|
|
#1261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
naprawdę dodajecie otuchy, gdy czlowiek już wątpi we wszystko ![]() gdzie kupiliście napoje? ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
jakby był sztywniejszy materiał, to mysle,ze kokarda trzymałaby fason. Myślalam nawet, czy nie uszyć osobno kokardy i po prostu nie doczepić tam gdzieś z tyłu, żeby była taka w miarę sztywna, duża i ładna, a nie taki smętny zwisior
|
||
|
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
W kauflandzie.
|
#1263 |
|
Rozeznanie
|
Kilianna, suknia jest boska!
A mi nikt nie odpisał na pytanie;( |
|
|
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
Odnośnie winietek czy coś mi umknęło? Ja niestety winietek nie robiłam i w tej kwestii nie pomogę
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy bys tamto zawiązała i przypięła kokardę i nie martwiła, że sie rozwiąże
|
|
|
|
|
#1266 | ||
|
Konto usunięte
|
super
kolejna piękna panna młodaCytat:
dla CiebieCytat:
Dziękuję wszystkim dziewczynom które trzymały kciuki za moją rzepkę
|
||
|
|
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja mam kompa do wyrzucenia
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-06-01 o 21:34 |
||
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Nie mam siły nadrabiać, ciężki dzień za mną. Od rana fatalnie się czuję, mdłości, zawroty głowy i bóle żołądka. Mam nadzieję, że to żadna jelitówka ani inne tego typu paskudztwo... |
|
|
|
#1269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
odnośnie winietek? Ja też nie robiłam Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34455842] wow Dziękuję wszystkim dziewczynom które trzymały kciuki za moją rzepkę [/QUOTE]dziękuję bardzo podnosicie mnie na duchu, naprawdę ![]() Trzymałyśmy mocno kciuki, takze bardzo się cieszę, że wszystko pomyslnie się konczy ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Cytat:
ja też się źle czuję i mnie bierze na choróbsko
|
|||
|
|
|
#1271 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1272 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
boli przy zginaniu ale to normalne jak zacznę chodzić na rehabilitację to przestanie bo mięśnie zaczną pracować
|
|
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn dane odzyskam ale musze znaleźć kogoś ze stacjonarnym kompem a tu u mnie ciężko a padła płyta główna i nie opłaca się kupować nowej
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34456583]dziękuje boli przy zginaniu ale to normalne jak zacznę chodzić na rehabilitację to przestanie bo mięśnie zaczną pracować[/QUOTE]no tak, rehabilitacja pomoże na pewno zlikwidować ból ![]() Cytat:
ja nie wiem, co bym zrobiła, gdybym straciła wszystkie dane!
|
||
|
|
|
#1275 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=kilianna;34456607]
pochwal się efektami ![]() [/QUOTE] Jasne Jestem na etapie szukania materiałów i ma pytanie: papier będzie fioletowy perłowy, a jaka ozdoba? Na allegro nie ma w tej chwili klasycznych kokardek... Motylki?
|
|
|
|
#1276 |
|
Konto usunięte
|
kilianna ślicznie
ten kolor dodaje charakteru ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ide lulac buzi |
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34455842]
Dziękuję wszystkim dziewczynom które trzymały kciuki za moją rzepkę [/QUOTE]Co tam 100 zł... najważniejsze, że z racicą już wszystko w porządku.
|
|
|
|
#1278 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Kiliana bardzo ładna suknia
![]() Wiki poziom reprezentowany przez Twojego szefa oraz zmienniczkę "babcię, znaczy prabacię" jest tak niski, że sięga jadra ziemi... Brak mi słów!!! A za Ciebie trzymam kciuki, byś znalazła nowa pracę, badania wyszły pozytywnie i zaliczyła egzamin z rosyjskiego!!!! Trzymam tez kciuki za wszystkie inne potrzebujące i nasze kochane jutrzejsze piękne PMki ![]() Nena dodałaś na fb moją najukochanszą, najcudowniejszą i w ogóle naj piosenkę!!!! Gdybym miała kamerę na weselu bankowo byłby to podkład do mojego teledysku ślubnego!!! Normalnie aż mi się zachciało poraz trylionowy ogladać "Miasto Aniołów", które kocham miłoscia wielką i czystą!!!!!! I nigdy mi się nie znudzi!!! A ja jutro mam najtrudniejszy egzamin semestralny i również błagam o kciuki!!!!!! ![]() Jest ciężko, bo to rachunkowość, ze względu na ślub opuściłam ostatnie zajęcia i nie mam skąd wytrzasnąc notatek i obliczeń... A ty czasem otworzyłam pwko na odstresowanie, zrobie parę zadań i mykam spać!!! Kolorowych snów Ps. Odebrałam auto od mechanika- robocizna 710zł... Za części płacę w poniedziałek- już się boję wyceny, ale nie nastawiam się na mniej niż 5 stówek
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2012-06-01 o 22:42 |
|
|
|
#1280 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale muszę spróbować z frytkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem bardzo do tyłu. Okropnie nie mam czasu - na nic!!! Strasznie mi z tym źle, ale mam nadzieję, że jutro nadrobię zaległości wizażowe i domowe i potem będę na bieżąco. A teraz mały prezent przeprosinowy: Zestawienie studniówkowe moniq_87: Nasz dzień: 8 września 2012, godz. 16:00 ![]() Mamy: · Sala – restauracja Renesans, Żórawina · Suknia na wesele · Suknia na poprawiny · Garnitur - Vistula · Wybrane buty dla mnie – La Boda · Zaproszenia – w trakcie rozdawania: 21/59 – nie policzyłam zaproszeń tylko na mszę · Makijaż – rezerwacja terminu, ale nie wiem jaki? ![]() · Fryzura – rezerwacja terminu i ogólny pomysł · Spinki do mankietów · Obrączki – W. Kruk · Skrzypce na mszę · Pomysł na prezent dla rodziców – dzięki NIUTO · Nauki przedmałżeńskie · Kurs tańca na finiszu, ale za to nie mamy piosenki na pierwszy taniec – co tydzień inna koncepcja… ![]() Zostało: § Koszula na wesele, na zmianę, na poprawiny § Krawat na wesele i poprawiny § Buty dla TZ § Biżuteria na wesele, na poprawiny § Buty na zmianę dla mnie § Tuby z konfetti § Pistolety do robienia baniek mydlanych (a może fotograf lub kamerzyści będą mieli - zapytać )§ Samochód, który nas będzie wiózł § Transport dla gości § Ozdoby na nasze kieliszki i butelki (dla nas stroik na butelki i dla reszty zawieszki, a na butelki w konkursach śmieszne naklejki) § Poduszka na obrączki § Bukiet + butonierka – niby napisałam do jednej Pani, ale ona się nie odzywa… § Tort – jaki smak i wygląd? Może wierzch owocowy – z malin…? § Okowitka ![]() § Bielizna – pod suknię i na potem § Pończochy § Opakowania na ciasta na „do widzenia” § Płatki na stół § Poradnia rodzinna § Podróż poślubna § Alkohol § Ciastka dla dzieci § Dokumety z USC Powiem Wam, że jak tak patrzę to jeszcze przed nami „cała fura” ja to opowiada „Pimpuś” siostrzeniec TZ ![]() Jak pisałam to TZ mi zaglądał przez ramię więc dzisiaj zestawienie tylko słowne. Jutro postaram się coś sklecić w corelu... P.S. Widziałam suknię kici - cuuudnie...
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
kooocur, strasznie mi przykro z Waszego powodu
![]() Miałam ciężki tydzień w pracy. Dobrze, że już weekend. Ze spraw ślubnych: mam w końcu świadkową Uff. Jutro idę na 8:00 uzupełniać żele u stóp. Babka ma zawsze strasznie zawalone terminy i nie mogłam się do niej zapisać na żaden sensowny termin. Ja nie wiem jak ja jutro wstanę po takim męczącym tygodniu o 7:00... Ach i przydałoby się pójść w końcu na solarium...
|
#1282 |
|
Rozeznanie
|
Nattiv
![]() Kili suknia jest bajeczna ![]() Nie wierzę, że niutowy ślub już jutro.. głupia zapomniałam ją zapytać czy mogę wam jakieś zdjęcie wrzucić, a nie chcę im głowy zawracać przy kościele. Ale jak będziecie chciały, to jakaś mała relacja się znajdzie
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-06-01 o 23:02 |
|
|
|
#1283 |
|
Raczkowanie
|
E87, Anusia-Girl, Magdalenne, zieloneziele
Jamee cholender ale Was zrobili w bambuko.. aż się zezłościłam Jak tak można?!!! Nie da sie tego jakoś odkręcić? A oni juz cała robotę wykonali? Może by zmienić ekipę? Trzymcie się Nena1984 wiesz co, te ZAROwe sandałki są naprawdę zjawiskowe, ale do Twojej sukni bardziej widzą mi się te nude. Przede wszystkim dlatego, że suknie masz tak piękna, że chciałabym żeby ona była na 1 planie. Aaa i siostra tez uważa, ze nude bardziej pasują Magdalenne brawa dla Twojego Tż za to, ze dostał pracę ![]() Carmelova za zestawienie Piękna masz suknie ![]() Wloszka8 witamy, witamy LadyStar fajowy wzór tych przypinek zieloneziele i co z kolankiem? wszystko juz dobrze? bo kciukacze się trzymały baskaeta 8 dni, mamuniu!! Ale widzę, ze macie już prawie wszyściutko pozałatwiane Powodzonka ![]() klauduśk_a chyba bym ubrała jakie ciałowe rajstopki, bo jak sukieneczka czarna i rajstopki mogłoby byc smutno ale Kingsof kurcze zawalczcie o swoje, nie dajcie tesciom wejść sobie na głowe. Wiem, że łatwo się gada ale to Wasze wesele, Wasze piniadze więc Wy decydujecie To be continue
Edytowane przez CarrieBradshaw86 Czas edycji: 2012-06-01 o 23:10 |
|
|
|
#1284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Dziś byłam u księdza zapytać o szczegóły no i o kasę ![]() Tak to się przedstawia: 500zł śłub 100zł organista 280zł dekoracja kościoła Co daje razem 880zł za ślub Jeszcze dodatkowo śpiewaczka i skrzypek 250zł Jutro na 11:00 mam rzęski zobaczymy co z tego wyjdzie![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Uuu chyba wszystkie już śpicie DOBRANOC
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
Edytowane przez omosia Czas edycji: 2012-06-01 o 23:29 |
|
|
|
|
#1285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cena za przypinke o srednicy: 25 mm - 1,25 zł 32mm - 1,31 zł 37mm - 1,37 zł 44mm - 1,40 zł 56mm - 1,42 jesli mniej sztuk to cena jest wyzsza, jesli wiecej niz 299 to rzecz jasna nizsza, mozna sumowac rozne wzory, do cen nalezy doliczyc VAT Ja wybieram 32 mm Cytat:
Ufff... ja widzialam piekna marynarke i torebke w modzajto wiec mam nadzieje ze jutro bedzie. Boziuuuu.. ale cudo http://bridelle.pl/wp-content/uploads/2012/06/mona3.jpg chcemy wiecej!! chcemy wiecej!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
chyba musze przeznaczyc caly dzien na lowy Kilianna - pieknie
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
Audrey Babo, większość już za Wami
> i do roboty Za zestawienie 5.0 jak nic ![]() Czarnooka Paula welonik b.ładny i skromny ![]() Kicia ja do tej panterko-tuniczki ubrałabym legginsy bedzie sexiii ![]() Kilianna suknia + pas+butki wyglądają bosko, pięknie w niej wyglądasz A jakie masz długie włosiki Laseczka jak paczy ![]() PostBlue jak tam winietki panienki się mają? Jak masz jakies konkretnie zdjęcia do aukcji to zapodaj, doradzimy co Paulinka ![]() Objadłam się jak świnka 1,5 pizzy przed północą należy mi sie porzadne lanie .. jutro nic nie jem hehe, Lecę nyny Jeszcze tylko jutro a w niedzielę Polska here we come, yeah!!! |
|
|
|
#1287 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest śliczna i Ty w niej wyglądasz ślicznie Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34456979]w przeciagu dwóch tygodni wydaliśmy na moje kolano 520zł, ale jak to mówi tż pieniądze rzecz nabyta a nogę muszę mieć sprawną żeby po tż skakać jak Ty po górach [/QUOTE]I dobrze gada Zdrowie najwazniejsze a pieniądze raz są a raz ich nie ma!TŻt poszedł z chłopakami na piwo podczas gdy ja robiłam BF pazuresy. Nie było ich 2h, wrócili zawiani, TŻt starał się mówić czysto i wyraźnie a wychodziło mu to kuriozalnie Ale wywalczyłam swoje, bo większość naszej paczki jutro idzie na wesele, druga część jedzie na noc na ryby, więc ja wymyśliłam seans z Harrym Potterem. Udało mi się to tylko dzięki promilom we krwi TŻta, inaczej by się w życiu nie zgodził Dobranoc
|
|
#1288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niestety nie mam czasu nadrabiac bo za niecale 6h musze wstac![]() ale rowniez zycze niut0 i vesna84 wszystkiego co najlepsze!
|
|
#1289 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34456979]w przeciagu dwóch tygodni wydaliśmy na moje kolano 520zł, ale jak to mówi tż pieniądze rzecz nabyta a nogę muszę mieć sprawną żeby po tż skakać jak Ty po górach
[/QUOTE]no a jak, grunt tosprawne racice jak mawia koziczka ![]() Cytat:
trzymamy mocno kciuki!!! co do auta ale auta to studnia bez dna Cytat:
![]() moja szarfa nie jest ściskana w talii Cytat:
Poland is waiting for you ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
Co do TŻ - Ty spryciulo
|
||||
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zasiedziałam się u TŻ przez 2 dninadrobiłam pobieżnie.. Kocurku... nie wiem, nie wyobrażam sobie co możesz czuć w takiej sytuacji... serce mi pękło .. trzymaj się, jestem z Toba.. ![]() wyczytalam, że w kauflandzie promocja dałam mamie cynk, niech kupuje 7up hehe bo colę już mam ![]() W tesco za to promocja soków, też kupuję. 2x2l Costa za 5zł
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

oby się wszystko ułożyło tak jak tego sobie życzysz
naprawdę dodajecie otuchy, gdy czlowiek już wątpi we wszystko 
jakby był sztywniejszy materiał, to mysle,ze kokarda trzymałaby fason. Myślalam nawet, czy nie uszyć osobno kokardy i po prostu nie doczepić tam gdzieś z tyłu, żeby była taka w miarę sztywna, duża i ładna, a nie taki smętny zwisior

kolejna piękna panna młoda

Ale znalazłam wątki na ten temat, jestem ogromnie zainspirowana i pełna zapału do pracy

Jak tak można?!!! Nie da sie tego jakoś odkręcić? A oni juz cała robotę wykonali? Może by zmienić ekipę? Trzymcie się 

chyba musze przeznaczyc caly dzien na lowy 
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)