|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Monia To co zawsze...to co zawsze.
Zjadłam tosta.
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
No dobra, to teraz się troche pośmiejecie
Wrzucę Wam moje zdjęcia w blond włosach zeskanowane dlatego taka kiepska jakość. Obiecałam więc wrzucę.... miałam na nich 15-16 lat, także gówniara byłam!!! jedno z Bierzmowania a drugie z jakiegoś festynu ( ja stoję w środku). Zosia obejrzyj to sobie humor poprawisz monia.jpg monika.jpg
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-06-02 o 21:12 |
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jaka laska xD W czarnych Ci zdecydowanie lepiej! Ale fryzurę miałaś super...! Mogłabym sobie taką zrobić
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
przykro mi ale i tak mu się to rzadziej zdarza niz kiedyś, prawda? więc jest troche lepiej? Może wyrośnie z tego? On jeszcze młody to głupi..... będzie starszy to może odechce mu się takich rzeczy..... No i dobrze, że zjadłaś tosta!
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak...niby tak, ale...to ciągle jest ale.
No nic, przeboleję. Jest fatalnie. Wychodzi z domu.
|
#4506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie że w ciemnych włosach lepiej Fryzurka była ścięta tak pod skos - tył króciutki a przody dłuższe. Fajnie to wyglądało Tobie by pasowało Cytat:
A może go powinnaś zostawić na jakiś czas? może by przejrzał na oczy.....
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Zostawianie nie przynosi efektu bo nie zdaje sobie tego sprawy, cieszy się z wolności. Stwierdza jeszcze, że tak lepiej, bo nikt mu niczego nie każe.
Miałam taka fryzurkę, pasowała mi
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem i ja
Też pół dnia sprzątałam , potem byłam na obiedzie u rodziców. Apropos przyjmowania gości ,to jak przyjechaliśmy ,to nasz kolega,którego dawno nie widziałam (pracuje w Niemczech) dzwonił ,że wpadnie wieczorem .No to ja po południu jeszcze łazienkę wysprzątałam , kuchnię , sałatke zrobiłam , jakieś tam chipsy kupiłam i czekamy. A go jak nie było tak nie ma. W końcu o 21 dzwonił,że się nie wyrobi ,że jak coś to jutro . Wkurzyłam się.Monia, pewnie ,że masz racje z tymi zabawkami . Dobrze,że dzieciaki tak łatwo się rozstają z nimi. Ja muszę wywalać graty , jak Mateusza nie ma w domu ,bo jest ryk o każdą rzecz , nawet połamaną. Maskotki żadnej nie pozwoliłby wywalić , on je traktuje prawie jak zywe zwierzątka - przytula sie do nich , śpi z nimi itp. A nie daj boże coś mu przestawić w pokoju , jakiś mebel czy nawet hulajnogę , od razu lament : Mamusiu , dlaczego mi to zrobiłaś? Dziwne to dziecko. W ogóle ostatnio się zastanawiam ,czy on ma dobry słuch ,bo się mnie pyta po kilka razy o coś ,żebym powtórzyła. Wcześńiej nic takiego nie zauważałam. Ma teraz strasznie nosek zapchany , może to być od tego? Może i uszy ma przytkane? No sama nie wiem ![]() Zoska, a jakbyś postawiła tak sprawę na ostrzu noża , to co - wybrałby nałóg ? |
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, on nie widzi złej strony swojego zachowania.
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej Ci w ciemnych włoskach Ja to 2 lata temu jak farbowałam to z rudego zrobiłam sobie ciemny blond Jestem ciekawa jakbym w blondzie wygladała ![]() Chyba mamy ten sam problem tylko moj tz jest w holandii ;/ |
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także nie przejmuj się. Jak problemy po pozbyciu się kataru nie znikną, to lepiej idź do kliniki go zbadać.
|
|
#4512 |
|
Zadomowienie
|
heroine Jezuuuuuuuuuu !! jak mi brakowało TWoich tekstów , Twojego pisania
![]() tak fajnie czasem piszesz ze śmieje sie do lapka jak głupia ![]() ![]() Zosiaa dałam Ci głosiik
|
|
|
|
#4513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ty jaki masz plan, w ogóle masz jakiś? Ja jestem daleka od oceniania i dawania ,,dobrych rad" ,dlatego pytam. Jak nie chcesz to nie odpowiadaj. |
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4515 |
|
Wtajemniczenie
|
Monika, nie poznałam cię!! hehehe, błędy młodości... ale ładnemu we wszystkim ładnie
Szkoda ,że takie słabe zdjęcia.Zaraz idę się połozyć , wstałam dziś o 7.00
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się przyznaję bez bicia-dzisiaj nie ćwiczyłam i nie mam zamiaru tego robić. Dzisiejszy dzień wykończył mnie emocjonalnie.
Mój jadłospis: śń tręby z jog.owocowym,kawa z mlekiem i cukremIIśń:pół twarogu chudego z mlekiem rzodkiewka i pomidorem,kromka chleba białego, piętka z pasztetem pomidorowym Obiad: cukinia smażona na oleju lnianym z ryżem Podwieczorek:malutka kromeczka białego chleba z serkiem topionym szczypiorkowym Kolacja:tost z białego chleba ze startym serem żółtym i keczupem Wiem, za dużo węglowodanów w postaci chleba...:/ ale od wtorku jadłam max 2 kromki razowca, więc jeden taki dzień mogę zrobić. Poza tym lodówka świeci pustkami i tak trudno mi było cokolwiek wykombinować ![]() Aż tak źle nie jest, biorąc pod uwagę, że w stresie rzucam się na żarcie i nie patrzę na ilości, skład i godzinę, a dzisiejszy dzień najchętniej przeszłabym pijana na imprezie zażerając się czipsami i orzeszkami popijając litrami piwska, więc i tak uważam że zrobiłam nie lada wyczyn. ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Co tu tak cicho?! ![]() Wszyscy imprezują w szaloną sobotnią noc ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Tż wrócił... Ech.... Obejrzę serial, poklikam wam i będę się cieszyć na myśl o jutrzejszym dniu bo jadę na wiejski festyn, a potem na koncert moich kolegów.
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem dzisiaj wykończona te rolki mnie zmiotły jutro też sie chyba wybiore szkoda ze sama ale za to sie zmecze bo sama to nie umiem powoli :|Kurde jakby mi ktoś dał redsa żurawionowego i laysy pikantna papryka albo pizze to bym mu ukłony robiła A tak to du.pa ale za to chudsza bedzie
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-06-02 o 23:00 |
|
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty powinnaś być najważniejsza! Oo masz foto jakieś w takiej fryzurce???
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Nieee...chyba nie mam już fotek żadnych
Ale mogę wrzucić foto we fryzurze takiej śmiesznej co miałam kiedyś. Jest czarno białe, ale miałam wtedy włosy wiśniowe^^ Poszukam
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, nie mogłam się powstrzymać
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail Jadłospis ładny
Ty zawsze coś tam wszamasz cukrowego![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
a boli.... Może zwykły zajad
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze coś słodkiego jem bo inaczej po paru dniach mogła bym sie rzucić na słodycze. To co jem teraz to na prawde jest bardzo mało słodkiego Ja nie chce opryszczki oby to coś innego
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail Mam to samo...Muszę codziennie zjeść coś słodkiego, no i trudno, nie wyeliminuję tego całkiem z diety, bo po 3 dniach nie jedzenia czekoladowych wyrobów (bo tylko to zaliczam pod kwestię "słodkie"^^) to mi się włącza odkurzacz:/ I koniec diety całkiem!
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ochotę zabić taką osobę! No to się masz z synkiem! Widać, że bardzo przywiązuje sie do zabawek. Moje dzieciaki na szczęscie nie. Starszy synek to nawet mi pomaga wywalić te co połamane i zniszczone. Dużo też sama wywalam i on nie protestuje. Jedynie mu maskotek dzisiaj było szkoda oddawać ale dał radę bez żadnego gadania a młodszy synek to ma gdzieś co ja tam wywalam :P Co do uszu to ja mam od dziecka problemy z zatokami. Przy ostrzejszym katarze zawsze mi uszy zatyka! ale jeśli katar mu przejdzie i dalej będzie to samo to koniecznie do laryngologa idź, bo może mieć np. korki w uszach. Mój młodszy synek miał ostatnio czyszczenie ucha bo miał tak zatkane przez woskowine że nic nie słyszał na jedno ucho. Jak laryngolog zaczęła mu płukać i ja zobaczyłam co mu z ucha wyleciało to w szoku byłam!!! strasznie to wyglądało :/
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj sie obkupiłam w kilo płatków Na śniadanko obowiązkowo z corn flakesami
|
|
|
|
|
#4527 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez jestem tego zdania no ciekawe czy by Ci blond pasował ?? Coctail Twój TŻ też??? Kurde niedobrze czemu faceci sa tacy głupi??????????---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- dziwne jest to że on kawe uważa za samo zło i nie pozwala Ci jej pić a w swoich "rzeczach" ( że to tak nazwę na forum) nie widzi nic szkodliwego. Tego nie rozumiem! ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
dobrze że włosy mozna przefarbować a tatuażu się nie usunie bez blizn itd. Ee wtedy to ja byłam brzydka :P ponoć teraz się dopiero "wyrobiłam" jak to każdy mi mówi hehhe ale dziękuję ![]() Nie mam lepszych zdjęć one były robione 10 lat temu i musiałam je zeskanować żeby Wam pokazać, bo cyfrówki wtedy nie miałam jeszcze. aa no to leć i się wyśpij kolorowych snów ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
nasprzatałam się tyle, że mam dość! W ogóle to dzisiaj mam takiego pakmana że masakra jakaś ciągle bym jadła ze mną na prawde jest coś nie tak Cytat:
co to za wiejski festyn? u mnie własnie się skonczyły Dni mojego miasta. U mnie w domu wszystko słychać także cały koncert De Mono słyszałam jakbym tam była pod sceną :P Kiedyś to zawsze fajerwerki były jeszcze o północy i do rana dyskoteka pod gołym niebem i jeszcze całą niedziele zespoły grały, a od trzech lat jest taka lipa że szok.... tylko w sobote jest impreza i już nie ma fajerwerków no ale w sumie w taką zimnice to kto by tam wysiedział.... jest 6 stopni na moim termometrze!!! temperatura odczuwalna jest ponoć dużo niższa więc pewnie z 2 stopnie gdzieś ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
|
|
#4528 | |||
|
Zakorzenienie
|
O ludzie
i znów tyle nadrabiania Monia, ja Cię zabiję! ![]() Cytat:
kibicowałam jej i chciałam żeby wygrała. Nawet smsa na nią wysłałam! No i wygrała! Wtedy się jakaś taka 'ludzka' wydawała a odkąd się pojawiła w "Pierwszej Miłości" zmieniła się... nie wiem, może to kwestia roli, ale nie lubię jej teraz bardzo Taka wyniosła i jeszcze rozwala związek mówiąc, że między Mikołajem, a Anetą nie było żadnej miłości, żadnego zauroczenia tak, tylko ciekawe skąd te dzieci Aneta nie jest taka brzydka ![]() Cytat:
coś mi się wydaje, że te 80 kapsułek co mamy to raz dwa pójdzie Cytat:
ale już nic nie mówiłam, bo to on se zamówił :P więc nie cudowałam :P no faceci to czasem mają dziwne gusta kulinarne zresztą baby też np. w czasie ciąży czy przed okresem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam taki mały, że nie wiem jak ja się nim wytrę cała u mnie też jest zawsze problem z powieszeniem nie lubię tego robić, mąż też za bardzo nie no i powód do kłótni gotowy ![]() Cytat:
mamusia rządzi Cytat:
w końcu nie obejrzałam tego Opola TŻ zaatakował TV i oglądał jakąś galę boksu a ten ciołek zasnął w połowie tej gali jak zawsze! już go nie budziłam, choć miałam ochotę Go opie.dzielić ale za karę śpi w ciuchach i zegarku A ja zrobiłam sałatkę śledziową, upiekłam babeczki (jutro będę je nadziewać), usmażyłam pieczarki z cebulą, bo będę robić jeszcze jajca faszerowane posprzątałam kuchnię i padam na ryj a jeszcze muszę brzuszki zrobić
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4530 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
będę prać jutro, no cóż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja jestem w połowie cyklu i też mam jakieś ciągoty brzuch mi wywaliło cały czas coś ![]() Cytat:
![]() Jak Ty byś nas posłuchała czasem to byś padła trupem Cytat:
nawet mu mówić nie trzeba. Dzisiaj nawet na rynek poszedł i kupił mi warzywa i owoce wiem, że jestem czubek ![]() Nie! Kuchnia jest moja
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Wrzucę Wam moje zdjęcia w blond włosach
zeskanowane dlatego taka kiepska jakość. Obiecałam więc wrzucę.... miałam na nich 15-16 lat, także gówniara byłam!!! jedno z Bierzmowania a drugie z jakiegoś festynu ( ja stoję w środku).

przykro mi 

. Wkurzyłam się.
Także nie przejmuj się. Jak problemy po pozbyciu się kataru nie znikną, to lepiej idź do kliniki go zbadać.

Szkoda ,że takie słabe zdjęcia.
tręby z jog.owocowym,kawa z mlekiem i cukrem
a boli....
ja zawsze coś słodkiego jem bo inaczej po paru dniach mogła bym sie rzucić na słodycze. To co jem teraz to na prawde jest bardzo mało słodkiego
a młodszy synek to ma gdzieś co ja tam wywalam :P
kibicowałam jej i chciałam żeby wygrała. Nawet smsa na nią wysłałam!
i jeszcze rozwala związek
i zegarku