|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
![]() O, a ja se monolog prowadze na forum ![]() A tak w ogóle dziś zaczynamy 26 tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
nie sama nie sama, bo ja już tu też nadrabiam
![]() Cytat:
![]() zdjęcie tego dzidziusia z operacji wzruszające ![]()
![]() |
#3003 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
dzień dobry
melduje się ![]() Cytat:
ehh przeżyjemy przeżyjemy oby maleństwa tylko z nami już były ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i gratki za 26tydzień ![]() ![]() ![]()
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2012-06-04 o 06:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie czy którejś z Was maleństwo jest obecnie ułóżone poprzeczni. Tak http://agencjagazeta.pl/foto/5,10317...kiego.html?i=9
bo mi się niuńka tak ułóżyła końcem maja. Wcześniej ułóżona była pionowa nóżkami w dół. Lekarz mówi, że to normalne i by się nie przejmowac. Nie przejmuje się tylko od 2/3 dni w ogóle leżec nie mogę, bo mnie boli to miejsce gdzie jest dzidzia, a szczególnie tam gdzie ma nóżki ![]() ![]() ![]() ![]() a tak po za tym to troche mi smutno, bo jednak nie kupimy tamtego wózka ![]() ![]()
#3005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana moja niunia jest położona w dokładnie odwrotnie nóżki ma na dole i główkę a pupcie wypina ku górze ... o szkoda że się rozmyśliła kobitka ... znajdziesz inny ... zobaczysz ![]()
![]() |
#3006 |
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem jak mój dzidek aktualnie ale chyba bez zmian.. 23 tygodnie temu na usg był główką w dół pionowo to moze tak został.. bo puka mnie na lini majcioch a koipie mosno koło pępka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja wstałam już dawno,zjadłam kaszkę bananową na mleku i leżę bo czuję się paskudnie po nocy,do tego na dworze zimno i leje,idealna pogoda na leżakowanie. Mężul poszedł do pracy na 12H ![]() Pouczę się chyba na egzamin na prawko,to już za tydzień.
#3008 | |||
Raczkowanie
|
hej hej dziewczyny!
zaczynamy 22 tc!!!! śniadanko zjedzone a teraz sama nie wiem co robic... chyba się polenie ![]() zimno jakoś... Cytat:
![]() my dziś zaczynamy 22 tc!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
cholera jasna, on to chyba wykorzystuje że ja długo sie wkurzać nie potrafie, ale sie kiedyś postaram ![]() Dziękuje ![]() Cytat:
![]() Ma dużo miejsca na fikanie jeszcze. Spróbuj poduszke pod pupe włożyć i tak poleż jakiś czas, powinien sie obrócić. Co do wózka to sie nie martw, kupicie ładniejszy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
yhh nie chce mi się uczyć bleee ...
sobotni egz na 4 -myślałam że mi lepiej poszło ![]() ![]()
#3011 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja wstałam przed 7,byłam z pieskiem,zjadłam śniadanko i teraz leżakuje ![]() deszcze u Nas leje okropnie,nie wiem co my z małym będziemy robić cały dzień. A najlepsze jest to,że w pogodzie zapowiadają calutki tydzień deszcz ![]() Marta zazdroszcze odwagi na prawo jazdy. Ja sie zbieram od roku i sie zebrać nie mogę. Teraz też mnie mąż namawia ale sie boje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
Konczi i tak fajnie że te 4 jest
![]() Mnie sie dziś szkoła śniła i jak zwykle w szkolnych snach jestem nieprzygotowana i mam nie zdać do następnej klasy. Zawsze śni mi sie tak samo ![]() Znowu jeść mi sie chce, trzeba ruszyć tyłek z wyrka i iść do sklepu po pieczywo. Na razie nie pada to oblece po suchemu. A tak mi sie nie chceeeee ![]() Anusia rób prawko bo Ci sie przyda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Melduję się do weekendzie na uczelni, zaliczyłam kolejny przedmiot, więc jest do przodu ![]() Lecę Was nadrobić, odezwę się później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
Zakorzenienie
|
W sumie widziałam takiego dużego rogala w sklepie i chyba jak już to tam kupię. Ale na cenę nawet nie patrzyłam.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe ... masakra jakaś nie ? mi się śniło że zmieniłam pracę i jakaś totalna porażka ... biuro musiałam dzielić z jakimś obcym gościem który miał dziwny styl yhh koszmar .... mi się jeść nie chce zjadłam dwie kanapeczki po 7 więc teraz koło południa coś przekąszę chyba że zgłodnieje .. ale mam arbuza i jabłka nie chce mi się wychodzić bo muszę się uczyć nie ? ehhhh
![]() |
#3017 |
Zakorzenienie
|
dzięki kochane za odpowiedzi
![]() ![]()
#3018 |
Zakorzenienie
|
ale dzisiaj mamy ciszę ...
uciekam do nauki ![]()
#3019 |
Wtajemniczenie
|
Helloł dziewczyny
![]() miałam wziąć l4 od dziś, ale nie mogę ![]() ![]() Gratuluję zaliczeń i zdanych egzaminów ![]() ![]() No i zaczynamy 22 tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak samo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | ||||
Rozeznanie
|
Jakoś się nie wyspałam, na dworze taka pogoda, że nie wychylam nosa spod kocyka
![]() No i się cieszę bo od dziś jestem już w nowej sieci. Przeniesienie numeru zajęło mi ponad miesiąc. Ile ja nerwów natraciłam. W laboratorium leżą już wyniki mojego posiewu, ale nie ma kto odebrać. Może w środe, bo wtedy idę do gina i będą potrzebne. Wczoraj posiedziałam ze 2 godzinki na dworze, na leżaczku pod kocykiem ![]() ![]() Cytat:
Zielona trzymam kciuki za wizytę ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34483714] a w ogóle to sie tak zryczałam tżtowi bo w nowym fokusie jest takie zdjecie płodu w czasie operacji bo ten dzidek miał rozsczep kregosłupa i lekarze sie podjeli jakiejsc nowatorskiej operacji i ten płodzik kochany był w czasie tej operacji w 21 tyg i chwycił lekarza za palec ![]() takie maleństwo[/QUOTE] Płacze... zadziwające. Brakuje mi normalnie słów Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja leże dalej... byle w środe usłyszeć "może pani funkcjonować normalnie"
![]() |
#3022 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam l4 a siedze w robocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja w pracy siedze, dzisiaj dyżur.
Malutek kopie ile wlezie. Chyba sie jeszcze dużo kreci, bo raz Go czuje z jednej, raz zdrugiej strony.
![]() |
#3024 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() Pogoda pod psem. Młody w żłobku. A ja chyba wybiorę się do kilku lumpków. Na 15 do pracy. Cytat:
Kochana przestań się zadręczać ![]() Poza tym gdybyś nie zasługiwała to by z Tobą nie siedział ![]() Cytat:
Bo mój tak robi. I wiem wtedy, że jest mu głupio. A najgorsze jak robi ta swoją minę zbitego psa i ja juz wtedy wymiękam. To mi jest go żal, że byłam zła, a przecież to jego wina ![]() ![]() Iwoncia lourose i mała mysz gratuluję tygodni ![]() Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-06-04 o 08:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Zadomowienie
|
witam wreszcie nadrobiłam
![]() gratulacje rozpoczetych tygodni ![]() ale wczoraj sie ojadlam ![]() ![]()
#3026 | ||
Konto usunięte
|
Hej mamuśki!
Gratuluje nowych tygodni.Ale brzydka pogoda dzisiaj,nic tylko w domu siedzieć Cytat:
Cytat:
ja zdałam za 7.najsmieszniejsze jest to ze za tym 7 razem pojechałam do radomia bo miałam już dosyc tutejszych porazek i tam jakoś zdałam bez problemów a miasta tak dobrze nie znam Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-06-04 o 08:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki!
Znów nie nadrobię waszych wpisów z weekendu. Chciałam tylko się zameldować, u nas wszystko o.k., jeszcze 3 tygodnie pochodzę do pracy i idę na L4 ![]() Cytat:
Zżarłąm dzisiaj bułkę z wędlinką, miskę mizerii, obwarzanka, jabłko, kupiłam sobie jeszcze ptysia i drożdzówkę. Mam wilczy apetyt, a utyłam już 7 kilo i poinnam trochę przystopować ze słodyczami, ale tak mi się ich ostatnio chce, że masakra. Wczoraj zrobiłam sobie w końcu odkrzaczanie bobra ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
Zbieram się do miasta, mam dzisiaj zamiar odwiedzic kilka lumpków i dzieciowych sklepów i kupic coś dla synka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34493319]Hej mamuśki!
Gratuluje nowych tygodni.Ale brzydka pogoda dzisiaj,nic tylko w domu siedzieć może i jest tu ładnie i magicznie ale coraz gorzej sie tu zyje.przez to coraz bardziej nie podoba mi sie to miasto i ludzie to chamy na ogół. ja zdałam za 7.najsmieszniejsze jest to ze za tym 7 razem pojechałam do radomia bo miałam już dosyc tutejszych porazek i tam jakoś zdałam bez problemów a miasta tak dobrze nie znam[/QUOTE] Słyszałaś dziś burzę? Matko, nie mogłam spać w nocy, taki huk i lało. Kraków kocham, ale jet kilka rzeczy które mnie maksymalnie w*wiają, najbardziej brak miejsc do parkowania, brak strefy w weekendy, i okresowo inne różne rzeczy, jak na**bani studenci pod oknami kiedy się ciepło zrobi... Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze że bober szczęśliwy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
brak miejsc do parkowania oj tak też mnie to niesamowicie w☠☠☠☠ia i wszedzie te studenciory co mysla ze sa najwazniejsi w calym miescie i rowerzysci co srodkiem jezdni jezdza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.