|
|
#1651 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
![]() dlatego ja daje cyca jak mała jest naprawdę głodna wtedy od razu je a tak to gryzie
|
|
#1652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przekladane siedzisko - na razie młoda jeździ przodem do mamy może buda mogłaby być troche większa, tzn bardziej zachodzić do przodu, bo przy oparciu na płasko czasem musimy sie wspomagać kocykiem co chcesz jeszcze wiedzieć? pytaj ja brałam od tego sprzedawcy: http://www.3kropki.pl/p/5/3/1/jane_s...ogi_gratis.php http://www.3kropki.pl/p/5/3/1/jane_s...ogi_gratis.php http://www.3kropki.pl/p/5/3/1/jane_s...ogi_gratis.php
|
|
#1653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a doktor patrzy na basiule i pyta: "a Pani gdzie ma te cycki?" oj bidulko żebym miała bliżej to bym cie poratowała
|
|
#1654 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
mój foch się nikomu nie oplaca ![]() Cytat:
|
|
#1655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż wrócił, ale Polusia go tak wymęczyła, że przy jej usypianiu padł... a ja nie mam libida go budzić
![]() i chyba sobie zrobie wieczór spa i pomaluje panzokcie OMBRE ![]() ![]() ciekawe czy mi wyjdąa my dziś kupilismy rowerek Polusi Cytat:
mam nadzieje, ze Ci szybko minie to zapalenie :/Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przychodzi seona do lekarza i mówi, że ma problem z cyckami. A lekarz: "to proszę pokazać". Seona pokazuje a dr: "na pryszcze to jest Clean & Clear". |
|
|
|
|
#1658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1659 |
|
Wtajemniczenie
|
Glam z racji,ze ja watkowa czarownica
http://www.suwaczki.com/tickers/gannskjop73k13pj.png http://babystrology.com/tickers/baby...15&babycount=1 Edytowane przez OlusiaS Czas edycji: 2012-06-01 o 22:55 |
|
|
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
och ale naskrobałyście
![]() Melduję się, że jutro wyjeżdzam i wracam za tydzień w niedziele. Nie zdziwię się jak już nowy wątek będzie w takim tempie ![]() Moje dzieciątko dziś się wymęczyło, był troszkę zmierzły ale padnął jak kawka o 19.30 a o 5 muszę go budzić bo tak będziemy wyjeżdzać mamy 600 km przed sobą ![]() Pozdrowionka i całuski dla wszystkich Lęce was poczytać co to popisalyscie
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Janeczka, szczęśliwej podróży
Pati dzisiaj weszła do wc i zobaczyła jak tatuś sika na stojąco "czemu sikasz na stojąco" a on jej odpowiedział "bo mi tak wygodnie" Mógł powiedzieć, że chłopczyki sikają na stojąco i on jest chłopczykiem
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
http://hulajnogi.istore.pl/pl/rowere...-8-rozowy.html taki tylko siedzenie czerwone ( u nas 219 zł ale nie opłacało nam się juz zamawiać)
Potem zostanie dla Michałka , choć rama rózowa, ale nie jest taki typowo dziewczecy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1664 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fatal to ile Ty masz lat, że taka stara jesteś? dobijasz do 40stki? WITAMY SIĘ Z RAŃCA ![]() Tż na uczelnie pojechał, my z malutką w łóżeczku. Możemy sobie jeszcze poleżeć, bo gotowe musimy być dopiero na 9 ![]() ---------- Dopisano o 05:52 ---------- Poprzedni post napisano o 05:46 ---------- Cytat:
Aż taki ideał nie jest ---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:52 ---------- Cytat:
Dlatego właśnie zawsze mi się podobało, że mój rzadko pijący Nie muszę się martwić, że po piwie wróci ![]() I jak nocka? Michałek przespał całą? ![]() ---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1665 | |||
|
Wtajemniczenie
|
zetrzyj na tarce szklanej lub plastikowej i w gaze i wyciśnij
piszesz o kaszce? to ja robię identico ![]() Cytat:
ja tez cycochy twoje zaczaruję a co! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() witamy się i spadamy bo młody już maruda na drzemkę klasyczne zagranie my coś tam tiru riru ale bez excesów bo z młodym sypiamy albo mega blisko ma łóżeczko kurde kiedy ja sobie takie coś założę na siebie?
|
|||
|
|
|
#1666 |
|
Wtajemniczenie
|
Princ o tiru riru mowie!
a teraz masakra....Zapomnialam sie przywitac.Mala jadla trylion razy w nocy i koooopyyy brak.Dzis to juz jej chyba jakis czopek zapodam bo tyle dni to nie jest ok.---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Prins tiru riru i kuszenie spodenki itp.Oliveira a po co ten kocyk?czyli ta budka nie ochroni przed sloncem?
|
#1667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witaj Jeżeli maluch długo nie robi kupki to rzeczywiście lepiej zapodać czopek. Moja na szczęście robi, ale raz dziennie teraz, wczesniej to dwa, trzy potrafiła. Kochana na kuszenie nigdy nie jest za późno - wkładaj jakiś ciuszek czy nawet leginsy (mój tz uwielbia) i do dzieła
Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-06-02 o 07:37 |
|
|
|
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Nocka bez szału, standardowo 2 pobudki, podejrzewam że byśmy spali do 7, ale mój tępy sąsiad od 5,20 puszcza swoje przyśpiewki ludowe i cham nie raczy otworzyć drzwi, bo nie tylko my próbowaliśmy interweniować i nikt sie nie moze dodzwonić do tego dupka ![]() ![]() Leciice jak szalone, podczytałam wszystko i postaram się coś tam odpisać Fatal nam położna i pediatra mówiła, jeśli mały nie robi kupki przez 3 dni to, żeby mu pomóc (ale nie dawać czopek, bo to bardzo szybko uzależnia i dzieciaczkowi rozleniwiają się jelitka) termometrem nasmarowanym oliwką.. Raz musiałam tak zrobić, bo czopek nie pomógł i po 5 min był turbo koopal ![]() ![]() Oliveira np mojego Piotrusia surowe jabłuszko zatwardza i to bardzo, nie ważne czy miąższ czy sam soczek, więc na zatwardzenie u nas śliweczka Wy tu piszecie o fatałaszkach sexy, nie powiem bo mam jakieś 2 kompleciki ale co z tego jak teraz są na mnie za duże ![]() Glam jak cycochy?? Mam nadzieje, że gorączka przeszła?? BTW kawał dobry, mam też inne zakończenie ![]() Przychodzi mol_aa do lekarza i mówi panie doktorze mam problem z cyckami doktor na to "to proszę pokazać" mol_aa pokazuje i mówi "widzi pan" dr" nic nie widzę, a gdzie je pani ma" mol_aa " w skarpetkach" ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Wczoraj na dzień dziecka mały dostał bardzo dużo prezencików i żadnym sie nie bawi (oprócz prezentu od rodziców ) bo najlepszą zabawką jest dziadek lub pilot ![]() A jak Wasze dzieciaczki zareagowały na prezenty>> |
|
|
|
#1669 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
ySYYDSYP żYYYYF VKYYYYsYYYY YYYYYYYYaYXYYYYYó y<xAęX< yyyyayyy<y<yyyyyYY śyyyyy óyYyyyy ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Hej Dzieki dziewczyny za wsparcie Niku ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Hej Dzieki dziewczyny za wsparcie Nikus 3dniowke mial Milosz, o ile to trzydniowka ,dzi eci maja ja do pierwszego roku zycia, choc sa wyjatki. Dziecko wysoko goraczkuje, i tyle, po 3 dniach schodzi tempka i wyskakuja plamki na calym ciele, u nas tych plamek brak wlasnie, i moze to od zebow ta tempka . Najwiecej bylo 38.5kreseczek.Poza tym ok, noce tylko z 3-4 pobodkami, miodzio. Zaraz sniadanko jemy, potem porzadki bo w lesie z nimi siedze .---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Bosh skad to sie wzielo w poprzednim poscie ![]() Chyba tz tu byl .Zaraz go przemagluje
|
|
|
|
#1670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Błagam dobij mnie ktoś wczoraj zero snu i cała nioc nioszenia małej... dzis...do 23 kombinowalismy z tz jak ja uspic i pomogl dopiero koło pólnocy wozek tj spacerowka z kyórej jej giry wylazily, wiec tz bujal do 2;45 ja spalam potem zmiana, ja bujałam do 7 bo tz o 6 do pracy... mloda dalej zagilana nawet sobie nocha na zewnatrz zdarlsa do krwi, a mnie z nudow oskalpowala, bno probowalam ja do łozka wcisnac... nie zyjeeeee boli mnie wszystko od ciaglego targania jej.. jezeli to kuzwa zeby to mnie trafiiiiii
|
|
#1671 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
no świetne dowcipy z rana dziewuszki dziecko powrocilo ![]() Maja tak uwielbia kota ze na jego widok cala sie trzesie chciałam to nagrac, ale za słabe video bo efektu nie widac ale trzesawe ma ze ho ho... na kota i na chrupka ![]() u nas ziiiiiimno ze szoook... znaczy jakies 6-8 st na +, ale .... mogloby byc z 15 wazne ze nie pada i jak narazie niebo śliczne...ktos pytał o zadowolenie dzieciaczkow z prezentow- mloda dostala 2 ksiazeczki i pampersy książeczki narazie jej nie ineteresują, pampersy się przydadzą :Pzmysł ... współczuje przeprawy z Ninką... trzymam kciuki by to była ostatnia taka noc !!!
Edytowane przez ja_dalia Czas edycji: 2012-06-02 o 08:41 |
|
|
|
#1672 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta
![]() U nas nocka w miarę. Maruda jest, żeby idą, płacze byle czego, smarki u nosa ![]() Cytat:
|
|
#1673 |
|
Wtajemniczenie
|
Rodzice już są, więc wył kompa. Wieczorem postaram się zajrzeć do Was
Miejcie litość z pisaniem, żeby dała radę nadrobić Ciao |
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Kuzwa wykoncze sie dzisiaj
Znow jestem sama ze srulami bo moja mama pojechala do swojej mamy Maluchy tak marudne ze mam ochote oknem wyskoczyc, tancze na rzesach od 7 rano i ciagle wrzask . W miare dobrze jest jedynie jak nosze podrzucam itd ale rozdwoic sie nie moge A zaraz wsranie sonia i bedzie- baw sie ze mna poloz ich i kolejne marudzenie A najgorsze ze znow deszcz i wietrzysko wiec opcja xabrania calej trojki gdzies w swiat odpadaDomis ma nowy zab
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-06-02 o 08:57 |
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Oliveira czy za te male pieniadze mozliwe jest dostac wozek w dobrtym stanie:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzeda...AdIdZ383990184 http://tablica.pl/oferta/wozek-space...817e56e0;r:;s: mysle czy umawiac sie na obejrzenie. nowka w sklepie niecale 1200zl kosztuje.
|
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry mamcie
pełnia idzie i mała w nocy swieruje, tzn budzi się co 2 godz dzisiaj kisnę w domu, pogoda jak wszędzie...nic mi się nie chce mam zaległe Prawo Agaty czekam aż mała pójdzie kimać i zasiadam---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- oglądacie ddtvn? jakaś ta Kinga taka ponaciągana ? przypomina mi teraz Natalię Lesz
|
|
|
|
#1678 |
|
Zadomowienie
|
Ojeju Zmysl
|
|
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
witamy i my po ciężkiej nocce
mlodą męczyl brzuszek i budziła się bardzo często (czy ten czopek powinien sie w środku rozpuścicć? bo jak jej włożyłam to ona od razu go wydaliła razem z bobkiem - to znowu jej dałam tego samego i tak trzy razy ) kurcze, nie ma tragedii, bo nie mogę powiedzieć ze nie robi koopy, bo robi - tylko od kilku dni te nieszczesne bobki, strasznie się męczy no i ją boli... nikaa2 pisałas o tarce szklanej albo plastikowej - a dlaczego nie na metalowej? nie zadziała? no a szklanej ani plastikowej oczywiscie nie mam chodziło mi o to, że nieraz slońce jest niżej, a że mala jeszcze mała i leży trochę niżej w wozku i po prostu czasem ją razi - brakuje tak doslownie z 5 cm tej budki wiec wieszam pieluche albo kocyk - ale myslę że pewnie w wielu wózkach tak jest
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja je juz niedlugo chyba zaczne wkolo szyi upinac zeby sie ciagle nie potykac ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Dziewczynki dziekuje wszystkim za wsparcie moralne i duchowe Tzt dostal wczoraj wize
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

przekladane siedzisko - na razie młoda jeździ przodem do mamy
co chcesz jeszcze wiedzieć? pytaj
czego używacie do mycia główki?

mam nadzieje, ze Ci szybko minie to zapalenie :/
nie może mi to wyjść z głowy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Dlatego właśnie zawsze mi się podobało, że mój rzadko pijący
.