|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też nie mam żadnych planów. Miałam zostać na siłowni, żeby pojeździć na rowerku, ale chyba zrezygnuję, bo mam posprzątać w domu.. Z tym sprzątaniem to zawsze schodzi mi z półtorej godziny, więc i tak troszkę ruchu będę miała. A powiem szczerze, że boję się przeforsowywać. jak każda chyba ![]() Także same smętne plany. Teraz piję cappuccino, bo zimno na tej siłce, klima ostro chodzi, więc siedzę w kamizelce ![]() Idę oglądać wózki na allegro ![]() ![]()
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
tezb 15 bez usg a tydz pozniej usg lece do sklepu pa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tak wyczekuję tych ruchów i nic ![]() Moje dziecko chyba mnie nie lubi ![]() ![]() Dziś znów mi sie śniło, że rodziłam, ale nie wiem czy synka czy córkę bo akurat jak mi wyciągnęli dziecko z brzucha (miałam cc ![]() ![]() A dla TŻ śniło się, że go zdradzałam i powiedziałam mu, że nigdy nie chciałam z nim być i że to nie jego dziecko ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zakorzenienie
|
Kurcze tyle sie tu dzieje.. a ja nie mam szans tego przeczytsc. Komp mi siadl i jedynie przez tel jeszcze jakas lacznosc mam.. ale to niewygodne.. Przezirbienie mnie znow dopadlo i zdycham.. a jeszcze mamy dzis zaproszenie do znajomych.. eh.. trzymam kciuki za was.. ja czasami czuje jak male sie w brzuchu kotluje
![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() no ale dobrze, że to tylko głupie sny ![]() ![]() ![]() Dziś u nas szaro, ponuro.. Masakra ![]() ![]() No i jeszcze jedno... Od wczoraj straaasznie boli mnie brzuch. Podejrzewam, że moja wizyta u lekarza znowu będzie musiała być przyśpieszona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Mam "kawkę" a więc mogę siedzieć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie martw się u Ciebie też napewno wszystko będzie dobrze. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
heeyka
![]() Mój pierworodny w końcu w przedszkolu.. więc zapowiada się leniwy dzień ![]() ![]() Jakoś inki nie potrafię przełknąć.. a pijecie ją z mlekiem czy bez?
#2951 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oglądałam też "Dziewczynę z tatuażem", ale wrażliwym osobom nie polecam, bo ja miałam po nim chandrę przez 3 dni. ![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle to witam Was wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zadomowienie
|
Piję z mlekiem ale i tak zawsze mam do tego coś słodkiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim, nie ma szans abym nadrobiła to co pisałyście przez te 3 dni co mnie nie było. Wesele udane, ogólnie weekend udany. Dziś w końcu byłam na badaniach
![]() ![]()
#2955 |
Zakorzenienie
|
hej my po zakupach teraz biore sie za porzadki mam straszny bol gardla i kaszl bleeeeeeee
aaa najwazniejsze zadzwonilam do lekarza nie mojego i mam dzis usg moze sie uspokoje ehhhhhhh juz sie denerwuje tz nie pojedzie bo ma za duzo pracy za to dzwonilam do mam tesciowa zostanie z gabi a mam ze mna pojedzie i juz bede czuc sie lepiej i bezpieczniej |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
jaka u was dzisiaj pogoda? bo tu można deprechy dostać! masakra jakaś od kilku dni
![]() ![]() ![]()
#2957 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kiedy dokładnie masz wizytę? 13 czerwca? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To stwierdza na podstawie usg tak? Może mam za dużo tłuszczu na brzuchu ![]() Jestem dopiero w 17 tyg., także za każdym razem się pocieszam, że mam jeszcze troszkę czasu ![]() Cytat:
![]() Szczególnie, jeśli chodziło o sceny ten dziewczyny z kuratorem, tez nie mogłam do siebie dojść ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Rozeznanie
|
Hej Kochane
![]() Ja właśnie po śniadanku.Nareszcie mogę znów jeść moje ukochane kanapki z avocado ![]() Zaraz zrobię sobie kawkę,ale nie inkę tylko rozpuszczalną z mleczkiem. Mnie też w nocy dziwnie bolał brzuch ![]() Ale u mnie brzydka pogoda,szaro,zimno i co chwilę siąpi deszcz.Mam nadzieję,że sięwypogodzi. Ja jestem wg OM w 16tyg, a wg Usg 17. Jakiś czas temu czułam ruchy przez kilka dni,a teraz dość długo spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Cześc Kochane Mamusie
![]() Jestem już pośniadanku i piję herbatkę. Mdło mi dzisiaj.. no i oczywiście znowu zaliczyłam kibelek z rana.. ja to mam pecha.. 17 tydzień a ja non stop wymiotuje.. ![]() Najlepsze jest to, że mam apetyt mimo dolegliwości. Wczoraj u mnie był dzień ważenia i nadal jestem na minusie 4 kg. No, ale od 2 tyg. nic nie schudłam ani nie przytyłam więc chyba dobrze.. Mam wrażenie, że mój brzuch mi nie rośnie, malucha nie czuje i strasznie się martwię czy wszystko jest dobrze.. ![]() Gratuluje Wam Kochane kolejnych tygodni i trzymam kciuki za wizyty !!! ![]() Agrafka- piękny prezencik dla maluszka ![]() U mnie pogoda również depresyjna..szaro, buro i ponuro ![]() Przez Was narobiłam sobie smaku na lody wodne !!! Mogłabym je jeśc non stop ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-06-04 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może lekarz przepisze Ci coś na tochoróbsko (mam nadzieję,że to tylko przeziębienie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak,wizytę mam 13 czerwca. Moje dzieci też wywijają ale to tylko "przed kamerą" ![]() ![]() U nas też dzisiaj bardzo pochmurno i pada mżawka ale jest dosyć ciepło.Ogónie to lubię taką pogodę kiedy pada i jest ciepło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też w tym tygodniu zrobię badania, bo powiem szczerze, że obawiam się o infekcje tam na dole, chociaż nic na to nie wskazuje ![]() ![]() Ja wcinam drugie śniadanko: owsiankę z otrębami + jabłuszko tarowane z cynamonem ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to nie wiem co jest grane, ale chyba wracają mi mdłości. Jakieś pół godziny temu zrobiło mi się niedobrze, zbierało na wymioty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
No mnie boli tak jak na okres, ale ból dochodzi aż do pleców. Przy wizycie spytam lekarza, czy to normalne taki silny ból...
Ja na śniadanko jogurcik, popijany mlekiem ![]() A wczoraj wieczorem maluszek jeździł mi w brzuchu i szalał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2966 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=kaaamila1;34493096]Cześc Kochane Mamusie
![]() Jestem już pośniadanku i piję herbatkę. Mdło mi dzisiaj.. no i oczywiście znowu zaliczyłam kibelek z rana.. ja to mam pecha.. 17 tydzień a ja non stop wymiotuje.. ![]() Najlepsze jest to, że mam apetyt mimo dolegliwości. Wczoraj u mnie był dzień ważenia i nadal jestem na minusie 4 kg. No, ale od 2 tyg. nic nie schudłam ani nie przytyłam więc chyba dobrze.. Mam wrażenie, że mój brzuch mi nie rośnie, malucha nie czuje i strasznie się martwię czy wszystko jest dobrze.. ![]() Moja sąsiadka w pierwszych miesiącach schudła 11kg! Później zaczę ła przybierać i suma sumarum przytyła 8 kg.Urodziła w terminie zdrowego chłopczyka.Ale mimo wszystko ja na Twoim miejscu umówiłabym się na wizytę kontrolną z usg,tak dla swojego spokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
No ja mam wizytę troszkę później, ale to zależy od moich egzaminów. W okolicach 13-go mam iść na kolejne badania krwi i moczu, a potem do lekarza, ale 18-go mam egzamin teoretyczny na (o zgrozo - technika informatyka) a potem w któryś dzień praktyczny. I po egzaminach lekarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Rozeznanie
|
źle mi się zacytowało.Oczywiście to odpowiedź dla Kamili
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Madzius/ Karolla- moja mama jak była ze mną w ciąży to nawet przy porodzie wymiotowała.. tak więc myślę, że całą ciążę będę się z tymi dolegliwościami męczyc.. mam wizytę 15 czerwca tak wiec jeszcze pogadam z moim lekarzem co robic..
![]() A i dzisiaj moi rodzice mają 35 rocznicę ślubu !!! Tyle lat razem a oni się tak kochają !!! ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-06-04 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Moja kuzynka też całą ciążę wymiotowała, a synuś zdrowy
![]() kaaamila1 - moi rodzice 35 rocznicę mają w październiku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.