|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wszystko na szczęście za darmo, w szpitalu. mąż poszedł na nockę. z Emilą okupujemy łóżko ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Edytowane przez Lucy1111 Czas edycji: 2012-06-01 o 22:22 |
||||
|
|
|
#2282 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
Lucyy
Kurcze tak mi net zamula,że nie moge nic napisać bo jedna strona otwiera sie 10 minut
|
|
#2283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dober!
JUTRO LECIMY Oglądam sobie koncert Kultu i mam ochotę poskakać ![]() Znalazłam jedną z przyczyn uczulenia Julka... nie zgadniecie Oilatum ![]() ostatnio pięknie gładki, wczoraj wykąpany po dwóch tygodniach w Oilatum i już w trakcie kąpieli było drapanie. Dziś cały dzień Julek czerwonogęby i swędzący ![]() Piszecie o rozszerzaniu diety... ja się cykam bardzo, po powrocie musimy zacząć i nie wiem jak się za to zabrać ![]() Natalia ale Szczypior wyrósł, hihi, ale kurna, waży pewnie tyle ile mój wypasiony Julek Nita ja mam motylka na łopatce i teraz jakbym miała robić to wybrałabym inny wzór. A ten który pokazałaś mi się podoba Ja swego czasu myślałam o czymś małym za uchem albo na karku ![]() Agusia aaale Mikuś piękny, zazdroszczę sesji. Widać wszystkie nasze dzieci to grzeczne Aniołki. U nas wszyscy się dziwią jak to jest że Julek spokojny i przesypia noce z taką swędzącą skórą (wczoraj spał od 21 do 7 ) jak mały przybiera to jest najlepszy dowód na to że pokarmu dużo i wystarcza a 700g w dwa tygodnie to super wynik ![]() Perse jak tam? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super panienki (wysłałam kocyk) kunegunda w takim razie niech tż jedzie i się dobrze bawi a Ty odpoczywaj Cytat:
|
|||
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja dziś byłam oddać krew do badania, ale nici z tego bo laboratorium jest zamknięte Więc będę musiała znowu jechać
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja. nie jadę dzisiaj na uczelnie, nie dam rady. jestem przemęczona, chora i jeszcze @ przyszła. jak sobie pomyślę, że mam w taim stanie siedzieć na zajęciach do 21.00 i nocować u kogoś to
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
Nita tatuaż piękny podoba mnie się ale sama bym się nie odważyła z resztą nawet Tż by się nie zgodził.... AMILCIA jakaś Ty ładna i jaka opalona aaa.... INUTIL ale macie fajnie zazdroszczę wylotu.....bawcie się dobrze!! Biedny Juleczek BERBIE ja poproszę latte
|
#2288 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() No widzisz, czasem to co wydaje się najlepsze to okazuje się najgorsze W czym teraz będziesz kąpać Julka? Z dietą pewnie będzie ciężko ale poradzicie sobie. Bezglutenowe i bezmleczne są produkty Hippa.Cytat:
Agatka - dziękuję.
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka Aniołek Daria Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-06-02 o 09:46 |
||
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
no wlaśnie z tatoo jest tak że dobrze jak TŻ akceptuje a to w sumie on go będzie najwięcej oglądał bo na plecahc to ciezko samemu.
jemu się podoba i to on zaakceptował wybór. wiec raczej na niego się zdecyduje Amilcia - a ty juz nie czeszesz grzywki na prosto ? Inutil - i kto by pomyslal ze oilatum moze uczulić .... Sylwia nie spała w nocy , coś jej dokuczało , nie wiem czy zęby , brzuch czy coś innego. nie wyspana juz wtrąbiłam dwie kawy. piorę , gotuję, pogoda nie bardzo p.s jutro mamy piknik rodzinny w przedszkolu , ściągam teściową do siebie bo jak będzie lało to zostanie z maluchem a ja musze isc bo beda wystepy na dzien matki . |
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
proszę dziewczynki
|
#2291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My właśnie wczoraj mieliśmy taki dzień ale piknik sie nie udał bo padało cały dzień z małymi przejaśnieniami ![]() Ja zbieram się za pranie i naleśniki
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
nita, juz nie moge doczekac sie efektu koncowego. kiedy planujesz zrobic ten tatoo? ![]() amilcia, taki urok grzywek:/ szybko rosna. mnie tez w2kurza, gdy cos mi do oczu leci... inutil, szerokich lotów i udanego wypoczynku!! jak dobrze, ze znalazłas przyczyne swedzenia skory Julka kto by pomyslał,ze to srodek do delikatnej skóry ![]() berbie, poprosze kawke odpocznij Kochana |
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
chwilkę lepiej się poczułam i pożałowałam, że do szkoły nie pojechałam... ale już mi przeszło, głowa mi pęka i ledwo na oczy widzę
kto mi posprząta w domu?
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tż w pracy jak zwykle
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda się męczyć. Na dodatek @ pasuje do przeziębienia jak kwiatek do kożucha
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
AMILCIA
![]() NITKA jeśli Tż zaakceptował to nie ma nad czym sie zastanawiac tylko robić czekamy na efekty Biedna Sylwusia BERBIE ojj jaka pyszna ta kawka mniam łączę się z Tobą w bulu mnie od wczoraj katar trzyma...wieczorem też miałam stan podgorączkowy ;/ Też mam lenia miałam wczoraj sprzątać ale nie miałam siły zrobiłam tylko mięsko na dziś...zaraz lecę obierać ziemniaki a później na zakupy spożywcze pojedziemy....Pogoda też pod psem niby nie pada ale jakoś tak ciemno jest ;/
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
zakochałam się
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie widzę
dasz mi linka do mulatkowatego zdjęcia (hmmmm włażę i włażę i nic )Cytat:
![]() :brzyda l: faaajjjnnna tematyczna
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wczoraj jakoś nie udało mi się wejść, bo po pracy trochę pospałam, a później do znajomych pojechaliśmy. Berbie w moje klasie teraz są 2 w ciąży, jedna taka dumna chodzi i mnie denerwuje... Zawieszka świetna ![]() Pani co postanowiłaś z lekarzem? Czarnula super, że mogłaś maleństwo podejrzeć
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dziś może skończę pakować torbę i niech sobie siedzi w szafie póki co mi się jeszcze nie śpieszy
|
#2302 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ze względu na wiek choć jeśli nie załapałam sie na darmowe genetyczne to chyba wiek nie aż tak posuniety ![]() Za serduszko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale taki malutki ![]() @ i ospa to dopiero połączenie Witam Dziewczynki Która pytała o spacerówke ? Ja mam x landera x go , fajna jest ale nie za leciutka Zeberka Ty ostatnio zastanawiałas sie nad laktatorem elektrycznym napisze Ci tak że laktator to taka rzecz która moze uratować życie a może być zupełnie nie potrzebny i co najgorsze to okazuje sie dopiero w praniu ja miałam ręczny Tomie tipie ( chyba źle napisalam ) i dał rade . A wózek też miałam tako warior |
|||||
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w liceum (rocznik jeden liczył 330 osób) to max 3 na raz były w ciąży także nie było tak tragicznie, może dlatego że to bardzo dobre liceum i ludzie na naukę stawiali ![]() Ty też niedługo dumnie z brzuszkiem będziesz paradować
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
alonka ja jakoś tak źle do tego nie podchodzę, raczej bardziej razi ta jej beztroska... W sumie ani pracy nie ma, ledwo co szkołę skończy. Jej chłopak to samo
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
valiniowa
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Maga, wiesz nie życzę źle tej dziewczynie, ale przejrzy na oczy jak dziecko się urodzi i spadnie na nią nawał obowiązków.. Oby tylko temu podołała dla dobra tego dziecka
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki!
pamiętacie mnie jeszcze? skonczy mi sie net u rodziców i prawie przez tydzien byłam odcieta od świata. wczoraj wrócił i zaczełam nadrabiać, ale nie zdązyłam wszystkiego, dzis doczytałam. Przepraszam, ze nie wszytko zapamietałamLUNAO! pytałas mnie o płeć aniołka- to tylko moje przeczucie! ZEBERKA! ale piekne pranie się u Ciebie w ubiegły weekend suszyło! Jak po dzisiejszej wizycie? udało się Kasię podglądnąć? KUNDZIA! objawy są dobre, ja schizuje bo mi zanikły juz ! I super ze serduszko widziałaś!!!!! ze jest git! BERBIE! Gdansk w perspektywie - super! I dobrze ze dzis nie pojechałas na zajęcia! Tylko nie bierz się za jakieś prace domowe- łózka, herbatka i ksiązeczka! NITA! ja podziwiam Cie za zorganizowanie! Dobrze ze Sylwusi choroba przeszła! ANUSIA! to ja zaciskam - bo gin potwierdził owulke! AMILCIA! spóznione ale najlepsze zyczenia imieninowe!!!! INUTIL! a to nowosc ze Ci dziecko rosnie! A Juleczek sliczny i duzy! Miłego wypoczynku!NATALIA! ale Cię choroba i Mikiego rozlozyła. mam nadzieje ze juz lepiej! AAAGGUSIA! ale śliczny Twój Mikołaj! Fajne zdjęcie z sesji! PANICZKA! z prolaktyny cos wyszło to trzyumam kciuki by cos ruszyło! CZARNULA! szkoda ze ty tak rzadko bywasz. Super ze przeziornośc ok wyszła! LUCY! remont u sąsiadów się skończył? Jak tam Emilka? MAGUSIA!, FIO! jak się czujecie!? |
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Fiol no by jej się udało
Esia miałam ciężkie 2 tygodnie, ale jest trochę lepie. Żołądek zaczął pracować, piję len, ale odstawiłam mleczne produkty bo mi po nich bardzo źle. A Ty jak się czujesz?
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
MAGUŚ! oj tonie dobrze ze zoadek dokucza. jak Ty przy tym wszystkim do pracy chodzisz? a kiedy powiesz ze w ciązy jestes? A kaszel Ci przeszedł?
a my sie dobrze czujemy - zgaga czasami się zjawia ale nie narzekam i juz mi troszeczke brzuszek widac (rodzinka orzekla, ze od wczoraj)
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Esia przynajmniej mnie praca mobilizuję, żeby wstać z łóżka. W pracy powiem dopiero jak L4 zaniosę, na koniec roku szkolnego
a u Ciebie jak to daleko juz jest? Kaszel lekki jest, ale już co raz lepiej
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

, wiec Tz sam jedzie na mecz...tylko nie wiem jak z noclegiem - mam tam rodzine, ale wiadomo jak to z rodzina latwiej by bylo jak bym z nim pojechala (a rodzine tylko zna znaszego slubu, pogrzebu i urodzin u dziadka) - mam nadzieje ze sie zgodza na jeden nocleg dla niego...

Oilatum 

W czym teraz będziesz kąpać Julka? Z dietą pewnie będzie ciężko ale poradzicie sobie. Bezglutenowe i bezmleczne są produkty Hippa.

odpocznij Kochana
tż w pracy jak zwykle