Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-03, 13:07   #4561
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
a może jakbyś zmieniła je na jakieś zdrowsze płatki z otrębami i owocami to szybciej by waga spadała?
Jadłam kiedyś musli ale ja sie tym nie najadam a tyle samo kcal wychodziło
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 13:24   #4562
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine, Monia codo Włodarczykowej to ja jej nie cierpię wredne babsko z niej.
I uważam, że Marysia jest ładna a Włodarczyk to ma wygląd takiej lafiryndy
No charakter ma nieciekawy ta Włodarczykowa ale do jej wyglądu przyczepić się nie można bo super wygląda, widać, że dba o siebie.
Taka prawdziwa rasowa kobieta a Marysia.... jak typowa sierotka Marysia hehehe dla mnie to jak dziecko ona wygląda :P

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jesuuu, w ogóle się nie wyspałam a łeb mnie boli, że masakra już wzięłam ibuporm sprint caps, mam nadzieję, że pomoże a mam jeszcze tyle do zrobienia
To co Ty w nocy robiłaś że sie nie wyspałaś???
Co jeszcze masz do zrobienia? no chyba jedzenia to już starczy teściom, co? Nie rozpieszczaj ich zbytnio bo będą co tydzień przyłazić jak im sie spodoba

Cytat:
Też ją pamiętam z 13 posterunku, taką durną tam grała ale lubiłam ją
Ja też nie oglądam PM, ale czasem jakiś urywek zobaczę, no i na necie poczytam ploteczki i pamiętam jak Krawczyk mówił, że zamierza spędzić z Anetą całe życie, bo jest w niej śmiertelnie zakochany i że marzy o dzieciach i za jakiś czas: buch! Bliźniaki bożżże jak on się rozpływał w wywiadzie jaki to on nie jest wniebowzięty, jaki szczęśliwy i dlatego napisałam, że wielka miłość bo tak deklarował... po prostu nie mogę sobie wyobrazić jak mógł po takich słowach po prostu zastawić tą Anetę z dzieciakami nie jestem jej fanką, ale kurna ch.uj z tego Krawczyka za przeproszeniem faceci to zuooo oni to sobie mogą skakać z kwiatka na kwiatek, a kobieta przecież dzieci nie zostawi dzieci i nie pójdzie w tany no chyba, że jest wredną su.czą

Jesu jaka refleksja mnie naszła dobra, koniec off topu, bo nas dziewczyny zabiją
Nooo w 13 posterunku świetnie grała
Aaa to tego wywiadu Mikołaja nie widziałam :P ja myślałam, że to tylko tak Aneta mówiła a nie on. No ale jak widać faceci to świnie. Oni potrafią w sekundę się odkochać i pokochać inną - wystarczy że jakaś laska dupe pokaże i lecą z klapkami na oczach nawet dzieci ich nie odchodzą, myślą że alimenty dadzą to wystarczy.....
W tej sytuacji akurat Włodarczykowa jest mniej winna od Mikołaja bo to przecież on zostawił dzieci i Anetę. No ale w świecie "szołbiznesu" to normalka
Właśnie to jest przykre, że facet wystarczy że się spakuje i już go nie ma... a kobieta? zostaje sama z dziećmi :/ wszystko jest na jej głowie i w dodatku własnego życia już nie ma wcale bo wszystko kręci się wokół dzieci. A facet przez ten czas imprezuje sobie i wyrywa laski. :/

Cytat:
Fakt, lepszą prezencję ma Włodarczyk tyle, że jak czasem przesadzi z solarium to nie wygląda korzystnie
A nie widziałam jej w takiej mocnej solarowej wersji, ale tak to ładnie wygląda taka opalona Aneta biała jak sufit, powinna tez troszkę się opalić.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 13:36   #4563
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No my takie dwa kawoholiki jesteśmy Mąż to w ogóle nie może przesadzać z kawą, bo ma problemy z refluksem a i tak sobie pozwala
Tak, właśnie one są jedne z najtańszych dlatego to zaważyło w wyborze ekspresu no ja wolę gorzką kawę ja w ogóle cukru nie używam w kuchni no chyba, że do ciasta ale i tak tam przemycam trochę słodziku albo cukier trzcinowy kalorii ma tyle samo co zwykły, no ale jest trochę zdrowszy o ile cukier jest zdrowy kilogram cukru wystarcza mi na jakieś 3 miesiące
No to Ty pilnuj męża jak tyle kawy pić nie może! Zabierz ekspres i wynieś do sąsiadów jak będzie protestował
Boże ja sobie nie wyobrażam wypić gorzkiej kawy nawet takiej rozpuszczalnej! a co dopiero parzonej blee U mnie słodzik to idzie kilogramami :P bo ja cukru tez nie używam do herbaty czy kawy.
Jak Ty możesz pić taką gorycz???

Cytat:
No tak ale przecież sama mówiłaś, że faceci też mają okres tyle, że nie krwawią
oj mają mają.... tylko im bardziej na mózg siada, kobieta to jeszcze jest spokojna bo ją brzuch boli a faceta nic boli to mają siłę wyżywać się na kobietach

Cytat:
masz kolejną porcję jak wstaniesz wreszcie koło południa to będziesz miała co robić zadbałam o to
noooo super!! niema jak to z rana poklepać w klawiaturę cu-do-wnie!
p.s. masz szczęście że jest zimno i nigdzie nie wychodzę to mogę Ci ładnie po odpisywać

Cytat:
No coraz częściej mi się to zdarza idę z pokoju do kuchni po coś i w kuchni zapominam po co tam poszłam i zastanawiam się 10 minut już sobie wkręcam, że to początki Alzheimera

ja zaraz wstawię drugie pranie
Jezuuu ja tez tak mam!!!! teraz troche mniej ale kiedyś miałam tak często!!!! ale jak to wkur...!!! mówisz początki Alzheimera? weź nie strasz!!!

Wstawiłas drugie pranie czy zapomniałas znowu?????????????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 13:47   #4564
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No będzie mógł wypisywać recepty
A jeszcze nie zdecydował w sumie ma jeszcze trochę czasu nie był jeszcze na wszystkich oddziałach, więc wiesz ale z tego co widzę, to pozostanie wierny swojej pasji
tobie tez będzie mógł wypisywać? czy jako żonie nie może?
Czyli co jest jego pasją? ginekologia???

Cytat:
No masakra weź Ty się w końcu wybierz do tego lekarza bo przyjadę do Ciebie, wezmę Cię za łachy i sama zaprowadzę za rączkę
taaa tylko zarejestruj mnie wcześniej bo nic Ci to nie da że mnie tam zaprowadzisz

Cytat:
No mam 2 kg truskawek i trochę czereśni jabłuszka, gruszki, winogrona
ooo czereśnie lubię gruszkę jedną czasami tez zjem no i truskawki ale to najlepiej w jakimś cieście

Cytat:
Haha, no ale ja nie lubię jak ktoś mi przeszkadza i kręci się pod nogami
chcę będę Ci przygotowywać pyszności
Ojj to trzeba było go posadzić w kąt, dać mi ziemniaki, obieraczkę i by siedział cicho :P
oo fajnie! Tylko że kurde pewnie roztyje się strasznie przez te twoje pyszności :/

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
papierem toaletowym dobra jesteś i co? Jak poszło? ile rolek wykorzystałaś?
obyło się bez papieru jeden ręcznik mi wysechł już więc mogłam się nim wytrzeć

Cytat:
no o takie pierdoły się kłócimy ale doszłam do wniosku, że lepiej o takie pierdoły niż o coś poważnego
no pewnie tak, a najlepiej to wcale się nie kłócić :P tylko czy to możliwe?

Cytat:
No usnął jak niemowlak
też fakt
jak ja bym się tak nudziła jak on to też bym usnęła... a wszystko Twoja wina! chłopak poczuł się niepotrzebny i poszedł spać ! niedobra Ty żono!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 14:00   #4565
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Piszę tylko, że żyję Na grillu było fajnie, później jak zrobiło się zimno to przenieśliśmy się do domu

Zoska jak tam kochana z Tż? Dziś już lepiej?
To dobrze, że zadowolona z grilla jesteś

Niestety, dużo gorzej...

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 14:11   #4566
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszam ja to zrobiłam dla gości i dla męża, bo ja za śledziami nie przepadam
No tyle miałam do zmywania jakby pług wojska był na obiedzie muszę zainwestować w zmywarkę
a żebyś wiedziała! zrobiłam te brzuszki! i nożyce!
ja mam czasami tylko chęc na śledzie :P nie zdarza mi się to często
Weź.. ja bym się załamała jak bym miała tyle naczyn do umycia... nienawidzę myć naczyń! Jak dobrze, że istnieją zmywarki na tym świecie
Że tez Ci się chciało ja po takim sprzątaniu nawet nogi bym nie podniosła hahaha

Cytat:
to już nie jest samolot
nie? a co? no ale ja ci kupię nowy Tupolew tylko jak będziesz leciała do mnie na Karaiby to uważaj na rusków! i z dala od smoleńska :P

Cytat:
No właśnie widzę jesteś w swoim żywiole
nooo ba! niema to jak nocne spamowanie

Cytat:
jak znajdę czas to to zrobię ale pewnie dzisiaj nie
dzisiaj nie musisz ale na dniach tak. No bo przecież to żadna tajemnica tak? zdjęcie widziałyśmy, wyglądasz ślicznie więc nie rozumiem czemu nam nie chcesz powiedzieć swojej wagi i centymetrów

Cytat:

Cappuccino to nie kawa wyrób kawopodobny
Przeciez tez ma kawe (i kofeinę) w sobie :P tylko ze mniej, bo jest delikatniejszą kawą

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Monia u mnie też piździ jak nie wiem z domu się nawet nie ruszam, dziś dzień lenistwa ale sprawdzałam pogodę na najbliższy tydzień i od czwartku niby ocieplenie, ma być 21 stopni a w piątek 25, no zobaczymy czy się sprawdzi
A zjadłam 2 szaszłyczki i jedno skrzydełko no i parę chipsów i popcorn nie ma tragedii, byłam twarda, bo kolega to co chwila mi coś nakładał na talerz a ja oddawałam Tż
Ja też dziś nie wychodze jednak. Nie chce mi się. Zimno okropnie!
Ja tam już nie wierzę że w tym roku wykąpię się w jeziorze tu w Polsce.... tak jak rok temu nie dało rady bo całe lato lało i zimno było :/
Ja sprawdzałam pogodę na cały miesiąc dla mojego miasta i dupa.... jeden weekend ma być cieplejszy ale to wszystko.. reszta to tak poniżej 20 stopni :/
oooo szaszłyczka bym sobie zjadła!!! uwielbiam szaszłyki z piersią kurczaka
Ojj to ten twój TŻ się musiał nieźle najeść jak mu tak wszystko oddawałaś hehehe nie pękł??

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Niestety, dużo gorzej...
a co sie dzieje?

Ja sie z męzem tez pokłóciłam i to znowu.... w naszą rocznicę ślubu....
coraz bardziej przekonuję się że powinnam zostać w Polsce, wziąć rozwód i żyć jakoś. Gdyby nie dzieci już dawno bym to zrobiła. Bezsensu się męczyć... po co cierpieć? tym bardziej, że tej drugiej osobie nie zależy na Tobie? Trzeba w końcu przejrzec na oczy i pomyśleć o swoim szczęściu a nie uszczęśliwiać kogoś na siłę ..... życie jest jedno i w dodatku szybko leci..... Nie wiem jak będzie z moim małżeństwem ale jest bardzo źle i to odkąd wróciłam do Polski także już prawie miesiąc.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 14:26   #4567
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam JOLĘ ale bym wyglądała bożżżżżżżże dopiero po latach człowiek uświadamia sobie jakim był durniem i jakie pomysły mu do łba przychodziły

Ja też siebie w rudym nie wyobrażam zupełnie chociaż moja szwagierka mówi, że by mi pasował, bo mam zielone oczy ale próbować nie będę
ja tez mam zielone oczy ale w rudych pewnie bym wyglądała gorzej niż w tym blondzie
No wiesz... włosy zawsze można przefarbować także dużej szkody byś sobie nie zrobiła ja tatuażu nie usunę a bardzo żałuję że go zrobiłam

Cytat:
No zrobiłam ejjj, mam aparat, ale rozładowany ale nie mam ładowarki została w domu komórką nie wyjdzie
kiepska wymówka, i to bardzo masz lepszą w zanadrzu?

Cytat:
Teściowie przychodzą o 18
oooo to masz jeszcze sporo czasu a co oni tak późno przychodzą???

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Ja też jej nie lubię no Marysia nie jest brzydka
no ładna tez nie jest :P
http://i.iplsc.com/-/0000T3Y58AT7LFA8-C303.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/3/11740/z1174...eta-Zajac-.jpg
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...azBw_eVUfFoLNA

i mogłaby troche schudnąć
http://anetkazajacmarysia.socjum.pl/...dd56508ca.jpeg

A teraz spójrz na Agnieszkę i powiedz szczerze: dziwisz się że Mikołaj który jest facetem poleciał na Agnieszkę?? BO ja NIE!

http://c.wrzuta.pl/wm14079/142784030...zka_wlodarczyk
http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/k/y/roz3942555.jpg
http://ambinet.pl/galerie/agnieszka_...darczyk51b.jpg

Cytat:
Mało Ci? będziesz pół dnia odpisywać i nici z obiadu u teściów może na kolację się załapiesz
hahahaha już prawie skończyłam Ci odpisywać :P jak widzisz na obiad się załapię jeszcze :P ale nie chce mi się iść

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 14:32   #4568
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Do czego to doszło, żeby synek matkę budził dobrze, że Cię obudził bo byś spała do 15
No bo on śpi ze mną w jednym pokoju i jak wstaje to odrazu krzyczy : Maammmooooo! siku!!!! mamoooo piciu!!!! no i muszę wstać
Ojj do 15stej to może nie ale do 13stej pewnie tak

Cytat:
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Kochana!!!!! dużo miłości i szczęścia! kolejnych 6 lat wspólnego życia bez kłótni i niepotrzebnych spięć buziaki!
a mąż niech poczeka niech myśli, że zapomniałaś a on pamięta?
Dziękuję kochana strasznie mi miłoooooo
Może się spełni to wszystko choć pomału juz tracę taką nadzieję.
On wie, dzwoniłam do niego, na początku się fajnie gadało ale po chwili jak zwykle się pokłóciliśmy :/ o takie bzdety że szok... ale on przesadza.. drze się jak chory umysłowo, nie da się z nim na spokojnie porozmawiać bo Bóg i Władca chce pokazać swoją wyższość.

Cytat:
U mnie dziś pięknie! Ale te anomalie pogodowe mnie wkurzają
U mnie też dziś ładniej, słońce cały czas świeci ale jest tak zimno, że masakra!!! siedzę obok zamknietego balkonu i ręcę mi z zimna sztywnieją.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 15:41   #4569
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Jejku Wam też sie tak nudzi jak mi juz nei wiem co ze sobą zrobić posprzatałabym ale jest niedziela ;/
Stary 2012-06-03, 15:52   #4570
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska musisz to przemyśleć czy warto dalej tak żyć i czy nie lepiej zakończyć to teraz niż dalej się tak męczyć.
Ja jestem tego zdania, że skoro nie jestem najważniejsza dla faceta to nie widzę sensu, żeby być ze sobą. No bo przecież jak facet kocha to powinnyśmy być dla nich całym światem, a nie.
Także kochana, ja Ci życzę wszystkiego najlepszego, żebyś była szczęśliwa

Monia oj to przykro mi, że pokłóciliście się akurat w rocznicę
Mam nadzieję, że mąż w końcu zrozumie co i kogo może stracić i będzie zachowywał się odpowiednio

A co do Anety to Ty wstawiłaś jakieś takie byle jakie zdjęcia jej zobacz tutaj:

Moim zdaniem ładna z niej dziewczyna
A tu Włodarczyk:

Obie są ładne ale mi Aneta bardziej się podoba z twarzy

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cocktail mi to samo, tak się nudzę jak nie wiem :/
z nudów rano wtarłam Jantar w skórę głowy, a zaraz naolejuję, nigdzie nie wychodzę to chociaż włosom zrobię zabiegi
Kurcze już skończyły mi się maski obie z kallosa, jedynie Waxa mam na 2-3 razy i Pantene. Będę musiała zamówić.
Stary 2012-06-03, 16:09   #4571
monika01011986
Zakorzenienie

a ja pogadałam z mężem tak na spokojnie..... już wiem o co chodzi wystarczyło mi jak usłyszałam że płacze mówiąc że nie wyrabia juz psychicznie bez nas, że chce do Polski do mnie i dzieci
Jezuuu on płakał mój mąz na prawdę nigdy nie płacze dlatego teraz widzę jak strasznie to przeżywa szkoda mi go bardzo bym chciała aby był z nami albo my z nim..... siedzę i kombinuję co tu zrobić......
patrzyłam juz loty ale ceny jak z kosmosu, wymyśliłam aby wziął urlop na piątek i w środę po pracy wyruszył samochodem do Polski ( czwartek jest wolny bo to Boże Ciało) a w niedzielę rano wrócę z nim do Niemiec i posiedzę z tydzien. Potem wrócę autobusem. Oczywiście Kolina bym wzięła ze sobą. No ale raczej to tez nie wypali bo też to drogo wyjdzie a w tym miesiącu mamy sporo wydatków no i nie wiem powiedział, że chyba wytrzyma ale ciężko mu strasznie a jeszcze miesiąc przecież....

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
A co do Anety to Ty wstawiłaś jakieś takie byle jakie zdjęcia jej zobacz tutaj:

Moim zdaniem ładna z niej dziewczyna
A tu Włodarczyk:

Obie są ładne ale mi Aneta bardziej się podoba z twarzy
Gołym okiem widać że poprawili ją w photoshopie a te pierwsze zdjęcie to sam photoshop Mi w sumie juz nie chodzi o twarz ale o figurę, wzrost, sexapil. Aneta z tych rzeczy nie ma nic, Agnieszka ma tego sporo i dlatego nie dziwię się że Mikołaj na nią poleciał. Z punktu patrzenia faceta oczywiście - bo tak ja je dwie oceniam. Jestem pewna, że gdyby po ulicy szła Aneta to mało kto by się za nią obejrzał... a za Agnieszką wszyscy faceci i pewnie sporo kobiet

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 16:14   #4572
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
a ja pogadałam z mężem tak na spokojnie..... już wiem o co chodzi wystarczyło mi jak usłyszałam że płacze mówiąc że nie wyrabia juz psychicznie bez nas, że chce do Polski do mnie i dzieci
Jezuuu on płakał mój mąz na prawdę nigdy nie płacze dlatego teraz widzę jak strasznie to przeżywa szkoda mi go bardzo bym chciała aby był z nami albo my z nim..... siedzę i kombinuję co tu zrobić......
patrzyłam juz loty ale ceny jak z kosmosu, wymyśliłam aby wziął urlop na piątek i w środę po pracy wyruszył samochodem do Polski ( czwartek jest wolny bo to Boże Ciało) a w niedzielę rano wrócę z nim do Niemiec i posiedzę z tydzien. Potem wrócę autobusem. Oczywiście Kolina bym wzięła ze sobą. No ale raczej to tez nie wypali bo też to drogo wyjdzie a w tym miesiącu mamy sporo wydatków no i nie wiem powiedział, że chyba wytrzyma ale ciężko mu strasznie a jeszcze miesiąc przecież....
Wiem co przeżywacie, bo mój tz w Holandi i tak samo sie teskni Ale zostało nam ok 20 dni i bedziemy razem Wy tez dacie rade jeszcze troche i bedziecie wszyscy razem szcześliwi
Stary 2012-06-03, 16:16   #4573
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia oj to przykro mi, że pokłóciliście się akurat w rocznicę
Mam nadzieję, że mąż w końcu zrozumie co i kogo może stracić i będzie zachowywał się odpowiednio
No szkoda że tak wyszło ale już jest ok... wyrzucił w końcu z siebie o co tak na prawdę mu chodzi.... dusił to w sobie nie potrzebnie.
Ja też głupia jestem, że nie zajarzyłam wczesniej że on tak bardzo to przeżywa wszystko.... myślałam że mu dobrze tam bez nas... a dzisiaj normalnie się popłakał bo tak tęskni za nami. Wstyd mi że jestem taką wredną małpą!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 16:20   #4574
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie z męzem tez pokłóciłam i to znowu.... w naszą rocznicę ślubu....
coraz bardziej przekonuję się że powinnam zostać w Polsce, wziąć rozwód i żyć jakoś. Gdyby nie dzieci już dawno bym to zrobiła. Bezsensu się męczyć... po co cierpieć? tym bardziej, że tej drugiej osobie nie zależy na Tobie? Trzeba w końcu przejrzec na oczy i pomyśleć o swoim szczęściu a nie uszczęśliwiać kogoś na siłę ..... życie jest jedno i w dodatku szybko leci..... Nie wiem jak będzie z moim małżeństwem ale jest bardzo źle i to odkąd wróciłam do Polski także już prawie miesiąc.
Jak to? Czemu się pokłóciliście? Znowu poszło o to samo, czy tym razem inny powód?
Mój Tż znowu wyszedł...

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
A zjadłam 2 szaszłyczki i jedno skrzydełko no i parę chipsów i popcorn nie ma tragedii, byłam twarda, bo kolega to co chwila mi coś nakładał na talerz a ja oddawałam Tż :
O jejku...jak Ci dobrze!!! Jeeeedzenie, ja nie mam w lodówce nic
Chodze na jogurcie i lodzie bo akurat był w zamrażarce...ten lidlowski od rana Bo

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jejku Wam też sie tak nudzi jak mi juz nei wiem co ze sobą zrobić posprzatałabym ale jest niedziela ;/
Ja to samo, chodze z kąta w kąt i się pokładam :/

Stary 2012-06-03, 16:22   #4575
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to? Czemu się pokłóciliście? Znowu poszło o to samo, czy tym razem inny powód?
Mój Tż znowu wyszedł...

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

O jejku...jak Ci dobrze!!! Jeeeedzenie, ja nie mam w lodówce nic
Chodze na jogurcie i lodzie bo akurat był w zamrażarce...ten lidlowski od rana Bo

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Ja to samo, chodze z kąta w kąt i się pokładam :/
Dla mnie niedziela to taki zmulony dzien nic tylko przespać .
Jeszcze cos u mnie kropi i nei wiem czy isc na rolki . chyba pocwicze w domu
Stary 2012-06-03, 16:23   #4576
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem co przeżywacie, bo mój tz w Holandi i tak samo sie teskni Ale zostało nam ok 20 dni i bedziemy razem Wy tez dacie rade jeszcze troche i bedziecie wszyscy razem szcześliwi
Tylko, że ja myslałam że on w ogóle nie tęskni, że mu dobrze bez nas :/
A on dusił to w sobie i nie chciał się przyznać do tego... twardziela zgrywał aż w koncu pękł... Najbardziej to za dziećmi tęskni... szkoda mi go
Fajnie że już tylko 20 dni zostało i zobaczysz się z ukochanym u nas dużo więcej bo 34
Pewnie damy radę ale będzie cięzko

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 16:24   #4577
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska
Ja jestem tego zdania, że skoro nie jestem najważniejsza dla faceta to nie widzę sensu, żeby być ze sobą. No bo przecież jak facet kocha to powinnyśmy być dla nich całym światem, a nie.
Także kochana, ja Ci życzę wszystkiego najlepszego, żebyś była szczęśliwa
Kurcze już skończyły mi się maski obie z kallosa, jedynie Waxa mam na 2-3 razy i Pantene. Będę musiała zamówić.
Wiesz...to jest inaczej, jak osoba jest zdrowa, mój Tż najwyraźniej nie jest i trzeba patrzeć na to inaczej...niestety także ja się pomęczę jeszcze trochę:/

Co powiesz na maskę z Joanny? Używałaś jej kiedyś? BO ja z apteczki babuni byłam bardzo zadowolona, ale tego nigdy nie używałam. a tez Kallos mi się skończył, a waxa nie mam od ho ho...
http://2.bp.blogspot.com/-8GsI1sfMEZ...wlosy_miod.jpg

o to tak maska

Stary 2012-06-03, 16:27   #4578
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A on dusił to w sobie i nie chciał się przyznać do tego... twardziela zgrywał aż w koncu pękł... Najbardziej to za dziećmi tęskni... szkoda mi go
Fajnie że już tylko 20 dni zostało i zobaczysz się z ukochanym u nas dużo więcej bo 34
Damy rade już nam dużo nie zostało
Stary 2012-06-03, 16:27   #4579
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Tż znowu wyszedł...
ajjj za dużo emocji... mąż jest wkur.. bo nie chce sam siedzieć w Niemczech, tęskni za nami....

Cytat:
No dla mnie też, najlepiej w łózku przeleżeć cały dzień
Kurde szkoda że nie mieszkasz obok mnie :/ byśmy razem na rolki chodziły!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 16:34   #4580
zooska
Zakorzenienie

Monia Widzisz Super!!! Udało się pogodzić

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
A daj spokój u mnie to samo, sen mi się włączył, puściłam Motorhead na caly regulator, otworzyłam piwo i czekam na 19 na koncert.

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Jeszcze tylko miesiąc, zobacz co to jest w porównaniu do tego, ile już wytrzymaliście osobno! Zleci raz dwa ;*

Stary 2012-06-03, 16:38   #4581
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
ajjj za dużo emocji... mąż jest wkur.. bo nie chce sam siedzieć w Niemczech, tęskni za nami....

No dla mnie też, najlepiej w łózku przeleżeć cały dzień
Kurde szkoda że nie mieszkasz obok mnie :/ byśmy razem na rolki chodziły!!!
Wszystkie za daleko mieszkacie :P no oprócz Medzik
Stary 2012-06-03, 16:44   #4582
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz...to jest inaczej, jak osoba jest zdrowa, mój Tż najwyraźniej nie jest i trzeba patrzeć na to inaczej...niestety także ja się pomęczę jeszcze trochę:/
on jest chory na własne życzenie..... nie możesz go usprawiedliwiać w ten sposób. Ty cierpisz a on się świetnie bawi....
On nie widzi że jest chory i raczej nie zobaczy, będzie Ci wkręcał że to Ty jesteś chora bo mu tak mówisz....
Przyznam Ci się że tacy ludzie jak on nie są mi obcy..... w moim mieście dużo jest takich kolesi. Aby skończyć z nałogiem trzeba tego bardzo chcieć a oni tego nie chcą więc im nikt nie pomoże.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Damy rade już nam dużo nie zostało
No dla mnie czy dla Ciebie niby nie dużo ale dla naszych facetów, którzy sa tam sami to pewnie cała wieczność

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 16:46   #4583
zooska
Zakorzenienie

Nooooo, szkoda że nie mieszkamy bliżej
Może byście mnie do ćwiczeń zmobilizowały i daly coś do jedzenia

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Monia Ja wiem wiem... Zdaje sobie z tego sprawę, ale go strasznie kocham... co zrobię z miłością?

Zapraszam na winko

Stary 2012-06-03, 16:46   #4584
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia Widzisz Super!!! Udało się pogodzić

Jeszcze tylko miesiąc, zobacz co to jest w porównaniu do tego, ile już wytrzymaliście osobno! Zleci raz dwa ;*
noo super, ale ta kłótnia była nie potrzebna

mam nadzieję że zleci raz dwa... ja tu mam dzieci to nie jest tak mi smutno, a on tam jest całkiem sam i go to dobija.... a miesiąc dla niego to cała wieczność

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 16:47   #4585
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Chodź do mnie mam jeszcze troche ciacha Też musze poćwiczyć
Stary 2012-06-03, 16:48   #4586
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
noo super, ale ta kłótnia była nie potrzebna

mam nadzieję że zleci raz dwa... ja tu mam dzieci to nie jest tak mi smutno, a on tam jest całkiem sam i go to dobija.... a miesiąc dla niego to cała wieczność
Ja wiem...ale teraz przynajmniej już macie wszystko jasne, jedno i drugie wie, na czym stoi, teraz już będzie tylko lepiejZobaczysz

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Chodź do mnie mam jeszcze troche ciacha Też musze poćwiczyć
haha, już lecę, czekaj tylko pociąg złapię

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Ja się muszę folią zawinąć jeszcze, brzuchy porobić i ściski agrafką bo oczywiście wszystko zaniedbałam

Stary 2012-06-03, 16:50   #4587
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie za daleko mieszkacie :P no oprócz Medzik
Własnie kurde szkoda tak to byśmy wszystkie sobie na kawke chodziły do siebie heheh i na rolki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 16:52   #4588
zooska
Zakorzenienie

Booosz no nie mogę, z metalu na techno się przerzuciłam tymczasowo xD
no masakra, Tż wyszedł a ja co robię
Tu winko, tu techno, jeszcze se folie na łeb zawinę

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Własnie kurde szkoda tak to byśmy wszystkie sobie na kawke chodziły do siebie heheh i na rolki
Kawka !!!
Skończyła mi się i umieram W ogóle wszystko mi się skończyło, nie mam chleba, nie mam nic do chleba, mam pomidora i pieczarki, i margarynę xD Herbata kawa out, makarony, kasze....mogę pomarzyć A kasy ni ma

Stary 2012-06-03, 17:02   #4589
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia Ja wiem wiem... Zdaje sobie z tego sprawę, ale go strasznie kocham... co zrobię z miłością?

Zapraszam na winko
Z Wrocławia do mnie kupe kilometrów :/
ojjj ja bym Cie już dobrze nakarmiła!!! wróciłabyś do domu cięższa z 5 kilo

Wiem, że go kochasz.... szkoda własnie, że on nie kocha Cie tak mocno jak Ty jego :/

też mam winko w lodówce ale ja nie lubię wina

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 17:10   #4590
mielnus
Wtajemniczenie

Witam i o zdrowie pytam...
nie było mnie 2 dni, ale jak to po weekendzie wracam z podkulonym ogonem... Jutro mam się ważyc ale nie wiem czy to ma sens, czuje ze waga stoi i nic a nic nie spadła.

Moj tż wlasnie pojechał... wciska we mnei jedzenie. Wczoraj o 21 wpadł do mnie z pizza, na szczescie udało mi sie powiedziec NIE i trzymałam sie swojego postanowienie. Obiecałam mu za to ze na sniadanie zjem.

u mnie dziś:
Śn - 2 kawałki pizzy;/;/ wiem wiem, ale obiecałam
obiad 12:30- gtowane udko + brokuły o ciupinka sosu
przek 16- zabijcie mnie!!!! 2 kawałki ciasta z galaretka i brzoskwiniami i jeszcze jedno takie lżejsze;/
kolacja - NIC bedę sobie HH krecic i ćwiczyc... do konca dnia zero papu!!

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości