|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Jaka tu dzisiaj cisza ..
![]() Wpadłam tylko powiedziec ze postanowilsmy z TŻetem ze jednak pojedzie za granice .. rezygnujemy z mieszkania w Kielcach juz teraz i od lipca mieszkam u mamy .. do wrzesnia .. Prace mam 2 razy w tygodniu wiec dojezdzac bede.. Przyoszczedzimy troszke na mieszkaniu no i jeszcze TŻet przywiezie to co zarobi a to zawsze sie przyda na poczatku .. Tak bedzie najlepiej .. nie bede tam sama wiec i te 2 miesiace szybko zleca .. Mam nadzieje ze nie bedziemy zalowaz tej decyzji ![]() ![]() Na dzisiaj sie juz zegnam .. dobrej nocki ![]()
#2852 |
Zadomowienie
|
Witajcie.
Egzaminy napisane dziś. Koncert kolejny zaliczony . Trzeba dzidziusia przyzwyczajac do dobrej muzyki ![]() A ta wyprawka...mnie przeraza. Ech ...dzis sie dowiedzialam ze kolezanka jest w ciazy i jest w szpitalu bo miala krawienie a to dopiero 9 tydzien.Biedna. Wiecie co... z tym TŻtem to mi sie nie uklada. Nie wiem czy nam sie uda. ![]() Zdajcie jutro prosze za mnie etyke !!
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny
![]() Ja ciągle sama w domu z psem ![]() ![]() Mój Mati dziś wraca z rybek, a co najważniejsze - złowił kilka rybek ![]() ![]() ![]() ![]() ausente - jakby się tak dało, to zdałabym za Ciebie wszystko. Ja wiedzę szybko przyswajam więc szybko bym się nauczyła i bym pozdawała, żebyś miała chociaż chwilę odpoczynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z rana : )))
ja się zabieram za śniadanko i szykowanko... dziś idę na chrzciny : ) a swoją drogą fajnie, że wczoraj za dużo nie nagadałyście, nie miała wiele do nadrabiania : p |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zadomowienie
|
Heej kochane
![]() ![]() Piszę póki mężuś śpi - tak się przyzwyczaiłam do poranków w Waszym towarzystwie ![]() Kupiłam wczoraj tę książkę, o którą Was pytałam: "Ciężarówką przez 9 miesięcy" - jest rewelacyjna i gorąco Wam polecam ![]() ![]() Co do list wyprawkowych, to nie przerażajcie się, że takie długie - to tak się wydaje, a gdy rozłożycie wydatki na każdy miesiąc, nie będzie takiego szoku finansowego. I też bym je jeszcze zweryfikowała. DeKajka ![]() ![]() ![]() ausente kciuki za etykę ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Raczkowanie
|
Witam z rana
![]() Tz pojechał po jedzonko na śniadanko to mogłam szybko nadrobić ![]() Nie wiem dlaczego odpisując na ipadzie moje wiadomości pojawiają się dopiero na drugi dzień ![]() ![]() Landi widzę, że ty też z okolic ![]() [QUOTE=Sola1;34443233]Na dole okienka po prawej stronie masz "cytuj" lub "wielocytuj" ![]() Dziękuję za pomoc ![]() miłej niedzieli dziewczęta |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zadomowienie
|
Ja dziś tylko na chwilkę, nie nadrabiam z rana
![]() ![]() Całe szczęście, że obiad w restauracji, może przynajmniej dadzą coś dobrego ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2858 |
Rozeznanie
|
Boże dziewczyny jaki miałam straszny wieczór i noc.. Od 18 bolała mnie głowa, więc koło 19 położyłam się do łóżka. Ból nie przechodził, wręcz przeciwnie, do tego zebrało mi się na wymioty i zwymiotowałam dwa razy. W nocy budziłam się co godzinę, cały czas bolała i nadal boli mnie głowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz zjadłam owsiankę z bananem i piję kawę pół na pół Inka z rozpuszczalną z mlekiem. Może ten ból, bo wczoraj nie wypiłam kawy, a pije codziennie słabą lub 3w1? ![]()
#2859 |
Zakorzenienie
|
A mierzyłaś ciśnienie? Bo to jest ten czas, kiedy może Ci się ujawnić zatrucie ciążowe
![]() ![]() a nie wydaje mi się, żebyś wymiotowała przez to, że nie wypiłaś kawy. Może po prostu miałaś chwilowe osłabienie, albo tak jak mówisz czymś się zatrułaś (ja np jakbym zjadła leczo to na bank wymiotuję - za dużo ciężkich jak dla mnie składników) ![]() Magdaef - no z tego co wiem, ok. 13 ma zacząć u nas padać ![]() No racja, my to po sąsiedzku klikamy ![]() Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-03 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej wszystkim dekajka najwazniejsze że to obgadaliście i ze to Wasza wspolna decyzja ![]() ![]() ![]() ausente no coz nic ci nei doradze musisz obserwowaac twojego tża ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | ||
Zakorzenienie
|
Witam sie z dzidziusiem w niedzielny poranek
![]() Maluszek odkad wstałam ciągle mnie podkopuje w podbrzusze ![]() ![]() ![]() ![]() Moje sny mnie rozwalają ![]() ![]() ![]() To chyba przez wczorajszy X-factor ![]() Dzisiaj na obiadek dłuuugo wyczekiwane młode ziemniaczki z koperkiem , mizeria i jajka sadzone .. ![]() o jeeeee.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tobie rowniez kochana milego dnia ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale dzisiaj juz lepiej mam nadzieje? ![]()
![]() ![]() Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-06-03 o 08:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Rozeznanie
|
Kurcze zmieżyłam ciśnienie i mam 112/6o (kilka- niepamiętam
![]() ![]()
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
No, niskie trochę. Ja to mam 140/80 najniższe aktualnie, potem skacze do 170/110. Dostałam Isoptin to mdlałam po nim. A potem dostałam relanium - i przez to trafiłam do szpitala (ciśnienie 90/60, 90/45, potem skok i sparaliżowane kończyny)... Z ciśnieniem niestety ciężko się żyje
![]() ![]() ![]() PS. Marzę o pulsie 90... ja mam minimum 120 ![]() Aaaa... a na izbie przyjęć babka mi powiedziała że moje ciśnienie mogą unormować papierosy... co to wogóle za lekarka! ![]() Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-03 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pisałam wcześniej, ale jak odpowiadam na ipadzie to pojawia się to na drugi dzień ale w czasie w którym pisałam czyli już kilka stron wstecz, dlatego mogę odpisywać tylko na kompie a nie zawsze chce mi się dreptać do drugiego pokoju ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
meyka87 - ja Ci zdradzę, do kogo lepiej żebyś nie chodziła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na szczęście dzidziuś rusza się w brzuszku, wieczorem tak słodko kopał ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() ![]() Nadrobiłam wszystko co napisałyście..uff..sporo tego było.. mam nadzieję, że będę miała teraz troszeczkę więcej czasu na odpoczynek i forum ![]() Wczorajszy egzamin poszedł mi jako tako.. mogło byc lepiej.. no, ale we wtorek się okaże ![]() Wczoraj zaczęłam 17 tydzień ![]() ![]() Niestety ruchów jeszcze nie czuje.. wczoraj przez chwilkę poczułam ,,coś", ale ciężko powiedziec czy to maluszek. Niestety wymioty mnie nie odpuszczają.. ![]() ![]() Gratuluje rozpoczecia kolejnych tygodni! ![]() Witam nowe mamusie ! ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś zaczynam 15 tydzień
![]() Wogóle, dziewczyny, ile Wy macie zapisanych w karcie ciąży już wizyt?? Bo ja mam już 6 i martwię się że mi miejsca zabraknie ![]() Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-03 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2871 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-06-03 o 09:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
U mnie też 14 wizyt, najwyżej kiedyś czegoś się nie wpisze
![]() ![]() Ten poprzedni lekarz- zboczeniec, robił mi co wizytę USG, ale skierowań na badania nie dawał.. Jedyne co to beta HCG mi zlecił. Dopiero jak zmieniłam lekarza (w 10 tygodniu) mam skierowania co tydzień ![]() ![]() Ha! pochwalę się, wyhaczyłam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" razem z kilkoma innymi książkami za 30zł ![]() ![]() ![]() Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-03 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewuszki
![]() Witam nowe mamusie ![]() Słuchajcie przez najbliższe dni chyba nie będe z Wami za duzo pisac, bo mnie wciagnęła saga kryminalna Camilli Lackberg ![]() Dostałam od TŻ ostatnia część i po przeczytaniu musiałam pościągać sobie ebooki z poprzednimi i teraz siedze i czyta, jak tylko mam chwilke czasu ![]() AAa mam cieżarówką przez 9 miesiecy tzn pozyczylam sasiadce w ciazy w zime i do tej pory mi nie oddała ![]() ![]() mam tez kolejna czesc juz o dzieciach, czyli dzieciozmagania tez fajna dobra lece czytac ![]() buziaczki dziewuszki i nie zapominajcie o mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wiesz co, w karcie to ledwo jedną mam wpisaną chociaż miałam już 3 wizyty w ciąży (w 6, 8 i 10 tygodniu) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
Ale szczerze mówiąc, nie wiem czy to jest możliwe w 14-15 tygodniu ale ja też mam takie wrażenie, że coś tam czuję. Najpierw też myślałam, że to moje jelita, ale potem wieczorami czułam takie "puk - puk" w brzuchu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A właśnie co się dzieje z Justa86 czy agrafka85? Zapomniałyście o nas??? ![]()
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2880 |
Zakorzenienie
|
Ja przy takim ciśnieniu mdleję
![]() A ciśnienie lubi skakać w ciągu dnia, czasem wystarczy że o czymś pomyślisz bezwiednie i już Ci skoczy trochę ![]() ![]() ![]() Kurcze, zobaczę czy te ruchy będą coraz mocniejsze. Bo powtarzać- powtarzają się dość często ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.