|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marzycielnia
co tu taka cisza??
|
|
|
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
![]() Zuz i jak tam? Masz tą robotę?
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
ufff wróciłam z ulotkowania... nogi mi odpadają, a jeszcze idę z tż-em na bilard...
muszę trochę odpocząć...
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeeeść dziewczęta!
Mam sporo zaległości wizażowych... :/ Brak czasu na cokolwiek... Wracam tak zmęczona do domu, że marzę tylko o pójściu spać... Ale jak dobrze, że jutro już piątek
|
|
|
|
#1895 |
|
Wtajemniczenie
|
heloł
![]() ja lubie baleriny i własciwie tylko w takich butach chodze bom wielka ![]() co do rozmowy to bedzie drugi etap w przyszłym tygodniu i mam czekac na info ale... chyba jej nie chce. To jest Biuro Maklerskie mega powazna firma a ja nie chce sie wiązać, docelowo chce robic cos innego wiec chyba nie chce mi sie w to bawic;/ zobaczymy mam nadzieje ze z tej rozmowy z poniedziełku sie odezwą dzieki za kciukole Karo gratki zaliczenia reszta też przyjdzie
|
|
|
|
#1896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i kciuki znow czymam ![]() wylecialam z rankinguuu
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jeszcze leżę sobie w łóżku wczoraj po pracy tż przyjechał do mnie, poleżeliśmy oboje po pracy, a później poszliśmy ze znajomymi na bilard fajnie było, niestety alergia mnie przerosła i zaczęłam się robić bardzo senna..po powrocie do domu od razu zasnęłam dziś mam odwołane ulotki, bo leje od samego rana.. za to jutro będę pracować
|
#1898 |
|
Wtajemniczenie
|
witam sie
|
|
|
|
#1899 |
|
Zadomowienie
|
heloł
![]() wyszło słońce po deszczowym poranku ![]() Tak w ogóle to kocham mojego Narzuta, kocham Was wszystkie i świat jest piękny ![]() Głupawka ![]() A i Miko, słodkie jest to co wrzuciłaś na fejsa, aż się wzruszyłam
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Karo ja tak się cieszę i kocham wszystkich wokoło jeśli wydarzy się coś na prawdę niemożliwego
chyba wiem jaka sytuacja jest nieprawdopodobna w moim przypadku ![]() a że ten demot jest super to wiem ![]() wczoraj się bawił moim pierścionkiem (z palca środkowego i tak tajemniczo się uśmiechał)
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Miko przyklęk będzie
Jak mój się pytał przed o rozmiar np. no to wiele do rozmyślania już mi nie pozostawił Witajcie ![]() Deszczowo ale do jutra do 23 będę z TŻ, o ile dzisiaj wyjdziemy z pracy Mimo że @ to szykuje się duuuużo filmów Zabrałam z domu "Wojnę domową" bo Narzucony nie widział
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
co Ty Asia on jest jeszcze młody i nie będzie. Przynajmniej tak mówi, a ja mu wierze... chyba, że mnie zwodzi... jeśli to robi to nie chciałabym za długo
mam jakieś dziwne przeczucie... =>klub
|
#1903 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Karo co Ty masz taki dobry humorek też Ciebie lofciamy![]() Cytat:
![]() my też mamy dzisiaj wieczór filmowo-rozrywkaowy =- if ju noł łot aj min kupiłam wino, chipsy, zara zrobie jakieś jedzonko )w Krakowie zaczeły sie korki z okazji Euro, przyjeżdżają powoli reprezentacje sie rozlokowac, zamykają ulice w centrum, nikt nie daje ogłoszeń, ludzie nie mogą wyjechać z pracy i wrócic do domu, własnie gadałam z TZtem i postanowił zostawic auto pod pracą i wracać autobusem bo inaczej by pewnie do wieczora nie dojechał... kupiłam sobie super cudny sukienko golf na zime brązowy w norweskie cyz jakies wzorki gruby wełniany na szmatach za 4.50 ![]() takze jestem przeszczesliwa i obkupiona![]() i co jeszcze moja mama zaproponowała kolacje z rodzicami TZta chyba z okazji zareczyn, ale mam dziwne przeczucie ze ma wyrzuty sumienia i chce jakos naprawic swój nietakt., Tylko co z tego, skoro ze trzy razy jej sie jeszcze odwidzi, albo bedzie to i tak łaskawie jednorazowa miła akcja grrr SLUB W GÓRACH, ślub w górach, ślub w górach.... nanananananan ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
ja już porzuciłam swoje nadzieje więc nawet nie trzymajcie kciuków.
fajnie masz Zuzik
|
#1905 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie umialabym sie odnalezc i chyba tez wsiadlabym do autobusa ![]() Zuzik moze mama serio chce cos naprawic, moze cos zrozumiala i sie jej nie odwidzi w sumie fajnie, ze chce cos w tym kierunku robic ![]() zazdraszczam wieczoru ja swojego zobacze dopiero w pn , od rana jest na budowie, przyjedzie wieczorem i na 2 w nocy idzie na 4h do roboty, po robocie od rana do wieczora w szkole, niedziela od rana do wieczora w szkole + od 22-6 w robocie... i w ogole ostatnio widzielismy sie w srode ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1906 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzea wybrac odpowiednia opcje z wielu, nie? no! ![]() jak na razie nie ma szansy na zmiane... pracuje na 0.5 etatu i dorabia za fajne pieniadze na budowie. ma tyle dobrze, ze z szefowa sie umie dogadac i dostosowac te dwie prace . plus jest taki, ze dzwonimy do siebie na 'dzien dobry' i dluzsza rozmowa dopiero jest wieczorem na 'dobranoc' ... wiecie co zauwazylam? ze jesli nie ma sie tyle czasu dla siebie co kiedys i spedza sie ze soba mniej czasu to ludzie jakos inaczej na siebie patrza, staraja sie cieszyc kazda wolna chwila i nie traca czasu na jakies niepotrzebne klotnie bo zamiast tego lepiej sie przytulic [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- prosze o kliki
![]() |
|
|
|
|
#1908 |
|
Zadomowienie
|
dobry dzień
![]() klikam Lady ![]() niech mi ktoś zrobi mocną kawę ![]() A tak w ogóle to ja się pytam gdzie jest Kawa
|
|
|
|
#1909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zostawiła nas i sprzedae teraz info dla CBA A kawunie moge zrobic... rozpuszczalną z mlekiem, bitą śmietaną i cynamonem? ![]() oooo i mega kaloryczne ciacho do tego... taki eklerek na przykład dobra ide bo sieje złooooo![]() zamawiając fiołki dostałam jeden lisc gratis, ale nigdzie w necie nie ma foto jak to cos kwitnie... moze mi na forum pokazą bo zżera mnie ciekawość. Nadal czekam na info z rekrutacji. a z sympatycznych rzeczy to powiem, ze miałam z Narzutem wieczorek, że hu hu!![]() Lady klikam Ci jak tylko jestem na kompie. Poklikajmy naszej Lady żeby nie wypadła z rankingu, hm? Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-06-02 o 10:35 |
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Zuz ze szczegółami chcemy
Z jakiego forum fiołkowego korzystasz? Ha! znalazłam Cię na forum ![]() http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...w=1366&bih=646 Czy to nie ten co go szukasz? Lady klikam Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2012-06-02 o 11:31 |
|
|
|
#1911 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
![]() pogoda nienajgorsza, slonce swieci a mnie tak glowa boooli, ze szok najchetniej przespalabym dzien ale wtedy nie zasne w nocy ![]() no klikajcie mi bo jestem na ostatnim miejscu a jak sie zalapie to na pierwszy zlot jaki pojade macie flaszke w ogole zadzwonilam dzis do K. o... 3 w nocy a ten do mnie: ', spac idz bo sie rozbudzisz, naciagnj koldre na siebie, arivederci Coca Cola, dobranoc Kochanie'
|
|
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
ZUZ! dajesz kawe
![]() Ja właśnie robię paste cukrową będę testować
|
|
|
|
#1913 |
|
Wtajemniczenie
|
bleee ja nie lubie kawy
Aj lof herbata jak sie robi paste cukrowa? dziala to? ![]() klik dziewczyny ![]() o nieee to trzeba wlosy wyrywac to ja sie nie pisze myslalam, ze sie tym nogi smaruje i wlosy same wypadaja Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-06-02 o 13:17 |
|
|
|
#1914 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty zboczku! jesteś na tym forum??? dzieki za foto tego własnie szukałam Mistrzuniu mój![]() Cytat:
klikłam ![]() do czego ta pasta cukrowa??? jedziemy zara kupić ogóry gruntowe, chrzan, koper i co jeszcze trza i bede kisić ![]() ![]() zakisze Wam na zlocik i bedziemy wpindżalać do wódy mrałi wiecie co? Mój narzeczony wspaniały postanowił nam zorganizować wycieczke na Boże Ciało i pojedziemy na zamek do ogrodzieńca akurat ma być jakiś festiwal rycerski, wiec fajnie weźmiemy kocyk, kanapeczki, pićko, czekoladkę i bedziemy sie lenić na trawce i bede cykac foticzki mraaaał
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-06-02 o 13:59 |
||
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wytestujesz to powiedz czy boli jak cholera
![]() Zuz nie, nie jestem na forum. Po prostu wpisałam forum fiołkowe i wyskoczyło pierwsze lepsze Co do foty to znalazłam Twój post i po prostu nazwę wpisałam w goglach Nie wiem czemu Ty nie mogłaś znaleść okazało się, że mój były ma takiego fiołka. Myślałam, że to jakiś nierasowiec. Aaaaa. Ogóreczki
Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2012-06-02 o 14:01 |
|
|
|
#1916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() uwielbiam swojskie kiszone ogory (ale musze miec smaka) ![]() zazdroszcze wycieczki . byle pogoda dopisze klik
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
Po testach:
- cała łazienka w karmelu - garnek to wyparzenia we wrzątku - łapy całe w karmelu ![]() Ogólnie dużo babrania się z tym, żeby wyrobić odpowiednią, wyrywa ładnie, boli jak cholera ale i tak o wiele mniej niż depilator. mam truskawki a Wy nie ![]() Zazdraszczam wycieczki Zuz, fajnie jak tak facet coś planuje sam z siebie, mój idzie na łatwiznę i ja wszystko załatwiam
|
|
|
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynyyyyyyyyyyyy!!!! !!
CHYBA RACZEJ BEDZIEMY MIESZKAĆ Z TEŚCIAMI>>>>>>> od sierpnia..... nie wiem co o tym myslec, jestem przerażona, nie chce i w ogóle ALE: bedziemy mogli odłozyc co miesiac 2 tysiące na konto... w rok uzbieramy na wesele... jakby dobrze poszło pomieszkalibysmy dwa lata, wesele zrobili ze swojej kasy, jesli rodzice chcieliby nam dac jakies pieniadze + kasa z prezentów weselnych + ten drugi rok oszedzania poszłyby na wkład własny na dom, albo na wykonczenie domu i meble na cacy.... mieszkając w kawalerce nigdy tyle nie uciułamyyyy masakra, wesprzyjcie mnie, bo bije łbem w mur |
|
|
|
#1919 |
|
Zadomowienie
|
Zuz no to masz lepiej niż ja, bo możesz mieszkać z teściami przed ślubem, taki plus. Dodatkowo, szybciej odłożycie na ślub więc ekonomicznie jest ok
![]() A minus jest taki, że zależy jaki masz kontakt z tymi ludźmi. Bo jak się masz męczyć to mały sens jest. edit: doczytałam żeś przerażona. Pewnie teściowa niefajna bo zazwyczaj teście są ok :P Do kiedy byście tam mieszkali? Wszystko wspólne czy tak jak u mnie że "osobne" mieszkanko? Edytowane przez karoline3ek Czas edycji: 2012-06-02 o 19:47 |
|
|
|
#1920 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystko wspólne, mamy swój pokój tylko, z teściami mieliśmy różne przejścia, wiec jestem mega ostrożna, teściowa.... hmmmm oprócz tego mieszka tam TZta siostra jej mąż i małe dziecko... z tą siostrą też były różne akcje... teraz atmosfera jest niby ok, ale trzeba uważać
i mam dołą pracowego nie dzwonią do mnie, nie wiem co robić, szukac czegos, załamywac rece, czy bić łbem o ściane. grrrr jakis gorszy moment mnie dopadł |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

nie umialabym sie odnalezc i chyba tez wsiadlabym do autobusa