|
|
#1051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Cytat:
zamierzam zrobić (to bliższe prawdy określenie ) z truskawkamiIneso jaką odżywkę z kallosa polecasz? widziałam, że wpisałaś w wątku, że waniliowa jest lipna. zrobiłam sobie maseczkę od Ciebie ze spiruliną, zaschła mi podczas rozmowy przez tel. i zdrapywałam ją jak tynk ze ściany ![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1052 |
|
Rozeznanie
|
Kawa pobudza metabolizm - jedna filiżanka, ni mniej ni więcej
Jako nocne stworzenie kładę się o 3 nad ranem zwykle
|
#1053 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest to ani trochę nachalne i bardzo przyjemnie się czyta Wybywasz w końcu z 'nieodpisującąnasmsy' Lenką?
|
|
|
#1056 | ||
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34465530]
Ja w bagażu miałam nawet Adipex (na bazie amfetaminy) i się nie przyczepili.[/QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
Ja z kallosa miałam tylko latte i jej nie lubię. Cała ta seria, co z niej jest wanilia jest taka sama pod względem składu chyba. Źle rozrabiasz tą maskę, tzn. za mało. Ona jak wyschnie powinna tworzyć taką masę plastyczną gumowatą a nie tynk. |
||
|
|
|
#1057 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Korzystam póki studiuję
|
|
#1058 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej, miłego dnia
![]() Ineso zdrowiej ![]() Cytat:
To ile schudłaś jest mega imponujące! ![]() Cytat:
A te przebarwienie, które zrobiły Ci się po solarium to zniknęły? Jakich filtrów potem używałaś?Cytat:
I zniknęły Ci te plamy? Jak wysokiego filtra używasz?Cytat:
![]() Pokaż! ![]() Cytat:
Strasznie szybko macie wyniki. To ustne są?Cytat:
![]() Czemu ziewać? Brazylia przecież ładnie gra :tak:
|
|
|
#1059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dlatego jutro musze ustny angielski zaliczyc. Chwila odpoczynku--- zjem truskawki ze smietana i brazowym cukrem i powtorek ciag dalszy. Ineso zdrowka A co do posilkow zjadanych do 18 toz alezy o ktorej sie kladzie czlowiek spac. Mnie dietetyczka kiedys mowila ze jemy trzy godziny przed snem najpozniej czyli jak idziesz spac np o polnocy to masz smialo prawo zjesc kolacje o 21
|
|
|
#1060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.
|
||
|
|
|
#1061 |
|
Konto usunięte
|
hardtata chodzi za mną i mi truje że schudłam i stałam się wysportowana
i że jest pełen podziwu i zaskoczony nie nadążam
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że ładnie, ale jak gra sama Brazylia, a przeciwnik robi za statystę to jest to średnio emocjonujące ![]() Cytat:
|
|
#1064 | ||
|
Zakorzenienie
|
oj tak, bo pierwszy raz będzie użyta
Cytat:
zagadałam się przez tel i to dlatego mi zaschła ![]() yuuhmmm ![]() Cytat:
uhmm, dzięki. poszperam za jakąś bo mi się przydała właśnie chyba za mało dałam żelu bo zazwyczaj jest taka jakby gumowa i nawet jak dłużej posiedzi to nie zasycha
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Konto usunięte
|
Zielona, no pewnie że dobrze
ucieszył mnie ten komplement
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zgadnij kto dzwonił
|
|
|
|
#1068 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Ona nawet przytrzymana za długo nie zasycha, tylko nawet przy poruszaniu twarzą sama odpada - pod warunkiem, że dobrze rozmieszana i grubo nałożona. Też mam tendencję, żeby nakładać oszczędnie, zwłaszcza na brzegach a potem się męczę z tymi suchymi resztkami. Dopiero jak mi szyrek nałożyła na bogato to widziałam różnicę w zdjęciu. Cytat:
|
||
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
http://kontakt24.tvn.pl/temat,dantej...categoryId=496 - byłam, walczyłam, ale biletów nie zdobyłam
Ale w tłumie podbudowała mi się wiara w ludzi, bo - gdy zdecydowałam się uciekać - słyszałam teksty typu "zróbcie przejście damie" i pomoc w ucieczce z tłumu ![]() W załączniku: gdzie jest Wally?
Edytowane przez ville Czas edycji: 2012-06-02 o 18:04 |
|
|
|
#1070 | ||
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Jakoś wyobrażam sobie w trakcie, że tez sobie życie poukładam ![]() Resztkami sił mojego starego kalkulatora ![]() *** https://lh3.googleusercontent.com/-C...99cia-0003.jpg *** https://lh5.googleusercontent.com/-8...480/Admjpt.jpg (błagam, nie obśmiewajcie moich stópek - usiadłam na oparciu kanapy bo nie miałam kompletnie jak zrobić zdjęcia A biała plama poniżej sukienki to kawałek kota ![]() Cytat:
Też wyznaję zasadę jadania ostatniego posiłku ok. 3 godziny przed snem. Ba, czasem mi się to udaje!
|
|
#1071 |
|
Rozeznanie
|
Nicru - ładna sukienka i dobrze w niej wygladasz
bo ja mierzylam ostatnio ten sam model chyba i o ile na manekinie mnie zachwycił to na mnie wygladala bezksztaltnie. Ale mam dziś okropny dzień ! Masakra
|
#1072 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dzięki
Jestem raczej z osób niezbyt bogatych w sukienki i spódniczki i coraz częściej zaczynam to boleśnie odczuwać Moja koleżanka ma taką, ale miętową, jak ją w niej zobaczyłam powiedziałam "O Boże, jak ona ślicznie w niej wygląda" i ...bum
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1074 |
|
Rozeznanie
|
miłałam wołac o pakazanie i zobaczyłam niżej
Bardzo ładna! wyjdą! Ja zaraz idę kręcić ciasto na maślance z rabarbarem, ciekawe co wyjdzie. Dziś były zakupy w Realu i byliśmy rodzinka na Targach Książki dla dzieci! Kupiliśmy płyty z jazem które mają albo rozbawić albo uśpić dziecko a i książeczki o zwierzątkach. W książeczce o zwierzętach leśnych jest uwaga: stonka ziemniaczana, a w książeczce o zwierzętach na wsi nie ma ![]() A w realu to chyba z 30 min spędziłam przy półce z obiadkami w słoikach, bo chciałam kupic na wyjazd nad morze, bo tam nie będe miła jak ugotować małej. Masakra, żeby wybrać coś bez soli, zagęszczaczy i innych nie potrzebnych dziadostw, i tak się nie do końca udało. Eh dobrze ze gotuję sama i wiem co małej daję. Ale lubie mieć też zapasowy obiadek np. jak nie ma czasu nic jej ugotować czy TŻ z nią zostaje. Oh własnie wymyśliłam ze mogłabym zabarć ze sobą urządzenie do gotowania na parze i blender
|
|
|
|
#1075 |
|
Copyraptor
|
Uwaga, wygłaszam opinię dotyczącą muffinek.
One zawsze wychodzą. Mąka - wsio jedno. Jogurt/kefir/maślanka/mleko - wsio jedno. Dodatki - wsio jedno. 1/3, 2/3/ 1/4 szklanki oleju - wsio jedno. Jedno jajko/dwa jajka - wsio jedno. Ważne jest tylko i wyłącznie wyczucie odpowiedniej gęstości ciasta, nie może być za rzadkie (bo wyjdzie zakalec), im więcej owoców, tym gęstsze musi być ciasto. Im gęstsze ciasto, tym "cięższa" muffinka. Amen ![]() Wiadomo, modyfikacja składników znajdzie odbicie w smaku, mnie najbardziej na przykład smakują muffinki na kefirze i oleju, bo uważam je za najlżejsze i najbardziej wilgotne, ale to już naprawdę - co kto lubi. Mszpilko, możesz przecież ugotować coś sama i zawekować w słoikach ![]() Co do przebarwień - zeszły same, wraz z opalenizną. Tj. u mnie to wyglądało tak, że po prostu zrobiłam się w łaty, niektóre części mi się opaliły bardziej, niektóre mniej, inne wcale, i wyglądałam jak krówka
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2012-06-02 o 18:35 |
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładnie
Fais-moi une place dans tes urgences, dans tes audaces, dans ta confiance. Edytowane przez zielona_nadzieja Czas edycji: 2012-06-02 o 18:39 |
|
|
|
|
#1077 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam ją! A zakochałam się w tym kroju jak zobaczyłam taką w kolorze fuksji
|
|
#1078 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W domu mam pomrożoną i po porcjowaną bazę warzywną i tylko codziennie zmieniam dodatki mięsne (królik, indyk, łosoś, cielęcina i wołowina uczula niestety małą). A co do przebarwień to chyba hormony mają spory wpływ, i to chyba głównie progesteron. Mi w ciąży od słońca wyszły przebarwienia na policzkach i pod oczami i cholery wredne jeszcze są! |
|
|
|
|
#1079 | ||||
|
Zakorzenienie
|
muffiny wyszły piękne i pyszne!
![]() Cytat:
dawno jej nie robiłam i nie pamiętam z czym ją łączyłam, a ten miałam pod ręką.zdecydowanie za mało jej nałożyłam. bałam się że znowu zapaćkam brwi i włosy i będzie płacz przy ściąganiu Cytat:
Cytat:
potwierdzam, że wyszły i trochę robiłam na oko (SdC ) trochę wg. przepisu i są pyyyyszne!Cytat:
musi być cudna!gdzie ją kupiłyście? bardzo mi się podoba
||||
|
|
|
#1080 |
|
Rozeznanie
|
Uśmiechniętazakręcona -Witaj!
masz taki optymistyczny nick co porabiasz w Krakowie!! Podczytuje Was z telefonu ale tam ciężko mi sie pisze i potem jak siądę do kompa to zapominam co komu mam odpisywać. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

) z truskawkami

w mojej nowej blaszce którą kupiłam rok temu
.

nie nadążam 

musi być cudna!