|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
Ojciec sie oderwal od tv na cale 15 minut zebym mogla obiad zjesc no a sis sie uczy do sesji, ugotowala obiad co zajelo jej 2 godz (45 minut obieranie ziemniakow, 30 krojenie ogorkow na mizerie. Ogorki obrala sonia). No i pomogli mi w wyjsciu z maluchami na spacer znaczy wniesc i zniesc z gory. I tyle. Nie bede prosic o pomoc jak oni sami nie pomysla ze mogliby cos zrobic
|
|
#1802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jakie rurki? Przeoczyłam coś? ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Wczoraj mierzyłam w La Vantil dwa stroje kąpielowe - jeden śliczny panterkowy i był dobry, fajowo leżał, ale jakoś mnie czerwień kusi i mierzyłam śliczny czerwony i góra idealna, ładniutko biust wygląda, a majtki za małe, bo bez regulacji |
|
|
|
|
#1803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muff wkleiła tytuł z wizażu : Cytat: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! glam.... no ja wiem ze najgorzej poprosić :/ współczuje Ci bardzo.... juz niedługo tżet bedzie to trzasniesz drzwiami i tyle Cie widzieli odbijesz sobie
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki u nas od rana deszcz
![]() No ale nie ma tego złego... pojedziemy do takiego małego centrum handlowego gdzie są outlety to może coś w końcu sobie wypatrzę ![]() A po południu na roczek do znajomych idziemy także zapowiada się miło mimo pogody ![]() Glam jak już spada tempka to powinno być lepiej, ale jak ten guzek się nie zmniejsza i czerwona jest to bym na szpital pojechała Ja też chętnie bym kupiła sobie jakiś fajny strój ale czekam aż zrzucę troszkę z brzuch a dietka w toku i rezultaty są także czekam
|
#1805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Baha fotelik widać, że porządny..
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialam ten tytul o rurkach z biedry i mialam nawet o nim pisac ( ja czesto jestem na poczekalni na blizniakach). Bardzo kreatywne
![]() Jak sie nie przespie to zaczne warczec ![]() A tet dostanie chyba w ryj jak przyjedzie juz nie raz go przeklinalam ile wlezie i uwazam ze mu sie nalezy jak nue wiem
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Hej niedzielnie
Oli nadal Bianka się męczy? Baha brawo za zakupy ![]() Glam kochane masz te dzieci, ale dają Ci niezły wycisk ![]() Agulan działaj tu i teraz a nie czekasz na rezultaty Strasznie ucieszył mnie sukces Dawida w X-factor, miły, skromy chłopak. Genialnie śpiewał. A matka jaka była z niego dumna, aż się łezka w oku kręciła ![]() Dziś może uda mi się chłopa wyciągnąć na zakupy
|
|
|
|
#1808 | |||||
|
Zadomowienie
|
witam kochane moje
Bianka tradycyjnie od 5:30 się juz kręciła i od 6ej koniec spania - polezalysmy do 7ej i tz się nia zajął Cytat:
więc doskonale Cię rozumiem, ale jak już zaatakowałaś antybiotykiem , to naprawdę będzie już tylko lepiej (ja zanim się zorientowałam że coś się dzieje to chyba z tydzień mnie cycek pobolewał przy karmieniu - myslałam że młodej moze ząb wyszedł i mnie gryzie, bo to w okolicy sutka było dopiero po długim czasie zakumałam że to zapalenie się robi)Będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
mi się to wszystko dobry tydzień chyba trzymalo, a z tego co glam pisała to od czwartku-piątku dopiero... ale żeby nie było Glam to Twoja decyzja, w końcu ze szpitala Cie nie wygonią, a przynajmniej będziesz spokojniejsza ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
po prostu zero zrozumienia dawaj tu nam dzieciaki na wizaż - my się zajmiemy a Ty sobie odeśpisz, odpoczniesz ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- dziękuję za troskę ale tesciowa mi dzisiaj kupi ten lactulosum (bo nam sie nie chce z domu ruszac ) więc spodziewam się dzisiaj przełomu ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
więc z wygranej Dawida tez się cieszę; bardzo mi się podobało wykonanie przez wszystkich piosenki „Moves Like Jagger” - zwykle nie lubię takich grupowych wykonów, ale przy tym aż same się nogi rwaly do tańca
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
Melduje sie niedzielnie
Glam bidulko może wybierz się na ip, żeby ktoś Ci obmacał ten zastój ??? 10min snu i już stęka ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Wzięło mnie coś dzisiaj na pieczenie, jabłecznik (dla mnie bez mleka i masła) i babka budyniowa z truskawkami dla tża ![]() Któraś ma ochotę to zapraszam na ciacho i kawkę ![]() Oliveira u nas tak jak u Bahy, przy zatwardzeniu nic nie pomagało, żadne kropelki (biogaja, acidolac baby i lacto coś tam) pomógł termometr Może i brutalnie brzmi, ale pomaga wręcz natychmiast a i maleństwo się nie męczy Glam a na noc chłopcom dajesz kaszkę lub mm??? Mi się tak czesto budzi Piotrek jak pominiemy kaszę, to z góry wiem że pobudki będą co godzinę Muffinko tytuł po bandzie, już nawet Biedronę w to mieszają ciekawe co tym razem kuny - mamy wymyslą, jaką kreatywnością się popiszą Baha fajne zakupy, z fotelika na pewno będziecie zadowoleni, a Michasia od kiedy przenosicie do prawdziwego fotelika, czy tak jak jest napisane na nosidłach będziecie czekać do 8-9mca??? |
|
|
|
#1810 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie dzwonił tż i już wraca
|
|
|
|
#1811 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dzisiaj spróbuje lactulosum , a jak to nie pomoże to sprobuje z termometrem
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Baha sprzęt że ho, tylko faktycznie jak na raz to spory wydatek, ale tak patrząc na dłuższą metę to te 6stówek nooo chyba warto dać...
a co do sukieneczek...ostatnio widziałam w sklepie dla dzieciaczków powiedzmy taką względną i wiecie cooo...ta ☠☠☠☠ułka kosztowała 89zł.rozm62 ![]() tż próbował małą nakarmić mm z butli. porażka, nic nie wypiła
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nowa inspirujaca zabawe dla chlopcow- kopanie nozkami w butelke po wodzie juz z 15 min tak wala
|
#1814 |
|
Wtajemniczenie
|
GLAM Z. to uwielbia nadmuchaj jeszcze torebke snidaniowa i im daj
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
my juz po obiadku
teraz czekamy na teściow i kawusia ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- ale się łikendujecie
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Torebka to nsz stary patent
|
#1818 |
|
Wtajemniczenie
|
No to brak pomyslow
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
o mało do nadrabiania
![]() dziewczyny, krosty wokół ust mogą byc od ślinienia i zebów??? bo już nie mam siły eleiminować kolejnych pokarmów
|
|
#1820 |
|
Wtajemniczenie
|
Moga bo maluch bierze wszystko do buzi.
|
#1821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musze w koncu ja poczytac i porobic takie patenciki malej. Ale ona daje czadu |
|
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Elfik u nas krostki wokół ust są bardzo często, przeważnie od smoczka, bo mały ślini się na potęgę i pcha oprócz smoczka również łapki
U nas super zabawką jest woreczek śniadaniowy, butelka z małą ilością wody, mała puszka metalowa z ziarnami kawy (waniliowej :P) balon dmuchany helem i dziadka głowa ( mały uwielbia wyrywać ostatnie włosy dziadka i robić cacy cacy buch po glacy :P) Glam jak cycek??? |
|
|
|
#1823 |
|
Wtajemniczenie
|
editka: na szczescie obudzila sie.Bo juz myslalam,ze pospi ze 3h i bedzie nam towarzyszyc do godzin nocnych
|
|
|
|
#1824 |
|
Wtajemniczenie
|
My po wizycie u babuni. Mała drzemie, tż wyrusza na rybki, a ja mam w planach obejrzeć najnowszą część Zmierzchu "Przed świtem"
Najpierw jednak domowe SPA ![]() Jak jechaliśmy do babci to obcasy założyłam do jeansów, idzie tz za mną pod blokiem i mówi "ale Ty za☠☠☠iście wyglądasz ah" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak mi się samoocena poprawiła w sekunde ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- A minę miał bezcenną jak gapił się na mój tyłek - widziałam w szybie drzwi ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- I pyta się mnie przed wyjściem - obrączkę mogę w domu zostawić, bo bede brudził łapy w zanęcie, a ja ok, ale żeby tylko tam Cie żadna złota rybka nie złapała |
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Princ fajego masz tzta moj to by powiedzial- zaj... Wygladam co nie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-06-03 o 17:42 |
|
|
|
#1826 |
|
Wtajemniczenie
|
edit edita
,jednak spi dalej....
|
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
glam no jak tam cycoch?
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------
|
#1828 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja Wam musze powiedziec ze mam Bardzo dobra tesciowke.Fakt marze o wyprowadzce ale dzis tak sobie pomyslałam ze gdybysmy mieszkali sami to bym chyba nie ogarneła
Tzn ona gotuje jak ja jjem to bawi mała jak chce gdzies jechac to tez ja bawi.Teraz zjadam urwane i umyte truskaweczki aha wszystko Nam prasuje.Oczywiscie czasem mnie wkurza, ale w porównaniu do mnie to złota kobieta.Ja bym chciała tak synowa traktowac ale aktualnie mi to nie grozi ))---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Aha nie wiem czy Wam pisałam, ze Tesciu ma marzenie...KUPIĆ KONIA i co własnie wraca z Tz bo byli juz ogladac ))
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
witam prawie po weekendzie
![]() fatal dajesz owoce i kaszke tak? ile i jak czesto młoda je? tak ja od tygodnia podaje i mój zjada troche/mniej niz cierc/ jabłuszka startego +2łyzeczki kaszki jaglanej+łyzeczka owsianejz wodą na podwieczorek ok 18tej a rano ok.10tej niecałe pół słoiczka marchewki z jabłkiem i czasami w miedzy czasie troche startego jabłuszkajeszcze nie dopajam aa i gratki za koopke hehehe.. no ciekawe co pomogło ![]() jutro was doczytam wrócilismy ze wsi... serka nie zrobiłam bo nie miałam czasu moze nastepnym razem ![]() glam mam ndzzieje ze z cycochem juz ok i ze karmisz juz |
|
|
|
#1830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

odbijesz sobie 

po prostu zero zrozumienia
więc z wygranej Dawida tez się cieszę;