XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 20:58   #1261
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
oby się wszystko ułożyło tak jak tego sobie życzysz

Pięknie wyglądasz Szarfa idealnie pasuje, a buty dopełniają całości

Kupiliśmy mirrindę i 7up W kauflandzie jest promocja po 2,49
dziękuję za kolejne miłe słowa naprawdę dodajecie otuchy, gdy czlowiek już wątpi we wszystko

gdzie kupiliście napoje?

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ale dlaczego, rozwiązuje się - materiał jest za śliski czy za sztywny?
materiał jest śliski i miękki i jak związujemy, to robi się taki smętny, brzydki zwis jakby był sztywniejszy materiał, to mysle,ze kokarda trzymałaby fason. Myślalam nawet, czy nie uszyć osobno kokardy i po prostu nie doczepić tam gdzieś z tyłu, żeby była taka w miarę sztywna, duża i ładna, a nie taki smętny zwisior
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:00   #1262
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
dziękuję za kolejne miłe słowa naprawdę dodajecie otuchy, gdy czlowiek już wątpi we wszystko

gdzie kupiliście napoje?
W kauflandzie.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:05   #1263
Post_Blue
Rozeznanie

Kilianna, suknia jest boska!

A mi nikt nie odpisał na pytanie;(
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:16   #1264
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość

Odnośnie winietek czy coś mi umknęło? Ja niestety winietek nie robiłam i w tej kwestii nie pomogę
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:16   #1265
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

gdzie kupiliście napoje?

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

materiał jest śliski i miękki i jak związujemy, to robi się taki smętny, brzydki zwis jakby był sztywniejszy materiał, to mysle,ze kokarda trzymałaby fason. Myślalam nawet, czy nie uszyć osobno kokardy i po prostu nie doczepić tam gdzieś z tyłu, żeby była taka w miarę sztywna, duża i ładna, a nie taki smętny zwisior
O tym pomyślałam, zanim doszłam do tego postu wtedy bys tamto zawiązała i przypięła kokardę i nie martwiła, że sie rozwiąże

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:18   #1266
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Z moją świadkową cały czas miałyśmy ubaw. Pokażę Wam jedną fotkę
super kolejna piękna panna młoda

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Kochane jeszcze raz BARDZO PROSZĘ O KCIUKI przez następne kilka dni mam pewien bardzo poważny problem
kochana moc dla Ciebie

Cytat:
Ok, udalo się jakoś zrobić zdjęcia mojej sukni.
Po raz pierwszy wrzucam Wam, moje kochane. Nie są tak ładne jak Wasze, bo robiła mi je mama swoim małym, niepozornym aparcikiem, ale mam nadzieję, że coś tam widać.
Na zdjęciu nie wygląda tak ładnie, niestety i trochę się załamałam, bo mam wrażenie, że nie jest tak jak być powinno i jakbym ja chciała,ale już za późno na rozpaczanie.

wybaczcie raz jeszcze za jakość

Na jednej fotce chciałam uchwycić bucik, byście zobaczyły, jakie mam
Na jednej jest tył, ale niestety, nie umiemy zawiązać przyzwoitej kokardy i nawet trochę się martwię, że wcale tej kokardy nie zawiążemy i będzie taki smętny zwis jak na zdjęciu

aha, suknia nie ma tutaj halki, a na ślubie będzie halka i rozłoży ją troszkę bardziej.
wow powiem krótko, zwięźle i na temat: wyglądasz za☠☠☠iście

Dziękuję wszystkim dziewczynom które trzymały kciuki za moją rzepkę otóż lekarz powiedział że wszystko ładnie, pięknie jest na swoim miejscu, nawet był w szoku że tak szybko wszystko doszło do siebie, jedyny minus jest taki że czeka mnie 2miesięczna rehabilitacja i noszenie opaski która kosztowała 100zł
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:32   #1267
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Nawet nie wiem czy po tym wszystkim do Was wrócę Żeby nie było wszystko ok z Tż. Tak, że proszę o najmocniejsze kciuki jakie się tylko da
będzie dobrze

Cytat:
Ok, udalo się jakoś zrobić zdjęcia mojej sukni.
Po raz pierwszy wrzucam Wam, moje kochane. Nie są tak ładne jak Wasze, bo robiła mi je mama swoim małym, niepozornym aparcikiem, ale mam nadzieję, że coś tam widać.
Na zdjęciu nie wygląda tak ładnie, niestety i trochę się załamałam, bo mam wrażenie, że nie jest tak jak być powinno i jakbym ja chciała,ale już za późno na rozpaczanie.

wybaczcie raz jeszcze za jakość

Na jednej fotce chciałam uchwycić bucik, byście zobaczyły, jakie mam
Na jednej jest tył, ale niestety, nie umiemy zawiązać przyzwoitej kokardy i nawet trochę się martwię, że wcale tej kokardy nie zawiążemy i będzie taki smętny zwis jak na zdjęciu

aha, suknia nie ma tutaj halki, a na ślubie będzie halka i rozłoży ją troszkę bardziej.
śliczna

a ja mam kompa do wyrzucenia i potraciłam dane kurdeeeeeeee
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-06-01 o 21:34
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:39   #1268
fablous
Zakorzenienie

Witajcie
Nie mam siły nadrabiać, ciężki dzień za mną. Od rana fatalnie się czuję, mdłości, zawroty głowy i bóle żołądka. Mam nadzieję, że to żadna jelitówka ani inne tego typu paskudztwo...

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:43   #1269
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję odnośnie winietek? Ja też nie robiłam
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
O tym pomyślałam, zanim doszłam do tego postu wtedy bys tamto zawiązała i przypięła kokardę i nie martwiła, że sie rozwiąże
tak zrobię
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34455842]

wow powiem krótko, zwięźle i na temat: wyglądasz za☠☠☠iście

Dziękuję wszystkim dziewczynom które trzymały kciuki za moją rzepkę otóż lekarz powiedział że wszystko ładnie, pięknie jest na swoim miejscu, nawet był w szoku że tak szybko wszystko doszło do siebie, jedyny minus jest taki że czeka mnie 2miesięczna rehabilitacja i noszenie opaski która kosztowała 100zł [/QUOTE]dziękuję bardzo podnosicie mnie na duchu, naprawdę

Trzymałyśmy mocno kciuki, takze bardzo się cieszę, że wszystko pomyslnie się konczy A jak Ty się czujesz? Boli?

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
będzie dobrze

śliczna

a ja mam kompa do wyrzucenia i potraciłam dane kurdeeeeeeee
kiciu, co się stało z kompem? Wirus?

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Witajcie
Nie mam siły nadrabiać, ciężki dzień za mną. Od rana fatalnie się czuję, mdłości, zawroty głowy i bóle żołądka. Mam nadzieję, że to żadna jelitówka ani inne tego typu paskudztwo...
ojej ja też się źle czuję i mnie bierze na choróbsko
Stary 2012-06-01, 21:43   #1270
fablous
Zakorzenienie

kiliana przepiękna suknia!!

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:44   #1271
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Odnośnie winietek czy coś mi umknęło? Ja niestety winietek nie robiłam i w tej kwestii nie pomogę
Winietki Ale znalazłam wątki na ten temat, jestem ogromnie zainspirowana i pełna zapału do pracy
Stary 2012-06-01, 21:49   #1272
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję odnośnie winietek? Ja też nie robiłam

tak zrobię
dziękuję bardzo podnosicie mnie na duchu, naprawdę

Trzymałyśmy mocno kciuki, takze bardzo się cieszę, że wszystko pomyslnie się konczy A jak Ty się czujesz? Boli?

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

dziękuje boli przy zginaniu ale to normalne jak zacznę chodzić na rehabilitację to przestanie bo mięśnie zaczną pracować
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:49   #1273
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

tzn dane odzyskam ale musze znaleźć kogoś ze stacjonarnym kompem a tu u mnie ciężko

a padła płyta główna i nie opłaca się kupować nowej
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:55   #1274
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
kiliana przepiękna suknia!!
dziękuję
Cytat:
Winietki Ale znalazłam wątki na ten temat, jestem ogromnie zainspirowana i pełna zapału do pracy
pochwal się efektami

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34456583]dziękuje boli przy zginaniu ale to normalne jak zacznę chodzić na rehabilitację to przestanie bo mięśnie zaczną pracować[/QUOTE]
no tak, rehabilitacja pomoże na pewno zlikwidować ból A teraz TŻ niech nosi na rękach
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
tzn dane odzyskam ale musze znaleźć kogoś ze stacjonarnym kompem a tu u mnie ciężko

a padła płyta główna i nie opłaca się kupować nowej
no to faktycznie. Bidulko ja nie wiem, co bym zrobiła, gdybym straciła wszystkie dane!
Stary 2012-06-01, 22:01   #1275
Post_Blue
Rozeznanie

[QUOTE=kilianna;34456607]
pochwal się efektami
[
/QUOTE]

Jasne Jestem na etapie szukania materiałów i ma pytanie: papier będzie fioletowy perłowy, a jaka ozdoba? Na allegro nie ma w tej chwili klasycznych kokardek... Motylki?
Stary 2012-06-01, 22:03   #1276
201705121336
Konto usunięte

kilianna ślicznie
ten kolor dodaje charakteru

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

ide lulac buzi
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 22:09   #1277
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34455842]

Dziękuję wszystkim dziewczynom które trzymały kciuki za moją rzepkę otóż lekarz powiedział że wszystko ładnie, pięknie jest na swoim miejscu, nawet był w szoku że tak szybko wszystko doszło do siebie, jedyny minus jest taki że czeka mnie 2miesięczna rehabilitacja i noszenie opaski która kosztowała 100zł [/QUOTE]

Co tam 100 zł... najważniejsze, że z racicą już wszystko w porządku.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 22:20   #1278
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Co tam 100 zł... najważniejsze, że z racicą już wszystko w porządku.
w przeciagu dwóch tygodni wydaliśmy na moje kolano 520zł, ale jak to mówi tż pieniądze rzecz nabyta a nogę muszę mieć sprawną żeby po tż skakać jak Ty po górach
Stary 2012-06-01, 22:40   #1279
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Kiliana bardzo ładna suknia

Wiki poziom reprezentowany przez Twojego szefa oraz zmienniczkę "babcię, znaczy prabacię" jest tak niski, że sięga jadra ziemi... Brak mi słów!!! A za Ciebie trzymam kciuki, byś znalazła nowa pracę, badania wyszły pozytywnie i zaliczyła egzamin z rosyjskiego!!!!

Trzymam tez kciuki za wszystkie inne potrzebujące i nasze kochane jutrzejsze piękne PMki

Nena dodałaś na fb moją najukochanszą, najcudowniejszą i w ogóle naj piosenkę!!!! Gdybym miała kamerę na weselu bankowo byłby to podkład do mojego teledysku ślubnego!!!
Normalnie aż mi się zachciało poraz trylionowy ogladać "Miasto Aniołów", które kocham miłoscia wielką i czystą!!!!!! I nigdy mi się nie znudzi!!!

A ja jutro mam najtrudniejszy egzamin semestralny i również błagam o kciuki!!!!!!
Jest ciężko, bo to rachunkowość, ze względu na ślub opuściłam ostatnie zajęcia i nie mam skąd wytrzasnąc notatek i obliczeń...

A ty czasem otworzyłam pwko na odstresowanie, zrobie parę zadań i mykam spać!!!

Kolorowych snów

Ps. Odebrałam auto od mechanika- robocizna 710zł...
Za części płacę w poniedziałek- już się boję wyceny, ale nie nastawiam się na mniej niż 5 stówek

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2012-06-01 o 22:42
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 22:41   #1280
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Przeleciałam Was tak na szybciora!!! Wybaczcie!
Ja namiętnie normalnie uwielbiam ser zółty z pomidorem i frytki z ziemniaków (w sensie samoróbka)
A w sukni wyglądasz bosko!!! A suknia jest przeboska!!!!!!
U nas bardzo dobrze przyjęła się taka sałatka: Do półmiska wrzucić pokrojone pomidorki, to posypać startym serem żółtym lub feta i polać sosem czosnkowym - proste i pyszne ale muszę spróbować z frytkami

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

na mojego to nie dziala musze mu truc za uszami tygodniami... musze miec silne argumenty... dopiero sie zgadza
też tak mam - jak się śmieję -podanie, trzy zdjęcia i 14 dni wg KPA

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Cześć lasencje Przepraszam, że dopiero dziś a widziałam, że dopytujecie. Wczoraj byłam u TŻ jak codzień
Wizyta była cudowna!!!!!!
to tak: wg OM dziś jestem w 11w6d, wg USG już 12 tydzień 1 dzień różnicy... No to w takim razie JUTRO ZACZYNAM 12 TYDZIEŃ Dzidzi ma już 5cm!!

TŻ ze mną nie był bo mówił, że wejdzie jak już nie bede mieć dowcipnego usg ;P chyba go to krępuje

Weszłam do gabinetu, pierwsze badanie na fotelu.. Ponoć ładnie, pięknie Z cytologii wyszedł jakiś niewielki stan zapalny i dała mi Gynalgin.
Mocz niestety się pogorszył od ostatniego razu i dostałam antybiotyk Augmentin czy jakoś takoś.

Kwas foliowy mogę odstawić, Duphaston mogę odstawić:jupi : teraz tylko jeść witaminki, dostałam w prezencie paczkę Centrum Materna

Potem było USG przezierność 1,3 !!! Pani doktor włączyła mi serduszko .. jeeeeeeej leżałam i ryczałam i śmiałam się jednocześnie Nie zmierzyła przepływu bo dzidzi tak fikało, że nie dało się zmierzyćNo płakałam jak widziałam jak sie dzidzi kręci, fika... pierwszy raz widziałam,..... to nie do opisania

Miałam usg i takie i takie. Przez brzuch to Wam dołączam zdjęcie bo wtedy w końcu ułożyło się tak jak ma się ułożyc Widziałam rączki, nóżki, pępowinę nawet jejku.... no spać nie mogłam cały czas miałam przed oczami jak fika malutki

No i torbiel... niestety dostałam skierowanie do szpitala gdzie mnie wybadają profesorowie i jacyś tam inni doktorowie, powiedzą co i jak a ja mam zdecydować czy operacja czy zostawić narazie. Mama mi radzi zostawić, wie to od przyjaciółki-położnej. Więc też myślę, żeby narazie zostawić.. Ale do szpitala muszę, bo taki obowiązek miała pani doktor żeby mnie tam skierować. W 15 tygodniu muszą mnie przyjąć ale dziś już pojadę się zapisać bo ponoć z miejscami jest lipa. Jakiś szpital na Borowskiej. Tam też moja doktor pracuje to jak będę miała szczęście dostanę się na jej oddział Torbiel ma 7cm i ani nie rośnie ani nie maleje. Duże to świństwo..

Kolejna wizyta nie później niż za 4 tygodnie
Po pierwszej nic się nie bój. Narzeczona naszego świadka niedawno na Borowskiej urodziła prześliczną istotkę i była mega zadowolona z personelu medycznego. Stres nie jest Ci wskazany...

Jestem bardzo do tyłu. Okropnie nie mam czasu - na nic!!! Strasznie mi z tym źle, ale mam nadzieję, że jutro nadrobię zaległości wizażowe i domowe i potem będę na bieżąco. A teraz mały prezent przeprosinowy:

Zestawienie studniówkowe moniq_87:

Nasz dzień: 8 września 2012, godz. 16:00

Mamy:
· Sala – restauracja Renesans, Żórawina
· Suknia na wesele
· Suknia na poprawiny
· Garnitur - Vistula
· Wybrane buty dla mnie – La Boda
· Zaproszenia – w trakcie rozdawania: 21/59 – nie policzyłam zaproszeń tylko na mszę
· Makijaż – rezerwacja terminu, ale nie wiem jaki?

· Fryzura – rezerwacja terminu i ogólny pomysł
· Spinki do mankietów
· Obrączki – W. Kruk
· Skrzypce na mszę
· Pomysł na prezent dla rodziców – dzięki NIUTO - drzewka
· Nauki przedmałżeńskie
· Kurs tańca na finiszu, ale za to nie mamy piosenki na pierwszy taniec – co tydzień inna koncepcja…

Zostało:
§ Koszula na wesele, na zmianę, na poprawiny
§ Krawat na wesele i poprawiny
§ Buty dla TZ
§ Biżuteria na wesele, na poprawiny
§ Buty na zmianę dla mnie
§ Tuby z konfetti
§ Pistolety do robienia baniek mydlanych (a może fotograf lub kamerzyści będą mieli - zapytać )
§ Samochód, który nas będzie wiózł
§ Transport dla gości
§ Ozdoby na nasze kieliszki i butelki (dla nas stroik na butelki i dla reszty zawieszki, a na butelki w konkursach śmieszne naklejki)
§ Poduszka na obrączki
§ Bukiet + butonierka – niby napisałam do jednej Pani, ale ona się nie odzywa…
§ Tort – jaki smak i wygląd? Może wierzch owocowy – z malin…?
§ Okowitka
§ Bielizna – pod suknię i na potem
§ Pończochy
§ Opakowania na ciasta na „do widzenia”
§ Płatki na stół
§ Poradnia rodzinna
§ Podróż poślubna
§ Alkohol
§ Ciastka dla dzieci
§ Dokumety z USC

Powiem Wam, że jak tak patrzę to jeszcze przed nami „cała fura” ja to opowiada „Pimpuś” siostrzeniec TZ

Jak pisałam to TZ mi zaglądał przez ramię więc dzisiaj zestawienie tylko słowne. Jutro postaram się coś sklecić w corelu...

P.S. Widziałam suknię kici - cuuudnie...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 22:43   #1281
Dancing_Lady
Raczkowanie

kooocur, strasznie mi przykro z Waszego powodu

Miałam ciężki tydzień w pracy. Dobrze, że już weekend.
Ze spraw ślubnych: mam w końcu świadkową Uff.
Jutro idę na 8:00uzupełniać żele u stóp. Babka ma zawsze strasznie zawalone terminy i nie mogłam się do niej zapisać na żaden sensowny termin. Ja nie wiem jak ja jutro wstanę po takim męczącym tygodniu o 7:00... Ach i przydałoby się pójść w końcu na solarium...

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 22:55   #1282
chocolate muffin
Rozeznanie

Nattiv

Kili suknia jest bajeczna Nie byłam przekonana jak pisałaś o bordowej szarfie, ale ona wygląda świetnie i nie słuchaj teściowej

Nie wierzę, że niutowy ślub już jutro.. głupia zapomniałam ją zapytać czy mogę wam jakieś zdjęcie wrzucić, a nie chcę im głowy zawracać przy kościele. Ale jak będziecie chciały, to jakaś mała relacja się znajdzie

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2012-06-01 o 23:02
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 23:06   #1283
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

E87, Anusia-Girl, Magdalenne, zieloneziele

Jamee cholender ale Was zrobili w bambuko.. aż się zezłościłam Jak tak można?!!! Nie da sie tego jakoś odkręcić? A oni juz cała robotę wykonali? Może by zmienić ekipę? Trzymcie się

Nena1984 wiesz co, te ZAROwe sandałki są naprawdę zjawiskowe, ale do Twojej sukni bardziej widzą mi się te nude. Przede wszystkim dlatego, że suknie masz tak piękna, że chciałabym żeby ona była na 1 planie. Aaa i siostra tez uważa, ze nude bardziej pasują Sorki, nie chciałabym Ci mieszać ale mimo iz sandałki jest bomba to do sukni wzięłabym nr 2

Magdalenne
brawa dla Twojego Tż za to, ze dostał pracę

Carmelova za zestawienie Piękna masz suknie

Wloszka8 witamy, witamy

LadyStar fajowy wzór tych przypinek

zieloneziele i co z kolankiem? wszystko juz dobrze? bo kciukacze się trzymały

baskaeta
8 dni, mamuniu!! Ale widzę, ze macie już prawie wszyściutko pozałatwiane Powodzonka

klauduśk_a chyba bym ubrała jakie ciałowe rajstopki, bo jak sukieneczka czarna i rajstopki mogłoby byc smutno ale

Kingsof kurcze zawalczcie o swoje, nie dajcie tesciom wejść sobie na głowe. Wiem, że łatwo się gada ale to Wasze wesele, Wasze piniadze więc Wy decydujecie A z tatem radzę porozmawiać, szczerze i na spokojnie, żeby nie poczuł się urażony

To be continue

Edytowane przez CarrieBradshaw86
Czas edycji: 2012-06-01 o 23:10
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 23:33   #1284
omosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja już się powoli zbieram do domu, przy pakowaniu, podróżowaniu, kochaniu i ogarnianiu, moge nie mieć już czasu wpaść w najbliższym czasie, więc już teraz PMki z 2 i 9 czerwca -

niut0
vesna84
Kasiowa24
party_girl7

baskaeta
marylka80
gamariel
patollek
Inusiaa88
omosia

Życzę Wam wzruszających ślubów, wspaniałej zabawy, cudownych chwil i dużo szczęścia.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Dziś byłam u księdza zapytać o szczegóły no i o kasę

Tak to się przedstawia:

500zł śłub
100zł organista
280zł dekoracja kościoła

Co daje razem 880zł za ślub

Jeszcze dodatkowo śpiewaczka i skrzypek 250zł

Jutro na 11:00 mam rzęski zobaczymy co z tego wyjdzie

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Uuu chyba wszystkie już śpicie

DOBRANOC
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00

Edytowane przez omosia
Czas edycji: 2012-06-01 o 23:29
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 23:45   #1285
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
A możesz zdradzić po ile wyjdzie ci sztuka? Bardzo mi się one podobają, ale troszkę mi szkoda kasy
od 100 - 299 szt.
cena za przypinke o srednicy:
25 mm - 1,25 zł
32mm - 1,31 zł
37mm - 1,37 zł
44mm - 1,40 zł
56mm - 1,42
jesli mniej sztuk to cena jest wyzsza, jesli wiecej niz 299 to rzecz jasna nizsza, mozna sumowac rozne wzory, do cen nalezy doliczyc VAT

Ja wybieram 32 mm

Cytat:
ladystar - pognałam i ja z kuponem do Mohito (ps. kiedyś słyszałam na własne uszy, jak jedna laska zamawiała w klubie uwaga..."Modżajto") i niestety nic nie upolowałam Kilka dni temu podobała mi się jedna bluzka z kołnierzykiem, ale chyba na promocję wredne baby je pochowały
ja jutro robie drugie podejscie bo... przed dzoga chcialam zalatwic tesco i bonarke, no i przebieglam tesco migiem, staralam sie nic nie znalezc, zeby nie stac w koszmarnych kolejkach i pojechalam do Bonarki i... jak zawsze jedzie sie ok. 5-10 min to dzisiaj jechalam 50 i bylam dopiero w polowie drogi wiec zawrocilam bo balam sie ze sie spoznie na joge, pojechalam jeszcze do Smyka w Factory po prezent po drodze i jak weszlam i zobaczylam kolejke o dlugosci 100 metrow to mi sie odechcialo zakupow. Po jodze zrobilam dopiero drugie podejscie do Factory i w 15 min. musialam kupic prezent ale sie udalo

Ufff... ja widzialam piekna marynarke i torebke w modzajto wiec mam nadzieje ze jutro bedzie.

Boziuuuu.. ale cudo chyba poprosze pania szyjaca moja suknie zeby zrobila mi rozpierdak
http://bridelle.pl/wp-content/uploads/2012/06/mona3.jpg

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Z moją świadkową cały czas miałyśmy ubaw. Pokażę Wam jedną fotkę

chcemy wiecej!! chcemy wiecej!!

Cytat:
hehe, pamiętacie moją żółtą sukienkę z ostatniego wesela?? Tę którą kupiłam za 20 zł na ciuchach, wystawiłam ją na all i już jest 60 zł
a ja dostalam cynk do super ekstra hurtowni sh podobno tam zaopatruja sie sklepy i jest miliard ciuchow chyba musze przeznaczyc caly dzien na lowy

Kilianna - pieknie ale czy szarfa nie powinna byc mocniej scisnieta?

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 23:50   #1286
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Audrey Babo, większość już za Wami Także schowaj nerwy do konserwy <gadka mojej teściówki > i do roboty
Za zestawienie 5.0 jak nic

Czarnooka Paula welonik b.ładny i skromny

Kicia ja do tej panterko-tuniczki ubrałabym legginsy bedzie sexiii

Kilianna suknia + pas+butki wyglądają bosko, pięknie w niej wyglądasz A jakie masz długie włosiki Laseczka jak paczy

PostBlue jak tam winietki panienki się mają? Jak masz jakies konkretnie zdjęcia do aukcji to zapodaj, doradzimy co Ja bym chyba bardziej na kokardki stawiała ale najlepiej to wiedzieć i wtedy mozna debatować ewent

Paulinka
gdzieś jest? Udało sie wszystko pozałatwiać? Bo mysmy tu ładnie kciuki trzymały za Was

Objadłam się jak świnka 1,5 pizzy przed północą należy mi sie porzadne lanie .. jutro nic nie jem hehe,

Lecę nyny Jeszcze tylko jutro a w niedzielę Polska here we come, yeah!!!
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 00:15   #1287
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję kochanie poprawiłaś mi humor, bo już mam takie wątpliwości co do tej sukni, że szkoda gadać
Zupełnie bez powodu Jest śliczna i Ty w niej wyglądasz ślicznie

Cytat:
niezły wynik, ja mam nadzieję że zrobię interes życia na ciuchlandowej sukni ślubnej
są na to ogromne szanse

Cytat:
a możesz się podzielić tymi wątkami? Bo aktualnie jestem na etapie szukania jakiś inspów

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34456979]w przeciagu dwóch tygodni wydaliśmy na moje kolano 520zł, ale jak to mówi tż pieniądze rzecz nabyta a nogę muszę mieć sprawną żeby po tż skakać jak Ty po górach [/QUOTE]
I dobrze gada Zdrowie najwazniejsze a pieniądze raz są a raz ich nie ma!

TŻt poszedł z chłopakami na piwo podczas gdy ja robiłam BF pazuresy. Nie było ich 2h, wrócili zawiani, TŻt starał się mówić czysto i wyraźnie a wychodziło mu to kuriozalnie
Ale wywalczyłam swoje, bo większość naszej paczki jutro idzie na wesele, druga część jedzie na noc na ryby, więc ja wymyśliłam seans z Harrym Potterem. Udało mi się to tylko dzięki promilom we krwi TŻta, inaczej by się w życiu nie zgodził

Dobranoc
Stary 2012-06-02, 00:16   #1288
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja już się powoli zbieram do domu, przy pakowaniu, podróżowaniu, kochaniu i ogarnianiu, moge nie mieć już czasu wpaść w najbliższym czasie, więc już teraz PMki z 2 i 9 czerwca -

niut0
vesna84
Kasiowa24
party_girl7

baskaeta
marylka80
gamariel
patollek
Inusiaa88
omosia

Życzę Wam wzruszających ślubów, wspaniałej zabawy, cudownych chwil i dużo szczęścia.
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
mam książeczkę mieszkaniową na której jest trochę kasy ale nie jestem właścicielem domu i nie mogłabym otrzymać premii. Musiałabym zostać żoną T. i wtedy on dostałby premię i mielibyśmy na wykończenie przynajmniej jednego pokoju ale to są jeszcze plany w fazie wstępnej

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Jako, że jutro cały dzień będę poza domem

niut0
vesna84
party_girl7

Życzę Wam szczęścia, miłości, słonecznych dni i braku problemów. By ten dzień ślubu i wesela był najpiękniejszym i byście po latach wspominali go ze wzruszeniem i uśmiechem na twarzy
dziekuje za zyczenia, wszystkim innym ktorych nie zacytowalam rowniez niestety nie mam czasu nadrabiac bo za niecale 6h musze wstac

ale rowniez zycze niut0 i vesna84
wszystkiego co najlepsze!
Stary 2012-06-02, 00:22   #1289
kilianna
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34456979]w przeciagu dwóch tygodni wydaliśmy na moje kolano 520zł, ale jak to mówi tż pieniądze rzecz nabyta a nogę muszę mieć sprawną żeby po tż skakać jak Ty po górach [/QUOTE]
no a jak, grunt tosprawne racice jak mawia koziczka
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Kiliana bardzo ładna suknia
A ja jutro mam najtrudniejszy egzamin semestralny i również błagam o kciuki!!!!!!
Jest ciężko, bo to rachunkowość, ze względu na ślub opuściłam ostatnie zajęcia i nie mam skąd wytrzasnąc notatek i obliczeń...

Ps. Odebrałam auto od mechanika- robocizna 710zł...
Za części płacę w poniedziałek- już się boję wyceny, ale nie nastawiam się na mniej niż 5 stówek
dziękuję ślicznie!!
trzymamy mocno kciuki!!!
co do auta ale auta to studnia bez dna

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Ufff... ja widzialam piekna marynarke i torebke w modzajto wiec mam nadzieje ze jutro bedzie.

Boziuuuu.. ale cudo chyba poprosze pania szyjaca moja suknie zeby zrobila mi rozpierdak
http://bridelle.pl/wp-content/uploads/2012/06/mona3.jpg

Kilianna - pieknie ale czy szarfa nie powinna byc mocniej scisnieta?

cudowna ta suknia z rozcięciem!!!!

moja szarfa nie jest ściskana w talii ona jest wszyta w suknię na stałe.

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość

Kilianna suknia + pas+butki wyglądają bosko, pięknie w niej wyglądasz A jakie masz długie włosiki Laseczka jak paczy

Lecę nyny Jeszcze tylko jutro a w niedzielę Polska here we come, yeah!!!
dziękuję

Poland is waiting for you

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Zupełnie bez powodu Jest śliczna i Ty w niej wyglądasz ślicznie

TŻt poszedł z chłopakami na piwo podczas gdy ja robiłam BF pazuresy. Nie było ich 2h, wrócili zawiani, TŻt starał się mówić czysto i wyraźnie a wychodziło mu to kuriozalnie
Ale wywalczyłam swoje, bo większość naszej paczki jutro idzie na wesele, druga część jedzie na noc na ryby, więc ja wymyśliłam seans z Harrym Potterem. Udało mi się to tylko dzięki promilom we krwi TŻta, inaczej by się w życiu nie zgodził

Dobranoc
dziękuję raz jeszcze za wsparcie
Co do TŻ - Ty spryciulo
Stary 2012-06-02, 07:33   #1290
MiciaKicia
Zakorzenienie

Hej Zasiedziałam się u TŻ przez 2 dni

nadrobiłam pobieżnie..

Kocurku... nie wiem, nie wyobrażam sobie co możesz czuć w takiej sytuacji... serce mi pękło .. trzymaj się, jestem z Toba..

wyczytalam, że w kauflandzie promocja dałam mamie cynk, niech kupuje 7up hehe bo colę już mam

W tesco za to promocja soków, też kupuję. 2x2l Costa za 5zł

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości