|
|
#1531 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Hej dziewoje
Cytat:
Witamy koleżankę z TG ![]() Idę robić dalej raport... już tym a jeszcze jutro zaliczenie.
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Piękne
![]() Nena dzięki z nazwę czcionki. Super jest! Ptaszki też s spoko ![]() Dziewczyny myślałyście może o stomatologicznym wybielaniu zębów? |
|
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
![]() E87 jeśli chcesz mogę zapytać mojej Mamu ile goździków do takiej kulki jest potrzebne i zapytać ile to może mniej-więcej kosztować, bo ona się zna Ale wiadomo ceny wszędzie są różne. Chyba, że chcesz robić sama ![]() Dziewczyny co myślicie o pudełkach smokingach i sukienkach? Planuję w ramach podziękowania zamiast łakoci dać magnesy na lodówkę i tam zmieściłyby się w sam raz http://www.slubnaalejka.pl/_var/gfx/...180e09e3c0.jpg Myślałam też o krzesełkach, ale ten frak mi się podoba! Hej Chocolate Muffin ![]() Carmelova ja na stomatologiczne się nie wybieram, ale polecam pastę Opalescence (pastę, nie sprzęt do wybielania). Jeśli nie masz większych przebarwień, to ona ładnie sobie daje radę
'Love is a burning thing And it makes a fiery ring Bound by wild desire I fell into a ring of fire' Johnny Cash Edytowane przez kulla Czas edycji: 2012-06-04 o 10:11 |
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski wpadłam prosić o kciuki zaraz mam zerówkę
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie magnesiki?
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2012-06-04 o 10:08 |
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
żebyś zdała Cytat:
Zawsze mi sie podobały, ale my dajemy ciasto i alkohol wiec nie bylo sensu jeszcze kupowac te pudełeczka
|
|
#1537 |
|
Raczkowanie
|
Carmelova magnesy chcemy zamawiać z firmy NuVision Za większą ilość liczą sobie niewiele. Mam nadzieję, że mój Luby pokombinuje z grafiką, bo jest zdolny
![]() Melod_y gdybym dawała ciasto to też bym nie myślała o takich pudełeczkach. To już byłoby za dużo dobrego Ale cieszę się, że Wam się podobają... Mam jeszcze dylemat czy nie zaprezentować gościom małych kaktusików. Tylko, że to jednak bardziej problematyczne ![]()
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1540 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Właśnie jestem w trakcie i efekt jest genialny!! ![]() Nena: zgapiam czcionkę, bo Monotype Corsiva fatalnie na winietkach wygląda Mam pytanie.... Załatwiłam metrykę chrztu TŻa i wpis o bierzmowaniu ma, więc na protokół mamy wszystko - poza kartkami na zapowiedzi i tymi do spowiedzi: to się dostaje przy spisywaniu protokołu?? Bo ja się nie znam... ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kartki na zapowiedzi i do spowiedzi dostaliśmy podczas spisywania protokołu |
|
|
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
Chocolate Muffin kształt mają podobny
Freudyzmy, freudyzmy!Wiktusiaczek my mamy kartki donieść z opieczętowaną ostatnią spowiedzią, a jak wiadomo protokół wcześniej. Mamy tylko zamachać księdzu, że nauki, poradnia, itd. z głowy już ![]() Ja się boję stomatologicznego wybielania, bo mam mega wrażliwe zęby
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Wiktusiaczek
jestem PO wiec sie mogę wypowiedziec ![]() kartki dostaniecie na zapowiedzi i do poradni/ spowiedzi/ dni skupienia wtedy jak już spiszecie protokół czyli da Wam to ksiądz jak sie spotkacie. Nie zapomnij świadectwa ze szkoly i dowodu osobistego ![]() Nas tez pytał malego katechizmu..
|
#1544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do obcierania - mam ten sam problem;( Ozłocę człowieka, który znajdzie na to sposób... Kciuki!!! ![]()
|
|
|
|
|
#1545 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też, dlatego zabieg był w znieczuleniu, a później jeden dzień bolało ale przeszło i patrząc do lustra warto pocierpieć - teraz mam "żabę" na dole od szyn, bo ciągle grzebię paluchami w nocy w paszczy i też boli, ale czego się nie robi, żeby powalić ludzi uśmiechem... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nas też będzie pytać, bo ja mam z religii celujący - były ku temu podstawy spore, miałam takiego księdza w LO, że go do dziś stawiam za wzór i szkoda, że Nam ślubu nie udzieli Więc mnie przemaglują, bo stwierdzą, że jakiś nawiedzeniec przyszedł
|
||||
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewjoje!!!!!
Magdzia gratuluje panieńskiego a takie tory u nas króluja na 18skach. Nawet w grudniu jadłam niemal identyczny (tez z majchiochami KC) na 18stce przyjaciółki mojej siostry ![]() Kuku uffff... jak dobrze, że nie byłas gościem na moim weselu A tak serio, to kompletnie nie rozumiem jak mozna miec tak mało jedzenia Ja miałam tyle rodzajówróżnych dań, że się w pale nie mieści. Każdy sie najadł jak prosię (przepraszam za porównanie), to czego brakowało było donoszone na bierzacą, a do domu jeszcze dostaliśmy tele jedzenia, że wyprawiliśmy ciotce z tego urodziny, i jeszcze jedliśmy przez miesiąc. Tort na 100os- 5cio pietrowy, cisat, sałatek masa. I co??? 3 kelnerki sobie poszły jeszcze przed północą???? WTF??? Nie zapłaciłabym za taką obsługę! Ale to już wszystko lezy w kwestii Pm. Co sobie zamowili to mieli. Jak zapłacili- tak dostali... Witam nowe PMki macie bardzo fajne wizje ślubów ![]() Gratuluję wszystkim ddś i trzymam kciuki za potrzebujące!!! Czytam Was w miarę często, ale by się odnosić na bieżąco do każdej- niestety czasu brak.
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten ksiadz to chyba jakis podrabiany byl... kasy nie wzial, kartek nie dal musze isc pod kosciol i sfotografowac zapowiedzi bo zaraz sie okaze ze to tez byl fake na KWC polecaja sztyft na odciski Compeed, musze go wyprobowac
|
|
#1548 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Smialam sie dzis do monitora jak to czytalam Super ze wszystko sie udalo! Cytat:
![]() Cytat:
Ja chcialam sama robic, nawet mam takie kule w domu tylko kwiatkow nie mam![]() Ja mam te same winietki sa super, wczoraj zamowilam http://allegro.pl/nowosc-foto-krowki...379567506.html i beda do srodka i wolalam z nasza fotka zawsze to jakas nowosc na gosci
|
||||
|
|
|
#1549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze zapytam czy w jednej ilosci mozna zrobic rozne wzory, jesli tak to bedzie ekstra!!
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-06-04 o 10:50 |
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Tak rzadko tu ostatnio bywam... Niestety cierpię na brak czasu. Dzisiaj muszę zredagować całą pracę magisterską bo mój promotor wyjeżdża 10 czerwca i wraca dopiero 25, a prace mam oddać do 30 czerwca, żeby móc się bronić w lipcu, a on nie chce nic sprawdzać i nie wiem kiedy zamierza to zrobić. Powiedzcie mi, że da się wziąć tylko ślub kościelny, a cywilny później. Ja czytałam, że się da, że ślub nie musi być konkordatowy, ale dziewczyna na październikowych twierdzi, że nie i sama już nie wiem???
|
#1552 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
dawno mnie nie było ale był mój TŻcik i został na tydzień aż ![]() ze spraw ślubnych jednak nic nie ruszyło praktycznie do przodu. W zasadzie to zamówiłam wczoraj dekoracje na samochód ![]() no i dostałam ostateczną listę gości od teściowej i oczywiście liczba magiczna
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Margidooooooooooo relaca cudna
taki dobry feeling z niej płynie i momentami jest bardzo śmiesznie ![]() Cieszę się, że wszystko się udało!!!!!!
|
#1554 |
|
Raczkowanie
|
Wiktusiaczek podziwiam wytrwałość w sprawie zębów. W dniu ślubu będziesz mogła błyskać bardziej od fleszy. Coś w stylu
Ja mam naprawdę fobię zębową, więc pozostaje mi mina w stylu ![]() Ladystar ta firma wydaje się mieć całkiem bogate portfolio, dlatego mam nadzieję, że nie zawiodą Potwierdzam, że sztyft Compeed daje radę. Mam podobny 'obtarciowy' problem. E87 a chcesz robić bukiet na jakimś stelażu? Ja chcę kulkę z samych kwiatów zrobionych. Ostatnio goździki były po dwa złe. Krówki zdjęciowe mega fajne (bo ja uwielbiam krówki!). Jeśli dacie ciekawe zdjęcie, to bardzo dobry pomysł!
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
ojejeja nie nadążam kochane, bo nie było mnie tutaj cały weekend, przeczytałam tak pobieżnie
![]() dzisiaj jadę załatwić akt urodzenia i fruu do urzędu stanu cywilnego później ![]() ![]() poza tym wytrwałam sobotnie zakupy z mamcią i w jednym z wielu schodoznych, krakowskich butików, zakupiłyśmy jej kreację na wesele ![]() generalnie to moje myśli krążą przy remoncie bo jeszcze tyle tego do zrobienia... a w ogóle to zostanę chyba obgadana przez pół rodziny, bo moja babcia nie jest w stanie przeżyć moich chabrowych sandałków do sukni ślubnej i krawatu mojego TŻ w tym samym kolorze... ehhh ![]() ![]() ![]() Post_Blue mam ten sam problem... planuję zakupić talk przeciw otarciom, bo żadne wkładki nie pomogą, bo mam sandałki i byłoby je widać ![]() Magdzia gratuluje panieńskiego ![]() tort to rewelacja:Gratulacje dla Wszystkich Szczęśliwych Już PMek ![]() ![]() przyłączam się również do wszystkich tych dziewczyn, które własnoręcznie robią winietki, zobaczyłam co i ile, jak to wygląda na allegro i jestem pełna zapału ![]() ![]()
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam i przepraszam, że w ten tragiczny dla mnie wtorek zamieszałam Wam niepotrzebnie głowe. I jeszcze raz dziękuje za słowa wsparcia. W sobotę był pogrzeb jeszcze czegoś takiego nie przeżyłam nigdy!!! było ponad 150 osób. Teraz próbujemy do siebie dojść ale to nie będzie takie łątwe. Pomimo tej tragedii rodzina chce aby nasz ślub się odbył natomiast ja sama na razie nie mam do tego głowy. Bardzo Was proszę o kciuki na najbliższe 2 dni (wtorek i środe) bo mam ostanie dwa egzaminy. |
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do mężatek-
Jak zwracacie się do teściowej???? Przez "mamo", "pani", bezosobowo, mowicie jej na "Ty", czy jeszcze jakoś inaczej??? Ja jestem po urodzinach teściowej i za cholerę nie przejdzie mi przez gardło słowo "mamo"...
|
#1558 |
|
Raczkowanie
|
rozumiem Cię... mam ten sam problem... nie wiem jak to zrobię, bo dla mnie mama jest tylko jedna, moja własna i nie wiem jak mi to przejdzie przez gradło... jeśli będzie możliwość to postaram się bezoosobowo... bo nie wyobrażam sobie inaczej...;/
|
#1559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwyzej sami sobie zrobcie cos na wzor tych kartek i na wlasna reke zbierajcie potwierdzenia, albo zadzwoncie do ksiedza.. Przeciez chyba kazdemu daja te kartki i moim zdaniem to jest wazne.. w innym wypadku jak udowodnisz ksiedzu ze bylas na naukach czy tez przystapilas do spowiedzi? Cytat:
|
|
#1560 |
|
Zadomowienie
|
E87, a jaka cena tych nakładek na zęby?
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

a jeszcze jutro zaliczenie.

Ale wiadomo ceny wszędzie są różne. Chyba, że chcesz robić sama

żebyś zdała
Ale cieszę się, że Wam się podobają... Mam jeszcze dylemat czy nie zaprezentować gościom małych kaktusików. Tylko, że to jednak bardziej problematyczne 

ktore jest ryzyko ze tez beda obcierac
a takie tory u nas króluja na 18skach. Nawet w grudniu jadłam niemal identyczny (tez z majchiochami KC) na 18stce przyjaciółki mojej siostry