ślubujące w 2012:) - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 21:37   #4801
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Dziękuję Będę kadrową co w sumie nie jest dla mnie nowością - to zgodne z moim wykształceniem i doświadczeniem, które zdobyłam w ciągu ostatniego roku. Dacie wiarę, że dosłownie wczoraj zakończyłam pracę w dziale personalnym pewnej firmy (gdzie po kilkumiesięcznym stażu pracowałam na zlecenie), a już dzisiaj dowiedziałam się, że dostałam nową pracę? fuks jak nie wiem, aż ciężko mi w to uwierzyć. Zaczynam za ok. 3 tygodnie Stresuję się trochę, mam sporo obaw (jak przed wszystkim co nieznane, zwłaszcza że wiem że oczekiwania są spore), ale mam nadzieję że dam radę

Pradip Kciuki za kolejną rozmowę!
Bardzo bardzo gratuluję i jestem pewna ze dasz radę
Dzięki za kciuki ale ja juz straciłam nadzieje.
Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny też właśnie już ostatnio miałam pisać, że za niedługo będzie trzeba zakładać nowy wątek... Jest ktoś chętny? Bo jakby co to ja mogę O ile będę wiedziała jak
A czemu każdy sie tak obawia tego zakładania? Ja w sumie też moge jak coś a co sie dzieje po przekroczeniu tych 5000 wpisów?
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Wieczorem pochwale się jakie cuda Nam powychodziły
Poproszę o babeczkę

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
ok, dzięki
Dziewczyny, właśnie wróciłam z zakupów Zaraz się kładę. Zaopatrzyłam się w czarne, kryjące rajstopy (ile się za tym nabiegałam, o matkooo) i mam nadzieję, że będzie dobrze
A Tż kupił garnitur na II dzień! Uffff

Dobranoc
dla Ciebie i Tża za zakupy
Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
kupuję tu http://sklep.tangle-teezer.pl/ któraś z wizażanek poleciła ten sklep
A zamówiłaś juz? Daj znać jak wrażenia.

Zmykam dziewczynki do łóżeczka bo jutro szkoła a ja nadal bez scenariusza jestem :/
Malgos wszystkiego co sobie zamarzysz tak na już
Wszystkim bawiącym sie na własnym lub czyimś panieńskim i weselu życzę pięknych kreacji i udanej zabawy
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:45   #4802
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Co tam sie w tej Twojej pracy dzieje? Mamy sie tam całym wizażem przejechać? Pomyśl sobie ze juz niedługo będziesz sie na plaży z mężem wylegiwać i olej resztę

oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady

w pon wyjdzie z biura paczka z welonem

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Matitka87 Pokaż wiadomość
Zdjęcie moich zaproszeń Sa identyczne, oczywiscie inna data i imiona
sliczne

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Oto Nasze pudełeczka dla gości, bedzie jeszce bilecik z data slubu i Naszymi imionami, migdały białe Zawieszki na alkochol beda w identycznych kolorach jak wstażki na pudełeczkach nasze zawieszki mają z tyłu podczepiony specjalny papier(widać na zdjęciu)dzięki czemu nie będą mokre od zmrożonej buteli wódki
git! dobry pomysl z tym papierem

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Co myślicie? W koncu mi sie udalo zgrac z komorki. Oczywiscie z tylu jest duzo do zmniejszenia, bo to pierwsza przymiarka byla
nie zdazylam ;(

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny...

Niedługo dobijemy do 5 000 postów, a wtedy chyba trzeba założyć nowy wątek Kto się tego podejmie i jaki dajemy tytuł? Wymyślamy coś czy po prostu ślubujące w 2012 part II.
wow, juz? ale szybko!

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
no co ? źle napisałam?

A co się dzieje jak jest więcej niż 5000 postów?
Po wierszykach z jamnikami wiemy że mamy kilka poetek w naszym gronie więc może damy radę coś wymyślić?
pamiętam!!

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:

A tak poza tematem to Wam powiem, że ... dostałam pracę

extra! pijemy

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
ja nie wiem jak chętnie oddam ten zaszczyt komus bardziej zorientowanemu
ja juz zakladalam jeden

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Dziewczynki, którą fryzurkę do mojej sukni slubnej?

rzad 1 i 1 foto
rzad 2 i 3 foto

be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 22:13   #4803
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:

A tak wogóle, to .... smutno Byłam wczoraj u lekarza i coś jest nie tak. Muszę zrobić szczegółowe badania.
Ojej...mam nadzieję, że to nic poważnego...będę trzymała kciuki

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:

Komplecik to dopiero po 22 do klubu wrzucam jak chcecie.
A ja raczej nie zdecydowałabym się na szybki ślub w ciąży. Pomimo że podoba mi sie PMka z brzuszkiem to jednak całkowicie sie nie zgadzam że jest to równoznaczne z szybkim ślubem jeszcze przed.
Czemu wahasz się co do welonu? Mój Tż namawia mnie na długi i też myślałam że zrobię tak jak Ty.
No ja też bym się nie zdecydowała na ślub tylko dlatego że byłabym w ciązy....wolałabym poczekać do chrzcin no ale też jest inaczej jak faktycznie parka planuje ślub, a tu trach....ciąża....wtedy to rozumię, ale mam kuzynkę, która wzięła ślub bo zaszłą w ciążę no i niestety po 2 latach rozwód....
coi do welonu to zastanawiam się czy zakładać długi...nie wiem czy bedzie pasował....kurcze mam dylemat...

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:

Dzięki Ja się dobrze czuję myślę, że zrobię badanie krwi, wyjaśni się i będzię ok! trzeba być dobrej myśli

A sukienka jest taka: http://allegro.pl/wiosna-sukienka-gr...389705361.html

wszystko ok, tylko jest ZA KRÓTKA
Więc albo kupię coś innego, albo założę legginsy.
będę trzymać kciuki za Twoje badania
a sukienka śliczna!

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość

Aaaaa....!!! Dzwonili z salonu i 13 czerwca mam 1 przymiarkę Kurcze, trochę późno... nie wiem czemu nie w przyszłym tygodniu, mam nadzieję, że się wyrobią, bo nie wiem czy suwaka na wiązanie nie przerobię...
ślubujemy razem a przymiarkę mam 23 czerwca...mówili, że przez weekend zrobią

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze jedno chcialam Wam powiedziec dla tych ktore same robia zawieszki na alkohol
My robilismy wczoraj jeszcze nie skonczylismy bo wstazki musze dorobic zeby bylo za co powiesic kupilam ladny papier, znalezlismy wierszyki i smieszne obrazki w internecie. Wszystko ładnie wydrukowalismy i wycielismy na gilotynie. No i cieszymy sie, a kolezanka mowi, ze jak tak powiesimy na zmrozona wodke to ten papier namoknie i nic z nich nie zostanie nie pomyslalam o tym. Ale wpadlismy na pomysl-z jednej i drugiej str zawieszki nakleilismy tasme klejaca obcielismy z kazdej strony konce i zawieszki wygladaja jak zalaminowane za darmoche
ooo...dobry pomysł a pokażesz zawieszki?? ja też chcę robić sama

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Oto Nasze pudełeczka dla gości, bedzie jeszce bilecik z data slubu i Naszymi imionami, migdały białe Zawieszki na alkochol beda w identycznych kolorach jak wstażki na pudełeczkach nasze zawieszki mają z tyłu podczepiony specjalny papier(widać na zdjęciu)dzięki czemu nie będą mokre od zmrożonej buteli wódki
śliczne! A co to jest za papier, że nie namoknie od wódki>?

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
idziemy z tż-em w lipcu na wesele , młodzi w prezencie zażyczyli sobie wino zamiast kwiatów Chcielibyśmy podarować w pudełku takiego typu jak w załączniku z motywem ślubnym

Nie wiecie może gdzie takie można kupić ?? Bo szukam po necie i nie mogę znaleźć
fajne, też bym takie chciała

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Dziękuję Będę kadrową co w sumie nie jest dla mnie nowością - to zgodne z moim wykształceniem i doświadczeniem, które zdobyłam w ciągu ostatniego roku. Dacie wiarę, że dosłownie wczoraj zakończyłam pracę w dziale personalnym pewnej firmy (gdzie po kilkumiesięcznym stażu pracowałam na zlecenie), a już dzisiaj dowiedziałam się, że dostałam nową pracę? fuks jak nie wiem, aż ciężko mi w to uwierzyć. Zaczynam za ok. 3 tygodnie Stresuję się trochę, mam sporo obaw (jak przed wszystkim co nieznane, zwłaszcza że wiem że oczekiwania są spore), ale mam nadzieję że dam radę
Gratuluję nowej pracy!!! No i nie bój się-do odważnych świat należy! Ja 10mies. temu zmieniłam pracę i wcale nie żałuję...i myślę, że się sprawdzam

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 06:24   #4804
magnusia
Zakorzenienie

Wszystkim dzisiejszym PM-ką życzę dużo szczęścia i samych uśmiechów w dalszym wspólnym życiu Niech będą szczęśliwe tak jak dziś .

Ja dziewczynki wstałam i zaraz pędzę do kościoła opłacić ślub i poustalać wszystko- oby tylko dokumenty były kompletne
Stary 2012-06-02, 07:15   #4805
Pradip
Zakorzenienie

Nie mogłam się oprzeć żeby do Was nie zajrzeć jeszcze przed zajęciami... Tz wczoraj stwierdził ze na odwyk musi mnie zabrać...[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34457219]oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady

w pon wyjdzie z biura paczka z welonem

pamiętam!![/QUOTE]
No to faktycznie masz nawał roboty. Ja uciekłam z takiej pracy gdzie maksymalnie wykorzystywali pracowników i od tamtej pory nic nie mogę znaleźć
To ja juz będe wygladać listonosza żeby mi w mojej bieliźnie i dodatkowo welonie nie paradował
A ty sie nie zaśmiewaj z jamniczków tylko tytuł wymyślaj nasza Pierwsza Mrożonko

Kochane jeszcze raz wszystkim dzisiejszym żonkom i przed żonkom życzę wszystkiego co najlepsze

Edytowane przez Pradip
Czas edycji: 2012-06-02 o 07:17
Stary 2012-06-02, 07:33   #4806
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

Ja jutro bawię się na weselu przyjaciółki
udanej zabawy życzę

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
do Niki pozwoliłam sobie wysłać do ciebie prywatną wiadomość. Mam nadzieję że pomożesz

załatwione

Camilie , Malgos_12 oraz wszystkim dzisiaj ślubującym - Dziś przyszła pora na was Chciałabym wam życzyć ,aby każdy następny dzień waszego życia była tak cudowny jak ten dzisiejszy dzień waszego ślubu , spełnienia marzeń oraz samych pogodnych, radosnych i pełnych miłości dni.
Wasze zdrówko

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-06-02 o 08:14
niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 08:54   #4807
aisak42
Raczkowanie

Cytat:

A czemu każdy sie tak obawia tego zakładania? Ja w sumie też moge jak coś a co sie dzieje po przekroczeniu tych 5000 wpisów?

Poproszę o babeczkę

dla Ciebie i Tża za zakupy

A zamówiłaś juz? Daj znać jak wrażenia.

Zmykam dziewczynki do łóżeczka bo jutro szkoła a ja nadal bez scenariusza jestem :/
Malgos wszystkiego co sobie zamarzysz tak na już
Wszystkim bawiącym sie na własnym lub czyimś panieńskim i weselu życzę pięknych kreacji i udanej zabawy
zamówilam ja wczoraj jak przyjdzie dam znac
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-02, 09:02   #4808
Viollet87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
iollet gratuluje pracy sama po siebie wiem ze ciezko z praca bo rok jej szukałam ale teraz jest i to dobra wiec nie jest najgorzej
Dzięki

Cytat:

Ile czasu jesteś bez pracy?

Po przekroczeniu 5000 wpisów wątek zostaje odgórnie zamknięty (taki limit). Założenie nowego wątku to żadna sztuka, jakby co to służę pomocą ale na pewno każda z Was by potrafiła.

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34457219]oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady

(...)

extra! pijemy[COLOR="Silver"]
[/QUOTE]

No faktycznie nie masz łatwo za takie coś Twój pracodawca powinien dostać surową karę (może by tak ktoś anonimowo i uprzejmie doniósł na niego do Inspekcji Pracy? to nie musisz być Ty, a przynajmniej nie musi to wyjść na jaw ).

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Gratuluję nowej pracy!!! No i nie bój się-do odważnych świat należy! Ja 10mies. temu zmieniłam pracę i wcale nie żałuję...i myślę, że się sprawdzam
Dzięki Mam nadzieję, że za pół roku stwierdzę tak samo

Powiedzcie mi dziewczyny (zwłaszcza te ślubujące w obleganych miesiącach, czyli w czerwcu / sierpniu / wrześniu i biorące ślub w średniej wielkości miejscowościach) ile wcześniej rezerwowałyście termin i godzinę w kościele? My z TŻ mamy zarezerwowaną salę, zespół i fotografa od listopada 2011, ale kościół jedziemy załatwiać dopiero jutro. Ślub w sierpniu przyszłego roku, czyli za 15 miesięcy. Marzy nam się godzina 15:00 a tu nas już straszą, że może być zajęta bo za późno się za to bierzemy

Tak właściwie to jeszcze nie wiemy w którym kościele chcemy ślubować (ja mieszkam w miejscowości A, TŻ w miejscowości B a wesele mamy w miejscowości C więc rozrzut spory), ale jeśli jutro podejmiemy decyzję to od razu będziemy chcieli pogadać z księdzem.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 09:14   #4809
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Powiedzcie mi dziewczyny (zwłaszcza te ślubujące w obleganych miesiącach, czyli w czerwcu / sierpniu / wrześniu i biorące ślub w średniej wielkości miejscowościach) ile wcześniej rezerwowałyście termin i godzinę w kościele? My z TŻ mamy zarezerwowaną salę, zespół i fotografa od listopada 2011, ale kościół jedziemy załatwiać dopiero jutro. Ślub w sierpniu przyszłego roku, czyli za 15 miesięcy. Marzy nam się godzina 15:00 a tu nas już straszą, że może być zajęta bo za późno się za to bierzemy

Tak właściwie to jeszcze nie wiemy w którym kościele chcemy ślubować (ja mieszkam w miejscowości A, TŻ w miejscowości B a wesele mamy w miejscowości C więc rozrzut spory), ale jeśli jutro podejmiemy decyzję to od razu będziemy chcieli pogadać z księdzem.
My zamawialiśmy w październiku 2011, a ślub we wrześniu 2012 i niestety nasza godzina była już zajęta ale wszystko złożyło się tak, że w końcu będziemy ślubować w innej, bardzo malutkiej parafii, i tam mogliśmy sobie wybrać godzinę, bo prawdopodobnie nikt w tym dniu nie będzie ślubował przynajmniej do tej pory nikt się nie zapisał
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 09:57   #4810
qmpela86
Raczkowanie

Dziewczyny nie mam czasu nadrobić ale weszłam na szybko żeby życzyć Malgos i wszystkim ślubującym WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, WSPANIAŁEJ ZABAWY I POGODY

Buźka!
Stary 2012-06-02, 10:07   #4811
ewula87
Rozeznanie

Małgos i wszystkie dziś ślubujące dużo uśmiechu na nowej drodze życia, miłości i wzajemnego zrozumienia Cudownej zabawy dziś, wspaniałych fryzur, makijaży i ogromnej ilości słoneczka!!!
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-02, 10:16   #4812
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:

Ja byłam rezerwować datę i godzinę w lutym 2011 r (na lipiec 2012) i ksiądz stwierdzil ze zaz szybko przyszlismy, bo nie mial jeszcze księgi na 2012 założonej...mówił aby przyjść 4 mies. przed i to wystarczy. No ale zarezerował nam godzinę....no a jak byliśmy 5 mies. przed ślubem popytać o protokół to godzina przed nami i po nas byla juz zarezerwowana czyli bardzo dobrze, że szybciej się przeszliśmy

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

DZIEWCZYNKI DZIŚ ŚLUBUJĄCE!

Z OKAZJI TEGO DNIA ŻYCZĘ WAM DUŻO MIŁOŚCI, SAMYCH RADOSNYCH CHWIL I ABY TEN DZIEŃ BYŁ TYM NAJSZCZĘŚLIWSZYM!!! DUŻO DUŻO UŚMIECHÓW!!!
ZDRÓWKO ZA WAS!!!

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 10:52   #4813
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

My też tak mamy- ja parafii A TŻ z parafii B a ślub w parafii C i tam też wesele.
My byliśmy z kościele dokładnie rok przed ślubem czyli 16 czerwca 2011 roku i juz były wpisy- my wzięliśmy godzinę 18 bo tak nam odpowiadało.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Wróciłam z kościoła- wszystko opłacone, załatwione, podpisane i omówione teraz tylko 2 tygodnie i już
Byliśmy w hotelu gdzie część rodziny będzie nocować (w piątek już przyjadą) - załatwiliśmy wszystko, opłaciliśmy, podaliśmy konfigurację pokoi. Kolejna sprawa do przodu TŻ poleciał do roboty bo duzo pracy ma teraz a jeszcze będzie miał wolne przed ślubem a ja w domku postanowilam nic nie robić- dziś dzień leniuszka
Stary 2012-06-02, 11:06   #4814
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
udanej zabawy jutro!
Dzięki
Wróciłam niedawno od fryzjera, pazurki pomalowane, jeszcze makijaż ale to za chwilę bo ślub na 15 więc jeszcze mam chwilę czasu na wizaż

Cytat:
Kurcze teraz takie czasy, że z pracą ciężko ale nie wolno się poddawać Musi się w końcu udać, trzymam kciuki

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34457219]oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady
[/QUOTE]

Kurde ale chamstwo Mam nadzieję, że znajdziesz jakąs dużo fajniejszą pracę na uczciwych warunkach, przecież robiąc za dwie osoby powinnaś dostawać dwa razy więcej kasy

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
udanej zabawy życzę
Dzięki

Cytat:

Ja myślę, że tak wcześnie spokojnie będziecie mogli sobie zarezerwować wymarzoną godzinę My byliśmy 8 miesięcy wcześniej i nasza godzina była już zarezerwowana, ale przeżyjemy

Cytat:

Wróciłam z kościoła- wszystko opłacone, załatwione, podpisane i omówione teraz tylko 2 tygodnie i już
Byliśmy w hotelu gdzie część rodziny będzie nocować (w piątek już przyjadą) - załatwiliśmy wszystko, opłaciliśmy, podaliśmy konfigurację pokoi. Kolejna sprawa do przodu TŻ poleciał do roboty bo duzo pracy ma teraz a jeszcze będzie miał wolne przed ślubem a ja w domku postanowilam nic nie robić- dziś dzień leniuszka
super Miłego leniuchowania

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 11:10   #4815
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Wróciłam niedawno od fryzjera, pazurki pomalowane, jeszcze makijaż ale to za chwilę bo ślub na 15 więc jeszcze mam chwilę czasu na wizaż

szalej, szalej miłej zabawy
Stary 2012-06-02, 11:11   #4816
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Oczywiście po pierwsze wszystkim PMką wszystkiego co najlepsze i oczywiście żadnej chmurki tylko samo słońce

Po drugie chciałabym Was Dziewczynki zapytać czy jak byłyście bo swój akt urodzenia w Urzędzie Stanu Cywilnego to dostałyście go od ręki? bo my z TŻtem będziemy w środę przejazdem przez miejscowość gdzie się urodziłam i najchętniej od razu tą formalność byśmy załatwili.

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 11:15   #4817
magnusia
Zakorzenienie

Tusia- wyzysk to niestety teraz codzienność jakby mogli to by kazali tyrać 24h na dobę i to za darmo. Niestety teraz coraz częściej jest tak, że musisz coś zrobić "w ramach obowiązków służbowych" i tak delikatnie dokładają nowe zadania na głowę- oczywiście za tym nie idzie żadna podwyżka ani premia- o nie
trzymam za poszukiwania lepszej pracy

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Po drugie chciałabym Was Dziewczynki zapytać czy jak byłyście bo swój akt urodzenia w Urzędzie Stanu Cywilnego to dostałyście go od ręki? bo my z TŻtem będziemy w środę przejazdem przez miejscowość gdzie się urodziłam i najchętniej od razu tą formalność byśmy załatwili.

my czekaliśmy kilka dni- chyba za 3-4 z tego co pamiętam ale różnie może być w urzędach- może jak mniejszy to szybciej będzie i Wam od ręki dadzą
Stary 2012-06-02, 11:34   #4818
Viollet87
Zakorzenienie

Dzięki za odpowiedzi Wygląda na to, że bierzemy się za rezerwację kościoła w samą porę.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 14:46   #4819
magnusia
Zakorzenienie

ciekawe jak tam Malgos? Jak patrzę na pogodę to ma słoneczko i małą chmurką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-02, 15:35   #4820
justiii87
Zakorzenienie

Zaglądam tylko na chwilkę żeby złożyć życzenia na ślubujących dziś kobietek ! - Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia.

Jutro wieczorem postaram się nadrobić wszystkie zaległości bo dziś nie mam czasu bo zaraz przychodzi czekać mnie koleżanka i spadywuję na Panieński U Nas pada deszcz i jest 12 stopni więc muszę założyć grube majtaski żeby się nie przeziębić.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 16:54   #4821
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro wieczorem postaram się nadrobić wszystkie zaległości bo dziś nie mam czasu bo zaraz przychodzi czekać mnie koleżanka i spadywuję na Panieński U Nas pada deszcz i jest 12 stopni więc muszę założyć grube majtaski żeby się nie przeziębić.

baw się i szalej a jutro czekamy na relację
Stary 2012-06-02, 17:27   #4822
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Witam dziewczyny ja nie jestem wstanie Was nadrobić na ten czas , szykuję się na panieński to już dziś o maj gad !!!!! aaaa !!!!
Ale przede wszystkim na prawie początQ chciałam napisać dzisiejszym PM żeby uśmiech nie schodził im z buźki , żeby to był najpiękniejszy dzień w ich życiu i aby każdy kolejny dzień był coraz lepszy i piękniejszy w ramionach mężów . Bawcie się dobrze , nie przejmujcie się , jesteśmy w Wami . Więc jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia . Oczywiście po tym jak już ochłoniecie i się nacieszycie Swoimi już mężami to zapraszamy na relację-opowieści i oczywiście zdjęcia . Zdrowie Wasze

a u mnie załatwione do przodu opłacilśmy organistkę 200zł , kościół 600zł +100zł dla osoby sprzątającej no i kwiatki w kościele 300zł ale babeczka fajna tyle rzeczy nam podrzucała w gratisie więc będą kwiaty na ławkach róże białe i stojaki ze świeczkami po długości całego dywanu, marzyłam o tym jestem przeszczęśliwa . a jedyne co mnie martwi to pufy kwadratowe które widziałam ...na nich mamy siedzieć przed ołtarzem i się denerwuje tym że nie wygodne i że fiknę do tyłu kurdę no
ja rozumiem że to nie kino ale bez przesady myślicie że mogę z księdzem porozmawiać o tym żeby dali coś innego ?

co jeszcze? aaa odebraliśmy obrączki ,ale zapomniałam zrobić fotki a już zawiozłam do mamy żebyśmy nie zapomnieli
są pół na pół żółte złoto mat/połysk , ale mój tż ma wielkie paluchy
miłego wieczorku Wam życzę w te chłodne i wietrzne popołudnie

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Zaglądam tylko na chwilkę żeby złożyć życzenia na ślubujących dziś kobietek ! - Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia.

udanego wieczorQ
Stary 2012-06-02, 18:09   #4823
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny ja nie jestem wstanie Was nadrobić na ten czas , szykuję się na panieński to już dziś o maj gad !!!!! aaaa !!!!

szalej, szalej
Stary 2012-06-02, 18:19   #4824
Pradip
Zakorzenienie

Wróciłam ze szkoły a że Tż do kolegi wybył (co oznacza u mnie podniesione ciśnienie...) to oczywiście zaglądam do Was
Cytat:
zamówilam ja wczoraj jak przyjdzie dam znac
W takim razie czekam cierpliwie na Twoja opinie
Cytat:
Ile czasu jesteś bez pracy?
Po przekroczeniu 5000 wpisów wątek zostaje odgórnie zamknięty (taki limit). Założenie nowego wątku to żadna sztuka, jakby co to służę pomocą ale na pewno każda z Was by potrafiła.
Od około roku rozsyłam CV bo chciałam zaraz po obronie iść do stałej pracy i nic. Nie powiem bo nawet często mnie zapraszają na rozmowę ale wszystko to albo pic na wodę albo tak jak Tusia opisuje czyli wyzysk człowieka przez człowieka.
Dzięki za wyjaśnienie z postami w wątku w końcu sie dowiedziałam
U nas co roku księgi slubne otwierają we wrześniu i jak my byliśmy dzień przed otwarciem sie zapisać to nasza godzina juz była zajeta.
Cytat:

No to już wszystko z głowy
Cytat:
Dzięki
I nie pokażesz sie nam jak dzis wyglądasz?
Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Mi sie wydawało ze to od ręki dają ale nie jestem pewna
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
a u mnie załatwione do przodu opłacilśmy organistkę 200zł , kościół 600zł +100zł dla osoby sprzątającej no i kwiatki w kościele 300zł ale babeczka fajna tyle rzeczy nam podrzucała w gratisie więc będą kwiaty na ławkach róże białe i stojaki ze świeczkami po długości całego dywanu, marzyłam o tym jestem przeszczęśliwa . a jedyne co mnie martwi to pufy kwadratowe które widziałam ...na nich mamy siedzieć przed ołtarzem i się denerwuje tym że nie wygodne i że fiknę do tyłu kurdę no
ja rozumiem że to nie kino ale bez przesady myślicie że mogę z księdzem porozmawiać o tym żeby dali coś innego ?

co jeszcze? aaa odebraliśmy obrączki ,ale zapomniałam zrobić fotki a już zawiozłam do mamy żebyśmy nie zapomnieli
są pół na pół żółte złoto mat/połysk , ale mój tż ma wielkie paluchy
miłego wieczorku
Ale będziesz miała piekną dekorację.. zazdroszczę a gdzie Wy ślubujecie?
Organista kazał Wam tyle zapłacić czy sami tak daliście?
A za brak zdjecia obrączek
Stary 2012-06-02, 18:21   #4825
haczyk7
Raczkowanie

Malgos, życzę Tobie i Malgosiowemu Tżtowi Najlepszego na Nowej Drodze Życia! : roza::r oza::ro za:

Wyborowa, życzę Ci szalonej zabawy !!!!

A ja też się zbieram. Za niedługo wychodzimy na Nasz Panieńsko Kawalerski aaa!

Do jutra, jutro się rozpiszę i nadrobię
Stary 2012-06-02, 18:49   #4826
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogłam się oprzeć żeby do Was nie zajrzeć jeszcze przed zajęciami... Tz wczoraj stwierdził ze na odwyk musi mnie zabrać...
No to faktycznie masz nawał roboty. Ja uciekłam z takiej pracy gdzie maksymalnie wykorzystywali pracowników i od tamtej pory nic nie mogę znaleźć
Widzę, że nie tylko ja mam kiepską sytuację w pracy, nawał obowiązków się zwiększa, wynagrodzenie prowizyjne zabrali i trzeba pracować za grosze Też zastanawiałam się nad odejściem z własnej woli ale obawiam się bezrobocia a ślub za pasem więc chodzę dzień za dniem, praca psychicznie mnie wykańcza, rozglądam się za czymś nowym, ale rynek jest nie wielki a szef zna większość osób na rynku wiec obawiam się przecieków. Szukam też na państwowej posadce, ale to już jest kosmos...
także wszystkim szukającym pracy życze powodzenia i wytrwałości tak jak i sobie

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Malgos jest już Panią a nie panną!!!!! Pewnie świetnie się bawią.

Spóźnione ( ale od rana zajęcia na uczelni, potem porządki i drzemka) ale szczere życzenia dla Malgos w dniu ślubu, uśmiechu każdego dnia, nie tylko dziś, radości i spełnienia marzeń, na nowej drodze życia życzę
Czekamy na dokładną relację, pewnie nie będzie jej wcześniej niż w poniedziałek.

Wszystkim PM bawiącym i szalejącym na Panieńskich, gorącej i niezapomnianej zabawy!!!!! również czekamy na relację. Ja zmykam do łóżka bo coś mnie gardło boli, kreci mnie w nosku - rano myślałam że to alergia, ale teraz wydaje mi się że to coś poważniejszego.

Miłego wieczorku

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 18:55   #4827
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam ze szkoły a że Tż do kolegi wybył (co oznacza u mnie podniesione ciśnienie...) to oczywiście zaglądam do Was

No to już wszystko z głowy
oj nie nerwujsja ja sie właśnie dowiedziałam, że TŻ jutro też do pracy musi iść myślałam, że na zakupy pojedziemy bo w lodówce światło ketchup, piwo ni i sławetny żółty ser a tu dupa....

Jeszcze nie wszystko- we wtorek na salę jadę menu ustalić, winietki postawić no i zapłacić oj konto zaszlocha

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
A ja też się zbieram. Za niedługo wychodzimy na Nasz Panieńsko Kawalerski aaa!

Do jutra, jutro się rozpiszę i nadrobię

ale dziś dzień imprezek baw się świetnie

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

o rany dziewczyny za 2 tygodnie o tej porze na salę będę jechać albo już na niej będę po wszystkim - właśnie to do mnie dotarło....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-02, 23:18   #4828
Inusiaa88
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki

Ja również chciałam się dołączyć, lekko spóźniona do życzeń dla naszych dzisiejszych PMek. Niech nad waszym nowym, wspólnym życiem zawsze świeci słońce

Jeśli chodzi o moje sprawy ślubne to dziś odebrałam moją suknię z salonu i już na gotowo wisi w szafie Co prawda mam pewien problem, bo w sumie suknie miałam od grudnia i wisiała już troszkę w szafie i jakoś tak boję się, że mogła się zakurzyć... i nie wiem czy mam ją wyprać czy zostawić i nic nie robić... Eh, został mi tylko TYDZIEŃ i już pomału zaczynam panikować, że to źle a tamto niedobrze

Poza tym kupiłam dziś spinkę do włosów na ślub i nowy wisiorek bo wcześniejszy kompletnie jednak nie pasował. Załączam zdjęcia oczywiście Nie mam zdjęcia samego wisiorka tylko razem z całym kompletem

Pozdrowionka dla WAS i miłej niedzieli życzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (95,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (83,6 KB, 32 załadowań)

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 06:01   #4829
szczesliwa25
Rozeznanie

Czekam z niecierpliwością na pierwsze zdjęciach wczorajszych PM'ek ))
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 08:01   #4830
magnusia
Zakorzenienie

Inusiaa88- tylko tydzień- ojej jak ten czas leci ja bym sukienki nie prała, napewno się nie zakurzyła- przecież w pokrowcu jest, nie? W pralni róznie może być- nie uprasują dokładnie, coś się stanie i będziesz stresa miała a po co Gratuluję zakupów- to masz już wszystko załatwione- teraz tylko czekać

Czekam na relację ze wczorajszych panieńskich- już nie mogę się doczekać . No i oczywiście na zdjęcia świeżych ŻONEK

A ja dziś wstałam i ..... czuję wielką gulę w gardle chrypię jak stary traktor i cały nos mam zapchany- kurde jeszcze mi tego brakowało! Zaraz zaaplikuję sobie jakieś tabsy bo jak się rozłożę to chyba się załamię

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości