|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
|
|
#1082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1083 | |
|
Raczkowanie
|
kocórku ... bardzo mi przykro
---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
Ranyyy, pedze do pracyy paaa
|
|
|
|
|
#1084 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
cale szczescie, ze wszystko sie ulozylo! I juz Tz tak wiecej nie stresuj!Cytat:
3maj sie i lepiej zebys teraz sama nie byla |
|||||
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1086 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hej!
Cytat:
Cytat:
za wszystkie załatwione sprawy! Cytat:
bardzo ładne Cytat:
Cytat:
![]() TRZYMAJ SIĘ KOCHANA!!!!!!!!!!!! ![]() :glasiu :
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2012-06-01 o 07:57 |
|||||
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Kooocurku nie wiem co napisać
Jestem z Wami...Adoosienka dobrze że nic ci się nie stało Mogę się wyżalić ![]() Wczoraj majster ekipy która robi piętro przedstawił nam cennik. Z umówionych na początku 20 tyś zrobiło się 41 tyś za samą robociznę Teściowie nie spisali umowy na początku no bo to jest znajoma ekipa, budowała już w naszej okolicy i wszyscy byli zadowoleni. Przed stawianiem ścian wewnętrznych pytaliśmy czy to jest dodatkowo płatne to szef powiedział, że to się zawiera w tych 20 tyś a teraz nam mówi, że to kosztuje 15 tyś za postawienie trzech ścianek No ale mamy problem teraz bo nie mamy już na wykończenie, nie mamy zapłaconych okien, blachy i połowy cegieł |
|
|
|
#1088 |
|
Zadomowienie
|
Hej słuchajcie nie bedzie mnie w weekend wiec przekleilam już Pmki z jutra jako szczesliwe mezatki juz dzis - ale nie ogarniam tej kuwety... z tym pierwszym postem musze poprosić mojego M albo ptrzepisac go raz jeszcze bo mniedzy wszystkim jest tyle przerw spacji itp niepotrzebnych rzeczy ze z 15000 znaków aby przekleić co kolwiek nagle (przy samym pzreklejaniu) robi sie 15113-15216 (róznie) i musze kombionowac jak koń pod góre z tym aby co kolwiek zrobić wiec na razie jest misz masz ale to zmienie i kolejna dziewczyna zakąłdajaca watek mam nadzieje ze nie bedzie juz miala takich problemów.
miłego dnia życzę a dla wszystkich jutrzejszych PMek: szczescia uśmiechu słońca pogody i wszytskiehgo co najlepsze na nowej drodze życia!!!
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymajcie się!!!!!!---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1090 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
poczułam jakby i we mnie coś pękło. Naprawdę nie wiem, co można napisać w takiej sytuacji ![]() Cytat:
A co do wynagrodzenia, to wejdź sobie na stronę głównego urzędu statystycznego - tam masz średnie wynagrodzenia dla poszczególnych branż i województw. W zalezności od tego jakie masz doświadczenie dodaj lub obniż sobie coś od tego - zawsze będziesz miała jakąś podkładkę i grunt pod rozmowy Cytat:
tylko że ja mam właśnie czarne dodatki i taki też kolor przewodni. No nic, zobaczę jak przyjdą czy rzeczywiście będą kiepsko wyglądać do sukni. Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2012-06-01 o 08:13 |
|||
|
|
|
#1091 |
|
Rozeznanie
|
Kocurku
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurku tak bardzo Ci współczuję
....Jamee masakra z tym "fachowcem" |
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko płacze i czekam..okropny bol...
Odezwe sie za jakis czas...za 14 dni slub nie wiem jak mam sie ogranac.... |
|
|
|
#1094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cena początkowa, a cena końcowa... szkoda, że nie spisaliście żadnej umowy, bo teraz nie macie niestety podstawy, żeby o czymkolwiek dyskutować, że miało być mniej, że wcześniej mówił co innego i w ogóle Ale tak to już jest z fachowcami... a już najgorzej z tymi znajomymi. Ja już ( w zasadzie moja rodzina się już kiedyś przekonała, że w czasie robienia interesów, nie obowiązują, żadne znajomości tylko kasa ) Dlatego od znajomych fachowców trzymamy się teraz z daleka
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2012-06-01 o 08:24 |
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymaj się kochana!!!!! Życzę dużo, dużo siły!!!!
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te 20 tyś miało iść na wykończenie pokoi tak żeby można było zacząć malować i urządzać. Teraz nie mamy nic kompletnie nic
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
kocurku tak bardzo mi przykro
|
|
|
|
#1099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
patowa sytuacja... Może jakiś kredyt? ( jeśli macie taką możliwość ) Pomoc najbliższej rodziny? Albo poczekajcie i po weselu zbierzecie trochę funduszy na wykończenie.
|
|
#1100 |
|
Zadomowienie
|
Kocurku tak mi przykro. Wiem ze pewno cie teraz nic nie jest w stanie pocieszyc, ale popatrz na to z innej strony. Lepiej ze stalo sie to teraz niz gdyby dzidzius mial urodzic sie nie zdrowy. Czasami lepiej jak slaby plod nie przezyje niz zeby pozniej odbilo sie to na zdrowiu dzidziusia. Mam przyjaciolke ktora tez jakis czas temu poronila, pozniej odczekali chwilke, i teraz jest najszczesliwsza mamusia pod sloncem! Ma piekna, zdrowa coreczke. I na ciebie przyjdzie pora. W dzisiejszych czasach mam wrazenie ze malo komu udaje sie za pierwszym razem. Takze glowka do gory kochana, tam u gory wszystko jest zapisane, i skoro tak sie stalo to znaczy ze tak mialo byc. Trzymaj sie! Jestem z toba.
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
kooocur bardzo mi przykro,to co przeżywasz musi być straszne....wierze że wszystko będzie dobrze
![]() Audrey zazdroszcze widoku z okna....moze organizujesz w tym roku wczasy dla wizażantek ![]() ![]() ![]() Nattiv piękne obrączki ![]() O rany ja musze wkońcu załatwic temat obrączek Pani u jubilera powiedziała ze czas oczekiwania to 3 tyg ale chyba juz wczesniej to załatwie Dziewczyny które jutro mają długo oczekiwany dzień pewnie bardzo zabiegane,zastanawiam się jak to jest,co się czuje....to musi być piękne... ![]() Życze Wam żebyscie jutro obudziły się z usmiechem na twarzy...bez względu na wszystko usmiechały się cały dzień i całe życie,czekałyscie tak długo na ten dzień i on wkońcu nadszedł
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymajcie się jakoś.
Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2012-06-01 o 09:13 |
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zapraszacie swoich szefów na wesele czy dajecie zawiadomienia?
Ja nie wiem jak mam sie zachowac? Szefowa zatrudnia tylko mnie wiec delegacja odpada,Tż zaprasza swoja szefowa bo ma z nią dobry kontakt,oprócz tego od niego z pracy ma byc jakas delegacja,mają przyjechac cięzarówkami i trąbic(Tż jest kierowcą) a ja nie wiem jak mam się zachowac....moja szefowa nie nalezy do tych "najsympatyczniejszych"al e wkońcu zatrudnia mnie juz 3 lata...wkurza mnie czasami....najbardziej z urlopami....nawet na wesele dostane tylko tydz od srody do srody bo ona nie wytrzyma za mnie w pracy przez 2 tyg....i tak jeszcze będe starała sie cos wywalczyc bo tydz to troche mało ![]() Nie wiem jak mam sie zachowac
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja szefa zapraszam, ale mamy świetny kontakt. Jest w sumie dla mnie jak starszy brat Nie wyobrażam sobie, że miałoby go nie być. Tż u siebie natomiast daje zaproszenia tylko do kościoła, bo mimo, że ma w pracy dobre kontakty, to są one jednak bardziej oficjalnie.
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jest moim szefem dopiero 3 miesiące
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaa.... nie wiem co napisać ![]() biedna, trzymajcie sie jakos ------------------------------------------------------------- ktoras chciala recenzje filmu Mroczne cienie jak dla mnie fajowy, deep w swojej życiowej roli - wampira ja polecam! a sciezka dzwiekowa wypasiona!
|
|
#1110 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak zawsze mam wrażenie, że powiedziałam coś nie tak.Cytat:
Cytat:
Oj dbaj o tego swojego TZta.Cytat:
Trzymaj się dzielnie, chociaż wiem, że będzie ciężko Mam nadzieję, że TŻ jest przy tobie.Cytat:
Może jeszcze jakoś jeszcze zmienią zdanie.Z dobrych wiadomości mój TŻ też był wczoraj na rozmowie i on dostał prace
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

że tak powiem i doigrałam się. Zerwał ze mną, nie chciał rozmawiać, nic po prostu nic. Całą noc nie spałam, olałam dziś pracę, skłamałam że źle się czuję bo nie chciałam , żeby mi się wyprowadził jak mnie w mieszkaniu nie bedzie.. <mieszkamy razem>.BYło bardzo powaznie. Przeryczałam całą noc, odmówiłam caluteńki różaniec i dziś się do mnie odezwał, przytulił i przebaczył..
jaka jestem teraz szczęśliwa cały dzień go całuskuje i juz nigdy, przenigdy nie będę takich głupot robiła Wczoraj jak mi powiedział, że to koniec między nami to pękł mi cały świat normalnie.. Na szczęście jest taki dobry i kochany i wciąż MÓJ
paaa

ale się od Was oddaliłam 
cale szczescie, ze wszystko sie ulozylo! I juz Tz tak wiecej nie stresuj!
3maj sie i lepiej zebys teraz sama nie byla
za wszystkie załatwione sprawy! 
No ale mamy problem teraz bo nie mamy już na wykończenie, nie mamy zapłaconych okien, blachy i połowy cegieł

No nie wiem, nie wiem
szkoda, że nie spisaliście żadnej umowy, bo teraz nie macie niestety podstawy, żeby o czymkolwiek dyskutować, że miało być mniej, że wcześniej mówił co innego i w ogóle