Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-03, 18:24   #4621
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
To była sukienka... W talii zwężana i dołem puszczona, do połowy uda No i takie niby bolerko czerwone
Może być....? Czy wyglądam jak dziwka?

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

czy tylko ja tutaj chleje jak facet?
Wydaje mi sie że może być Nie wiem jak bolerko bo ja czerwone to mam tylko majtki
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 18:44   #4622
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

haha, no ładnie ładnie

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Nooo dziewczynki, to ja uciekam się ubierać i malować.
A takie szpile założę, że nikt mnie nie pozna
Aj. przygodo przygodo
I po co ja piłam to winko

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Owl Vision - Dancing (Remix)

Aktualnie czego słucham. Ryje banie ....

Jeszcze 2 piwa i lecę

mam nadzieje, że ta kolezanka weźmie jedzenie;P

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 18:45   #4623
meeedzik
Zakorzenienie

A ja dziś się SPAmuję olej na włosach, maseczki peelingi i te sprawy założyłam woreczki foliowe na nogi i nawilżyłam je porządnie, żeby były ładne jak przyjdzie założyć sandałki
Pazurki zmyłam, bo całe mi się poobdzierały jak szorowałam pięty pumeksem

Cocktail szkoda, że dziś taka pogoda beznadziejna jakby było ładnie to wcześniej byśmy się zgadały na jakieś piwko czy winko i na zdrój ale od czwartku ma być ocieplenie to będzie można gdzieś wyskoczyć i na rowery się wybrać

Monia cieszę się, że z mężem jest już dobrze no i powiedział co mu na sercu leży. Musicie wytrzymać jeszcze ten miesiąc już tyle przetrwaliście to co to dla Was ten miesiąc

Zosieńcjo przykro mi, że z Tż się tak porobiło moja kochana trzymaj się nie pij tyle wariatko ja to juz bym sztywna leżała
Cieszę się, że znalazłaś pracę

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Zoska co do tej maski to oglądałam ją ostatnio ale nie kupiłam chyba wole już nie cudować, bo z kallosa jestem mega zadowolona i jest taniutki i wydajny ( rok czasu prawie go miałam ). Ale jak Ty kupisz to napisz koniecznie jak się sprawuje
Stary 2012-06-03, 18:49   #4624
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A ja dziś się SPAmuję olej na włosach, maseczki peelingi i te sprawy założyłam woreczki foliowe na nogi i nawilżyłam je porządnie, żeby były ładne jak przyjdzie założyć sandałki
Pazurki zmyłam, bo całe mi się poobdzierały jak szorowałam pięty pumeksem Zoska co do tej maski to oglądałam ją ostatnio ale nie kupiłam chyba wole już nie cudować, bo z kallosa jestem mega zadowolona i jest taniutki i wydajny ( rok czasu prawie go miałam ). Ale jak Ty kupisz to napisz koniecznie jak się sprawuje
Uhujhu, dzisiaj będzie gruuuubo Założyłam mini kieckę, czpile do nieba i wychodze, co może być lepszego ode mnie?! Aż tak brzydka nie jestem
Ja się zastanawiam nad maską, 5zł w tesco kosztuje...
Chyba się skuszę jak kallos mi się skończy

Życzcie mi dobrej zabawy i pełnej lodówki :

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 18:54   #4625
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
haha, mój jadłospis nie wymaga komentarza

Chodzi o to, że za wiele tłuszczy, cukrów i węglowodanów w tym jadłospisie Ale co tam, ja ją rozumiem, jeden dzień taki nie zaszkodzi, moim zdaniem to i kolację zjeść powinna żeby sobie nie rozregulować metabolizmu
no lepiej go nie komentować

Za wiele tłuszczy? cukrów? gdzie? w dwóch kawałkach pizzy i dwóch kawałkach ciasta? weź Ty kobito sie uspokój

Cytat:
To była sukienka... W talii zwężana i dołem puszczona, do połowy uda No i takie niby bolerko czerwone
Może być....? Czy wyglądam jak dziwka?
czy tylko ja tutaj chleje jak facet?
hehehehe ale teraz dałaś!!!! Co za czub z Ciebie
Wyglądasz ładnie ale moim zdaniem do pracy zbyt odważnie. Lepiej ubrać coś skromnego - przynajmniej na początek

Nie tylko Ty :P Heroine tez jest nie lepsza hahahaha, Czekoladka i Medzik tez potrafią sporo wychlać

Cytat:
aaaale muszę się pochwalić, bo ja byłam dzisiaj na rozmowie o pracę i właśnie dostałam telefon, że....uwaga uwaga, jutro idę do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
dzisiaj chleje Koleżanka akurat mi z 6 piwek wisi, także super
wow!! gratuluję kochana!!! super!!! strasznie się cieszę!!!
To nie chlej dzisiaj za dużo żebyś jutro była w dobrym stanie
A jak to pogodzisz ze studiami?

Cytat:
Spokojnie, nie będę pijana To mi akurat (niestety?) nie grozi...
Wiem wiem, a na kasę nie mam co liczyć, tak niestety tak... nie umie chłopak odkładać pieniędzy...

Ech, Slayer, Vader, Manson Nom, lubię Ale i tak klasyki rocka nie odpuszczę Led Zeppelin, Rolling Stones Ach!
No to dobrze pamiętaj, że jutro do pracy idziesz
Ojj cięzko będziesz miała jak on taki nieoszczędny
Z moją siostrą to byś się widzę dogadała jeśli chodzi o muze. Za rockiem raczej nie przepada akurat ale grunge i te inne sprawy też kocha. Nirvana, Korn, Silverchair, Deftones itd to też słucha.
Ja kiedyś też bardzo lubiłam Korna, Mansona tez lubię akurat

Cytat:
Monia Koleżanka mi zakupy zrobi na cały tydzień... nawet nie wiesz jak się cieszę
Ja też się cieszę przynajmniej głodna nie będziesz chodzić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 19:00   #4626
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska trzeba było strzelić fotkę jak wyglądasz lasencjo
Miłej imprezki kochana

A jak maska taka tania to nie ma się co zastanawiać tylko brać myślałam, że kosztuje około 10-15zł a w tej cenie to już Kallos jest

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Monia haha dzięki za docenienie w piciu wczoraj też trochę wypiłam 0,5 litra na pół z czego ja łoiłam po całym kieliszku ( czasem po pół ) a koleżanka jednego to piła na 4 razy także sporo więcej wypiłam ale pijana nie byłam, jedynie tak fajnie miałam
Stary 2012-06-03, 19:00   #4627
pipson
Zadomowienie

dobry wieczore
ja melduję, ze Was podczytuję dziewczynki, ale mam we wtorek egzamin z ciezkiego przedmiotu, wiec wkuwam...

dietka calkiem ok, pomijajac wczorajszy dzien.. bylam z mama w makro, wiec nakupiłysmy duzo pysznosci, i po powrocie caaaly dzien cos podjadalam, niby male porcyjki, ale tu kes kielbaski, tu wedoznej rybki, tu jakies buleczki, tu batonik, tu popilam mlekiem, jeszcze pierogi i jajka sadzone, kabanosek, a na koniec dnia zajadłam polową paczki lays" pizza pepperoni" i przepilam koktajlem truskawkowym nawet Was nie bede raczyc opowiescią o tym, jak tragicznie sie potem czulam

tak wiec dzisiaj jestem na detoksie, w sumie fajnie, bo nawet nie moge patrzec na jedzenie, bo az mi sie cos podnosi w zoladku nie bez powodu obzarstwo jest grzechem

ja koncze dziewuszki, pamietam ze Wam obiecalam fotki, wrzuce, wrzuce!!

a teraz lece sie uczyc. :<
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 19:03   #4628
meeedzik
Zakorzenienie

Kurcze szukam tych rolek i szukam i nie wiem jakie mam kupić nie wiem jakie będą dobre itp, ja się nie znam a chciałam jakieś do 100zł kupić, bo szkoda mi dać więcej, bo nie mam teraz za bardzo kasy :/
Stary 2012-06-03, 19:08   #4629
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze szukam tych rolek i szukam i nie wiem jakie mam kupić nie wiem jakie będą dobre itp, ja się nie znam a chciałam jakieś do 100zł kupić, bo szkoda mi dać więcej, bo nie mam teraz za bardzo kasy :/

ja tez bym chciala, ale gdzie Ty znalazlas takie do 100 zl? Moja kolezanka ma za 250, ale to podobno juz takie "lepsze", myslalam, ze bede musiala tyle uzbierac, ale jakby się dało za ok 150, to by bylo super.. chociaz teraz poluje na porzaden buty do biegania

dobra, spadam do nauki !
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 19:49   #4630
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson na allegro jest dużo w takiej cenie

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

znalazłam takie:
http://allegro.pl/rolki-regulowane-a...364340007.html
http://allegro.pl/rolki-regulowane-a...364340014.html
http://allegro.pl/wyprzedaz-rolki-re...367276342.html
http://allegro.pl/rolki-regulowane-a...364340005.html
http://allegro.pl/lyzworolki-rolki-r...363097226.html
Stary 2012-06-03, 19:50   #4631
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Pazurki zmyłam, bo całe mi się poobdzierały jak szorowałam pięty pumeksem

Cocktail szkoda, że dziś taka pogoda beznadziejna jakby było ładnie to wcześniej byśmy się zgadały na jakieś piwko czy winko i na zdrój ale od czwartku ma być ocieplenie to będzie można gdzieś wyskoczyć i na rowery się wybrać

Monia cieszę się, że z mężem jest już dobrze no i powiedział co mu na sercu leży. Musicie wytrzymać jeszcze ten miesiąc już tyle przetrwaliście to co to dla Was ten miesiąc

Zosieńcjo przykro mi, że z Tż się tak porobiło moja kochana trzymaj się nie pij tyle wariatko ja to juz bym sztywna leżała
Cieszę się, że znalazłaś pracę

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Zoska co do tej maski to oglądałam ją ostatnio ale nie kupiłam chyba wole już nie cudować, bo z kallosa jestem mega zadowolona i jest taniutki i wydajny ( rok czasu prawie go miałam ). Ale jak Ty kupisz to napisz koniecznie jak się sprawuje
No musimy sie wybrac na rowery jak bedzie cieplej albo na zdrój
Ja tez sobie małe spa zrobiłam peeling kawowy, ogoliłam sie wybalsamowałam teraz sie trzese z zimna uwielbiam serum chlodzace
Wcześniej pocwiczylam z płytką i troche brzuch ale ju.z nie mogłam bo czułam jak mi pas chlupie
Cytat:
Te co mi wysłałaś są spoko albo te co ja tobie Ja za swoje dałam 120 i ie narzekam zapierdzielają jak głupie. Wczoraj raczej szybko starałam sie jechac i dzisiaj czuje że mam zakwasy na wew stroni ud :|

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-06-03 o 19:52
Stary 2012-06-03, 19:57   #4632
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Może być....? Czy wyglądam jak dziwka?[COLOR="Silver"]
nie no ladnie ladnie... wygladasz jak drapieżna kobieta... taka kocica hehehe Ciekawa jestem ile masz lat bo na tym foto to tak 25??? Niezle musialas juz duzo wypic po tym jak piszesz to ho ho niezla impreza bedzie...
a te krechy to czego?? bo mi sie dziwnie skojarzyło hahahha
milej imprezki
Stary 2012-06-03, 20:09   #4633
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Hej,

A ja dziś się nie nudziłam . Rano byłam w kościele , mąż z synkiem na rynku. Potem zrobiłam obiad i pojechaliśmy na chwilę do dziadków małża. Pózniej byliśmy na festynie , bigosu się chłopaki najedli , a na koniec zajechaliśmy do lasu na konwalie. Ale malutko już jest , końcówka sama.
Teraz tż pojechał samochód do mechanika wstawić , a przyjedzie już z tym kolegą ,co wczoraj zdezerterował. Więc muszę jeszcze raz poupychać graty i dziecko nakarmić.
Z Mateuszem gorzej - znów się zaczyna dusić . Jutro na bank do lekarza ,tylko nie wiem jeszcze czy do przedszkola go puszczę i po południu do doktorka , czy z rana od razu . Zobaczę ,jak minie noc. Póki co mam hydrocortizon ,to mu na noc dam i przeciwkaszlowe.
Poodpisuję wam jak kolega pójdzie.

ahh bigos zjadłabym
Widzę, że fajny dzień miałaś Szkoda że synkowi sie pogorszyło koniecznie do lekarza z nim jutro idź i nawet nie próbuj go do przedszkola wysyłać!!!!!!

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Monia współczuje Wam kurcze Mąż strasznie przezywa ze was nie ma przy nim oby ten miesiac szybko zlecial i w koncu bedziecie razem szczesliwi
Ale dobrze ze wyrzucil z siebie co mu na sercu lezy ... teraz wiesz przynajmniej na czym stoisz.
bardzo to przeżywa.... teraz cały czas z nim rozmawiałam przez telefon.... smutny jest taki w dodatku przeziębiony bo gdzieś go przewiało.
Szkoda mi go strasznie Jeszcze dzisiaj jak usłyszałam, że płacze to serce mi pękło normalnie..... przecież to jest FACET, a faceci przeciez nie płaczą... on też nie płacze! a dzisiaj nie wytrzymał więc musi być w strasznym stanie psychicznym jest zły na cały świat.... uważa że siedzi tam jak za kare.... że wszyscy mają go w dupie, bo jego matka nawet nie zadzwoniła do niego w dzień dziecka. No wiadomo, że on jest już dorosły ale jakby nie patrzeć - jest dzieckiem jego matki. Tez by mi było przykro, bo mi mama stringi kupiła i była u mnie
Ahhh mam nadzieję że ten miesiąc szybko zleci.....
Tak, teraz wiem o co mu chodzi... rozumiem go nawet i szkoda mi go
Dziękuję no oby oby.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-06-03 o 20:11
Stary 2012-06-03, 20:18   #4634
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail ja od Ciebie nie dostałam żadnej wiadomości PW a wysyłałaś mi jakieś? Bo ja nie dostałam odpowiedzi na moją wiadomość
Zastanawiam się nad którymiś z tych co wstawiłam, ale boję się zamawiać na allegro że przyjdzie jakaś padaczka.
Stary 2012-06-03, 20:26   #4635
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ojejjjjjjjuuuuu jestem taka senna ze masakra chyba pobije swoj rekord i o 21 spac pojde

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 20:40   #4636
Eldo_rado
amor vincit omnia

o matulo, nie buło mnie JEDEN!!!! dzień i nardabiania na przynajmniej 3 dni spodziewałam się tego, a mimo to jestem zaskoczona... cała noc przede mną kobiety, szalone jesteście!

zabeiram się za nadrabianie a przy okazji prosze o o kliki bo spadłam dużo, a róznica między mną i ostatnim miejscem nie jest duża, a nie chce wypaść poza ranking w ostatni dzień
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 20:58   #4637
mielnus
Wtajemniczenie

monika01011986 a gdzie Twoj mąż jest???
nie jestem z abardzo w temacie;/
Stary 2012-06-03, 21:37   #4638
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail ja od Ciebie nie dostałam żadnej wiadomości PW a wysyłałaś mi jakieś? Bo ja nie dostałam odpowiedzi na moją wiadomość
Zastanawiam się nad którymiś z tych co wstawiłam, ale boję się zamawiać na allegro że przyjdzie jakaś padaczka.
No wysłalam czekaj jeszcze raz przesle
Stary 2012-06-03, 21:39   #4639
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ahh bigos zjadłabym
Widzę, że fajny dzień miałaś Szkoda że synkowi sie pogorszyło koniecznie do lekarza z nim jutro idź i nawet nie próbuj go do przedszkola wysyłać!!!!!!

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

bardzo to przeżywa.... teraz cały czas z nim rozmawiałam przez telefon.... smutny jest taki w dodatku przeziębiony bo gdzieś go przewiało.
Szkoda mi go strasznie Jeszcze dzisiaj jak usłyszałam, że płacze to serce mi pękło normalnie..... przecież to jest FACET, a faceci przeciez nie płaczą... on też nie płacze! a dzisiaj nie wytrzymał więc musi być w strasznym stanie psychicznym jest zły na cały świat.... uważa że siedzi tam jak za kare.... że wszyscy mają go w dupie, bo jego matka nawet nie zadzwoniła do niego w dzień dziecka. No wiadomo, że on jest już dorosły ale jakby nie patrzeć - jest dzieckiem jego matki. Tez by mi było przykro, bo mi mama stringi kupiła i była u mnie
Ahhh mam nadzieję że ten miesiąc szybko zleci.....
Tak, teraz wiem o co mu chodzi... rozumiem go nawet i szkoda mi go
Dziękuję no oby oby.....
Wiecie dziewczyny , z tą alergią to jest inaczej niż z innymi chorobami. On może chodzić do przedszkola, na dwór , kąpać się itp - z lekarzem wiele razy na ten temat rozmawialam i nawet mi zaświadczenie wystawial. Ten katar i kaszel jest alergiczny ,nie ma gorączki, nie zarazi tym dzieci. Poza tym on się utrzymuje tygodniami - więc idąc takim tokiem myślenia to synek praktycznie by do przedszkola wcale nie chodził. Chodzi tylko o odpowiednie leki , które musi mi wypisać.
No ,ale zobaczę ,jak nocka minie -śpi już od 19.30 , jak narazie spokojnie.

Monia, patrzę ,że twój tż to ma humory - jeszcze niedawno się cieszył z wolności ,a teraz płacze w słuchawkę. Przeszło mu jedno i to drugie minie. Ani się obejrzy ,a bedzie lipiec. Niektórzy latami siedzą za granicą bez rodziny.

Zosia - przede wszystkim gratuluje pracy klaski:
SUPER ,że znalazlaś!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
A ta libacja to ze złości na tż czy z radości ze znalezienia pracy? Pewnie wszystko na raz Baw się dobrze ,tylko nie spij zbyt mocno ,bo w 1 dzień w pracu na kacu możesz nie zrobić dobrego wrażenia .

No poszedł już nasz kumpel . Fajny chłopak ,niczego mu nie brakuje - kasę dobrą zarabia, przystojny , ale nie ma szczęscia do kobiet. Był świadkiem na naszym ślubie , świadkowa to była moja przyjaciólka, a jego wieloletnia dziewczyna. Niestety złamala mu serce , zdradziła i wyjechała za granicę. On od tego czasu nie znalazł sobie kobiety na stałe.

@ do mnie przyszła, więc czuję się jak pół zza krzaka

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-06-03 o 21:43
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 21:46   #4640
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
@ do mnie przyszła, więc czuję się jak pół zza krzaka
Współczuje @ mnie nawiedzi w środe

Szkoda maluszka, że sie męczy oby dostał leki i alergia mu przeszła
Stary 2012-06-03, 22:11   #4641
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Współczuje @ mnie nawiedzi w środe

Szkoda maluszka, że sie męczy oby dostał leki i alergia mu przeszła
To ty wiesz tak co do dnia , kiedy dostaniesz @?
Ja tak miałam tylko jak tabletkie brałam.

No ,ja też nie mogę patrzec jak się męczy. ,Dzisiaj cały dzień był przymulony i niewyspany. Najgorzej ,że nie wiem co go uczula.

Idę zalegnąć pod kołdrę , ale najpierw nospę wezmę, bo czuję,że to ten najgorszy 1 dniowy ból, ała..

Dobrej nocki ,
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 22:21   #4642
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
To ty wiesz tak co do dnia , kiedy dostaniesz @?
Ja tak miałam tylko jak tabletkie brałam.

No ,ja też nie mogę patrzec jak się męczy. ,Dzisiaj cały dzień był przymulony i niewyspany. Najgorzej ,że nie wiem co go uczula.

Idę zalegnąć pod kołdrę , ale najpierw nospę wezmę, bo czuję,że to ten najgorszy 1 dniowy ból, ała..

Dobrej nocki ,
No właśnie ja tabsy biore dlatego wiem, kiedyś to była czarna magia to było straszne ;/ raz mialam co 25 raz co 40 pare ;/
Stary 2012-06-03, 22:35   #4643
heroine86
Zakorzenienie

Siema ja tylko na chwilę, bo padam na ryj teściowie niedawno poszli pozmywałam wszystko, odkurzyłam salon i nie mam na nic siły jak pomyślę o brzuszkach, które jeszcze muszę zrobić to mi słabo a jak pomyślę, że jutro muszę wstać o 5.30 to mi jeszcze bardziej słabo
Teściom wszystko smakowało bardzo ale byli po imprezie i za bardzo nie byli głodni zapakowałam im żarcie na wynos a i tak mi w ciul tego zostało

Ale żeście naspamowały zresztą, czemu mnie to nie dziwi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 22:38   #4644
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Siema ja tylko na chwilę, bo padam na ryj teściowie niedawno poszli pozmywałam wszystko, odkurzyłam salon i nie mam na nic siły jak pomyślę o brzuszkach, które jeszcze muszę zrobić to mi słabo a jak pomyślę, że jutro muszę wstać o 5.30 to mi jeszcze bardziej słabo
Teściom wszystko smakowało bardzo ale byli po imprezie i za bardzo nie byli głodni zapakowałam im żarcie na wynos a i tak mi w ciul tego zostało

Ale żeście naspamowały zresztą, czemu mnie to nie dziwi
Co masz pysznego na zbyciu Jakby cie to pocieszyło ja jutro wstaje o 6
Stary 2012-06-03, 22:44   #4645
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Co masz pysznego na zbyciu Jakby cie to pocieszyło ja jutro wstaje o 6
Sałatkę śledziową, babeczki z owocami, ciasto ucierane z kremem budyniowym i truskawkami

niewiele mnie pocieszyłaś i tak muszę wstać wcześniej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-06-03, 22:48   #4646
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Sałatkę śledziową, babeczki z owocami, ciasto ucierane z kremem budyniowym i truskawkami

niewiele mnie pocieszyłaś i tak muszę wstać wcześniej
Ooo przygarnełabym wszytsko tylko jedzenie takiej mieszanki byłby niewskazane.
A co to da ciasto bo brzmi na smaczne
Stary 2012-06-03, 22:59   #4647
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Uhujhu, dzisiaj będzie gruuuubo Założyłam mini kieckę, czpile do nieba i wychodze, co może być lepszego ode mnie?! Aż tak brzydka nie jestem
Ja się zastanawiam nad maską, 5zł w tesco kosztuje...
Chyba się skuszę jak kallos mi się skończy

Życzcie mi dobrej zabawy i pełnej lodówki :
ulalala!!! no to pewnie zrobisz furore swoim wyglądem poprosimy o zdjęcie
Pewnie, że brzydka nie jesteś!!!! skąd Ci to do głowy przyszło w ogóle
Życzę Ci dobrej zabawy i dużooo jedzenia wróć wcześniej bo jutro do pracy idziesz!!!!!

Cytat:

Monia haha dzięki za docenienie w piciu wczoraj też trochę wypiłam 0,5 litra na pół z czego ja łoiłam po całym kieliszku ( czasem po pół ) a koleżanka jednego to piła na 4 razy także sporo więcej wypiłam ale pijana nie byłam, jedynie tak fajnie miałam
hehehehe nie ma za co pijooooku
normalnie same żule na tym wątku hahahah jeszcze się przyznaje że wczoraj tyleee wypiła

Cytat:
padaczka buahahahah!! dobre a może w sklepach najpierw popatrz?

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
monika01011986 a gdzie Twoj mąż jest???
nie jestem z abardzo w temacie;/
od października pracuje w Niemczech jako elektryk. W lipcu przeprowadzamy się całą rodziną do Niemiec

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:

też się cieszę od razu mi lżej na sercu wiem na czym stoję.
No musimy, mi czas szybko leci bo mam dzieci więc dam radę ale dla niego ten miesiąc to cała wieczność.... mam nadzieję że da rade, w sumie to musi dać. Wyjścia nie ma

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 23:01   #4648
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
o matulo, nie buło mnie JEDEN!!!! dzień i nardabiania na przynajmniej 3 dni spodziewałam się tego, a mimo to jestem zaskoczona... cała noc przede mną kobiety, szalone jesteście!

zabeiram się za nadrabianie a przy okazji prosze o o kliki bo spadłam dużo, a róznica między mną i ostatnim miejscem nie jest duża, a nie chce wypaść poza ranking w ostatni dzień
No widzisz, nie możesz nas nawet na 1 dzień opuszczać

klikamy, spoko nie wypadniesz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 23:02   #4649
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Monia to Twój mąż tyle czasu za granicą co mój tz
Stary 2012-06-03, 23:06   #4650
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo Heroine to by się taka kara przydała, bo ona tyle pisze , że ja ciągle musze siedziec przed kompem i jej odpisywać
jasne zauważ, że ja pracuję i mnie całe dnie praktycznie nie ma potem muszę siedzieć pół nocy żeby nadrobić Twoje posty nie mówiąc już o innych

Cytat:
To co Ty w nocy robiłaś że sie nie wyspałaś???
Co jeszcze masz do zrobienia? no chyba jedzenia to już starczy teściom, co? Nie rozpieszczaj ich zbytnio bo będą co tydzień przyłazić jak im sie spodoba
Jak to co? Ziemniaki i jajca gotowałam! Sałatkę robiłam kuchnię sprzątałam
A dzisiaj musiałam faszerować jaja, nadziałam babeczki, zrobiłam jeszcze ciasto z masą budyniową i truskawkami podłogi musiałam pomyć miałam w ciul roboty jeszcze
Hehe, chyba mi to nie grozi Aaaa, i dostaliśmy jeszcze dodatkowy prezent na Dzień Dziecka: dwa rodzaje kieliszków (jedne z głupimi napisami i jedne normalne) i otwieracz do puszek bardzo się cieszę, bo praktyczny prezent a wcześniej dostaliśmy po stówie

Cytat:
No to Ty pilnuj męża jak tyle kawy pić nie może! Zabierz ekspres i wynieś do sąsiadów jak będzie protestował
Boże ja sobie nie wyobrażam wypić gorzkiej kawy nawet takiej rozpuszczalnej! a co dopiero parzonej blee U mnie słodzik to idzie kilogramami :P bo ja cukru tez nie używam do herbaty czy kawy.
Jak Ty możesz pić taką gorycz???
No ja Go pilnuję, ale nie daje się menda jedna jak to mówią, szewc bez butów chodzi tak i on, wie że mu szkodzi, a chleje dalej a niech robi co chce, sam potem cierpi

Ja parzonej z fusami nie wypiję Kiedyś w liceum piłam i na 1 roku studiów, ale teraz sobie tego nie wyobrażam, feeee ;/
A słodzona kawa jest bleee ostatnio TŻ posłodził sobie pół łyżeczki i wzięłam sobie od niego łyka, to myślałam, że zwymiotuję o ludzie, jaka była słodka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości