Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-04, 06:43   #2941
Kasia_11_83
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Czeeeść
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluję rozpoczętych 19 tygodni i Kasi, i agrafce Ja pojutrze zaczynam 19 tydzień , ale ruchów nadal nie czuję
Smętnie się zapowiada ten dzień - zimno i szaro za oknem, więc rozgrzewam się inką, pewnie trochę posiedzę z Wami, a potem zagrzebię w kocu i książce
Udanego dnia wszystkim życzę
Dzięki dziewczynki za gratulacje. Aerien może twoje maleństwo będzie spojone albo jest obrócone w stronę pleców i dlatego nie czujesz ruchów. Zresztą jeszcze masz czas Znam dziewczynę, która poczuła dopiero w 22 t.c. (to już prawie 6 miesiąc).. Naczekała się biedulka

Ja też nie mam żadnych planów. Miałam zostać na siłowni, żeby pojeździć na rowerku, ale chyba zrezygnuję, bo mam posprzątać w domu.. Z tym sprzątaniem to zawsze schodzi mi z półtorej godziny, więc i tak troszkę ruchu będę miała. A powiem szczerze, że boję się przeforsowywać. jak każda chyba
Także same smętne plany. Teraz piję cappuccino, bo zimno na tej siłce, klima ostro chodzi, więc siedzę w kamizelce

Idę oglądać wózki na allegro i łóżeczka

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 06:48   #2942
weronika23
Zakorzenienie

tezb 15 bez usg a tydz pozniej usg lece do sklepu pa
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 07:14   #2943
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
wogole dziewczyny trzymajcie prosze kciuki bo ja na 10ta rano ide do gina wiec pewnie wejde dopiero po wizycie)) wiem ze marti ma tez jutro
za Wasze wizyty!

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
o, miałam wstawić zdjęcie w poprzednim poscie i zapomniałam heh więc wstawiam teraz, prezent dla synka z okazji dnia dziecka
Śliczne

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
aha, w piątek zaczęliśmy 19 tydzień

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
No i pochwalę się, że zaczynam dziś 19 tydzień ciąży (ostatni z 1 z przodu).

Ja tak wyczekuję tych ruchów i nic
Moje dziecko chyba mnie nie lubi Bo głaskam się po brzuszku, mówię do niego, żeby dał mi znać, że wszystko w porządku, a on nic

Dziś znów mi sie śniło, że rodziłam, ale nie wiem czy synka czy córkę bo akurat jak mi wyciągnęli dziecko z brzucha (miałam cc ) to zadzwonił budzik

A dla TŻ śniło się, że go zdradzałam i powiedziałam mu, że nigdy nie chciałam z nim być i że to nie jego dziecko
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 07:53   #2944
halwaya
Zakorzenienie

Kurcze tyle sie tu dzieje.. a ja nie mam szans tego przeczytsc. Komp mi siadl i jedynie przez tel jeszcze jakas lacznosc mam.. ale to niewygodne.. Przezirbienie mnie znow dopadlo i zdycham.. a jeszcze mamy dzis zaproszenie do znajomych.. eh.. trzymam kciuki za was.. ja czasami czuje jak male sie w brzuchu kotluje za dwa i pol tyg mam wizyte i usg. Mam nadzieje poznac plec.

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
O to to My już się zdecydowaliśmy, że kupimy Tako Jumper X, rewelka, i spełnia wszystkie moje kryteria, które i Wy wymieniałyście

Kasia_11_83
a jaką książkę czytasz?? Już Cię pytałam, ale chyba nie zauważyłaś

Ja dopiero zaczynam się wkręcać w "Mężczyzn, którzy nienawidzą kobiet" czytałyście może tę trylogię??

Mąż wyskoczył do sklepu po jogurty, bo właśnie takiej kolacji sobie zażyczyłam i pewnie wcześnie spać pójdziemy, bo pogoda strasznie senna.

Miłego wieczorku, jutro pewnie będzie nas więcej i zagęści się trochę na forum
Ja czytalam.. a raczej sluchalam te trylogie (bo sciagnelam sobie to w postaci audiobooka na ipoda). Pierwsza czesc niezla, ale trzeba przebrnac orzez eiele nazwisk i postaci. Druga i trzecia czesc zupelnie w innym klimacie, ale moim zdaniem duzo.lepsze. az zalowalam, ze koniec.. szkoda, ze autor zmarl, bo 4 czesc bylaby wskazana Generalnie polecam wszystkim te trylogie. Mama moja juz czyta

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 07:54   #2945
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Przezirbienie mnie znow dopadlo i zdycham.. a jeszcze mamy dzis zaproszenie do znajomych.. eh..

Dużo zdrówka!
Stary 2012-06-04, 07:54   #2946
landi0909
Zakorzenienie

Dzień dobry dzis jestem straaasznie niewyspana. Śniło mi się, że mój Mati przyprowadzil do domu siostrę swojej byłej, i że miała u nas zamieszkać. A ona miała ze sobą dwa psy (plus nasz, to była katastrofa). Potem się kąpałam w tym śnie, i przyszła mi do łazienki moja mama i powiedziała, że razem z tymi meblami od tej panienki przyszły duchy jakieś. A potem mi się śniło że zastałam Mateusza z nią w wiecie jakich okolicznościach

no ale dobrze, że to tylko głupie sny a co do SPA, to z tego co wiem to można, ale nie na wszystkie zabiegi lekarz mi mówił że jakieś maseczki albo masaże są jak najbardziej wskazane, a jak się powie o ciąży to dobiorą odpowiednie zabiegi

Dziś u nas szaro, ponuro.. Masakra a ja jeszcze mam dziś bieganinę po mieście. Mati kończy dziś pracę o 23, więc wątpię żebym na niego czekała z "obiadkiem"

No i jeszcze jedno... Od wczoraj straaasznie boli mnie brzuch. Podejrzewam, że moja wizyta u lekarza znowu będzie musiała być przyśpieszona
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 08:08   #2947
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Witam

Mam "kawkę" a więc mogę siedzieć...
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 08:11   #2948
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Witam

Mam "kawkę" a więc mogę siedzieć...
Ja z Ineczką siedzę
Stary 2012-06-04, 08:14   #2949
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

za Wasze wizyty!

Śliczne

Moje dziecko chyba mnie nie lubi Bo głaskam się po brzuszku, mówię do niego, żeby dał mi znać, że wszystko w porządku, a on nic
Niestety ja też czekam na jakieś znaki od dzidzi ale niestety nic.Mówię,głaskam,pukam w brzuch i nic.Doszłam do wniosku,że moje dzieci będą leniwe .

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dzis jestem straaasznie niewyspana. Śniło mi się, że mój Mati przyprowadzil do domu siostrę swojej byłej, i że miała u nas zamieszkać. A ona miała ze sobą dwa psy (plus nasz, to była katastrofa). Potem się kąpałam w tym śnie, i przyszła mi do łazienki moja mama i powiedziała, że razem z tymi meblami od tej panienki przyszły duchy jakieś. A potem mi się śniło że zastałam Mateusza z nią w wiecie jakich okolicznościach

no ale dobrze, że to tylko głupie sny a co do SPA, to z tego co wiem to można, ale nie na wszystkie zabiegi lekarz mi mówił że jakieś maseczki albo masaże są jak najbardziej wskazane, a jak się powie o ciąży to dobiorą odpowiednie zabiegi

Dziś u nas szaro, ponuro.. Masakra a ja jeszcze mam dziś bieganinę po mieście. Mati kończy dziś pracę o 23, więc wątpię żebym na niego czekała z "obiadkiem"

No i jeszcze jedno... Od wczoraj straaasznie boli mnie brzuch. Podejrzewam, że moja wizyta u lekarza znowu będzie musiała być przyśpieszona
Kurcze mnie też wczoraj bolał brzuch.Przypominało to trochę tworzące się w środku jakieś zapalenie.Wizytę mam dopiero za półtora tygodnia.Ale dziś się obudziłam i jak narazie nic mnie nie boli.
Nie martw się u Ciebie też napewno wszystko będzie dobrze.
Stary 2012-06-04, 08:15   #2950
ImmortalWoman
Zakorzenienie

heeyka

Mój pierworodny w końcu w przedszkolu.. więc zapowiada się leniwy dzień hihi chociaż ciężko było wstać i trochę zaspaliśmy bo ostatnio wstawanie zaczynało się o 9,30 hihi

Jakoś inki nie potrafię przełknąć.. a pijecie ją z mlekiem czy bez?
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 08:18   #2951
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Ja z Ineczką siedzę
Dokładnie ja też z inką.Niebardzo mi to smakuje ale czego się nie robi dla bobasków ..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 08:21   #2952
Poni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
aerien83 u mnie tez nie ma i juz zaczynam sie martwic na poczatku 16 cos czulam motylki pozniej przewalanie takie dziwne a teraz nic dalej tlumacze sobie duzym brzuchem
Cytat:
Dużo może zależeć od ułożenia dzidziusia. na ostatnim badaniu lekarka powiedziała, że mam łożysko na przedniej ścianie macicy. Nie jest to nic złego, ale mogę później poczuć ruchy, a poza tym mogę je czuć słabiej. Tak więc już nawet nie martwię się tym, że nic nie czuję.

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość

Ja czytalam.. a raczej sluchalam te trylogie (bo sciagnelam sobie to w postaci audiobooka na ipoda). Pierwsza czesc niezla, ale trzeba przebrnac orzez eiele nazwisk i postaci. Druga i trzecia czesc zupelnie w innym klimacie, ale moim zdaniem duzo.lepsze. az zalowalam, ze koniec.. szkoda, ze autor zmarl, bo 4 czesc bylaby wskazana Generalnie polecam wszystkim te trylogie. Mama moja juz czyta
czytałam całą trylogię. Wg mojej oceny pierwsza część dobra, druga 1000 razy lepsza, a trzecia tak pomiędzy.
Oglądałam też "Dziewczynę z tatuażem", ale wrażliwym osobom nie polecam, bo ja miałam po nim chandrę przez 3 dni.

Cytat:
Jak Cię boli? Skurcze jak na okres, czy inaczej? Bo mnie też pobolewa od piątku i już umówiłam się na jutro na wizytę. Nie ma co ryzykować.

Tak w ogóle to witam Was wszystkie

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
Ja piję z mlekiem. Na samej wodzie też bym nie przełknęła.

Cytat:
a współlokatorowi jego nowy szczeniaczek z radości, że się coś dzieje wesolutkiego na łóżku - podszedł i polizał jajeczka
Poni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 08:24   #2953
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
heeyka

Mój pierworodny w końcu w przedszkolu.. więc zapowiada się leniwy dzień hihi chociaż ciężko było wstać i trochę zaspaliśmy bo ostatnio wstawanie zaczynało się o 9,30 hihi

Piję z mlekiem ale i tak zawsze mam do tego coś słodkiego.
Stary 2012-06-04, 08:28   #2954
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Hej wszystkim, nie ma szans abym nadrobiła to co pisałyście przez te 3 dni co mnie nie było. Wesele udane, ogólnie weekend udany. Dziś w końcu byłam na badaniach Teraz pozostaje tylko czekać na wyniki, wizyte u ginekologa mam 11 czerwca ale będę zmuszona przełożyć na 20 ze względu na wyniki. Już nie mogę się doczekać aż zobaczę maleństwo na USG
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 08:30   #2955
weronika23
Zakorzenienie

hej my po zakupach teraz biore sie za porzadki mam straszny bol gardla i kaszl bleeeeeeee

aaa najwazniejsze zadzwonilam do lekarza nie mojego i mam dzis usg moze sie uspokoje ehhhhhhh juz sie denerwuje tz nie pojedzie bo ma za duzo pracy za to dzwonilam do mam tesciowa zostanie z gabi a mam ze mna pojedzie i juz bede czuc sie lepiej i bezpieczniej
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 08:34   #2956
ImmortalWoman
Zakorzenienie

jaka u was dzisiaj pogoda? bo tu można deprechy dostać! masakra jakaś od kilku dni nic tylko pada a na dodatek burza w nocy była
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 08:36   #2957
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety ja też czekam na jakieś znaki od dzidzi ale niestety nic.Mówię,głaskam,pukam w brzuch i nic.Doszłam do wniosku,że moje dzieci będą leniwe .
Moje dziecko to raczej leniwe nie jest, bo na każdym usg tak wywija, że szok

Cytat:
Kurcze mnie też wczoraj bolał brzuch.Przypominało to trochę tworzące się w środku jakieś zapalenie.Wizytę mam dopiero za półtora tygodnia.Ale dziś się obudziłam i jak narazie nic mnie nie boli.
Nie martw się u Ciebie też napewno wszystko będzie dobrze.
Dobrze, że ból juz przeszedł
A kiedy dokładnie masz wizytę? 13 czerwca?

Cytat:
Głównie pije czarną Inkę, ale od czasu do czasu wleję mleko

Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
Dużo może zależeć od ułożenia dzidziusia. na ostatnim badaniu lekarka powiedziała, że mam łożysko na przedniej ścianie macicy. Nie jest to nic złego, ale mogę później poczuć ruchy, a poza tym mogę je czuć słabiej. Tak więc już nawet nie martwię się tym, że nic nie czuję.
u mnie gin nic nie mówiła, że mam jakoś inaczej ułożone łożysko
To stwierdza na podstawie usg tak?

Może mam za dużo tłuszczu na brzuchu
Jestem dopiero w 17 tyg., także za każdym razem się pocieszam, że mam jeszcze troszkę czasu

Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
Oglądałam też "Dziewczynę z tatuażem", ale wrażliwym osobom nie polecam, bo ja miałam po nim chandrę przez 3 dni.
też ogladałam i podobał mi się ten film, ale zdecydownie w ciąży nie powinnam go oglądać
Szczególnie, jeśli chodziło o sceny ten dziewczyny z kuratorem, tez nie mogłam do siebie dojść

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
aaa najwazniejsze zadzwonilam do lekarza nie mojego i mam dzis usg moze sie uspokoje ehhhhhhh juz sie denerwuje tz nie pojedzie bo ma za duzo pracy za to dzwonilam do mam tesciowa zostanie z gabi a mam ze mna pojedzie i juz bede czuc sie lepiej i bezpieczniej
i

Cytat:
jaka u was dzisiaj pogoda? bo tu można deprechy dostać! masakra jakaś od kilku dni nic tylko pada a na dodatek burza w nocy była
U nas od piątku było okropnie, ciągle padało. Dziś od rana też było pochmurno mocno, ale teraz się rozpogodziło i jest bezchmurne niebo
Stary 2012-06-04, 08:39   #2958
karolla12
Rozeznanie

Hej Kochane

Ja właśnie po śniadanku.Nareszcie mogę znów jeść moje ukochane kanapki z avocado Wreszcie mi smakują i nie mdli mnie na sam widok.

Zaraz zrobię sobie kawkę,ale nie inkę tylko rozpuszczalną z mleczkiem.

Mnie też w nocy dziwnie bolał brzuch Ale to chyba w wyniku rozciągania i rośnięcia (mam nadzieję).

Ale u mnie brzydka pogoda,szaro,zimno i co chwilę siąpi deszcz.Mam nadzieję,że sięwypogodzi.

Ja jestem wg OM w 16tyg, a wg Usg 17. Jakiś czas temu czułam ruchy przez kilka dni,a teraz dość długo spokój Ale byłam w piątek na wizycie i usg i wszystko z maluszkiem w porządku,więc trzeba cierpliwie poczekać na regularne kopniaczki.
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 08:39   #2959
kaaamila1
Zakorzenienie

Cześc Kochane Mamusie

Jestem już pośniadanku i piję herbatkę. Mdło mi dzisiaj.. no i oczywiście znowu zaliczyłam kibelek z rana.. ja to mam pecha.. 17 tydzień a ja non stop wymiotuje..

Najlepsze jest to, że mam apetyt mimo dolegliwości. Wczoraj u mnie był dzień ważenia i nadal jestem na minusie 4 kg. No, ale od 2 tyg. nic nie schudłam ani nie przytyłam więc chyba dobrze..

Mam wrażenie, że mój brzuch mi nie rośnie, malucha nie czuje i strasznie się martwię czy wszystko jest dobrze..

Gratuluje Wam Kochane kolejnych tygodni i trzymam kciuki za wizyty !!!

Agrafka- piękny prezencik dla maluszka

U mnie pogoda również depresyjna..szaro, buro i ponuro

Przez Was narobiłam sobie smaku na lody wodne !!! Mogłabym je jeśc non stop

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-06-04 o 08:40
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 08:42   #2960
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
hej my po zakupach teraz biore sie za porzadki mam straszny bol gardla i kaszl bleeeeeeee

Trzymam kciuki za usg.A o której masz?
Może lekarz przepisze Ci coś na tochoróbsko (mam nadzieję,że to tylko przeziębienie).
Stary 2012-06-04, 08:42   #2961
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Moje dziecko to raczej leniwe nie jest, bo na każdym usg tak wywija, że szok

Dobrze, że ból juz przeszedł
A kiedy dokładnie masz wizytę? 13 czerwca?

Głównie pije czarną Inkę, ale od czasu do czasu wleję mleko

u mnie gin nic nie mówiła, że mam jakoś inaczej ułożone łożysko
To stwierdza na podstawie usg tak?

Może mam za dużo tłuszczu na brzuchu
Jestem dopiero w 17 tyg., także za każdym razem się pocieszam, że mam jeszcze troszkę czasu

U nas od piątku było okropnie, ciągle padało. Dziś od rana też było pochmurno mocno, ale teraz się rozpogodziło i jest bezchmurne niebo

Tak,wizytę mam 13 czerwca.
Moje dzieci też wywijają ale to tylko "przed kamerą" .U mnie zaczął się wczoraj 16 tc i jak na dwójke to powinny już coś tam do mamy przemawiać .

U nas też dzisiaj bardzo pochmurno i pada mżawka ale jest dosyć ciepło.Ogónie to lubię taką pogodę kiedy pada i jest ciepło.
Stary 2012-06-04, 08:43   #2962
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Ja jestem wg OM w 16tyg, a wg Usg 17. Jakiś czas temu czułam ruchy przez kilka dni,a teraz dość długo spokój Ale byłam w piątek na wizycie i usg i wszystko z maluszkiem w porządku,więc trzeba cierpliwie poczekać na regularne kopniaczki.
Najważniejsze, że z maluszkiem wszystko ok

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Jestem już pośniadanku i piję herbatkę. Mdło mi dzisiaj.. no i oczywiście znowu zaliczyłam kibelek z rana.. ja to mam pecha.. 17 tydzień a ja non stop wymiotuje..
Kurcze, kiedyś odpuszczą Ci te wymioty i mdłości??

Cytat:
Mam wrażenie, że mój brzuch mi nie rośnie, malucha nie czuje i strasznie się martwię czy wszystko jest dobrze..
Pewnie tylko tak Ci się wydaje i z maluchem wszystko w porządeczku

Cytat:
Przez Was narobiłam sobie smaku na lody wodne !!! Mogłabym je jeśc non stop
ja też pycha są
Stary 2012-06-04, 08:43   #2963
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:

Niezłe macie te sny.. Mi też czasem śnią się jakieś głupoty, ale przed ciążą też tak miałam. Dzidziuś śnił mi się kilka razy i zawsze był chłopczykiem

Cytat:
heeyka

Cytat:
Dokładnie ja też z inką.Niebardzo mi to smakuje ale czego się nie robi dla bobasków ..
Ja też sobie zaraz Inkę zrobię. Piję zawsze z mlekiem 70/30 (woda/mleko) + łyżka cukru i nie jest zła

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim, nie ma szans abym nadrobiła to co pisałyście przez te 3 dni co mnie nie było. Wesele udane, ogólnie weekend udany. Dziś w końcu byłam na badaniach Teraz pozostaje tylko czekać na wyniki, wizyte u ginekologa mam 11 czerwca ale będę zmuszona przełożyć na 20 ze względu na wyniki. Już nie mogę się doczekać aż zobaczę maleństwo na USG
Fajnie, że weekend się udał Jaką miałaś sukienkę, bo nie pamiętam czy pokazywałaś
Ja też w tym tygodniu zrobię badania, bo powiem szczerze, że obawiam się o infekcje tam na dole, chociaż nic na to nie wskazuje Jakaś dziwna jestem

Ja wcinam drugie śniadanko: owsiankę z otrębami + jabłuszko tarowane z cynamonem Pycha No i zaraz zabieram się za porządki w domu

A tak poza tym to nie wiem co jest grane, ale chyba wracają mi mdłości. Jakieś pół godziny temu zrobiło mi się niedobrze, zbierało na wymioty:confuse d: Nie wiem czy to możliwe?? Oby nie

Stary 2012-06-04, 08:44   #2964
landi0909
Zakorzenienie

No mnie boli tak jak na okres, ale ból dochodzi aż do pleców. Przy wizycie spytam lekarza, czy to normalne taki silny ból...

Ja na śniadanko jogurcik, popijany mlekiem

A wczoraj wieczorem maluszek jeździł mi w brzuchu i szalał w pewnym momencie tak mnie łaskotało, że zaczęłam się śmiać
Stary 2012-06-04, 08:47   #2965
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Tak,wizytę mam 13 czerwca.
Moje dzieci też wywijają ale to tylko "przed kamerą" .U mnie zaczął się wczoraj 16 tc i jak na dwójke to powinny już coś tam do mamy przemawiać .

U nas też dzisiaj bardzo pochmurno i pada mżawka ale jest dosyć ciepło.Ogónie to lubię taką pogodę kiedy pada i jest ciepło.
Też mam wizytę 13, Madzius90 chyba też, więc posypią się nowiny. Madziuś90 u nas chłopaki, prawda?

Stary 2012-06-04, 08:48   #2966
karolla12
Rozeznanie

[QUOTE=kaaamila1;34493096]Cześc Kochane Mamusie

Najlepsze jest to, że mam apetyt mimo dolegliwości. Wczoraj u mnie był dzień ważenia i nadal jestem na minusie 4 kg. No, ale od 2 tyg. nic nie schudłam ani nie przytyłam więc chyba dobrze..

Moja sąsiadka w pierwszych miesiącach schudła 11kg! Później zaczę ła przybierać i suma sumarum przytyła 8 kg.Urodziła w terminie zdrowego chłopczyka.Ale mimo wszystko ja na Twoim miejscu umówiłabym się na wizytę kontrolną z usg,tak dla swojego spokoju
Stary 2012-06-04, 08:49   #2967
landi0909
Zakorzenienie

No ja mam wizytę troszkę później, ale to zależy od moich egzaminów. W okolicach 13-go mam iść na kolejne badania krwi i moczu, a potem do lekarza, ale 18-go mam egzamin teoretyczny na (o zgrozo - technika informatyka) a potem w któryś dzień praktyczny. I po egzaminach lekarz
Stary 2012-06-04, 08:49   #2968
karolla12
Rozeznanie

źle mi się zacytowało.Oczywiście to odpowiedź dla Kamili
Stary 2012-06-04, 08:49   #2969
kaaamila1
Zakorzenienie

Madzius/ Karolla- moja mama jak była ze mną w ciąży to nawet przy porodzie wymiotowała.. tak więc myślę, że całą ciążę będę się z tymi dolegliwościami męczyc.. mam wizytę 15 czerwca tak wiec jeszcze pogadam z moim lekarzem co robic..

A i dzisiaj moi rodzice mają 35 rocznicę ślubu !!! Tyle lat razem a oni się tak kochają !!!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-06-04 o 08:51
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 08:52   #2970
landi0909
Zakorzenienie

Moja kuzynka też całą ciążę wymiotowała, a synuś zdrowy

kaaamila1 - moi rodzice 35 rocznicę mają w październiku i też im się dziwię, że po tylu latach można tak bardzo kogoś kochać...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości