|
|
#1981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzycielnia
Cytat:
trza sie cieszyć narzeczeństwem
|
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Przez wakacje będę częściej
![]() Zuz, ja bym brała sesję. Ale ja ogólnie uwielbiam focić się z tżtem |
|
|
|
#1983 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co? mam lepszą opcje chyba
moja znajoma zajmuje sie fotografią młodziutka jest i buduje portfolio ale znam ją dobrze i fociła tez znajomą na weselu i weźmie za taką sesje stówe z makijazem i fryzurą juz chyba bajer, nie? to są jej dokonania: http://lummirance.wordpress.com/jakie macie zdanie? |
|
|
|
#1984 |
|
Zadomowienie
|
Zuz brałby
Kurczę, też chce ale będę musiała po takie coś do Krk jechać, to mi się odechciewa
|
|
|
|
#1985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bedziemy sie focić, pamiatka na przyszłość jak nic!
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() My zaczniemy cokolwiek poszukiwać na ślubik i wesele w przyszłym roku ![]() też się cieszymy zmianą stanu w związku, nie spieszymy się że ślubkiem ![]() U nas było tak około 70 osób z rodzinki ![]() Zuuuz ja zazdroszczę mieszkania z teściami przed ślubem U nas by to nie przeszło... Powiem Wam że coraz bardziej chcę mieszkać z tż a perspektywy kiepskie póki co. Bez ślubu ani rusz...
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-06-03 o 22:01 |
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik jak patrzę na te zdjęcia z linku to fotografka ma to coś, ale sepia jej nie wychodzi, wtedy za dużo retuszu robi
Asia u mnie byłoby idealne mieszkanie z rodzicami pod względem przestrzeni w mieszkaniu... ale niestety ewentualnie przed ślubem byłaby taka możliwość, jakbyśmy szukali już swoich 4-kątów... (a powoli szukamy- tylko, że o ślubie cisza, a co dopiero o narzeczeństwie) powiem wam, że SUPER było w grocie solnej
|
|
#1988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
kochana, powiem Ci tak choć już kleją mi się oczka do spania
niestety nie znalazłam na tej stronie zdjęć nawet ślubnych, może dlatego, że nie oglądałam do końca (?)... Więc nie wiem jak wygląda u niej typowa sesja reportażowa bo narzeczeńska właśnie się do takiej zalicza. Przecież nie będziecie pozowali jej po kilka godzin utrzymując np ten sam wyraz twarzy... ona musi zlapać ten idealny moment.... ale bardzo rażące jest dla mnie to, że ta fotografka nadużywa photoshopa... wogóle nie widać faktury skóry.. no i jak już pisałam o sepii... to na twarzy dziewczyny widać tylko sztucznie zacieniowany "róż" na policzkach.. więc co do fotografki pod względem technicznym to słabo, chyba małą kasę bierze, co? już czasem lepiej dopłacić tą stówkę a mieć coś fajnego... oczywiście możesz mi podesłać kilka linków do fotografów i powiem Ci, który najlepszy ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- do dziś jest konkurs perfecty??
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() już skończyło się głosowanie
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
do dzisiaj juz koniec głosowania
![]() kurna ale sie rozpędziłam z tą mgr co do fotografki, to jeszcze rozkminimy, ale widziałam jej foty z wesela koleżanki i wyglądały duzo inaczej niż te wyfotoszopowane moze jest jakaś szansa, zobaczymy, to ma byc w sumie prezent od mamy i nie ma w tej chwili kasy zeby wziac tamtego gostka, a ona tez nie ma jakichs mega terminów, dobra dzieki za opinie, rozkminie to całuuusy![]() ja sie pytam, gdzie jest AGA ?
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-06-04 o 08:10 |
|
|
|
#1992 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() ale sie ciesze, ze koniec konkursu ![]() wstalam, chce klikac a tu komunikat o koncu glosowania i cekaniu na wyniki ![]() ciekawe ile osob wyleci za oszustwa
|
|
|
|
#1993 |
|
Zadomowienie
|
Miłego dnia Marzycielki
![]() Mi starości roku tak namieszali w harmonogramie że sama nie wiem na którą mam iść, to idę na popołudniu
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ciekawe ile wyleciało
bo w regulaminie było, że usuwają od razu bez ostrzeżenia ![]() no ja też się cieszę, że koniec, ale jak się obudziłam po 3 to jeszcze można było głosować ![]() karo teraz posiedzisz z nami
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-06-04 o 09:04 |
|
|
|
#1995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratuluje super pachnacego zestawu
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Wogóle to muszę sie pochwalić, dostałam propozycję pracy- pokaz fashion w Krakowie w lipcu, Mam nadzieję, że się dostanę i nie przestraszą ich moje oczekiwania finansowe
zbierają ekipę złożoną z 10-ciu modelek... ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
niech mnie nie wyrzucą za klikanie z różnych przeglądarek
|
|
#1997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale super jak wezniesz udzial zycze Ci zeby sie zgodzili albo zaproponowali jeszcze wiecej ![]() tak robilas?
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-06-04 o 09:15 |
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny, proszę o mocne kciuki jutro Egzamin...
|
|
|
|
#1999 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
no.. z jednej na siostrę z drugiej na siebie
gocia magiczne kciuki
|
#2001 |
|
Wtajemniczenie
|
ale to jest chyba jedno IP i nie mozna na siebie glosowac
tzn. ja w Reeboku raz przez pomylke na siebie kliknelam i mi wyskoczyl komunikat, ze nieladnie na siebie glosowac i, ze moje IP jest zapisane w bazie... zaskoczylas mnie, ja bym sie bala tak ryzykowac
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-06-04 o 09:24 |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2003 |
|
Wtajemniczenie
|
eee no moze nie bedzie tak zle
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a TY Lady jak głosowałaś na siebie? ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- raz czy 2 mi się zdarzyło na siebie kliknąć jak byłam zalogowana ale to na samym początku i też wyszło mi to powiadomienie, że nie ładnie tak na siebie głosować potem już nie kliknęłam z zalogowanego konta poza tym miałam armię znajomych z fb co mi tyle punktów naklikała
|
|
#2005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam IP przypisane, nie umiem zmienic poza tym ktos kiedys mowil, ze nie chodzi o IP komputera bo idzie zmienic tylko o jakies cookies czy cos - obilo mi sie o uszy ale nie wiem o co chodzija mam nadzieje, ze klikow od Ciebie mi nie odejma bo jak ich bedzie zbyt duzo to z rankingu wylece
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-06-04 o 09:42 |
|
|
|
|
#2006 |
|
Zadomowienie
|
Może nie odejmą
Gocia big kciuk ![]() Muszę to napisać: ale widziałam wczoraj ciacho jak byłam na zakupach taki wysoki, wysportowany blondyn
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że chodzi o cookies, ale to dotyczy tylko zapamiętanego logowania, a każda przeglądarka ma inne ustawienia. Jakoś jestem spokojna
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- konkurs to konkurs, poza tym widziałam, że kilka osób non stop głosuje nawet w nocy co mi się dziwne zdawało... adriax pozdrawiam Kochanie ![]() przywitaj się ładnie z dziewczynami
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-06-04 o 09:56 |
|
|
|
#2008 |
|
Zadomowienie
|
tam gdzie się da to się kombinuje
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba testować
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
![]() ale pogoda ;/ wieje leje i zimno ;( masakra jakaś,chyba się zbiorę na uczelnie. Napisze ktoś za mnie kolosa z elektrotechniki?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

To ja chyba jakaś dziwna jestem, bo aktualnie cieszę się, że jeszcze nie szukam niczego konkretnego, nie planuję, bo nie chcę kojarzyć sobie narzeczeństwa ze stresem i załatwianiem ciągle czegoś.
no i ogromne z nich przytulaki 

tylko dawno Cie nie bylo 

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

Egzamin...

tzn. ja w Reeboku raz przez pomylke na siebie kliknelam i mi wyskoczyl komunikat, ze nieladnie na siebie glosowac i, ze moje IP jest zapisane w bazie...