Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 12:22   #1531
princessskaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

Glam zdróweczka dla cycusiów

Baha no już się domyślam jakie szlaeństwo było, kiedy Cię w tym zobaczył sesesese Ja tez bym coś sobie nowego zakupiła, bo już wszystkie fatałaszki jakie mam "przechrzczone" Jak coś w super promo znajdziecie to i mi dajta znaka

Kasiaa za postanowienie!!! Ja też zawsze włosy ogarnięte, zamiast pudru stosuję teraz krem koloryzujący z garniera i lekko różem poliki, błyszczyk na usta - lepiej się czuję. Ale powiem Wam, że ostatnio nie prostuję włosów codziennie, jak to bywało wczesniej. Poszłam ze trzy razy na spacer w wysuszonych tylko, dziwnie się czułam, ale dla włosa zdrowiej. Ale jakbym miała do miasta,galerii czy cuś to oczywiście prostownica w dłoń
Ja nie wiem czemu, znowu zazdrosna się robię.. Oczywiscie nie robię scen i w zarodku to niszczę, ale cholercia odczuwam czasami ukłucie zazdrości.. Taka głupota, ostatnio mój szukał jakiś fajnych piosenek na youtube, no i wpadł na jakiś teledysk, gdzie w stringach wyginała się blondyna, nie robił min czy coś i sekundke to leciało, zaraz przewinął do przodu, ale że głupia piosenka to wył. A mnie szlak trafił wewnątrz.. Ale nic a nic nie dałam po sobie poznać.. Oj czasami ja się zachowuję jak jakaś wieśniara.. Jak najbrzydsza na świecie dziewucha.. I po co? Jakbym kurde większych problemów nie miala, jak jakieś silikonowe babsztyle MUSZE ZRESETOWAĆ MÓJ MÓZG znowu

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2012-06-01 o 12:23
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:22   #1532
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
a co to?

ja mam to http://sklep.obsessive.pl/pl_PLN/pro...0,2857p,6k,0z/

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:23   #1533
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
jeszcze w nocy je?

wlasnie jak to jest- jedza wasze dzieciaki w nocy?
bo moze ja wyrodna matka jestem, ze nie karmie w nocy

ostatnio wcale nie je w nocy ale zdarzy się jeszcze raz na parę dni ,że się obudzi

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:25   #1534
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
jeszcze w nocy je?

owieczko dlugasny twoj Fifi
moaj je, ja bym jej chetnie nie dawala, ale coz

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
nie,sorry, Orbit baby sie ten wozek nazywa
no ten muchowy wozek wizualnie nie teges, ale nie kosztuje az 7tys jak pisali na plotkarskim portalu

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
co kurier przywiozl?

Aniolina skladanie joggera to istna bajka szkada ze nie ma amortyzacji

mi sie wydaje, ze brak amortyzacji nie przeszkadza. ogolnei to ten espiro magic docys podobnie sie sklada, ale gorzej

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Ja juz próbowałam bez stanika to cała zalana mlekiem jestem
Właśnie mamusie karmiące,Wy też musicie uzywać wkłądek laktacyjnych?Myślałam,ze z czasem to się normuje i nie będzie leciało z drugiego jak karmię z pierwszego a tu doopaJuz mam dośc czuje sie jak jakaś małolata wypychająca stanik watąale porównanie...
ja juz od 3 miesiecy nei uzywam, jak karmie to w tym momencie jak zaczyna mrowic przykladam dlon do drugiej piersi i nie leci wtedy.
a samoczynnie juz sie nie zdaza

Cytat:
nie mam pojecia

Aniolina uzywasz jeszcze maty edu?

dzien bez guza dniem straconym ja sie wykoncze psychicznie
juz od miesiaca nie, lezy zwinieta w szafie, a kiedys lubila
MOja wczoraj walnela brwia w prowadnice od rolety w oknie balkonowym, strasznie plakala, dorbze,z e sobie oka nie wybila.
Ona jak jest zmeczona to mniej sie pilnuje, czesciej upada. Ale teraz upada zdecydowanie mniej niz 1- 2 tyg temu

mnie najbardziej denerwuje, ze jak sie chce wystroic to nie mam czasu i zawsze sie czuje taka niedostrojona na wyjsciach, imprezach. Bo niby mysle co sie ubiore, ale potem nie zawsze pasuje, wszytsko na lapu capu, nie mam czasu sie przebeirac przed lustrem i zastanawiac co do czego pasuje. NO i oprocz codzinnych nie mam zadnych ciuchow bo wszytskie za duze
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:27   #1535
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
doszłam do wniosku ze wiele moich kłótni i sprzeczek z tztem wynika ostatnio z tego ze sie jakas niedowartosciowana czuje;/ m.in. dlatego że z ta koncentracja nie tak jak kiedys, ze w domu siedze, że nie wiem co na świecie sie dzieje, że niepomalowana, niewyspana, worki pod oczami, ze sie nie ubieram tak jakbym chciala bo musi mi byc wygodnie zajmowac sie dzieckiem, ze musze sie móc szybko rozebrac zeby karmic itd itp....i jak sie porównuje do jego kolezanek z pracy, uczesanych i wystrojonych...to mnie ciarki przechodza
wiec postanowiłam...uwaga tu pozytywny akcent - zaczac dbac wiejej o siebie kosztem tego ze bedzie nieposprzatane nawet nieugotowane i koniec! musze to jakos w sobie przewartosciowac, zeby miec paznokcie pomalowane, wlosy umyte, na solke sie wybieram (zgodnie z trendami wizazowymi)wtedy i w łozku bedzie lepiej i pewnie w zyciu codziennym tez, bo bede miałalepsze nastawienie do wszystkiego. a tz musi sie wiac chociaz troche do roboty, albo bedzie poprostu brudno. dziekuje i dobranoc. ooo!

super

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
Stary 2012-06-01, 12:30   #1536
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
wooooow, czulabym sie jak baleron owiniety sznurkiem.
wogole podziwiam Was za takie stroje, dla mnie seks moglby nie istniec obecnie czuje sie zle, skrepowana, cycki mi wisza... nawet mi sie o seksie nie chce myslec blee.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:32   #1537
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
sexy sexy

Ja to teraz latam po chałupie w króciuteńkich spodenkach sportowych, jak się nachylę czy cuś to pośladkiem błysnę tż-owi Jak leżę to też niby przypadkiem go kuszę, a efekty są mmmm... Teraz jak się umawiamy pod solarką to idę wystrojona, krótkie spodenki, lub jakiś dekolcik - tak, że z daleka mnie obserwuje i zawsze jakiś komplement strzeli np "tak patrzę i się zastanawiam, co to za za☠☠☠ista laska idzie..." Bo na razie rzadko gdzieś wychodzimy to chociaż taką okazję wykorzystuję, żeby się w czymś ładnym zaprezentować.. A jak ja kręcę tyłkiem jak wiem, że on się gapi

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2012-06-01 o 12:33
Stary 2012-06-01, 12:36   #1538
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie mamusie karmiące,Wy też musicie uzywać wkłądek laktacyjnych?Myślałam,ze z czasem to się normuje i nie będzie leciało z drugiego jak karmię z pierwszego a tu doopaJuz mam dośc czuje sie jak jakaś małolata wypychająca stanik watąale porównanie...

Pierwsze dwa miesiące używałam a teraz już nie

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość

AAAAAAAAAAA i muszę się pochwalić moje dzieciątko dziś pierwszy raz z pozycji leżącej nie wiem jakim cudem ale tak go nakryłam jak już był tak na półsiędząco. Nie wiem jakim cudem to zrobil bo czytałam wizaz ale dumna z niego jestem

no wiesz jak mogłaś to przegapić?

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:

zastanawiałaś się nad kojcem dla małego?

Stary 2012-06-01, 12:39   #1539
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Ja nie wiem czemu, znowu zazdrosna się robię.. Oczywiscie nie robię scen i w zarodku to niszczę, ale cholercia odczuwam czasami ukłucie zazdrości.. Taka głupota, ostatnio mój szukał jakiś fajnych piosenek na youtube, no i wpadł na jakiś teledysk, gdzie w stringach wyginała się blondyna, nie robił min czy coś i sekundke to leciało, zaraz przewinął do przodu, ale że głupia piosenka to wył. A mnie szlak trafił wewnątrz.. Ale nic a nic nie dałam po sobie poznać.. Oj czasami ja się zachowuję jak jakaś wieśniara.. Jak najbrzydsza na świecie dziewucha.. I po co? Jakbym kurde większych problemów nie miala, jak jakieś silikonowe babsztyle MUSZE ZRESETOWAĆ MÓJ MÓZG znowu
wiem o czym mowisz...;/ jak jakaś niedowartościowana nastolatka sie wtedy czuje;/niedobra kasia niedobra...

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
mnie najbardziej denerwuje, ze jak sie chce wystroic to nie mam czasu i zawsze sie czuje taka niedostrojona na wyjsciach, imprezach. Bo niby mysle co sie ubiore, ale potem nie zawsze pasuje, wszytsko na lapu capu, nie mam czasu sie przebeirac przed lustrem i zastanawiac co do czego pasuje.
własnie wlaśnie...tez tak mam;/

a vtak wracając jeszcze do dzieci i mojego ulubionego tematu bo od rana pisze tylko o sobie to koopa zdecydowanie lepsza po zupie bez marchewki, chyba bede dawac tylko odrobinke
a wogole kupilam sobie wczoraj modny trendy miętowy lakier do paznokci bede malowac wieczoremm jak jzu bede pewna ze dziecko nie zechce do mamy na rece

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
sexy sexy

Ja to teraz latam po chałupie w króciuteńkich spodenkach sportowych, jak się nachylę czy cuś to pośladkiem błysnę tż-owi Jak leżę to też niby przypadkiem go kuszę, a efekty są mmmm... Teraz jak się umawiamy pod solarką to idę wystrojona, krótkie spodenki, lub jakiś dekolcik - tak, że z daleka mnie obserwuje i zawsze jakiś komplement strzeli np "tak patrzę i się zastanawiam, co to za za☠☠☠ista laska idzie..." Bo na razie rzadko gdzieś wychodzimy to chociaż taką okazję wykorzystuję, żeby się w czymś ładnym zaprezentować.. A jak ja kręcę tyłkiem jak wiem, że on się gapi
klask i:
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:41   #1540
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Glam zdróweczka dla cycusiów

Baha no już się domyślam jakie szlaeństwo było, kiedy Cię w tym zobaczył sesesese Ja tez bym coś sobie nowego zakupiła, bo już wszystkie fatałaszki jakie mam "przechrzczone" Jak coś w super promo znajdziecie to i mi dajta znaka

Kasiaa za postanowienie!!! Ja też zawsze włosy ogarnięte, zamiast pudru stosuję teraz krem koloryzujący z garniera i lekko różem poliki, błyszczyk na usta - lepiej się czuję. Ale powiem Wam, że ostatnio nie prostuję włosów codziennie, jak to bywało wczesniej. Poszłam ze trzy razy na spacer w wysuszonych tylko, dziwnie się czułam, ale dla włosa zdrowiej. Ale jakbym miała do miasta,galerii czy cuś to oczywiście prostownica w dłoń

nie zwracaj uwagi na te nadmuchane baby

Stary 2012-06-01, 12:45   #1541
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
mi też ten GRZYB VULLI z jakąś weneryczna się skojarzył hehehehehe

http://www.pieluszkarnia.pl/product-...ybek-Chan.html

o i nie taki drogi
OOO jakos nie zrozumiałam i myslałam,że glam zoche zamówiła;faktycznie niedrogi.Może chociaż to zajmie Hubka chociaż na chwile...Doczytałam,że produkt niedostepny;(

Edytowane przez saaraa_lub
Czas edycji: 2012-06-01 o 12:46
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:11   #1542
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
ja też używam
a dzisiaj jak karmila Bianke to nagle odwróciła glowę w drugą stronę od cyca i mleko ciurkiem jej poleciało na glowę fajnie to wyglądało

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
jeszcze w nocy je?

moja je 2-3 razy

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
My z TZ'tem po takich snach wyzywamy sie caly dzien

Tak sobie czytam o tym wozku bzyczka,to wiele hamerykanskich gwiazd go ma.Goldi taki sobie kup ,bedziesz,jak Jessica Alba

Nie karmimy sie od kilku dni w nocy.Jeszcze jakies 2 tygodnie temu mala budzila sie 3-4,potem spala do 6:30-7,a teraz spi od 20 do 5-5:30
a co jej zrobiłaś? daj przepis bo ja tez tak chce

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
wooooow, czulabym sie jak baleron owiniety sznurkiem.
wogole podziwiam Was za takie stroje, dla mnie seks moglby nie istniec obecnie czuje sie zle, skrepowana, cycki mi wisza... nawet mi sie o seksie nie chce myslec blee.
nie jesteś sama

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:15   #1543
goldika
Zakorzenienie

Oliveira widzialas na zywo tego nomada?
czytam opinie o nim i sa rozne ale wieksozsc pozytywna. To o pliko gorzej pisali (a w 2sklepach zachwalali jaki to super wozek). Espiro Magic tez mi polecono ale nie rozklada sie calkiem na plasko i mlodego to wkurzalo jak go wsadzilam.
Stary 2012-06-01, 13:24   #1544
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:

Nie mam ochoty dzisiaj gotowac

Ja robię naleśniki zapiekane z serem białym. Do tego mus truskawkowy

Idę na cmentarz.

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
a co to?

a coś takiego

http://allegro.pl/sex-bodystocking-g...259704478.html
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:25   #1545
owieczka86
Zadomowienie

skąd macie czas zeby tyle pisać

Magdalena512
kawa papieros i kibelek ja rówież dobrze to pamiętam nie pale od kiedy dowiedziałam się że w ciąży jestem,czy zacznę znowu nie wiem, zobaczymy jak przestanę karmić czasem mam ochotę teraz

sozaa wow jaka zmiana ze striny tżta grtuluję... i zazdroszczę

nikaa2 po oksy nadpobudliwe mój często przebiera nóżkami i rączkami i się przy tym cieszy niesamowicie, myślisz że to od tego??? na rehabilitacje też mamy chodzić - dostałam skierowanie bo się nie przekręcał z plecków na brzuszek i odwrotnie(a pół roczku minęło) teraz już to robi ale i tak pójdę sprawdzić... oksy miałam przy porodzie od 8 do około 15

muffinka90 u nas są pobudki na jedzenie kilka razy w nocy,dokładnie ile i przez jaki czas Fifi je nie wiem bo zasypiam pierwsza niż on...a moze on nie je tylko do cycka się chce przytulić nie wiem...a co do guzów to chyba trzeba się zacząć przyzwyczjać...

Bahamadia_25 też mam czasem zryte sny i widzę w nich tżta z innymi jak do tej pory nic się nie wydarzyło ... no chyba ze o czymś nie wiem... zawsze mu o tym mówię i montuję jazdę w rezultacie awantury cały dzień...

princessskaa,OlusiaS
zazdroszcze,przynajmniej się wyśpicie

kasia_aa ja też się czuję niedowartościowana i okąłdnie tak jak Ty nie ubieram się tak jak kiedyś tylko tak zeby mi było wygodnie z cycka "wyskoczyć" jak młody zgłodnieje... u mnie do spania stanik do karmienia i koszula z takim samym zastosowaniem ... kiedyś to były fajne koszulki i gorseciki...

glamourous kochana zdrówka życzę

saaraa_lub
noszę wkładki laktacyjne, są dni ze wyrzucam suche ale są też dni że mogę je wyzymać...

janeczka7891 ja przepis na życie w necie oglądam.A Fifi duży, jest co dzwigać

goldika
u mnie z seksem podobnie, wcale nie mam ochoty, czuję się nie atrakcyjna z "cyckami wiszącymi do pasa" po zdjęciu stanika i z rozstępami na brzuchu... u nas od chyba 2 tygodni a może dłużej nic nie było...a przed ciążą to w weekendy(jak tż miał wolne) z łóżka mogłam nie wychodzić

Oliveira79
u mnie jak są cycki pełne mleka i Fifi się na chwilę odwróci to też pod ciśniniem mleczko leci oblało mu kilka razy buźkę.

obiadek zjedzony,Fifi śpi w pogodzi nic się nie zmieniło więc narazie siedzimy w domu ...
kupiłam chrześnicy na dzień dziecka zestaw "pani doktor",mała boi się lekarzy od pobytu w szpitalu więc pomyślałam ze jak będzie mieć takie akcesoria do badania misiów i lalek to moze sie z tym oswoi
Fifi dostał od nas hule kule
tż dzwonił do mnie ze zgubił obrączke,przeszukaalm mieszkanie a on dzwoni że w pracy ją znalazł ... fart że się znalazła
Filip od kilku dni jak mu zdejmiemy pieluche łapie i ciągnie się za siurka ,czasem łąpie całego w garść i ściska... później wszystko całe czerwone... nie zrobi sobie krzywdy???wasze maluchy też tak robią??? wcześniej robił to sporadycznie i nie aż tak a od kilku dni zawsze przed kąpaniem...
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:28   #1546
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
mi też ten GRZYB VULLI z jakąś weneryczna się skojarzył hehehehehe

http://www.pieluszkarnia.pl/product-...ybek-Chan.html

o i nie taki drogi
cholera a ja za pelna cene na all kupilam
Ten niebieski wyglada jak cyc z sutkiem

W ekstazie ze domis sie zajal zamOwilam sophie... Ale cholera zainteresowanie po 15 min mu przeszlo a adam wcale nie przejawil

Grrrrr maluchy mi pol godz wrzasku zafundowaly na raczkach spokoj ale oni juz swoje waza a ja sie bardzooslabiona czuje, jakprzy grypie czy cos
Stary 2012-06-01, 13:30   #1547
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Ja robię naleśniki zapiekane z serem białym. Do tego mus truskawkowy

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Nareszcie dziecinka wstała, ja już wstawiłam pranko i zmyłam pare naczyń. Będziemy się karmić
Stary 2012-06-01, 13:35   #1548
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Oliveira widzialas na zywo tego nomada?
czytam opinie o nim i sa rozne ale wieksozsc pozytywna. To o pliko gorzej pisali (a w 2sklepach zachwalali jaki to super wozek). Espiro Magic tez mi polecono ale nie rozklada sie calkiem na plasko i mlodego to wkurzalo jak go wsadzilam.
niestety nie widzialam
tu trochę opinii:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462...Nomad.html?v=2

http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462...nomad.html?v=2

Stary 2012-06-01, 13:36   #1549
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Ten body czarny z pończoszkami to mi się podoba - a kupię sobie, a co

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:44   #1550
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
kup, super jest jeszcze do tego szpilki

Ja nie używam teraz wkładek laktacyjnych. Z Polusią się ze mnie lało, a teraz Michałek na bieżaco spija

Stary 2012-06-01, 13:47   #1551
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
no i ja juz na all patrzylam i są po 40zł z przesyłką
Stary 2012-06-01, 13:47   #1552
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
dzieki
Stary 2012-06-01, 13:47   #1553
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
witam
rehab wczorajsza ok... trwała 1h pod koniec juz płakał młody ze zmeczenia.... ogólnie diagnoza brzmi tak: za mało wykształcone miesnie skosne brzucha- mam go turlac, inaczej podnosic, przewijac, miziac wszystko jego otwarta dłonią.....zapodała przypuszczenie ze dzieci to maja po oxytocynie i to ze sa nadpobudliwe i nadwrazliwe na dotyk :/ ... mój nie lubił na macie przebywac a ona go kazała kłasc b.czesto i go zmęczyć i ze wtedy bedzie lepiej spał nawet... do lezaczka jak najrzadziej itp.
u nax oxy i cc z szybkiej akcji, młoda miała problem z napięciem w prawej nóżce i ma alergię na białko krowie, a bebilon toleruje

Cytat:
Nie wiem, czy któraś ogląda "na wspólnej", ale ja się poryczałam jak umarł ten Janusz - bo pisałam Wam kiedyś, że ja bez wczuwy nie umiem oglądać I normalnie przez dłuższą chwilę było mi smutaśno
to ten facio Jabłczyńskeij co ją samolotem woził?
bo ja tylko co nie co kojarzę....
Cytat:
a wracając do zasranego tematu - może Mlodej zapodam kawę na mnie zawsze działa
ta kupa przyjdzie, sen znkinie

Cytat:
Jakaś otepiała dzisiaj jestem, przoczyłam post Dalii i piszesz,że uwielbiasz jeżyki i są słodkie,myślałam o ciastkach hahahaha a potem o łąkach i ogniu...
Czajnik ze mnie nie ma co...
ja jeszcze większy bo sie zastanawiam dlaczego Dalia lubi języki?
ale nie wgłębiłam sie bo miałam dużo no nadrobienia

Cytat:
jeszcze w nocy je?

e tam wyrodna, Helcia je koło 4-5 nad ranem.

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
doszłam do wniosku ze wiele moich kłótni i sprzeczek z tztem wynika ostatnio z tego ze sie jakas niedowartosciowana czuje;/ m.in. dlatego że z ta koncentracja nie tak jak kiedys, ze w domu siedze, że nie wiem co na świecie sie dzieje, że niepomalowana, niewyspana, worki pod oczami, ze sie nie ubieram tak jakbym chciala bo musi mi byc wygodnie zajmowac sie dzieckiem, ze musze sie móc szybko rozebrac zeby karmic itd itp....i jak sie porównuje do jego kolezanek z pracy, uczesanych i wystrojonych...to mnie ciarki przechodza
wiec postanowiłam...uwaga tu pozytywny akcent - zaczac dbac wiejej o siebie kosztem tego ze bedzie nieposprzatane nawet nieugotowane i koniec! musze to jakos w sobie przewartosciowac, zeby miec paznokcie pomalowane, wlosy umyte, na solke sie wybieram (zgodnie z trendami wizazowymi)wtedy i w łozku bedzie lepiej i pewnie w zyciu codziennym tez, bo bede miałalepsze nastawienie do wszystkiego. a tz musi sie wiac chociaz troche do roboty, albo bedzie poprostu brudno. dziekuje i dobranoc. ooo!
klask i:

Cytat:
maskra, co tym razem?

Cytat:
to brzmi jak choroba weneryczna
mi tez sie dziwnie skojarzyło

U nas Zośka bez szału, piszczy ale Helusia chyba nie lubi jej smaku

Cytat:
no kobietki,na rozruszanie umyslu:
Deszcz ze słońcem
razem utkali,
wiszący na niebie
kolorowy szalik.
to była zagadka??

Cytat:
fajne, TŻ tez by oszalał

U nas pada, więc na szczepienie poszłyśmy w chuście, I jeszcze ten przeklęty remont windy. Pielęgniarki były zachwycone Helcią w chuście.
Mała waży 8,5 kg mierzy 67,5 i prawie nie płakała!!

Ma uczulenie na cielęcinę i wołowinę! a teściowa załatwiła taką swojską, i zrobię z niej gulasz, bo lekarka kazała nie dawać.
Chce któraś?
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:49   #1554
goldika
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem soba przerazona... mam dopiero 22lata a kompletnie nie pociagaja mnie takie fatalaszki moja babcia prowadzi bardziej urozmaicone zycie seksualne niz ja ( i niestety pisze to powaznie)
Stary 2012-06-01, 13:50   #1555
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
hmm wyglada kuszaco i ta waga! a wiesz moze jak z jego skladaniem? bo to dla mnie b. wazne jest.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

ma byc na chodniki wlasnie i na zakupy. Szkoda ze ponad 10kg wazy :/
na piachy i tereny zostawiamy "stara" spacerowke

no jedną ręką go nie złozysz, ale podobno ogólnie nie ma problemu

Stary 2012-06-01, 13:52   #1556
goldika
Zakorzenienie

mszpilka za szczepienie.
W chuscie widzialam ostatnio babke w warzywniaku. Cudownie to wyglada ale sama jakos sie obawiam.
Do kiedy mozna dziecko w chuscie nosic?

a z wolowinki to tylko TATAR

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
no jedną ręką go nie złozysz, ale podobno ogólnie nie ma problemu
obejrzalam filmik w necie jak sie sklada, w sumie jak wiekszosc wozkow.
Dziwi mnie tylko, ze czasami pisze, ze wazy 6,5kg czasami ze 9,5kg. Mowa o samej wersji spacerowej
Stary 2012-06-01, 13:54   #1557
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny jestem soba przerazona... mam dopiero 22lata a kompletnie nie pociagaja mnie takie fatalaszki moja babcia prowadzi bardziej urozmaicone zycie seksualne niz ja ( i niestety pisze to powaznie)
ja wprawdzie całą dekadę starsza od Ciebie ale ma tak samo

Stary 2012-06-01, 13:56   #1558
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
no i ja juz na all patrzylam i są po 40zł z przesyłką

te z obssesiva? ja zamowilam pare rzeczy jak mialam upust 50%

Stary 2012-06-01, 14:00   #1559
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość

to ten facio Jabłczyńskeij co ją samolotem woził?
bo ja tylko co nie co kojarzę....
tak, to ten..

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
o matyldo! jaka Ty młoda jesteś

hm..może jakoś ci ochotka na takie wariacje jeszcze przyjdzie Nie stresuj sie

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
te z obssesiva? ja zamowilam pare rzeczy jak mialam upust 50%
nie innej firmy, o kurcze taki upust to by sie przydal
Stary 2012-06-01, 14:02   #1560
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
mszpilka za szczepienie.
W chuscie widzialam ostatnio babke w warzywniaku. Cudownie to wyglada ale sama jakos sie obawiam.
Do kiedy mozna dziecko w chuscie nosic?

a z wolowinki to tylko TATAR

to zapraszam na tatara, na Boskie Ciało do Krakowa.

A w chuscie możan od urodzenia, ale Helusia nei lubiła tych pierwszych wiązań, teraz kieszonka i wszysko widzi. Też latam z nia do warzywnika, czy mięsnego jak mi sie nie chce wózka tachać (cholerny remont windy). Robi furore i ludzie nam w kolejce miejsca ustępuję bo myślą ze mi niby ciężko a jej niewygodnie.
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości