|
|
#1921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marzycielnia
AAAA ukruszył mi się ząb
(kurde dobrze że z tyłu bo masakra (czuje się jak babcia jakaś ;/ Zuz Kochana, przegadajcie to na spokojnie, bo jeżeli to jest niekomfortowe dla Ciebie to nie ma sensu. A tak w ogóle to
Edytowane przez karoline3ek Czas edycji: 2012-06-02 o 20:02 |
|
|
|
#1922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do zęba - jak z tyłu to pikuś mnie kiedyś w niedziele strzeliła dwójka....
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-06-02 o 20:21 |
|
|
|
|
#1923 |
|
Zadomowienie
|
haha pranie mózgu? łaj?
![]() Spróbować zawsze można, a nóż widelec będzie ok ![]() Narzut mnie wywalił z kanapy, bo zeżarł 3 hot dogi i musi sobie poleżeć ![]() I siedzę na dywanie
|
|
|
|
#1924 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
jaka babcia? toć mloda lasencja z Ciebie jest ![]() piekne jestesmy i tyle ![]() dziewoje przypominam o klikaniu kazdy glos jest wazny
|
||
|
|
|
#1925 |
|
Wtajemniczenie
|
taaa jeszcze sie okaze że np. teściowie nas w ogóle nie chcą
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Co to tak cichutko? Czemu tak mało do nadrabiania?
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Byłam w Factory na zakupkach
Jako, że rodzice wysłali kaskę na dzień dziecka kupiłam se sukienkę, majtki w Intimissimi i planuję wybrać się do fryzjera zrobić sobie grzywkę Mam nadzieję, że nie będę wyglądać jak brzyyyyydal ![]() Moi współlokatorzy oblewają prawko i wczorajsze urodziny. Jak wiadomo mnie zapraszają na kielonki i nie mogą zrozumieć, że NIE W poniedziałek mam 2 koła i egzamin, we wtorek koło i egzamin a w środę egzamin Zuz wiesz, z jednej strony Ci współczuję mieszkać z teściami ( chyba, że masz faaajnych ) ale z drugiej strony łatwiej odłożyć kaskę na wesele Rozważcie tę opcję! |
|
|
|
#1928 |
|
Zadomowienie
|
Patuś to masz podobnie jak ja w tamtym tyg
kciukam ![]() Jak babcia bo mi już zęby lecą ![]() Klikam ![]() Cześć Gothka... :p |
|
|
|
#1929 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.floraforum.eu/floraforum/...c=4185.new#new
powiedzcie mi czy widac foto pod moim postem - ostatni na stronie Zuzik zwierzenie dnia: na chwile obecną MARZĘ O jako takiej ustabilizowanej sytuacji życiowej Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-06-02 o 22:00 |
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
zuz sprobuj mieszkania z tesciami, zawsze mozesz sie wyprowadzic
ja marze o tym by jak najszybciej pojsc do domu gdzie jestesmy z tż na chacie studenckiej ...
|
#1931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zuz, ja bym się zdecydowała, zwłaszcza, że na slub chcecie sami zaoszczędzić no chyba, ze miałaś różne przeboje z teściami. ![]() Nie zaglądałam do Was, bo sesja mnie przycisnęła. W ogóle jakoś na komputer nie wchodziłam. Czuję się jak zombie, bo przez ostatni tydzień spałam po 4-5h codziennie.
|
|||
|
|
|
#1932 |
|
Wtajemniczenie
|
heloł
ja od rana ciupie mgr, co do teściów: no własnie mielismy różne przeboje.... teraz niby jest lepiej, ale wolimy byc ostrożni. Mimo wszystko ułatwiłoby nam to sprawe z kasą bardzo, bardzo. Zobaczymy. Znowu miałam jakies kosmiczne sny w nocy, ze nas atakowały jakies wielkie latające robale, jedzące ludzi i ze zorganizowałam schronienie dla ilus tam lasek w bloku na klatce schodowej miedzy pietrami i zalepiałysmy wszystkie szpary miedzy drzwiami na klatke zeby to tam nie wleciało... masakra ![]() wczoraj były Smoki na wisle mielismy jechac ale sie w koncu nie wybralismy, szkoda bo mega to jest ładne, a dzisiaj parada smoków na rynku, ale tez sie nie zbierzemy Kawcia oj biedna, biedna, chodź pożałuję trzymaj sie dzielnie, rozwal system i wracaj do nas całuski
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też czasem mam takie porąbane sny, ale ostatnio często zapominam co mi się śniło.
![]() Zuz, wczoraj byliśmy z TŻ i Teściami w Krk, a właściwie na obrzeżach meble oglądać mieliśmy jechać do centrum, ale w radiu mówili, że jakieś zamieszki i awantury były w związku z tymi darmowymi wejściówkami na treningi.
|
|
|
|
#1934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TŻ pracuje w centrum i zaraz obok jego Instytutu mieszka reprezentacja Włoch, wiec ma wszystkie ulice pozamykane, nie wiem jak on do pracy bedzie jeździł chyba na wrotkach tylko, a do tego dochodzą ciągle nieskończone remonty dróg, grrr bedzie ciezkoa gdzie byliscie za tymi meblami? i dla kogo mebelki?
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meble dla Teściów, my pojechaliśmy na doczepnego, bo w domu byśmy się nudzili, pogoda beznadziejna, więc zabraliśmy się z Nimi. Z tym Euro to masakra, najlepiej z domu się nie ruszać.
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
jak to dobrze, że u mnie na stadionie był tylko puchar polski
![]() (kurde, ale jestem bogacz- mam swój stadion) ale też pamiętam, że było bardzo ciężko z transportem, zwłaszcza gdy niedaleko mam uczelnie... byliśmy dziś oglądać kawalerkę, ale jedyne co zapamiętałam to okropny smród z odpływu i to, że mieszkanie jest do gruntownego remontu..
|
#1937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do Euro to i ja mam go już po dziurki w nosie :P W moim miasteczku, nocować będzie drużyna Chorwacji Przyjeżdżają do Nas już we wtorek No i w pracy mam kręćka z tego powodu, bo będę siedzieć w specjalnym centrum, i odbierać telefony z tym związane Beznadzieja :PA tak w ogóle to co u Was dziewczyny? Nie miałam ostatnio czasu żeby tu zajrzeć... Byłam zabiegana dość... Nic mi się nie chce dziś... Czuję się jak by jesień była a nie nadchodzące lato... Mam nadzieję, że się poprawi to, bo niebawem wyruszam na urlop i nie mam zamiaru spędzać go w kurtce :PPS. Rzucę niedługo kilka zdjęć sukienek i prosiłabym Was o radę, którą mam wybrać Bo ja się jakoś zdecydować kurczę nie mogę :P
|
|
|
|
|
#1938 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem jak sie tam dostałas, ale zazdroscze A gdzie na ten urlop? Jakieś szalone wakacje w ciepłych krajach?![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po znajomości Ale pod koniec roku planuję dostać się na troszeczkę wyższe stanowisko w tej branży Coś Ty nie stać mnie na takie wakacje :P Wybieram się z TŻ nad polskie morze A dokładnie, kierunek- Władysławowo!
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, pomóżcie mi wybrać!
![]() Ta, ta, czy ta? ![]() Nie mam pojęcia, którą założyć ![]() A wesele tuż, tuż ![]() I dodatki jeszcze jakieś muszę dokupić :-P |
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
kasia byłam kilka razy we Władysławowie, licz się z tym, że tam jest najzimniejsza część morza bałtyckiego.
a brałabym tą ostatnią- szarą
|
#1942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() CO do kiecek, wydaje mi się, że szara dodatki czarne albo srebrne ![]() szpileczki, kopertówka, ładne kolczyki i bransoletka taki mega kobiecy look chyba że chcesz dziewczęco i zwiewnie, to niebieska ![]() wiecie co? Przyjaciółka zrobiła mi pranie mózgu i zrezygnuje z tej rekrutacji w pracy u siory TZta bo jak tam zamieszkamy to nie dosc ze bedzie mnie gnębić w domu to jeszcze w pracy... masakra musze przeciez gdzieś odreagowywac. dobrze cos postanowic, dobrze
|
|
|
|
|
#1943 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja muszę przyznać, że nie byłam tam jeszcze Owszem, liczę się z tym :PKurczę, wszyscy mi ją każą wybrać Ale ja jakoś do niej zbytnio przekonana nie jestem :P---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Ponoć tak ![]() No właśnie mi się najbardziej podoba ta granatowa Nie chcę wyglądać jak typowa "laska" Tylko bardziej młodzieżowo ![]() Myślisz, że to dobre wyjście? :P |
||
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
kasia bierz drugą
Ja jak byłam tydzień temu na weselu to pełno kobitek było ubranych w kolor tej pierwszej
|
|
|
|
#1945 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
Granatowa!
![]() Zuz nawet jak Cię będzie gnębić w robocie, to w domu Ty możesz na niej ![]() A ja muszę już mniej więcej zacząć planować ślub, kosztorys, sale i to wszystko. Żeby tak pod koniec roku mieć cały kosztorys żeby wiedzieć ile kasy odłożyć I tak pewnie w 30 tys się nie zamknie...
|
|
|
|
#1947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to będzie granatowa ![]() Ooo, właśnie zgadzam się z Karolą ![]() Pewnie Cię to przeraża co? Ale takie planowanie, to fajna sprawa Ja swoją drogą pomagałam w tym mojej siostrze, która wychodzi za mąż w sierpniu i wyrobili się w 25 tysiącach, tak jak planowali
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zadomowienie
|
Przeraża mnie jedynie ilość wydanych pieniędzy
![]() Ale wiem, że będzie warto bo to tak jakby zjazd dawno niewidzianej rodziny, z którą rzadko się widuje a bardzo ich lubię ![]() Chyba u nas stanie na remizie i takim romantycznym malutkim kościele
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na ile osób planujecie? |
|
|
|
|
#1950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No fakt, to jest przerażające, ale na pewno jakaś część tego, Wam się zwróci O, no widzisz ![]() Remiza- jak najbardziej jest okej, mój brat miał 7 lat temu wesele w remizie, i pamiętam, że gdzieś się paliło i wóz strażacki wyjeżdżał wtedy w teren i mieliśmy dodatkową atrakcję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

(

kazdy glos jest wazny 

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014
W ogóle jakoś na komputer nie wchodziłam. Czuję się jak zombie, bo przez ostatni tydzień spałam po 4-5h codziennie.
Mam nadzieję, że się poprawi to, bo niebawem wyruszam na urlop i nie mam zamiaru spędzać go w kurtce :P