Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-03, 15:50   #4501
bhokarala
Raczkowanie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

<wyskakuje z sarkofagu>

Witajcie Kobiety, Kobietki i Kobietony - a co równość jest

Przyjmijcie do swego grona kolejną stojącą nad grobem, choć magiczne 25 lat minęło już lat temu...parę <patrz mój podpis>

Czytam i czytam Wasze posty, śmieję się i płaczę, widząc świetne teksty o SOS-ach (obecnych, byłych, dochodzących), doktorkach, atakach indiańców i tym podobnych uatrakcyjnieniach żywota naszego powszedniego stetryczałego

Ech, kiedy ja się ostatnio w życiu śmiałam?
Tak więc dołączam i...przygarnijcie, co? Bo u mnie SOSa niet pod ręką a poprzednich dwóch wciąż jeszcze daje popalić tak, że potrawa to z tego całkowicie spalona razem z garnkiem wyszła i jeszcze się odbija

...tylko puchaty różowy szlafrok mi za przytulankę robi wieczorami. (=śpię w nim) Kumpel mówi, że to mój: cotton golem jest...taaa...

...<na jej zgrzybiałym obliczu pojawia się kolejna zmarszczka, tym razem zastanowienia>

...co ja jeszcze miałam? Aha!

Dzień dobry!

Edytowane przez bhokarala
Czas edycji: 2012-06-03 o 15:51
bhokarala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 16:30   #4502
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

bhokarala - witaj, wpadłaś do grobu z łopatą i pompą, od razu lżej na wyegzorcyzmowanej duszy
Stary 2012-06-03, 17:28   #4503
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bhokarala Pokaż wiadomość
<wyskakuje z sarkofagu>

Witajcie Kobiety, Kobietki i Kobietony - a co równość jest

Przyjmijcie do swego grona kolejną stojącą nad grobem, choć magiczne 25 lat minęło już lat temu...parę <patrz mój podpis>

Czytam i czytam Wasze posty, śmieję się i płaczę, widząc świetne teksty o SOS-ach (obecnych, byłych, dochodzących), doktorkach, atakach indiańców i tym podobnych uatrakcyjnieniach żywota naszego powszedniego stetryczałego

Ech, kiedy ja się ostatnio w życiu śmiałam?
Tak więc dołączam i...przygarnijcie, co? Bo u mnie SOSa niet pod ręką a poprzednich dwóch wciąż jeszcze daje popalić tak, że potrawa to z tego całkowicie spalona razem z garnkiem wyszła i jeszcze się odbija

...tylko puchaty różowy szlafrok mi za przytulankę robi wieczorami. (=śpię w nim) Kumpel mówi, że to mój: cotton golem jest...taaa...

...<na jej zgrzybiałym obliczu pojawia się kolejna zmarszczka, tym razem zastanowienia>

...co ja jeszcze miałam? Aha!

Dzień dobry!
Witamy witamy, jakie wkupne wnosisz starszawa istoto ?
Stary 2012-06-03, 18:44   #4504
badymka
Wtajemniczenie

Witaj bhokarala !
Hmm nie wiemy jak długo nas podglądasz, ale że dawno do nas nikt nie przystał na dłużej to pewnie nie wiesz, że do nas trza się wkupić ... A można wszystkim, procentami, soczkami, maścią do mocowania protez, czymś słodkim, syropkiem na gardło czy co tam masz... Próbuj

Dziewoje wróciłam z Lu i padam na ryło. W dodatku zrobiłam sobie kuku w uszy. Wczoraj siedziałyśmy u Owcy i Ona mi zasugerowała, że ja mam za luźnie kolczyki bo się ruszają. A ja jej głupia posłuchałam i docisnęłam to cuś z tyłu do zamykania kolczyka coby nie wypadł... Dziś mam za małe kolczyki do za dużych uszu Płatki mi spuchły jak pieszczoch we wzwodzie Wróciłam, polałam je amolem, przyłożyłam lód i po bojach i łzach zluzowałam kolczyki. Nie mogę ich zdjąć, bo jak uszy odpuchną to już ich nie włożę.
Idę pod prysznic i spać.

Buziaki, kochajcie mnie mimo wszystko, bo ja Was kocham przede wszystkim
Stary 2012-06-03, 18:52   #4505
Malla
Nie depcze krokusów

Badymka - zamiast Amolu (zostaw do picia ) spróbuj może Octenisept, polecają go w studiach piercingu.
Stary 2012-06-03, 19:44   #4506
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Witaj bhokarala !
Hmm nie wiemy jak długo nas podglądasz, ale że dawno do nas nikt nie przystał na dłużej to pewnie nie wiesz, że do nas trza się wkupić ... A można wszystkim, procentami, soczkami, maścią do mocowania protez, czymś słodkim, syropkiem na gardło czy co tam masz... Próbuj

Dziewoje wróciłam z Lu i padam na ryło. W dodatku zrobiłam sobie kuku w uszy. Wczoraj siedziałyśmy u Owcy i Ona mi zasugerowała, że ja mam za luźnie kolczyki bo się ruszają. A ja jej głupia posłuchałam i docisnęłam to cuś z tyłu do zamykania kolczyka coby nie wypadł... Dziś mam za małe kolczyki do za dużych uszu Płatki mi spuchły jak pieszczoch we wzwodzie Wróciłam, polałam je amolem, przyłożyłam lód i po bojach i łzach zluzowałam kolczyki. Nie mogę ich zdjąć, bo jak uszy odpuchną to już ich nie włożę.
Idę pod prysznic i spać.

Buziaki, kochajcie mnie mimo wszystko, bo ja Was kocham przede wszystkim
Z wzajemnością.
Miłego członka, tzn człońkini witamy serdecznie, po opisie się nadajesz.

Ja chyba się nie usprawiedliwiła. Byłąm super ciocią w KR, i wręczałam prezenty Dzieńdzieckowe i urodzinowe.
Pada u mnie i mam spadek ciśnienie, nawet kawusię walnęłam i nic. Walnę się do łożą może pomoże.
Uściski.
Kurczak gdzieżeś TY?
Kasza 1-sze rozstanie......

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 20:20   #4507
plastikowa biedronka
Zadomowienie

Hej staruchy kochane moje Ja dziś znów tylko przelotem, ale postaram się jutro na dlużej zajrzeć. Dziś ledwie na oczy patrze i padam na ryło jak to pięknie określiła badymka. Weekend spędziłam na uczelni i muszę Wam powiedzieć, że chyba Wasze modlitwy i kciuki mają ogromną moc, bo dalej działają - tym razem wszystkie zalki zakończyły się sukcesem A pojechałam szczerze mówiąc całkiem olewająco nastawiona
Badymka zdjęcia są super!!!!!! Sama marzę o takiej sesji (mój "sos" pewnie też by chciał), ale nie wiem czy kiedyś się odważę Ale powiem Ci, że ciało masz piękne!
Bhokarala witaj Polejesz coś?

Ściskam wszystkie mocno! Do jutra.

"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..."

plastikowa biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-03, 22:01   #4508
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
bhokarala- witaj, wpadłaś do grobu z łopatą i pompą, od razulżejna wyegzorcyzmowanej duszy
ktora to? wystapila z szergu?

Dla mnie Badymka jest super a zdjecia moga byc.

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 23:48   #4509
bhokarala
Raczkowanie

Wiek zgrzybiały ma swoje prawo, to i noce bywają krótkie...ale będzie i moje wkupne => patrz załącznik

To moje popisowe ciasto - sernik

Polewać mogę domowej roboty ajerkoniakiem, ale mi się dowód rzeczowy w tej materii gdziesik zapodział...hmm...ciekawe dlaczego?

Dla tych co jeszcze dadzą radę ucha nadstawić (podgłośnić aparaty!):

...i umc-umc, szalejemy wymachując laskami i kołeczko wokół balkoników i wężykiem pomiędzy i bounce'ujemy na wózeczkach!

...pióro mnie też swędzi co czas jakiś, więc swoje starcze wypociny z dziedziny radosnej twórczości też mogę co czas jakiś wyprodukować... o ile mnie demencja wcześniej nie dopadnie

...no? Czy wygrałam w tym teleturnieju najnowszy krem do protez?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg p1000590d.jpg (353,2 KB, 4 załadowań)

Czas edycji: 2012-06-03 o 23:54
Stary 2012-06-04, 08:09   #4510
olla74
Zakorzenienie

Bezsennść starcza czy wymuszona?
A klej do protez to tu towar reglamentowany, więc nie tak łatwo.
Takajb pokaż ogródek...

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-06-04, 08:39   #4511
badymka
Wtajemniczenie

Bhokarala mnie kupiłaś... za serniczek to ja się tylko nie sq*wie. Bo ja uwielbiam serniczek.

Polewane chwila wodą utlenioną uszy troszkę odpuchły, ale wysłałam moją mamę po Octenisept i może do piątku wydobrzeje.

Kto przytuli niedotulonego bibliotekarza ??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 08:51   #4512
takajb
Raczkowanie

Olla zjem śniadanko i rusze na polowanie z aparatem do ogrodu warzywa kwiaty oczywiscie truskawek nie pokaze bo mi wszystko zmarzło gula mam ze szok a zawsze takie piękne były

Jak widac znów trzeba z graca iść robić tylko weny brak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2139.jpg (172,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2140.jpg (166,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2141.jpg (195,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2142.jpg (200,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2138.jpg (159,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2137.jpg (148,6 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez takajb
Czas edycji: 2012-06-04 o 09:19
takajb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 09:27   #4513
agusia8524
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane moje
Ja na L4, miałam być do przyszłego wt, ale będę tylko do środy ;/
Liczę na pocieszające spotkanie z Trąbalskim, bo siedzę w K. a w pt muszę zaiwaniać na dyżur do Poz
Zaczynam właśnie kończyć mgr, chciałabym do niedzieli napisać.
Miałam wkleić mieszkanko, zara machnę zdj, to wrzucę.

Co do Was lachonerio moja:

Kasza, ja od dłuższego czasu czułam, że Twój stary Sos się przypala... że nie do końca to jest TO.

Bhokarala sernik ale jakby tak z czeko czeko i wisienkami plus jakaś dezynfekująca naleweczka :cwaniak:

Takajab, Olla ja się ostatnio starzeję i idę w Wasze ślady, balkon obficie zasiedliły wszelakiej maści roślinki

Malla mimo całego burdello tęskni się za kociakiem
ale widzę, że Zuzka przy Twoim, to był aniołek

Mww a jak Twoje Trąby i Sosy ?

Badymka zgadzam się z dziewczynami, Ty masz podwójną osobowość skubańcu jeden, mówię calkiem serio, trzeba Ci zrobić pranie mózgu, żebyś w końcu zaczęła patrzeć na siebie, tak jak my Cię widzimy

Mam pytanko, co sądzicie o dużym lustrze w łazience i jeśli tak to pionowe czy poziome?
mam na myśli takie ok 2m x 1m, od podłogi w pionie, albo nad wanna lub umywalką, w poziomie, tak szerokością na pół ściany
Stary 2012-06-04, 13:49   #4514
Kasza Manna
Zakorzenienie

Bhokarala - za długi nick jak na naszą słabiutką, alzheimerową pamięć ! Witam i dziękuję za sernik. Zjem chętnie, chociaż ostatnio czuję się przygrubawa (i robię się przygrubawa też ) ale to chyba ze stresu, którego mi nie brakuje. SosY, mieszkanie/A, praca do kitu (muszę zmienić, zanim pozabijam tam wszystkich wzrokiem), bo ucinają mi wciąż godziny i niedługo kasy nie wystarczy na NIC. Jeśli Ci się nudzi, zapraszam do poprzednich 2 części wątku.
P.S. to ile w końcu masz lat?

Ze starym sosem znów kontakt niby normalny i przyjacielsko-neutralny. Wczoraj wrócił do Polski (kolejne wizyty w makaronii tylko towarzyskie, nie pracownicze). Tęsknię TROCHĘ za nim, tęsknię za tym, co znajome. Zbyt dużo miałam w ostatnich 3 tygodniach rewolucyjnych zmian w życiu (czy ja wspominałam, że nienawidzę zmian? ), żeby to przeszło bez echa. No i migdałki mi się zapaliły i gardło boli. Echhhh..

Biedroneczko - gratuluję A że pojechałaś bezstresowo, to tym milej
Badymka - przytulam, przytulam. A przy kolczykach jeszcze trochę może Cię poboleć, mi jedno babrało się krócej (2tyg max), drugie ze 2 miesiące. Dziurkowałam je w maju 2008 roku. Heh, aż trudno uwierzyć, że to już 4 lata

Agusia, w łazience lepiej poziome lustro, chyba Tzn jak chcesz, ja tam lubię duże pionowe, ale za dużo czasu przed nimi się spędza (sprawdzając celulity i nadmiar kg )

Dzinku, co tam, jak tam? U Ciebie też dziś trochę słonka?
Takajb, przykro mi z powodu truskawek i życzę weny na ogródkowanie

Malla, jak ja lubię Twojego kociaka Strasznie fotogeniczna mordka!

Olla, w życiu to nie takie pierwsze, ale po takim czasie to faktycznie. jak pierwsze. Wierzyłam, że tamten sos to jest TEN sos.

Ściskam, babsztylki!

P.S. Smutno mi, bo jutro sos do hamburgerów leci do hamburgerolandii Tydzień odwyku od niezdrowego jedzenia przede mną.
Stary 2012-06-04, 15:18   #4515
badymka
Wtajemniczenie

Kasza co ja Ci innego mogę powiedzieć, nic więc Cię przytulam

Agusia Twój pomysł z lustrem wywołał we mnie falę mnóstwa zboczonych pomysłów i wizji bardzo miłych sytuacji... a idź Ty
Ja bym je na suficie nad łóżkiem walnęła

W całym tym uczelnianym pędzie, od którego mnie wszystko boli i pogody od której boli mnie jeszcze bardziej zapomina, o zadbaniu o siebie i o to, by przed weselem poleczyć siniaki.
Jak jutro nic nie wypadnie to narada wojenna z dr-em
Zastanawiam się jak teraz to wszystko pogodzić, rehabilitacja, sesja, praktyki, prawko, ewentualny szpital, jak zrobić żeby było dobrze. I tu się cieszę, że nie jestem zanurzona w żadnym sosie, bo to by mnie tylko spowalniało.
Stary 2012-06-04, 17:47   #4516
dzinek
Wtajemniczenie

Badymka
Kasza gdzie niezdrowe? mowisz ze wybiegane i och ach, wiec
Czasem zmiany sa konieczne i +

A u mnie bryndza pracowa, a teraz w Polandii siedze i slonka brak ale sobie robie rozne rzeczy.

Bho moze "kara" ze srodka albo "kra kra"
jakie procenty? chociaz sie wizualnie naciesze bo organoleptycznie mi nie dane

Edytowane przez dzinek
Czas edycji: 2012-06-04 o 17:48
Stary 2012-06-04, 19:26   #4517
olla74
Zakorzenienie

Takajb, fajne krzaczki, chyba trochę ogrodu masz do porządkowania..
I trampolinę widać.
Szkoda truskawek.

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane moje
Ja na L4, miałam być do przyszłego wt, ale będę tylko do środy ;/
Liczę na pocieszające spotkanie z Trąbalskim, bo siedzę w K. a w pt muszę zaiwaniać na dyżur do Poz
Zaczynam właśnie kończyć mgr, chciałabym do niedzieli napisać.
Miałam wkleić mieszkanko, zara machnę zdj, to wrzucę.

Co do Was lachonerio moja:

Kasza, ja od dłuższego czasu czułam, że Twój stary Sos się przypala... że nie do końca to jest TO.

Bhokarala sernik ale jakby tak z czeko czeko i wisienkami plus jakaś dezynfekująca naleweczka :cwaniak:

Takajab, Olla ja się ostatnio starzeję i idę w Wasze ślady, balkon obficie zasiedliły wszelakiej maści roślinki

Malla mimo całego burdello tęskni się za kociakiem
ale widzę, że Zuzka przy Twoim, to był aniołek

Mww a jak Twoje Trąby i Sosy ?

Badymka zgadzam się z dziewczynami, Ty masz podwójną osobowość skubańcu jeden, mówię calkiem serio, trzeba Ci zrobić pranie mózgu, żebyś w końcu zaczęła patrzeć na siebie, tak jak my Cię widzimy

Mam pytanko, co sądzicie o dużym lustrze w łazience i jeśli tak to pionowe czy poziome?
mam na myśli takie ok 2m x 1m, od podłogi w pionie, albo nad wanna lub umywalką, w poziomie, tak szerokością na pół ściany
Myślisz,żę ukwiecanie to starość? ło matko idę wywalić połowe

A lustra mam i takie, i takie, i pionowe zabieraja(przy oglądaniu się i szukaniu zmarszczek itp, cellulitu) sporo czasu ale ładnie widać.

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-06-04, 19:39   #4518
plastikowa biedronka
Zadomowienie

Bry Jestem, tak jak obiecałam. Dziś trochę bardziej czasowa, ale dzień ciężki. Nie wiem, czy przez pogodę czy ja jestem ostatnio przemęczona Byle do czwartku - może wreszcie trochę odeśpię.

Kaszeńko Tydzień szybko zleci, nie smuć się
Bhokarala ależ trudny ten Twój nick! Trzeba wymyśleć jakiś skrót. Serniczek wygląda smacznie, ale ja biore procenty
Badymka tulę mocno niedotulonego bibliotekarza
Agusia nie wiem, co Ci doradzić z tym lustrem - ja bym najpierw musiała ujrzeć łazienkę i dopiero ewentualnie się wypowiedzieć.
Mww gdzie Ty się ostatnio podziewasz?
Kurczak to pewnie zapracowany, ale może wpadnie na dniach z jakimiś niusami
Seph grałaś już w nowo zakupione gry...?

"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..."

plastikowa biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 20:12   #4519
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Jestem

Witam bho....

Agusia - jesli masz małą łazienkę to optycznie powiększy ją poziome... duże lustra są świetne,a takowe mam w korytarzu szer na 3 m wys na 1,5
Co do Sosów i Trąbalskich na razie nabiorę wody w usta

Zaglądam tu, ale brak mi weny więc często się nie oddzywam.

No i dzisiaj mam jakiś dziwny kaszel krtaniowy... oby nic się z tego nie rozwinęło tfu tfu tfuu

Uściski dla wszystkich
mww jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 23:01   #4520
bhokarala
Raczkowanie

Yo Laski

...tak, Wy też, najpierw sprzęt nasz powszedni podpierający powitałam )

O, laboga! Uchachałam się po pas z Waszych odpowiedzi na moje powitalne starcze bredzenie, dobra, jedziemy:

Cytat:
Bhokarala - za długi nick jak na naszą słabiutką, alzheimerową pamięć ! Witam i dziękuję za sernik. Zjem chętnie, chociaż ostatnio czuję się przygrubawa (i robię się przygrubawa też ) ale to chyba ze stresu, którego mi nie brakuje.(...) Jeśli Ci się nudzi, zapraszam do poprzednich 2 części wątku.
P.S. to ile w końcu masz lat?
Nick w porządku jest, większość skraca do B(h)o, i to h wymawiają albo nie - zależy czy po ajerkoniaku są czy o such...ej paszczęce (reklamacje jak coś do Stevena Eriksona, z którego epickiego fantasy - cyklu powieści z podtytułem 'Z Malazańskiej Księgi Poległych' wzięłam to miano...u niego jest nawet bhok'arala i to jest liczba mnoga ).
@Kasza Manna, zamieńmy się, bo ja ze stresu nie jem i coraz mnie mniej, bo w dół leci mi waga bardzo szybko, a przybranie starczego cielska jakoś nie wychodzi - wkrótce więc wejdę w stadium ...albo mumii, hmmm, nawet lepiej, poszukam już teraz jakiegoś gustownego bandaża
Poprzednie części wątku podczytuję, ale zawsze zapominam, gdzie skończyłam ostatnio, ach, ta skleroza
Odnośnie PS-a Uprzejmie informuję, że oglądam trzydziestkę już z drugiej strony

@Agusia, lustra - wspaniała rzecz. Z doświadczenia (latka lecą, coś robić trzeba ) powiem, że najlepsza konfiguracja to DWA lustra - umieszczone pod kątem prostym względem siebie (jedno na drzwiach szafki na przykład, a drugie na ścianie). Można sobie wtedy m.in. trąbę z różnych ciekawych perspektyw pooglądać

Cytat:
Bho moze "kara" ze srodka albo "kra kra"
jakie procenty? chociaz sie wizualnie naciesze bo organoleptycznie mi nie dane
@dzinek, zdecydowanie wolę kra kra A co do ajerkoniaku, to w tym moim bierzesz spirytus 96%, chyba starczy?

@Badymka - pójdź w me (filigranowe, ale zawsze) ramiona :przytu l:

Cytat:
Bhokarala ależ trudny ten Twój nick! Trzeba wymyśleć jakiś skrót. Serniczek wygląda smacznie, ale ja biore procenty
@plastikowa biedronka, patrz post mww

@mww -
brawo, mądra babinka od razu rozszyfrowała. W tajemnicy powiem, że jak mi pewien Sos w chwili uniesienia szeptał: bądź moja, bho...to do dziś kiedy sobie przypomnę, robi mi się kisiel w reformach

Ściskam Wasze czcigodne kości

Czas edycji: 2012-06-04 o 23:04
Stary 2012-06-05, 07:22   #4521
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Jestem

Witam bho....

Agusia - jesli masz małą łazienkę to optycznie powiększy ją poziome... duże lustra są świetne,a takowe mam w korytarzu szer na 3 m wys na 1,5
Co do Sosów i Trąbalskich na razie nabiorę wody w usta

Zaglądam tu, ale brak mi weny więc często się nie oddzywam.

No i dzisiaj mam jakiś dziwny kaszel krtaniowy... oby nic się z tego nie rozwinęło tfu tfu tfuu

Uściski dla wszystkich
Na pewno wody?
Cytat:
Napisane przez bhokarala Pokaż wiadomość
Yo Laski

...tak, Wy też, najpierw sprzęt nasz powszedni podpierający powitałam )

O, laboga! Uchachałam się po pas z Waszych odpowiedzi na moje powitalne starcze bredzenie, dobra, jedziemy:

Nick w porządku jest, większość skraca do B(h)o, i to h wymawiają albo nie - zależy czy po ajerkoniaku są czy o such...ej paszczęce (reklamacje jak coś do Stevena Eriksona, z którego epickiego fantasy - cyklu powieści z podtytułem 'Z Malazańskiej Księgi Poległych' wzięłam to miano...u niego jest nawet bhok'arala i to jest liczba mnoga ).
@Kasza Manna, zamieńmy się, bo ja ze stresu nie jem i coraz mnie mniej, bo w dół leci mi waga bardzo szybko, a przybranie starczego cielska jakoś nie wychodzi - wkrótce więc wejdę w stadium ...albo mumii, hmmm, nawet lepiej, poszukam już teraz jakiegoś gustownego bandaża
Poprzednie części wątku podczytuję, ale zawsze zapominam, gdzie skończyłam ostatnio, ach, ta skleroza
Odnośnie PS-a Uprzejmie informuję, że oglądam trzydziestkę już z drugiej strony

@Agusia, lustra - wspaniała rzecz. Z doświadczenia (latka lecą, coś robić trzeba ) powiem, że najlepsza konfiguracja to DWA lustra - umieszczone pod kątem prostym względem siebie (jedno na drzwiach szafki na przykład, a drugie na ścianie). Można sobie wtedy m.in. trąbę z różnych ciekawych perspektyw pooglądać

@dzinek, zdecydowanie wolę kra kra A co do ajerkoniaku, to w tym moim bierzesz spirytus 96%, chyba starczy?

@Badymka - pójdź w me (filigranowe, ale zawsze) ramiona :przytu l:

@plastikowa biedronka, patrz post mww

@mww -
brawo, mądra babinka od razu rozszyfrowała. W tajemnicy powiem, że jak mi pewien Sos w chwili uniesienia szeptał: bądź moja, bho...to do dziś kiedy sobie przypomnę, robi mi się kisiel w reformach

Ściskam Wasze czcigodne kości
Czyli piszemy o Tobie Bo, bo tak jest krócej .
Takie piękne przywitanie, a o mnie zapomniałaś.

Smutno mi. Przed pogodę i życie.
Badymka czujesz się utulona w wątku?

Czyli Bo jesteś aktualnie bezzwiązkowa i pracująca tak//?

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-06-05, 09:22   #4522
Kasza Manna
Zakorzenienie

Olla, dlaczego Ci smutno przez zycie?
Pogode tez mam do bani, a sos wlasnie jest na lotnisku w dzinkolandiowej stolicy. Oby szybko minal ten tydzien..
Stary 2012-06-05, 09:52   #4523
dzinek
Wtajemniczenie

Przy nas zanim sie obejrzysz bedzie z powrotem

Stary 2012-06-05, 10:56   #4524
Sephinrot
Wtajemniczenie

uff..odzyskałam net zaraz was nadrobię

bhokarala widzę, że po serniczku już tylko okruszki zostały, za późno się dowlokłam witaj kochana ( u Eriksona nie był czasem bhokalar? bez "a" na końcu ? )

Agusia zależy jak dużą masz łazienkę, jak malutka, to poziome lustro pasuje.

Olla
nie smuć się, słonce kiedyś wyjdzie

badymka masz, przytulasku

Kasza, tydzień szybko zleci, zatęsknicie troszkę, a potem będziecie się gorąco witać

takajb
oj, szkoda truskawek...miłego i owocnego ogródkowania życzę

Biedroneczko weekend miałam pracujący niestety, więc gry muszą poczekać. tzn. blondyn mi w niedzielę przygotował niespodziankę z kolacją i grami, a ja dostałam @ i poszłam spać

ściskam resztę

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 11:41   #4525
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Olla, dlaczego Ci smutno przez zycie?
Pogode tez mam do bani, a sos wlasnie jest na lotnisku w dzinkolandiowej stolicy. Oby szybko minal ten tydzien..
Bo ja nie mam perspektyw .Własny, ciasny sos, duszący....

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
uff..odzyskałam net zaraz was nadrobię

bhokarala widzę, że po serniczku już tylko okruszki zostały, za późno się dowlokłam witaj kochana ( u Eriksona nie był czasem bhokalar? bez "a" na końcu ? )

Agusia zależy jak dużą masz łazienkę, jak malutka, to poziome lustro pasuje.

Olla
nie smuć się, słonce kiedyś wyjdzie

badymka masz, przytulasku

Kasza, tydzień szybko zleci, zatęsknicie troszkę, a potem będziecie się gorąco witać

takajb
oj, szkoda truskawek...miłego i owocnego ogródkowania życzę

Biedroneczko weekend miałam pracujący niestety, więc gry muszą poczekać. tzn. blondyn mi w niedzielę przygotował niespodziankę z kolacją i grami, a ja dostałam @ i poszłam spać

ściskam resztę

Super,że aż tak dobrze jest miedzy Wami.

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-06-05, 11:52   #4526
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dzinku,oby, oby.. stresy w pracy tez nie pomagaja..
Sephi, my tam sie zawsze witamy goraco tzn mowimy sobie "czesc" tak czesto, jak sie da wczoraj oficjalnie minely 3 tyg w nowym sosie! Az trudno uwierzyc, jak to minelo
Olla, ten Twoj sos czasem wydaje sie ciut przypalony, ale moze da sie go jakos przerobic na smaczniejszy? ...
Stary 2012-06-05, 12:36   #4527
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Dzinku,oby, oby.. stresy w pracy tez nie pomagaja..
Sephi, my tam sie zawsze witamy goraco tzn mowimy sobie "czesc" tak czesto, jak sie da wczoraj oficjalnie minely 3 tyg w nowym sosie! Az trudno uwierzyc, jak to minelo
Olla, ten Twoj sos czasem wydaje sie ciut przypalony, ale moze da sie go jakos przerobic na smaczniejszy? ...
Nie umiem, sił nie mam , nie wiem.....

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-06-05, 12:46   #4528
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Bo ja nie mam perspektyw .Własny, ciasny sos, duszący....
a jak twoje taneczne zajęcia? nie dają ci satysfakcji i jakiegoś spełniania się?
może się uda sos jakoś doprawić, jeśli Ty będziesz zadowolona, to może na niego to jakoś wpłynie pozytywnie.

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Super,że aż tak dobrze jest miedzy Wami.
w sprawach łózkowych to zawsze było między nami dobrze a teraz to już w ogóle szalejemy

Cytat:
podniebienia sobie tylko nie poparz, dmuchaj zanim weźmiesz do buzi gratki z okazji "oczkowej" rocznicy

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 14:00   #4529
agusia8524
Zakorzenienie

Witajcie Słońca moje

Dostałam decyzje kredytową z 1 banku (jeszcze 2 mają odp) i wszystko super, ale skrócili okres kredytowania do 13lat...z 28... i rata skoczyła o prawie 7 stówek

łazienka ma 5,26m2
lecę po mamę
reszta później
Stary 2012-06-05, 18:10   #4530
badymka
Wtajemniczenie

Aguś gratulacje Chociaż kurde jak patrzę na te koszty to Jak ta łazienka jest taka to ja bym dała lustra gdzie się da

Olla a to nie jest tak, że ten sos jest duszny bo był zazdrosny, że się samorealizujesz ??

Seph nowy początek ?? Cieszę się, że jest dobrze. Widać, że się oboje o to staracie

Nadal się czuję niedoprzytulana, ale przytulanie emotami nic tu nie da, na szczęście jeszcze kilka dni i się perfidnie poprzytulam do Młodego.
Od 8lat po raz pierwszy idę na weselę z kimś, zawsze chodziłam sama. Boję się tego, bo ja krótka kiecka, buty na obcasie i przymus tańczenia to złe połączenie. Tyle szczęścia, że Łukasz mnie będzie pilnował, a raczej tego, żeby nikt mi niczego do szklanki nie dolał. Bo tetrazepam z alkoholem może się źle skończyć. W sumie mogłabym na kilka dni go odstawić, ale niewyspana wyglądam dużo gorzej
Ja alkohol w małych ilościach i tylko przy dobrej pogodzie, a się nie zapowiada.

Prv konsultacje się nie odbyły ze względów nadmiaru pacjentów, ale pogadaliśmy fonicznie. Będziemy walczyć, żebym dostała się na oddział na rehabilitację .

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości