|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
![]() A ja po weekendzie w szkole... uff zostakl ostatni zjazd- ciężkiiii z zaliczeniami i sesja... więc może mnie tu za dużo nie być. Już jestem w piżamce ![]()
|
|
|
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
zapraszam na rurki kakaowe
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Heja!!
![]() Byliśmy ze znajomymi w lesie...na spacerku, a potem posiedzieliśmy u nas!
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku już odpisałam
![]() Ana oo to zaraz koniec semestru. Dziewczyny jak w ciąży w ogóle mnie od seksu odrzucało tak od wczoraj normalnie mam taką ochotę, że zaraz będę po ścianach chodziła. Dziś już to mężowi powiedziałam, ale co z tego jak w połogu nie wolno. Masakra. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- a dla mnie co masz
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
o ziemniaczkach mi nikt nie odpisal wiec zrobilam z pierwszego lepszego przepisu z netu, smaczne bylo
![]() kotekk81 co do łozeczka to jakos szczegolnie mi sie nie podoba ale jakbym miala wybierac to czarne, wazne ze Maja zadowolona ![]() ja tez ![]() dzis byli u nas znajomi, kolega jest chrzestnym mojego dziecka i poprosili zebym ja zostala ich corci chrzestna, takze szykuje sie imprezka
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Metka super, to kiedy macie chrzciny?? My z mężem jeszcze nie jesteśmy chrzestnymi u nikogo.
|
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my do zeszłego roku też nie byliśmy chrzestnymi, a jak już zostaliśmy to oboje w tym samym roku i to miesiąc po miesiącu
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Mykam spaciu...jutro trzeba wstać
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
U nas na razie nic się nie szykuje. Nikt w ciąży nie jest
![]() Mój mąz ma teraz zjazd (za 2 tyg) + od razu ćw. terenowe. Więc na 1,5 tyg mi wyjedzie . Maskara. Majki potem nie pozna A potem jeszcze 2 tyg sesji i masa egzaminów.
|
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
Cytat:
długo twojego męża nie będzie ale przynajmniej nie będziesz sama
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko wyprowadzam sie wtedy do rodziców
![]() Studia jego trwają 7 semestrów a to jest dopiero drugi, ale podobno najgorszy (szczególnie ze względu na fizykę). |
|
|
|
#882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy po jednym chrzesniaku, ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo, dużo ech....
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze ja tez juz spadam,
dobranoc
|
#885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze troszke musicie odczekac... ale przyznam,ze ja po porodzie bardziej sie balam niz za pierwszym razem ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() Fajnie,z e bedziecie u rodziców a nie same ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde a co ja mam tylko po ścianach chodzić??
Tez się boję.
|
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
właśnie wyjeżdżamy nad morze na 2 tygodnie. Do usłyszenia później, nie piszcie za dużo choć i tak wiem, że was nie nadrobię D paa
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z poniedziałku!
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Ja po pracowitym weekendzie, egz pozaliczane Mam dużo pracy, ale postaram się zaglągać |
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
onyks brawa za egzaminy!
|
|
|
|
#891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ładna bransoletka. I bardzo fajnie Ci waga spada
![]() Gosia, Cytat:
No i tata się wciągnął w wędkarstwo przez to więc pewnie i mój syn będzie z nim jeździć jak podrośnie ![]() Nikita, Cytat:
Tomalinko, Filip mi się bardzo podoba ![]() Madzia, Cytat:
metka, ja przepisu na ziemniaki nie znam będziesz mamusią chrzestną super ja w tym roku też zostałam ![]() Onyks, gratuluję zaliczonych egzaminów ![]() Żabcia, przytulasz jeszcze Dominika od środka ? Czy niebawem nam dają dziewczyny znać że już przytulasz do piersi? ![]() Agnusku, where are you? ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- W sobotę Wam pisałam że ze szwagierką ciasto robiliśmy, pograliśmy w karty i szczepiliśmy tuje, a koło 21 jechaliśmy na te Varius Manx, było bardzo fajnie, pośmialiśmy się trochę z TŻ, zjedliśmy drogie a mało warte jedzenie jak to na festynie, i pospacerowaliśmy trochę. No i trzebabyło wracać. Ale weszliśmy jeszcze do Tesco, po napoje bo nie mieliśmy nic w domu a mi się zachciało białej czekolady. Szybkie zakupy, kasy dwie tylko czynne i pełno ludzi. Nie wiem co oni o 1 w nocy robią takie duże zakupy, no i plus pełno ludzi z alkoholem bo może na festynie za drogo no to stoimy w kolejce i stoimy. A pierwsza kasa jest "kasą pierwszeństwa" dla kobiet w ciąży i inwalidów. To zechciałam skorzystać bo staliśmy i staliśmy. I poszłam, weszłam przed jakiegoś mężczyznę z piwem i mówię że korzystam z pierwszeństwa. A on na mnie z pyskiem " a jak ja mam grubą du.pę to gdzie mam iść?", "niech sobie oani idzie do innej kasy a nie się tu wpycha" mówię mu że to jest kasa pierwszeństwa, i mam prawo przejść przed nim. A facet był pijany trochę, i ciągnie dalej, ale jak na mnie zaczął sklinać to TŻ się wkurzył, i też mu zaczął chamsko odpowiadać. Skasowaliśmy się i poszłam a facet za mną krzyczy i wyzywa mnie od najgorszych i to przeklinając, ale olewam a TŻ już się w ogóle nie odzywał i pod sklepem mówi mi że zaczekamy w aucie na chwilę, i wiecie co on debil na niego czekał, bo powiedział że nie chce scen robić w sklepie. Ugh, i kłóci się z tamtym kolesiem, ja myślałam że się pobiją, ale naszczęście, jak mu TŻ wszystko wygarnął to wsiadł do auta, i odjechaliśmy ale oczywiście TŻ jeszcze musiał specialnie koło niego przejchać żeby go postraszyć.On był tak nerwowy na niego że szok, i mu mówię że nie musi się tego emocjonować bo to debil z chłopa i szkoda nerwów, a TŻ że nie prawda i że on mnie nie będzie obrażał itp. No i z tego wszystkiego, z głupiej "kasy pierwszeństwa" się pokłóciliśmy no i cała niedziela z głowy, nie gadaliśmy ze sobą prawie wcale, ale na szczęście byłam w szkole długo i jakoś to przeszło, a wieczorem zrobił mi obiad, ja mu kolacje i powoli zaczynaliśmy się godzić, no i już jest git ale wiecie co, już nie skorzystam nigdy z żadnych przywilejów bo za dużo nerwów mnie to kosztowało, nie dziwię się TŻ że się zdenerwowała bo może ma słabsze nerwy ale tamtego faceta i panią Kasjerkę która w ogóle nie zareagowała to podziwiam w negatywnym znaczeniu bo.. tak być nie powinno.
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-06-04 o 08:00 |
|||
|
|
|
#892 |
|
Wtajemniczenie
|
Strong współczuję nieprzyjemnej sytuacji. Dlatego ja chyba też bym z tego pierwszeństwa nie korzystała bo ludzie niestety nie mają kultury. Oczywiscie nie wszyscy ale trafisz na takiego idiotę , który Ci zepsuje caly dzień. A na Tz sie nie gniewaj - prawdziwy rycerz z niego
![]() Onyks a rodzicom i znajomym juz powiedzieliscie? Gosiu miłych wakacji! I ladnej pogody.. |
|
|
|
#893 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jeszcze trochę
za 2 tyg najbliższy zjazd, a potem koniec czerwca/początek lipca sesja...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale pogoda ;/ od rana jestem połamana... pochmurno, deszczowo, zimno brrr
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-06-04 o 08:35 |
||||
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Ana, jak taka pogoda, to najlepiej poleżeć w łóżeczku z kubkiem kakao
napisz mężusiowi że jak tylko wrócisz z pracy to ma na Ciebie taki komplet czekać ![]() Tomalinko, i powiedz jaki ma sens robienia takich kas ?
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
strong współczuje...z tej kasjerki jakaś niemota, skoro kasa oznaczona, to ona ma prawo, a wręcz obowiązek przepuścić...heh..no ale wiadomo..są ludzie i parapety...
Ana..u nas też do kitu pogoda...teraz też mi się jakoś zimno zrobiło |
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo, ale kasjerka bez problemu mi skasowała bez kolejki tylko, liczyłam że "tłumacząc" temu Panu z jakiego prawa korzystam, stanie po mojej stronie i poprze albo go uspokoi, a nie odezwała się słowem
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za egzaminy kochana! W tym tyg juz zobaczysz serducho!!! Powiem ci, ze w ogole nie wiem, co sie dzieje i bardzo sie ciesze, ze sie zpisalam do gina. Twoja historia z kasa, wiesz musisz TZ zrozumiec, ze ktos obrazil jego kobiete i dla niego to byla sprawa honoru, faceci sa inczej skonstruowani niz my, maja testosteron i adrenaline i od pradawna sa nauczeni walczyc o swoje. A ty zamiast mu podziekowac to mu wygarniasz . Zartuje bo wiem, ze nie wolno byc agresywnym ale rozumiem tutaj postawe TZ. (twoja zreszta tez). Powodzenia dzis na egzaminie!!! A ja wczoraj upieklam muffiny z czekolada oraz kanadyjskimi borowkami
|
|||
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo, też o tym pomyślałam że mogła się bać dyskutować... uhm,... trudno, ważne że się to gorzej nie skończyło bo wiadomo... a raczej nie wiadomo co jeszcze mogło się wydarzyć.
Musze dom ogarnąć i się uczyć a jakoś mam przeczucie że Teściu zadzwoni że ma dla mnie kurs. o 16.30 mam egzamin dziewczynki będzie piąteczka
|
#900 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
Stronguś, jestem, jestem Przez weekend tylko podczytywałam czy Żabcia nasza nie urodziła, ale widzę, ze trzyma się dzielnie - jak festyn kochana? ![]() Strong, ale miałaś niefajną sytuację i masz rację te wszystkie przywileje można o kant dupy rozbić... Kotek, super łóżko i super Maja ![]() Madzia, czy to srebrna bransoletka? Skąd to cudo? A to ponoć fakt, że jak mama nerwowa, to dziecko też, więc pewnie Twój stres związany z egzaminem z ang. nie jest bez znaczenia...Emilka, to już tylko 6 tyg! ![]() Butter, biedna psinka, ale mam nadzieję, że zastrzyk pomoże ![]() Strippi - udanego urlopu! Nasz weekend był baaardzo udany I upłynął pod znakiem Dnia Dziecka - rozpieszczaliśmy się Trochę wypoczęliśmy, choć wstawanie przy takiej pogodzie nie należy do przyjemności. W piątek spontanicznie spotkaliśmy się ze znajomymi (ale nie tymi od Chorwacji) i wiecie co, zna się ludzi całe życie, a czasem dziwię się jak mocno potrafią się nasze drogi rozjeżdżać...przykre to...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

paa

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
za 2 tyg najbliższy zjazd, a potem koniec czerwca/początek lipca sesja...