Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 12:36   #2521
madzius90
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
mi też się takie coś nie podoba, już prędzej bym dała na drugie imię po tacie dziadku czy innym krewnym
Drugie imię to co innego

Choc ja swoim dzieciom też nie nadam drugiego imienia, oboje z TŻ mamy po jednym imieniu i jesteśmy z tego powodu zadowoleniu, bo drugie jest dosyć problematyczne, zawsze trzeba o nim pamiętać przy jakichś ważniejszych dokumentach itd.
Moja mama ma drugie imię i wie jakie to czasami jest uciążliwe, więc na szczęście ani mnie ani mojemu bratu nie dali z tatą drugich imion

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dziś zaczynam 12 tc

Coraz bliżej II trymestru
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:45   #2522
emylka86
Zakorzenienie

a ja byłam na rynku i kupiłam jabłuszka na racuszki, zaraz zabieram się za robotę... aaa i w końcu pojawiły się czereśnie u nas 14zł/kg ale musiałam kupić, i właśnie wrąbałam pół kilo czereśni ; p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:47   #2523
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
a ja byłam na rynku i kupiłam jabłuszka na racuszki, zaraz zabieram się za robotę... aaa i w końcu pojawiły się czereśnie u nas 14zł/kg ale musiałam kupić, i właśnie wrąbałam pół kilo czereśni ; p
Znowu racuszki

U nas czereśnie są za 10zł/ kg
Ale jakoś narazie wolę truskawki od kilku dni no i arbuza
Stary 2012-06-01, 12:59   #2524
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
No właśnie każda z nas ma inaczej. Ja chciałabym bardzo, żeby mój syn miał na imię Konrad, ale nie CHCIAŁABYM ŻEBY MIAŁ IMIĘ PO OJCU To zdecydowana różnica. Zresztą przypisywanie etykietek "hameryki" czy myśl, że stawia się dziecku cel - bądź jak ojciec jest grubo przesadzona. Jeżeli nazwę swoje dziecko Adam to podświadomie będę chciała żeby był najbardziej utytułowanym sportowcem ostatnich lat Imię jest ważne, ale wątpię czy może odebrać dziecku poczucie własnej wartości czy wyjątkowości:co nfused:
Masz rację, że główny argument to praktyczność Ja pisałam, że nie potrafię tego sensownie wytłumaczyć, po prostu nie podoba mi się taka tradycja, a te rzeczy, które wypisałam, to tylko takie luźne rozważania...Ja wychodzę z założenia, że charakter człowieka nie jest zależny od imienia, poza tym każde imię ma jakieś pochodzenie i znaczenie, i gdyby tak na to patrzeć, to po świecie chodziłyby "rodzaje ludzi", grupy o konkretnych cechach imienia, nie jednostki, a przecież tak nie jest. Ten argument o odbieraniu wyjątkowości jest rzeczywiście może przesadzony o tyle, że nikt chyba nie zastanawia się tak głęboko nad tym, dlaczego nosi takie imię a nie inne...Jakkolwiek, ja chciałabym, aby moje dziecko było pierwszym Jasiem, Stasiem, czy innym w rodzinie, bo wtedy nie nasuwają się takie oczywiste porównania do innych osób.

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Drugie imię to co innego

Choc ja swoim dzieciom też nie nadam drugiego imienia, oboje z TŻ mamy po jednym imieniu i jesteśmy z tego powodu zadowoleniu, bo drugie jest dosyć problematyczne, zawsze trzeba o nim pamiętać przy jakichś ważniejszych dokumentach itd.
Moja mama ma drugie imię i wie jakie to czasami jest uciążliwe, więc na szczęście ani mnie ani mojemu bratu nie dali z tatą drugich imion
Ja się cieszę, że nie mam dwóch imion, bo pierwsze mam długie. + nazwisko i panieńskie i po mężu po 10 liter, to gdzie bym się w tych wszystkich formularzach pomieściła

Edytowane przez magdaef
Czas edycji: 2012-06-01 o 13:02
magdaef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:02   #2525
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
Ja pamiętam jak kiedyś w liceum miałam zadzwonić do kolegi - długo się nie pojawiał a robiliśmy zrzutkę dla nauczyciela przed studniówką. Wzięłam nr domowy z dziennika. Dzwonie i właśnie mówi
"Czy można prosci do telefonu Marka"
Jakiego?
No Marka T.
No ale dzicko syna czy ojca?
Zgłupiałam poprosiłam o Marka który chodzi do takiej szkoły i takiej klasy
Później Marek mi tłumaczył, że on ma imię po ojcu, a mieszka też z nimi brat, którego syn odziedziczył imię po dziadku. Więc 3ch Marków T w jedym domu to dla mnie za dużo

Mam też wujka Emila. Jak urodziła mu się córka dostała imię "po nim" Emilia".
Nie powiem, śmiesznie to brzmi jak coś opowiadamy i mówimy " No ta Emila Emila"
ja też nie jestem za tym, no kurcze hehe mam mówić damian i mały damianek hihi ee to nie dla mnie .... ja nawet nie chcę żeby moje dziecko miało tak na imię jak ktoś z bliskiej rodziny wolę byc oryginalna

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:

dziś zaczynam 12 tc
Paaa i gratuluję 12 tc

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Znowu racuszki

mi sie tak chce koktajlu truskawkowego
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:03   #2526
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu racuszki

u nas dziś pierwszy raz się pojawiły czereśnie stąd pewnie ta cena... a truskawki tez nie są tanie 9 zl ; /

na arbuzy tez mam parcie ;p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:04   #2527
kaaamila1
Zakorzenienie

Hej Mamusie

Wpadłam na chwileczkę, bo dzisiaj kolejny dzień nauki.. najgorsze jest to, że przez tą pogodę jestem ospała i mam wrażenie, że wiedza ucieka mi z głowy.. przez ciażę jestem strasznie rozkojarzona..

Dzisiaj mój tato przywiózł mi z okazji Dnia Dziecka- czereśnie !!! Pychotka !!! A na obiadek jedziemy z mężem do rodziców na pierogi ruskie Dwie moje zachciewajki ciążowe zaspokojone

Co do tycia, to nadal nic.. jestem cały czas na minusie 4 kg. No, ale jutro dzień ważenia od ostatniej soboty więc może coś skoczyło, bo w tym tygodniu już tak nie wymiotowałam i miałam w miarę apetyt.

Trzymajcie kciuki za mój jutrzejszy egzamin

Trzymajcie się

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:07   #2528
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie

Wpadłam na chwileczkę, bo dzisiaj kolejny dzień nauki.. najgorsze jest to, że przez tą pogodę jestem ospała i mam wrażenie, że wiedza ucieka mi z głowy.. przez ciażę jestem strasznie rozkojarzona..

Dzisiaj mój tato przywiózł mi z okazji Dnia Dziecka- czereśnie !!! Pychotka !!! A na obiadek jedziemy z mężem do rodziców na pierogi ruskie Dwie moje zachciewajki ciążowe zaspokojone

Co do tycia, to nadal nic.. jestem cały czas na minusie 4 kg. No, ale jutro dzień ważenia od ostatniej soboty więc może coś skoczyło, bo w tym tygodniu już tak nie wymiotowałam i miałam w miarę apetyt.

Trzymajcie się
heey to kochanego masz tatusia wie jak dogodzić córeni hihihi a pierogi pyyycha ostatnio też jadłam za egzaminy będzie na pewno dobrze

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
u nas dziś pierwszy raz się pojawiły czereśnie stąd pewnie ta cena... a truskawki tez nie są tanie 9 zl ; /

na arbuzy tez mam parcie ;p
u mnie nadal nie ma czereśni :czeka: a do arbuzów się ostatnio zraziłam bo kupiłam i był podgnity :ryczy:
Stary 2012-06-01, 13:08   #2529
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Drugie imię to co innego

Ja jednak uważam, że warto dać drugie imię. Nie jest to uciążliwe. Jak masz napisane: wpisać imię to wpisujesz jedno, a jak dwa to masz napisane: imiona. A u notariusza to on sam o tym pamięta. Nigdy w życiu nie miałam z tym problemu, a jest to jakaś cecha charakterystyczna.

U mnie na studiach były dziewczyny co miały tak samo na imię i nazwisko. Nazwisko nie było szczególnie oryginalne, ale też nie z tych pospolitych. Były co prawda w różnych grupach, ale jak był egzamin to posługiwały się drugim imieniem.
Zresztą wystarczy popatrzeć na portale społecznościowe ile jest osób o takich samych imionach i nazwiskach.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:10   #2530
MoOoNiA
Raczkowanie

Cytat:
Drugie imię to co innego

Ja mam drugie imię własnie po mamie. Mój TŻ nie ma, ale córce daliśmy drugie. Ma Marta Magdalena - bo przy końcu ciąży miała być Magdalena, po porodzie wyszła Marta

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
ja też nie jestem za tym, no kurcze hehe mam mówić damian i mały damianek hihi ee to nie dla mnie .... ja nawet nie chcę żeby moje dziecko miało tak na imię jak ktoś z bliskiej rodziny wolę byc oryginalna
No właśnie. My dalismy imię Marta, bratanica TŻ ma Martyna. Jak teściowa wołała MartUnia i MartYnia to ja już sama nie wiedziałam, ajk jaka ma na imię ale widzimy si z TŻ bratem 1-2 razy w roku, więc jakos to nie gryzie.

Majeczka
04.12.2012 r

MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:11   #2531
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja jednak uważam, że warto dać drugie imię. Nie jest to uciążliwe. Jak masz napisane: wpisać imię to wpisujesz jedno, a jak dwa to masz napisane: imiona. A u notariusza to on sam o tym pamięta. Nigdy w życiu nie miałam z tym problemu, a jest to jakaś cecha charakterystyczna.

U mnie na studiach były dziewczyny co miały tak samo na imię i nazwisko. Nazwisko nie było szczególnie oryginalne, ale też nie z tych pospolitych. Były co prawda w różnych grupach, ale jak był egzamin to posługiwały się drugim imieniem.
Zresztą wystarczy popatrzeć na portale społecznościowe ile jest osób o takich samych imionach i nazwiskach.
jestem tego samego zdania :tak:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 13:14   #2532
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pamiętam jak kiedyś w liceum miałam zadzwonić do kolegi - długo się nie pojawiał a robiliśmy zrzutkę dla nauczyciela przed studniówką. Wzięłam nr domowy z dziennika. Dzwonie i właśnie mówi
"Czy można prosci do telefonu Marka"
Jakiego?
No Marka T.
No ale dzicko syna czy ojca?
Zgłupiałam poprosiłam o Marka który chodzi do takiej szkoły i takiej klasy
Później Marek mi tłumaczył, że on ma imię po ojcu, a mieszka też z nimi brat, którego syn odziedziczył imię po dziadku. Więc 3ch Marków T w jedym domu to dla mnie za dużo

Mam też wujka Emila. Jak urodziła mu się córka dostała imię "po nim" Emilia".
Nie powiem, śmiesznie to brzmi jak coś opowiadamy i mówimy " No ta Emila Emila"
No tak, ale w tych czasach, gdy każdy ma tel komórkowy i raczej nie ma stacjonarnych, to już nie jest problem.
Jak na razie u nas nie ma z tym żadnego problemu, chociaż syn ma już kilkanaście lat i koledzy do niego dzwonią
Inne pomyłki tez się nie zdarzają, a jeśli już to jest raczej zabawne niż uciążliwe
To trochę takie szukanie dziury w całym
My z mężem nie mieliśmy żadnych wątpliwości co do wyboru imienia

A, i co do osobowości mojego syna, to nie narzekam, wręcz przeciwnie

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:

oj dziś to nie dam rady nadrobić

byliśmy rano na zakupach, potem sprzątanko i zaraz za ciasto się biorę
wieczorem będą rodzice na pizzy

dziś zaczynam 12 tc
Gratuluję 12 tyg
Ja też

Aż nabrałam ochoty na pizzę
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:17   #2533
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymajcie się
Będę mocno zaciskać

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość

Jak dla mnie drugie imię to nie jest żadna cecha charakterystyczna.
Poza tym na portalach społecznościowych większość osób i tak nie wpisuje drugiego imienia.
Jak dla mnie to jest tylko niepotrzebny problem- takie jest moje zdanie i dlatego dla moich dzieci nadam tylko jedno imię
Wystarczy, że ja będą miały długie nazwisko

Cytat:
No właśnie. My dalismy imię Marta, bratanica TŻ ma Martyna. Jak teściowa wołała MartUnia i MartYnia to ja już sama nie wiedziałam, ajk jaka ma na imię ale widzimy si z TŻ bratem 1-2 razy w roku, więc jakos to nie gryzie.
Stary 2012-06-01, 13:17   #2534
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Paaa i gratuluję 12 tc

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

mi sie tak chce koktajlu truskawkowego
Skąd wiedziałaś że moi chłopcy tak mają na imię???
Stary 2012-06-01, 13:19   #2535
ImmortalWoman
Zakorzenienie

mam dzisiaj takiego głoda że szok :szok: nie potrafię się najeść... nie będę wyliczać co już wsunęłam bo aż wstyd i wciąż mało

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Skąd wiedziałaś że moi chłopcy tak mają na imię???
haha bo mój tz ma na imie Damian i nie wiem jakbym miała do mojego syna wołać- no chyba mały Damianek :PP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 13:20   #2536
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Wlasnie cos w tym stylu chce kupic ..a cena widze wszedzie podobna ..cos kolo stowki trzeba dac ..

Dziewczyny przezylam chwile grozy .. bylam w ubikacji..zobaczylam żywo czerwoną krew na papierze .. aż mi sie slabo zrobilo .. dopiero po chwili przypomnialam sobie ze ja wczoraj ojadłam sie barszczu czerwonego ..
Kurde ja bym chyba spadłaz kibelka. Ale po barsczu?? To Ci dopiero. Po gotowanych burakach słyszałam, ale barszczu nie. Ale spokojnie.
Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
Są już obie nerki i obu dzidzi....ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!! I będą córeczki wiec w domu bede miala dwie parki.a czulam jakoś ze bedą chłopcy znów,juz nawet imiona mielismy wybrane a teraz jakos nic mi sie nie nasówa, nic nie pasuje...
Ale super! Dwie panienki
Cytat:

oj dziś to nie dam rady nadrobić

byliśmy rano na zakupach, potem sprzątanko i zaraz za ciasto się biorę
wieczorem będą rodzice na pizzy

dziś zaczynam 12 tc
Gratulacje!

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:23   #2537
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
mam dzisiaj takiego głoda że szok :szok: nie potrafię się najeść... nie będę wyliczać co już wsunęłam bo aż wstyd i wciąż mało

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

haha bo mój tz ma na imie Damian i nie wiem jakbym miała do mojego syna wołać- no chyba mały Damianek :PP

Wiesz, że jakoś nie mam z tym problemu. Kiedyś to rzeczywiście był Damianek, a teraz jak wołam Damian, to zawsze reaguje ten co powinien (a najczęściej żaden nie reaguje - jak to z facetami ).
Może jakoś intuicyjnie wyczuwają o którego chodzi a może mam inny ton głosu jak wołam Młodego
Nie mam pojęcia, ważne że działa
Stary 2012-06-01, 13:24   #2538
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, że jakoś nie mam z tym problemu. Kiedyś to rzeczywiście był Damianek, a teraz jak wołam Damian, to zawsze reaguje ten co powinien (a najczęściej żaden nie reaguje - jak to z facetami ).
Może jakoś intuicyjnie wyczuwają o którego chodzi a może mam inny ton głosu jak wołam Młodego

Dokładnie, najważniejsze, że działa
Stary 2012-06-01, 13:25   #2539
martaj9
Rozeznanie

Kaamila1 kciuki za egzamin
Mooonia ja i twoja córcia mamy te same imiona

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:28   #2540
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
hihi dokładnie
Stary 2012-06-01, 13:30   #2541
agasobo
Zadomowienie

madziusiu Kochana, nie żałuj, że nie masz facebooka

z okazji Dnia Dziecka ja podaruję Ci moją zniżkę do Reserved ( podobno jest na wszystko, nie tylko na dziecięce- jest napisane, żeby użyć w Reserved lub Reserved Kids)
nie musisz mieć kuponu - wystarczy podać kod: 5316006779457
ja się nie wybieram, więc użyj sobie Kochana

co do tycia, to ja na razie jestem 2 kg na minusie, z czego się cieszę bardzo, bo wagę wyjściową mam pięęęęęęęęękną, można powiedzieć: na wysokim poziomie hehehehe

załączam Wam tutaj schemat tycia w ciąży z książki "ciąża dla bystrzaków"
jeśli chodzi o moją wagę, to jest napisane, że powinnam przytyć od 0 do 6 kg - chociaż z moim jedzeniem to raczej niemożliwe pewnie przytyję ze 20
wczoraj zjadłam pół ptasiego mleczka, dzisiaj na śniadanie drugie pół

na obiad to chyba pójdę do knajpki naprzeciwko... nic nie mam ugotowanego, a kanapki mi się nie chce....

kurcze czytałam, czytałam i zapomniałam co miałam napisać

aaaaa wiem GRATULACJE dwóch córeczek masz o 2 więcej niż ja, ja chciałam dziewczynkę, a mam chłopca no nic, może następnym razem a jak nie... to jeszcze następnym

3mam kciuki za egzaminy!

ja mam 2gie imię i bardzo się z tego cieszę miałam być Magdaleną, zostałam Agnieszką Magdaleną razem z nazwiskiem to daje 28 liter, ale mieszczę się w każdym formularzu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0042.jpg (38,1 KB, 38 załadowań)

Antek 18.11.2012

Edytowane przez agasobo
Czas edycji: 2012-06-01 o 13:31
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:33   #2542
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Łoo matko, 2 godziny mnie nie było a tu tyle do czytania
Słyszałyscie coś moze tych wiaderkach do kąpania?

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:35   #2543
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
madziusiu Kochana, nie żałuj, że nie masz facebooka

z okazji Dnia Dziecka ja podaruję Ci moją zniżkę do Reserved ( podobno jest na wszystko, nie tylko na dziecięce- jest napisane, żeby użyć w Reserved lub Reserved Kids)
nie musisz mieć kuponu - wystarczy podać kod: 5316006779457
ja się nie wybieram, więc użyj sobie Kochana
Ale jesteś Kochana
A do kiedy jest ważny ten kod?

Cytat:
co do tycia, to ja na razie jestem 2 kg na minusie, z czego się cieszę bardzo, bo wagę wyjściową mam pięęęęęęęęękną, można powiedzieć: na wysokim poziomie hehehehezałączam Wam tutaj schemat tycia w ciąży z książki "ciąża dla bystrzaków"
jeśli chodzi o moją wagę, to jest napisane, że powinnam przytyć od 0 do 6 kg - chociaż z moim jedzeniem to raczej niemożliwe pewnie przytyję ze 20
wczoraj zjadłam pół ptasiego mleczka, dzisiaj na śniadanie drugie pół
Ale skoro narazie jesteś na minusie i nie tyjesz to może wcale dużo nie przytyjesz

Tak patrzę na ten schemat- zapasy tłuszczu już mam zrobione
A w którym tygodniu ten schemat obowiązuje? Pod koniec ciąży pewnie?

Cytat:
ja mam 2gie imię i bardzo się z tego cieszę miałam być Magdaleną, zostałam Agnieszką Magdaleną razem z nazwiskiem to daje 28 liter, ale mieszczę się w każdym formularzu
Piękne drugie imię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 13:35   #2544
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Matko jak mi sie nie chce pisac tej magisterki
Któraś mi zrobiła ochote na koktajl truskawkowy
Stary 2012-06-01, 13:38   #2545
Ma_majka
Zakorzenienie

Dziewczynki aż się boję że zaraz mnie zakrzyczycie ale to nic - babeczkom z dużym poczuciem humoru i dystansem polecam fajną stronkę - na trudy macierzyństwa
Takie trochę inne, ironiczne spojrzenie na dzieciaczki i wychowanie.
Po ciężkim dniu z dzieckiem - bezcenne

http://bachormagazyn.pl/#
Stary 2012-06-01, 13:38   #2546
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
to za 2 tygodnie tak?

Cytat:

Trzymajcie się

Cytat:

Gratuluję 12 tyg
Ja też

ciasto się piecze, mam chwilę oddechu
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:38   #2547
ImmortalWoman
Zakorzenienie

wiecie co dziewczyny tak oglądam ciuchy ciążowe na necie i nic w oko nie wpada... gdzie wykupujecie.. ja jeszcze nic nie zakupiłam a najwyższa pora zacząć się rozglądać
Stary 2012-06-01, 13:40   #2548
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Łoo matko, 2 godziny mnie nie było a tu tyle do czytania
Słyszałyscie coś moze tych wiaderkach do kąpania?
moja znajoma ma takie i sobie chwali, choć ja nie wiem czy to nie jest zbędny wydatek....

tu jest art o nich: http://www.papilot.pl/dziecko/9238/W...t-czy-kit.html

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:40   #2549
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
:tuli: dasz radę

to juz jesteśmy dwie do koktajlu a truskawek u mnie też nie ma !
Stary 2012-06-01, 13:42   #2550
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Szybciej napiszesz, szybciej będziesz miała z głowy

Cytat:
to za 2 tygodnie tak?
Tak jest

Cytat:
wiecie co dziewczyny tak oglądam ciuchy ciążowe na necie i nic w oko nie wpada... gdzie wykupujecie.. ja jeszcze nic nie zakupiłam a najwyższa pora zacząć się rozglądać
Ja to teraz w lumpkach poluję na fajne rzeczy, ale też tak mam, że praktycznie nic mi się nie podoba. Strasznie wybredna się zrobiłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości