|
|
#1831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
aaa i któras pytała czemu szklana lub plastikowa tarka(Oliveira?
) no wiec dlatego ze w metalowej traci sie wit.c
|
|
|
|
#1832 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja tesciowa jest dokladnie taka sama ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
My też po spacerku i wizycie u moich rodziców, ale Tz jesczcze z córą na rowerek poszedł, bo go molestowała
![]() Mój Tz akurat z tych, co nie potrafią rąk przy sobie utrzymać i ciągle łazi i mi prawi komplementy ![]() Ja uwielbiam do jeansów obcasy- dziś miałam 12 cm a ja teściów nie mam fajnych, ale powiem szczerze, że nam z tym dobrze :P Glam ja mam nadz, ze z cycem lepiej juz :/ co Twoja Sonia dostała na Dzien Dziecka? Ile Wasze dzieci jedzą ze słoiczka? Mój może 1/3 słoiczka a reszta to cyc...więcej nie chce słoiczka
|
|
|
|
#1834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie dawałam jeszcze zadnych kaszek, bo dr kazała wstrzymac sie do 6mcy wiec jeszcze 9 dni zaczne pewnie od kleiku kukurydzianego moze z gruszka, i ta kaszke na dobranoc ze sliwka,Chyba????Nie wiem ((---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Po wczorajszym to ja sie boje jej cokolwiek dac. Dzis zjadła 1/3 słoiczka gruszki zobaczymy jutro efekt jak i po tym bedzie zaparcie to do 18rz cyc ))---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Robie w aptece internetowej zamowienie i nie wiem co mi potrzeba???Juz zamowiłam kilka rzeczy ale na pewno czegos jeszcze potrzebuje i o tym zapomne :confuse d:
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Nikaa ja karmiez obu, boje sie ze z jednego zdrowego cyca dwojki bym nie dala rady wykarmic
Ale dzis na noc chyba zapodam kasze bo jak sie w koncu nie przespie to nie recze za siebie Fatal, Oli- jaka mila odmiana ze ktos tesciowe chwali a nie narzeka ![]() Domi Sonia dostala ode mnie lalke i sukieneczke (kolejny dzidzius do kolekcji- ale ona sie nimi ciagle bawi) a od dziadkow iekne lozeczko dla lalek- ale takie porzadne drewniane, z posciela- chciala sama w nim spac i byla awantura bo jej sie to lozeczko podoba i to dla niej wiec czemu nie moze wchodzic. Wiec musialam obiecac ze jej taka piekna posciel chociaz kupie I dzisiejsze teksty Soni - jakiego chcesz lizaka malego czy duzego - malego bo ten duzy przeciez mi sie do buzi nie zmiesci - mamusiu szkoda ze nie masz duzo rekow jak pajak bo bys ich mogla razem kapac ![]() Wczoraj jak chlopcy tak strasznie marudzili ze juz z siebie wychodzilam to mowie do nich- badzcie cicho kto bedzie ryczal tego wyrzuce przez okno. No i oczywiscie zaraz ktoras beksa zaczela plakac a Sonia- mamusiu on chiba tylko kaszlal ![]() To jej " chiba" to mnie rozwala
|
#1836 |
|
Zadomowienie
|
Ale piszecie dużo. Nie mogę się wstrzelić w rozmowy. Weekend więc mało siedzę przy laptopie. Wczoraj mieliśmy mnóstwo gości chrzestny Olivki + koleżanka ze średniej szkoły z 2 letnią Mają. Przywiozła mi 3 siaty ubranek dla Oliv
Glam Ty masz super tą Sonię a jej teksty zawsze TŻ czytam a on też się nią zachwyca ![]() Wasze dzieci już tyle zębów mają a Oliv ciągle szuka i szuka... Ostatnio pojechaliśmy z Oliv autobusem bardzo jej się podobało. Na dzień dziecka dostała huśtawkę.
9 miesięcy z OliV http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png Edytowane przez joamic1 Czas edycji: 2012-06-03 o 19:46 |
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, to Ty musisz być niezły lachon w takich szpilach!!
My dzisiaj mamy 7 rocznicę ślubu!!! Oczywiście toxic żul nie pamiętał no ale nigdy nie świętujemy tej daty, ale szczerze, miałam nadzieję, że jednak będzie pamiętał Glam, teksty Soni są the best Joamic, mała przeurocza!! Moja jeszcze nie siedzi, więc nie sadzam jej do huśtawki. Też takie mamy. Princesska, mój tak nie powie, bo ja jestem gruba. Jak schudnę to wtedy może się doczekam każdy kg mi widzi i widzi, że gruba jestem |
|
|
|
#1838 |
|
Rozeznanie
|
Witamy się i my wieczorową porą.Dzisiaj kolejną niedzielę spędzilismy na Komunii ale sie obżarłam ciasta!!!
Zazdroszczę Wam super tescioweych,moja mieszka raktycznie 100m od nas i praktycznie zadnej pomocy, niby wszystko ok (w sensie,ze się nie kłócimy) ale jak przychodzi co do czego to lipa... Coś miałałm jeszcze aaa u Hubka widaś na dole z lewej strony na dziąśle białą maleńka kropeczkę-to chyba zwiastun zębola, nie? Joamic super córcia, Ty chyba pisałaś,ze mało przybiera czy cos pomyliłam?Bo na fotkach duza dziewczynka. Fatal pytałaś o lodówkę my mamy Whirpoola side by sida z no frostem,kostkarką (Boze dzieki Ci za ten cudowny wynalazek!!) i podajnikiem wody _czarną (nie widać aż tak paluchów jak chyba na inoxie) narazie 5 lat i tfu tfu ok
Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-06-03 o 20:19 |
|
|
|
#1839 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak moj sie gapi na moj tylek lub cycki i powie jakis komplement to ja odburkuje cos i robi sie niemilo:/ ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
a wiadowo jak sie z kims mieszka to zawsze pojawia sie jakies wkurzanie.zazdroszcze konia ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
za rocznie za paczka
|
|||||
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
kupilismy spacerowke
kilka malych rysek na stelazu i przy tylnich hamulcach. bez dziur, plam, material jak nowy
|
|
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
No przez 2 miesiące tylko 860g ale w centylach się mieści
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi super ze sie udalo ze spacerowka
A moj zul to jak twoj ciagle by gdzies podszczypywal. A komplementow to raczej oczekuje niz prawi. po co mi ten chlop w ogole ![]() Chlopcy dzis po raz pierwszy dostali zoltko do zupy. A teraz na noc dalam kasze bo naprawde juz na rezerwie jade jak sie nie przespie to kogos zamorduje albo co
|
#1843 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
z okazji rocznicy i kolejny za pączusia
|
||
|
|
|
#1845 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on Ci potrafi powiedzieć, że jestes gruba? ![]() a dla żula za to, ze nie pamiętał o roczicy ślubu :/ My w sumie jakos tez specjalnei nie obchodzilismy do tej pory, bo mamy dwie- jedna 5 czerwca (koscielny) a druga 11 sierpnia (cywilny).Co do obcasów to ja uwielbiam strasznie, ale głownie chodze z tz, bo jak sama to wszytsko w biegu i głownie japonki lub balerinki ale to nie zmienia faktu, ze moglabym miec ich tysiące Cytat:
![]() a tak na powaznie ja mojemu tez chyba zaczne dawac kaszke, bo za czesto sie budzi w nocy i co z tego, ze nauczony był ciagle jak głośno było, jak teraz sie ruszyc nie moza, bo zaraz gałki otwarte i czai co się dzieje w okól agle ma lekki sen a chcemy juz go dac do Polusi do pokoju :/Dziś z Tz robimy chwile wieczór kompów, bo stęskniłam się za konkursami :P Seona a jak Tobie idzie w konkach? Ja ostatnio mało, ale czasu brak :/kilka nagórd wpadło w tym tyg, min bransoletka by Dziubeka, ciekawe czy fajna bedzie? Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-06-03 o 21:02 |
||
|
|
|
#1847 |
|
Wtajemniczenie
|
Goldi kupuje i to 2
))Ciekawe kiedy on czas dla nich znajdzie?Jedna ma byc chyba zazrebiona u Nas beda w sierpniu lub wrzesniu i chyba Cie zaprosze, bo On nauczone jezdzenia a ja w cyrku na koniu siedziałam ))(bez skojarzen zboczuchy ))
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja wpadam, przyniose zebre na wymiane![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- princ Fifi tez lubi pasek od torebki
|
|
|
|
|
#1849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za rocznicę. Ale jak tż mógł nie pamiętać? Trzeba asekuracyjnie przypominać mu o ważnych datach ![]() Mój tż lubi te moje kg po ciąży co mi zostały i jest happy, więc ja też, choć czasami łapie doła przez big bena ![]() Domi szpilki są the best Sonia to mistrzunio ![]() Idę do łazienki na domowe SPA ![]() Do jutra Kobitki |
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Seonko joa ale na tej focie z autibusu Olivka wyglada dorosle ![]() saaraa za zebolkagoldi zazdroszcze takiej okazji, wozek jest zaje... |
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa Domo si od 19 a zul adam jeszcze ani mysli spac tylko mecz oglada
Jak myslicie z tym cycem moge isc jutro na basen czy raczej odpuscic? Bede w polowie antybiotyku
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
basen odpuść sobie :/ |
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Chlopcy mecze bardo lubia, komentuja, krzycza, hwizdza- pelen doping. Znaczy siatkowke lubia
A zazwyczaj obaj spia kolo 20. Dzis w ciagu dnia domis pospal moze z 40 min w sumie. Przy 3 podejsciach Adam niewiele lepiej... Dobra spadam spac, ciekawe ile na tej kaszy wytrzymaja
|
#1854 |
|
Zadomowienie
|
Witam
omg w zyciu was nie nadrobie,chocbym bardzo chciala :/ nie wiem tez jak tu wbic siedo watku,wiec na razie bede tylko czytac :P my juz wreszcie w domu,w miedzy czasie chyba ktos mi dziecko podmienil,jest taka masakra ze szokkk i mega dol,tak wiec zyc nie umierac,to tyle u nas,teraz doczytam co u was,bo na pewno ciekawiej
|
#1855 |
|
Wtajemniczenie
|
Glam Sonia jest naprawde niesamowita
.Napisz,jak chlopcy po kaszce.My po kaszce (sinlac)+ popitka cyckiem i woda spimy od 20 do ok.5.Dziewczyny,macie jakies fajne stronki z fryzurami?Chce jakas fajna,wlosy mam poldlugie (takie za ramiona),ale fryzury 0,po prostu sobie urosly przez ostatni rok. |
|
|
|
#1856 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobrej nocki A co do moich dzisiejszych zakupów to nic z ciuchów nie kupiłam tylko sandałki i Lenie komplecik bluzka plus ogrodniczka bo w wyprzedaży była z 16 na 6.5 to szkoda było nie wziąść
|
|
#1857 | |
|
Raczkowanie
|
Heja,
Cytat:
Dzisiaj znowu byliśmy na basenie z Karoliną i Tomkiem. Fajnie było, tylko dzieci jednak nie lubią nurkowania. Franek pózniej tak kurczowo się mnie trzymał, że szok. Marzę o tym, by Franek wyrósł na kochanego, porządnego, wyrozumiałego, troszczącego się i najlepszego tż na świecie dla swojej dziuni taki mam ambitny plan na przyszłość. Gdy się powiedzie, o czym zaświadczy synowa, opiszę swoje metody wychowawcze dla przyszłych mamuś i zgarnę Nobla za zasługi dla ludzkości.
|
|
|
|
|
#1858 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
zeszłego roku - teraz ide w środę i miałam tylko podciąc i kolor nałożyć, ale dzisiaj mnie naszło ze zetnę na boba a tyle zapuszczałam po macierzyńskim z Olim miałam podobnie, włosy za lopatki i po ok. 2 mies po powrocie do pracy, ścięłam do brody
|
|
#1859 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsza
|
#1860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Druga
Cześć Mamusie ![]() Pobudka 5:45.. także bez szału. Nie chciała malutka już zasnąć, choć ją namawiałam przytulaniem, głasianiem, ciiiiiiiiii.... Wczoraj położyłam się do łóżka i straż pojechała na sygnale to się zerwałam i do tż zadzwoniłam, za ile będzie i czy wszystko ok.. Przestraszyłam się.. Deszcz lał, ciemno już było.. Ale po 5min już się tulił cały i zdrowy ![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Cytat:
dobry plan, oby zakończył się sukcesem Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-06-04 o 07:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

) no wiec dlatego ze w metalowej traci sie wit.c

Tzn ona gotuje jak ja jjem to bawi mała jak chce gdzies jechac to tez ja bawi.Teraz zjadam urwane i umyte truskaweczki

((
:confuse d:

Oczywiście toxic żul nie pamiętał
no ale nigdy nie świętujemy tej daty, ale szczerze, miałam nadzieję, że jednak będzie pamiętał
każdy kg mi widzi i widzi, że gruba jestem

za paczka

z okazji rocznicy i
taki mam ambitny plan na przyszłość. Gdy się powiedzie, o czym zaświadczy synowa, opiszę swoje metody wychowawcze dla przyszłych mamuś i zgarnę Nobla za zasługi dla ludzkości.
zeszłego roku - teraz ide w środę i miałam tylko podciąc i kolor nałożyć, ale dzisiaj mnie naszło ze zetnę na boba