|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Rinco, serdeczne gratulacje
|
|
#1743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulec na pewno nie jest łatwo po nieprzespanej nocy, ale to kwestia przyzwyczajenia. Mój TZ spędza cały dzień za kółkiem po nocnych pobudkach dzień w dzień, a i ja często rano siadam za kółko i muszę pokonać dziesiątki kilometrów. Miałaś to szczęście, że trafił Ci się ładnie śpiący Gabryś, zazdroszcze
![]() Dra to mnie pocieszyłaś z tym wstawaniem w nocy przez tyle lat Kiedy to się skończy Synuś bardzo do Ciebie podobny.Tacca z czopem różnie bywa, ale spróbuj wytrwać do 14 czerwca, dzieci z tego dnia są wyjątkowe Agasobo głosik oddany, ładnie wyglądasz z tym malusim brzuszkiem Rinco gratulacje |
|
|
|
|
#1745 |
|
Zadomowienie
|
bardzo dziękuję
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W piątek byliśmy na IP, bo się przestraszyłam. Wstałam rano a tam więcej krwistego śluzu.... Okazało się, że to z nadżerki. W czwartek wizyta u lekarza, zobaczymy co powie. W każdym razie mieliśmy ktg zrobione i jakby się coś działo mam przyjeżdżać, ale nic się nie dzieje. Tylko jeszcze czasem ten paskudny śluzik mam. Ale tam już przecież wszystko powoli zaczyna się rozszerzać, więc co się dziwić. Porcja fluidków od mojego niesfornego maluszka, który w nocy tak się wierci, że pospać już nie można... |
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę kliknij w jedną z ikonek Szybkiej Odpowiedzi przy postach, aby uaktywnić to okienko.
|
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam wózek ważący ponad 20kg i jeździ mi sie nim super ![]() No i oczywiście mocne za szybki i bezbolesny poród GRATULUJĘ!!!!!! |
|
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podczas jazdy może się nie odczuwa, ale u mnie w bloku wysokie i strome schody, blok też w dołku położony, trzeba będzie jakoś tek wózek wypchać. Ale damy radę, jakie wyjście.
|
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
Strasznie dawno tu nie pisałam, wybaczcie. Dziękuję za gratulacje Sebastianek ma już 1,5 tygodnia, poniżej wklejam fotkę ![]() Marzenia się spełniają Pozdrawiam Was serdecznie
Edytowane przez rinco Czas edycji: 2012-09-07 o 12:29 |
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
rinco cudny jest
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sebastian - piekne imie, mi sie podobało ale tztowi nie wiec u nas jest Garbys- Sliczny jest. mamy 4 zabki, wyżynają sie jak szalone i raczkowanie juz coraz lepiej Garbysiowi wychodzi tylko jak sie spieszy to tak fajnie nie umie skoordynwac ruchów i macha wszystkimi konczynami i dupcia ![]() dziadzio juz jest po operacji, udała się, teraz ma jeszcze rehabilitacje pooperacyjna w a lipcu jedzie do sanatorium. chyba pod koniec roku znowu pojawie sie na liscie staraczek, bo trzeba siostrzyczke lub braciszka dla Garbycha i chcemy aby była mała róznica wieku ale życie pokaże..... |
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Wtajemniczenie
|
rinco- gratuluje!!! Śliczna fotka, ślicznego słodziaczka
![]() magdulec- widzę ambitne plany Fajnie, że wszystko pozytywnie- mam na myśli i pociechę i dziadziusia.U nas bez zmian... czas plynie, dzis troche leniwie, bo pogoda do de... Tacca- kg wózka są upierdliwe tylko przy noszeniu po schodach... ja mieszkam na pierwszym piętrze i chyba niedługo będę na 3 razy nosić... az czasami się nie chce wychodzić na myśl o tym...
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2012-06-01 o 11:23 |
|
|
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczny Sebuś
|
|
|
#1757 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
|
|
|
#1758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Dzis dziewczyny cos nieciekawego sie dzieje. Rano zobaczylam uplawy lekkie zabarwione ale krwi nie bylo. Zadzwonilam do lekarza powiedzial ze to normalne. Dziewczyny a jak u was bylo?
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
duzo bialej wydzieliny.
|
|
#1760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Kobra, moja koleżanka też tak miała i urodziła zdrową córeczkę, ale może przejdź się do tego lekarza dla własnego spokoju Rinco, synuś cudny Magdulec, cieszę się, że z dziadziusiem wszystko się udało Tacca, za chwilę będziemy podziwiać Twojego maluszka ![]() Agasobo, widzę, że będzie synek ...gratulacje Dziewczynki, a ja jestem już po IUI ...teraz pozostaje czekać Zabieg był wykonywany w niesprzyjających okolicznościach. Mieliśmy w międzyczasie pogrzeb w rodzinie Nie nastawiam się zbytnio na powodzenie, za to mój Tż jest aż za bardzo przekonany, że się uda
|
|
#1762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mocno zaciśnięte
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Trzymam mocno kciuki
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cherubinko, minęło szybciutko. Moja mama dziś stwierdziła, że brzuszek mi się obniżył... Już niedługo... Trzymam mocno kciuki za powodzenie IUI!!! ![]() Z dolegliwości teraz dokucza mi ból w pachwinach, chyba się rozchodzę... I hormony szaleją... Z byle powodu się wściekam a od wściekłości do łez to już krótka droga. ![]() Dziś skończyliśmy 37 tygodni, 38 leci - jesteśmy prawie donoszeni. Porcja fluidków: |
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulec super plan z rodzeństwem, oby było łatwiej niż z Gabrysiem. Ja nigdy się nie dowiem jak to jest chcieć mieć kolejne dziecko, ale na pewno to fajne uczucie
![]() Tacca zegar tyka, teraz to może już być w każdej chwili, ekscytujące. Mnie też bolały pachwiny i wyłam co chwilę, na szczęśce to mija kilka tygodni po porodzie. Rinco mały cudowny, jak malowany. Gratuluje! Cherubinka trzymam kciuki za powodzenie IUI Edytowane przez nadiazloto1 Czas edycji: 2012-06-02 o 21:35 |
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam za Was kciuki
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas na maluszka. ![]() Ten ból pachwin to coś okropnego. Moja siostra mówi, że nie pamięta, żeby tak miała. Dziś się trochę nachodziłam, byliśmy na cmentarzu, bo jutro rocznica kolejna śmierci mojej babci, potem poszliśmy na obiadek i mały spacerek. Zjedliśmy lody, gofra z bitą śmietaną i dżemem truskawkowym, poprawiliśmy później shakem i myślałam, że do domciu już się nie do czołgam. ![]() I jeszcze szukanie łazienki co kilka minut prawie. ![]() Tak sobie myślę, że w sobotę jak już skończymy 38 tydzień, to pójdę sobie trochę w ogródek. Rodzić już można. ![]() Dzięki, u Was też już termin zbliża się wielkimi krokami... Ale ten czas leci, a tyle czekałyśmy... A teraz zleciało nie wiadomo kiedy...
|
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
rinco gratuluje syneczka cudownego!
cherubinka wielkie kciuki za powodzenie IUI!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
|
#1769 | ||
|
Zadomowienie
|
Agasobo, dziękuję
Cytat:
Cytat:
Dobrze zareagowałam na gonal i już w 12dc miałam IUI Szczerze to boję się robić sobie nadzieję, patrząc realnie, rzadko komu IUI udaje się za pierwszym razem No, ale teraz zostaje tylko czekać i zmierzyć się z rzeczywistością ![]() A Ty lada chwila ujrzysz swój skarb Nadiazloto, dziękuję Coralady, dzięki za kciuki
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój skarb sobie żarty z matki robi i ja już na torbach siedzę... Wczoraj regularne skurcze miałam, myślę sobie jak mąż wróci to dopakuję torbę i jedziemy. Mąż wrócił koniec skurczy, dziecko grzecznie siedzi. Dziś niby skurczy nie ma, ale ból brzucha od rana... Dobrze, że się jutro z ginem widzę, to może coś mi powie. Bo już głupieję od tego zastanawiania czy to już czy jeszcze... A jak pomyślę, że może mnie tak jeszcze ze 2/3 tygodnie potrzymać w niepewności, to chyba IP na oddziale psychiatrycznym mnie czeka... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

Piotruś chce zdążyć na świat przed imieninami 

Kiedy to się skończy
Synuś bardzo do Ciebie podobny.

za szybki i bezbolesny poród

Nie nastawiam się zbytnio na powodzenie, za to mój Tż jest aż za bardzo przekonany, że się uda
No, ale teraz zostaje tylko czekać i zmierzyć się z rzeczywistością