![]() |
#4801 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
![]() Dzięki za kciuki ale ja juz straciłam nadzieje. Cytat:
Poproszę o babeczkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zmykam dziewczynki do łóżeczka bo jutro szkoła a ja nadal bez scenariusza jestem :/ Malgos wszystkiego co sobie zamarzysz tak na już ![]() Wszystkim bawiącym sie na własnym lub czyimś panieńskim i weselu życzę pięknych kreacji i udanej zabawy |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady ![]() w pon wyjdzie z biura paczka z welonem ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- extra! pijemy ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- rzad 1 i 1 foto rzad 2 i 3 foto ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() coi do welonu to zastanawiam się czy zakładać długi...nie wiem czy bedzie pasował....kurcze mam dylemat... ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() a sukienka śliczna! ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim dzisiejszym PM-ką życzę dużo szczęścia i samych uśmiechów w dalszym wspólnym życiu
![]() ![]() Ja dziewczynki wstałam i zaraz pędzę do kościoła opłacić ślub i poustalać wszystko- oby tylko dokumenty były kompletne
#4805 |
Zakorzenienie
|
Nie mogłam się oprzeć żeby do Was nie zajrzeć jeszcze przed zajęciami... Tz wczoraj stwierdził ze na odwyk musi mnie zabrać...[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34457219]oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady
![]() w pon wyjdzie z biura paczka z welonem ![]() pamiętam!! ![]() No to faktycznie masz nawał roboty. Ja uciekłam z takiej pracy gdzie maksymalnie wykorzystywali pracowników i od tamtej pory nic nie mogę znaleźć ![]() To ja juz będe wygladać listonosza żeby mi w mojej bieliźnie i dodatkowo welonie nie paradował ![]() A ty sie nie zaśmiewaj z jamniczków tylko tytuł wymyślaj nasza Pierwsza Mrożonko Kochane jeszcze raz wszystkim dzisiejszym żonkom i przed żonkom życzę wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2012-06-02 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Zadomowienie
|
udanej zabawy życzę
![]() Cytat:
załatwione ![]() Camilie , Malgos_12 oraz wszystkim dzisiaj ślubującym - Dziś przyszła pora na was ![]() Wasze zdrówko ![]() ![]() Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-06-02 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4808 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po przekroczeniu 5000 wpisów wątek zostaje odgórnie zamknięty (taki limit). Założenie nowego wątku to żadna sztuka, jakby co to służę pomocą ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34457219]oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady ![]() (...) extra! pijemy ![]() [/QUOTE] No faktycznie nie masz łatwo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powiedzcie mi dziewczyny (zwłaszcza te ślubujące w obleganych miesiącach, czyli w czerwcu / sierpniu / wrześniu i biorące ślub w średniej wielkości miejscowościach) ile wcześniej rezerwowałyście termin i godzinę w kościele? My z TŻ mamy zarezerwowaną salę, zespół i fotografa od listopada 2011, ale kościół jedziemy załatwiać dopiero jutro. Ślub w sierpniu przyszłego roku, czyli za 15 miesięcy. Marzy nam się godzina 15:00 a tu nas już straszą, że może być zajęta bo za późno się za to bierzemy ![]() Tak właściwie to jeszcze nie wiemy w którym kościele chcemy ślubować (ja mieszkam w miejscowości A, TŻ w miejscowości B a wesele mamy w miejscowości C ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie mam czasu nadrobić ale weszłam na szybko żeby życzyć Malgos i wszystkim ślubującym WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, WSPANIAŁEJ ZABAWY I POGODY
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buźka! ![]()
#4811 |
Rozeznanie
|
Małgos i wszystkie dziś ślubujące dużo uśmiechu na nowej drodze życia, miłości i wzajemnego zrozumienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- DZIEWCZYNKI DZIŚ ŚLUBUJĄCE!
Z OKAZJI TEGO DNIA ŻYCZĘ WAM DUŻO MIŁOŚCI, SAMYCH RADOSNYCH CHWIL I ABY TEN DZIEŃ BYŁ TYM NAJSZCZĘŚLIWSZYM!!! DUŻO DUŻO UŚMIECHÓW!!! ZDRÓWKO ZA WAS!!! ![]()
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też tak mamy- ja parafii A TŻ z parafii B a ślub w parafii C i tam też wesele. My byliśmy z kościele dokładnie rok przed ślubem czyli 16 czerwca 2011 roku ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Wróciłam z kościoła- wszystko opłacone, załatwione, podpisane i omówione ![]() ![]() Byliśmy w hotelu gdzie część rodziny będzie nocować (w piątek już przyjadą) - załatwiliśmy wszystko, opłaciliśmy, podaliśmy konfigurację pokoi. Kolejna sprawa do przodu ![]() ![]()
![]() |
#4814 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Wróciłam niedawno od fryzjera, pazurki pomalowane, jeszcze makijaż ale to za chwilę bo ślub na 15 więc jeszcze mam chwilę czasu na wizaż ![]() Kurcze teraz takie czasy, że z pracą ciężko ale nie wolno się poddawać ![]() ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34457219]oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady ![]() [/QUOTE] Kurde ale chamstwo ![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalej, szalej ![]()
![]() |
#4816 |
Zadomowienie
|
Oczywiście po pierwsze wszystkim PMką wszystkiego co najlepsze i oczywiście żadnej chmurki tylko samo słońce
![]() Po drugie chciałabym Was Dziewczynki zapytać czy jak byłyście bo swój akt urodzenia w Urzędzie Stanu Cywilnego to dostałyście go od ręki? bo my z TŻtem będziemy w środę przejazdem przez miejscowość gdzie się urodziłam i najchętniej od razu tą formalność byśmy załatwili.
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Tusia- wyzysk to niestety teraz codzienność
![]() ![]() trzymam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
my czekaliśmy kilka dni- chyba za 3-4 z tego co pamiętam ale różnie może być w urzędach- może jak mniejszy to szybciej będzie i Wam od ręki dadzą ![]()
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
ciekawe jak tam Malgos? Jak patrzę na pogodę to ma słoneczko i małą chmurką
![]()
#4820 |
Zakorzenienie
|
Zaglądam tylko na chwilkę żeby złożyć życzenia na ślubujących dziś kobietek ! - Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia.
Jutro wieczorem postaram się nadrobić wszystkie zaległości bo dziś nie mam czasu bo zaraz przychodzi czekać mnie koleżanka i spadywuję na Panieński ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
baw się i szalej a jutro czekamy na relację ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4822 | |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny ja nie jestem wstanie Was nadrobić na ten czas , szykuję się na panieński to już dziś o maj gad !!!!! aaaa !!!!
Ale przede wszystkim na prawie początQ chciałam napisać dzisiejszym PM żeby uśmiech nie schodził im z buźki , żeby to był najpiękniejszy dzień w ich życiu i aby każdy kolejny dzień był coraz lepszy i piękniejszy w ramionach mężów . Bawcie się dobrze , nie przejmujcie się , jesteśmy w Wami . Więc jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia . Oczywiście po tym jak już ochłoniecie i się nacieszycie Swoimi już mężami to zapraszamy na relację-opowieści i oczywiście zdjęcia . Zdrowie Wasze ![]() ![]() a u mnie załatwione do przodu opłacilśmy organistkę 200zł , kościół 600zł +100zł dla osoby sprzątającej ![]() ![]() ![]() ja rozumiem że to nie kino ale bez przesady ![]() co jeszcze? aaa odebraliśmy obrączki ,ale zapomniałam zrobić fotki a już zawiozłam do mamy żebyśmy nie zapomnieli ![]() są pół na pół żółte złoto mat/połysk , ale mój tż ma wielkie paluchy ![]() miłego wieczorku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4824 | |||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze szkoły a że Tż do kolegi wybył (co oznacza u mnie podniesione ciśnienie...) to oczywiście zaglądam do Was
![]() W takim razie czekam cierpliwie na Twoja opinie Cytat:
Dzięki za wyjaśnienie z postami w wątku w końcu sie dowiedziałam ![]() U nas co roku księgi slubne otwierają we wrześniu i jak my byliśmy dzień przed otwarciem sie zapisać to nasza godzina juz była zajeta. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Organista kazał Wam tyle zapłacić czy sami tak daliście? A za brak zdjecia obrączek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Raczkowanie
|
Malgos, życzę Tobie i Malgosiowemu Tżtowi Najlepszego na Nowej Drodze Życia!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyborowa, życzę Ci szalonej zabawy !!!! ![]() A ja też się zbieram. Za niedługo wychodzimy na Nasz Panieńsko Kawalerski ![]() Do jutra, jutro się rozpiszę i nadrobię ![]()
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() także wszystkim szukającym pracy życze powodzenia i wytrwałości tak jak i sobie ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Malgos jest już Panią a nie panną!!!!! Pewnie świetnie się bawią. Spóźnione ( ale od rana zajęcia na uczelni, potem porządki i drzemka) ale szczere życzenia dla Malgos w dniu ślubu, uśmiechu każdego dnia, nie tylko dziś, radości i spełnienia marzeń, na nowej drodze życia życzę ![]() Czekamy na dokładną relację, pewnie nie będzie jej wcześniej niż w poniedziałek. Wszystkim PM bawiącym i szalejącym na Panieńskich, gorącej i niezapomnianej zabawy!!!!! również czekamy na relację. Ja zmykam do łóżka bo coś mnie gardło boli, kreci mnie w nosku - rano myślałam że to alergia, ale teraz wydaje mi się że to coś poważniejszego. Miłego wieczorku ![]()
![]() |
#4827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze nie wszystko- we wtorek na salę jadę menu ustalić, winietki postawić no i zapłacić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
ale dziś dzień imprezek ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- o rany dziewczyny za 2 tygodnie o tej porze na salę będę jechać albo już na niej będę po wszystkim - właśnie to do mnie dotarło.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Ja również chciałam się dołączyć, lekko spóźniona do życzeń dla naszych dzisiejszych PMek. Niech nad waszym nowym, wspólnym życiem zawsze świeci słońce ![]() Jeśli chodzi o moje sprawy ślubne to dziś odebrałam moją suknię z salonu i już na gotowo wisi w szafie ![]() ![]() Poza tym kupiłam dziś spinkę do włosów na ślub i nowy wisiorek bo wcześniejszy kompletnie jednak nie pasował. Załączam zdjęcia oczywiście ![]() ![]() Pozdrowionka dla WAS i miłej niedzieli życzę ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Rozeznanie
|
Czekam z niecierpliwością na pierwsze zdjęciach wczorajszych PM'ek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Inusiaa88- tylko tydzień- ojej jak ten czas leci
![]() ![]() ![]() Czekam na relację ze wczorajszych panieńskich- już nie mogę się doczekać ![]() ![]() A ja dziś wstałam i ..... czuję wielką gulę w gardle ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.