymi"

Magdalena512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 00:51   #1391
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdalena512 Pokaż wiadomość
Po tych owocach to od razu u Kubusia kupol wielki idzie. Kupiłam mu kiedyś takie jabłko- gruszka. Jak weszło to po godzinie wyszło w takiej samej postaci Nawet zapach i konsystencja się zgadzały Polecam dla dzieci z problemami "kupowymi"
dokładnie! mój robi kupke raz na kilka dni lub nawet tydzien a dalam mu sliweczki z Hippa i od razu pieke kupki idą aż miło przebierać

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:07   #1392
glamourous
Zakorzenienie

Jak juz sie tak chwalimy to moje dzieci tez robia przepiekne
Kupy, no osmy cud swiata doslownie

A jak im dam sok z jabluszka to po prostu kupy jak zloto
Stary 2012-06-01, 07:22   #1393
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
czy smarujecie, balsamujecie swoje dzieci po kąpieli? pytanie głównie do mam dzieci "zdrowych skórnie" tzn. bez AZS i innych takich przypadłości
ja czasami oliwka babydreama miałam parcie na masazyk po kapieli ale młody nie przepada za dotykiem

dalia
za zebolka... zuch dziewczynka z córuni

muff
woda utleniona? hehe a tak w ogóle to mnie chyba cos omineło... zap. uszka ma młody?

witam
rehab wczorajsza ok... trwała 1h pod koniec juz płakał młody ze zmeczenia.... ogólnie diagnoza brzmi tak: za mało wykształcone miesnie skosne brzucha- mam go turlac, inaczej podnosic, przewijac, miziac wszystko jego otwarta dłonią.....zapodała przypuszczenie ze dzieci to maja po oxytocynie i to ze sa nadpobudliwe i nadwrazliwe na dotyk :/ ... mój nie lubił na macie przebywac a ona go kazała kłasc b.czesto i go zmęczyć i ze wtedy bedzie lepiej spał nawet... do lezaczka jak najrzadziej itp.

ale dzisiaj pogoda brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr spacer odpada a chciałam pójsc do labo

aaa i narzekałam wczoraj na koopola a on przyszedł wieczorem w normalnej konsystencji i dzisiaj rano obesrał sie po uszy za przeproszeniem i wierzcie mi to perfumą nie pachniało - ale smrodki już robi bleh pokój musiałam wietrzyć ... no i oczywiście też jestem z ty koop dumna... zeby nie było

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2012-06-01 o 07:25
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:28   #1394
fatal21
Wtajemniczenie

witam mala spi a ja pisze.deszcz leje.jakie i gdzie te owoce mozna kupic w Polsce?ja nie spotkalam.jak ja bym chciala piekna kupe zobaczyc u Malej.Glam Ty to masz fajnie bo widziszpodwojnie

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

nika ogolnie dzieci po lekach,lezacych ciazach,cc lub dlugich porodach,ciazach blizniaczych zwykle cos maja albo fizjoterapeuci sie dooszukuja na sile.nie przejmuj sie bedzie good.
Stary 2012-06-01, 07:34   #1395
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez tak naprawde na nadmiar kasy nie narzekam no ale jak juz sam tz powiedzial jedź i sobie cos kup, to nie miałam wyjścia poza tym musze odświeżyc garderobe na powrót do pracy
No jak tż kazał jechać to bym pędem jechała do galerii

DOBRY

Pobudeczka 5:45, więc znośnie. My już po śniadanku. Ma niby padać dzisiaj w Lbn
Nie wiem, czy któraś ogląda "na wspólnej", ale ja się poryczałam jak umarł ten Janusz - bo pisałam Wam kiedyś, że ja bez wczuwy nie umiem oglądać I normalnie przez dłuższą chwilę było mi smutaśno

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Cytat:
Napisane przez nettka_;34430284[COLOR=Silver
[/COLOR]Ja też uwielbiam czarny
I ja
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:37   #1396
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
witam mala spi a ja pisze.deszcz leje.jakie i gdzie te owoce mozna kupic w Polsce?ja nie spotkalam.jak ja bym chciala piekna kupe zobaczyc u Malej.Glam Ty to masz fajnie bo widziszpodwojnie

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

nika ogolnie dzieci po lekach,lezacych ciazach,cc lub dlugich porodach,ciazach blizniaczych zwykle cos maja albo fizjoterapeuci sie dooszukuja na sile.nie przejmuj sie bedzie good.
thx
no dokładnie odrazu pytała o poród :/
bedzie dobrze... musi....
ech a koopol jeszcze nie wyszedł? hmmm a sok z jabłuszka? wiem ze sliwki były alepodaj co ci szkodzi

princ ech ja nie ogladam... ake bez wczuwania nie ma sensu przeciez ogladac

lece bo młody padł ze zmeczenia prawie
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:39   #1397
dominej
Raczkowanie

Dzień dobry
Jak to fajnie, że dzisiaj piątek - jako mama pracująca odliczam dni do weekendu

Ogłaszam że mje dziecko od wczoraj znowu jest sobą (tfu tfu żeby nie zapeszyć). Okres marudzenia narazie się skończył - i mam nadzieję, że tak już zostanie

U nas dzisiaj leje od samiutkiego rana i zimno i szaro i do du.y

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)

Edytowane przez dominej
Czas edycji: 2012-06-01 o 07:43
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:42   #1398
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
ja czasami oliwka babydreama miałam parcie na masazyk po kapieli ale młody nie przepada za dotykiem

dalia
za zebolka... zuch dziewczynka z córuni

muff
woda utleniona? hehe a tak w ogóle to mnie chyba cos omineło... zap. uszka ma młody?

witam
rehab wczorajsza ok... trwała 1h pod koniec juz płakał młody ze zmeczenia.... ogólnie diagnoza brzmi tak: za mało wykształcone miesnie skosne brzucha- mam go turlac, inaczej podnosic, przewijac, miziac wszystko jego otwarta dłonią.....zapodała przypuszczenie ze dzieci to maja po oxytocynie i to ze sa nadpobudliwe i nadwrazliwe na dotyk :/ ... mój nie lubił na macie przebywac a ona go kazała kłasc b.czesto i go zmęczyć i ze wtedy bedzie lepiej spał nawet... do lezaczka jak najrzadziej itp.

ale dzisiaj pogoda brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr spacer odpada a chciałam pójsc do labo

aaa i narzekałam wczoraj na koopola a on przyszedł wieczorem w normalnej konsystencji i dzisiaj rano obesrał sie po uszy za przeproszeniem i wierzcie mi to perfumą nie pachniało - ale smrodki już robi bleh pokój musiałam wietrzyć ... no i oczywiście też jestem z ty koop dumna... zeby nie było
Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość

u nas też oxy, z leków dopochwowe więc nie wiem czy się liczy, ciąża leżąca i cc - i wsio się zgadza: nadpobudliwy, wrażliwy, wolniej się rozwija i też będziemy się rehabilitować
Stary 2012-06-01, 07:46   #1399
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
czy smarujecie, balsamujecie swoje dzieci po kąpieli? pytanie głównie do mam dzieci "zdrowych skórnie" tzn. bez AZS i innych takich przypadłości
Ja raz smaruję oliwką Emolium, a raz kremem Nivea Baby takim do ciałka

Seonka tż chce wkupić się w Twe łaski - korzystaj

Glam mitologiczna wilczyco
Stary 2012-06-01, 07:47   #1400
goldika
Zakorzenienie

Fatal ciezko bedzie Ci uratowac te ptaszki
ptak musi jesc co godzine srednio, sama nie wykarmisz niestety. Chyba, ze masz cala dobe dla nich.

Pisalyscie o pozapominaniu slow, lukach w pamieci. Jak sie ciesze, ze wiekszosc z nas tak ma na podczas rozmowy z ludzmi zaczelam sie czuc mniej inteligentna nie moge sie wyslowic, lapie zawiechy to przechodzi?

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Glam ale sie posmialam z Twoich tekstow mityczna wilczyco

Princ
ogladac czasami NW, przykra sprawa z Januszem ale teraz taki trend zeby pozabilac 80% bohaterow seriali.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:50   #1401
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

Dzień zły
chwale sie ze NIE SPAŁAM CAŁĄ NOC
łep mi pęka ze zmeczenia, mała dostała glutów stąd na kilometr i spała jedynie w pozycji pionowej co sie równa mama na siedząco a tak nie potrtafię, wogole już o 4 ją ubrałam.. marudzi ze hohoho i ciągle ślini sie jak buldog... kto mnie dobije/? plisssssss

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:53   #1402
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
Dzień zły
łep mi pęka ze zmeczenia, mała dostała glutów stąd na kilometr i spała jedynie w pozycji pionowej co sie równa mama na siedząco a tak nie potrtafię, wogole już o 4 ją ubrałam.. marudzi ze hohoho i ciągle ślini sie jak buldog... kto mnie dobije/? plisssssss
ojej... zdrowka dla malej

Wszystkiego najlepszego, usmiechow na buzkach, zdrowych kup, bezbolesnych ząbków dla Naszych cudownych Dzieciaczków
Stary 2012-06-01, 08:00   #1403
Oliveira79
Zadomowienie

hajka!

goldi jestes w końcu

w temacie koop - dzisiaj dam mlodej czyste suszone sliwki Gerbera (tzn. w składzie same śliwki i woda) może to ją w końcu ruszy

ale pogoda dzisiaj akurat na dzień dziecka

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
Dzień zły
bądź twarda zapodaj sobie kawusie albo zielona herbatkę, niech Cię postawi na nogi jak mała zaśnie to Ty też od razu w kimę

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

Wszystkiego najlepszego, usmiechow na buzkach, zdrowych kup, bezbolesnych ząbków dla Naszych cudownych Dzieciaczków

Stary 2012-06-01, 08:00   #1404
agulan82
Rozeznanie

Witam z ranka
U nas pobudki odpowiednio, młodsza - 5.05, starsza 5.55 także kawka już w użyciu

Ja ogladam "NW" też mi smutaśno

U nas dzisiaj będzie dzień piękności, znaczy się trzeba zrobić manikiur dziewczynom i ja też muszę, bo już mam za długie. TZ wraca wcześniej z pracy, weźmie starszą i pojadą na zakupy to może jak Lena będzie spała to ja jakiś peeling i maseczkę sobie strzelę a co

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Fatal
Pisalyscie o pozapominaniu slow, lukach w pamieci. Jak sie ciesze, ze wiekszosc z nas tak ma na podczas rozmowy z ludzmi zaczelam sie czuc mniej inteligentna nie moge sie wyslowic, lapie zawiechy to przechodzi?[COLOR="Silver"]
.
Ja to po prostu zapominam podstawowych słów. A mam też takie sytuacje, że piszę do kogoś smsa w jakiejś sprawie a po kilku godzinach dzwonię do tej samej osoby z tą samą sprawą - masakra

Nie smaruję małej czasami tylko nivea baby kremem
Stary 2012-06-01, 08:00   #1405
goldika
Zakorzenienie

Oliveira wczoraj na spontanie pojechalam jeszcze raz ogladac wozki i caly dzien myslalam o nich... chyba kupie uzywany Pliko Peg Perego (na nowke mnie nie stac).

Domi, Baha widzialam, ze rozmawialyscie o farbach do wlosow gdzie na fejsie sie ogladacie w kolorach farb? W Waszych zwyklych galeriach?
Stary 2012-06-01, 08:04   #1406
mol_aa
Zadomowienie

Dzień dobry

Piotruś zrobił nam dzień dziecka i pięknie spał po ostatniej bardzo nie przespanej nocce dzisiaj czuję się bosko

Elf z rozwojem u dzieci (dzieci z ciązy leżącej, cc itd) rychowym jak i alergiami to jest akurat prawda. Nasz z ciąży leżącej i cc i jest alergikiem, może mu przejdzie (oby ), ale jeśli chodzi o rozwój ruchowy to idzie normalnym tokiem, ostatnio badał go lekarz chirurg i byl zachwycony, że taki ruchliwy, ładnie zaczyna raczkować, nóżki układa do siadu, ale mówił, że jest dużo przypadków własnie po cc czy po długim leżeniu, że dzieci coś mają ze stawami biodrowymi lub mają wzmożone napięcie mieśniowe i trrzeba rehabilitować. Spokojnie przejdziecie szybko rehabilitację i oby bezboleśnie

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Kurcze to sama nie jestem z tym zawieszaniem, boshee czasami to aż mi głupio bo słów nie potrafie w głowie znaleźć. Jak ciąża otępia
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 08:06   #1407
Oliveira79
Zadomowienie

a wracając do zasranego tematu - może Mlodej zapodam kawę na mnie zawsze działa

Stary 2012-06-01, 08:09   #1408
goldika
Zakorzenienie

Mlody wlasnie dostal swoj prezent ode mnie z okazji DD. Basen z pilkami. I siedzi sobie w nim i slini kazda pileczke po kolei
Stary 2012-06-01, 08:10   #1409
princessskaa
Wtajemniczenie

Zmysł współczuję przebojowej nocy. i zdróweczka dla maluszka

A DLA WSZYSTKICH POCIECH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA

w DDTVN był temat, że Polacy nie potrafią wychowywać dzieci i rosną sami egoiści.. A my obalimy ten mit, a co!
Stary 2012-06-01, 08:11   #1410
goldika
Zakorzenienie

Agulan to ja tez tak mam, powtarzam sie wkurza mnie to bo jestem prawie na poziomie mojej babci z tymi zachowaniami...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości