Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-04, 10:36   #3061
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Streuje sie dzisiejsza wizyta...TŻ przyjechal i sie troche poprzytulalismy wczoraj(tak na pol gwizdka).pozniej caly dzien zle sie czulam.bardo klolo mnie w okolocy jajnikow, czulm mega ciagniecie i caly dzien napiety brzuch.bralam nospe ale nie bardzo mi pomagala. odczuwacie takie dolegliwosci??
Ja tak mam od jakiś kilku dni, cały czas czuje napiety brzuch..
I do tego chyba maluch leży mi na jakimś nerwie i cała noga i lewy pośladek mnie boli
Stary 2012-06-04, 10:37   #3062
weronika23
Zakorzenienie

mi tez sie wlasnie lilka marzy i smiejemy sie z tz od wczoraj ze bedziemy miec bibi i lilly a dlatego ze niunia ma ulubiona piosenke hallo dziedku bibi lilly i sama na siebie mowi bibi ale namieszalam
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:38   #3063
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Streuje sie dzisiejsza wizyta...TŻ przyjechal i sie troche poprzytulalismy wczoraj(tak na pol gwizdka).pozniej caly dzien zle sie czulam.bardo klolo mnie w okolocy jajnikow, czulm mega ciagniecie i caly dzien napiety brzuch.bralam nospe ale nie bardzo mi pomagala. odczuwacie takie dolegliwosci??
mocno już zaciśnięte!
Mnie też kłuje czasem w okolicach jajników- ale ja myślę, że to przez rozciągającą się macicę takie uczucie.
A po przytulankach nic mi się nie dzieje
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:41   #3064
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Ja tak mam od jakiś kilku dni, cały czas czuje napiety brzuch..
I do tego chyba maluch leży mi na jakimś nerwie i cała noga i lewy pośladek mnie boli
Kurcze oby to nic zlego-moze cos tak nam rosnie rozciaga sie i to tylko zbieg okolicznosci ze akurat po pzytulanku??

Weronika mile to To mowisz ze bedzie Lilianka??
3Ciekawe czy u mnie Mikos czy Michasia moze dzis sie dowiemy

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

TŻ juz na bank mnie nie ruszy tak sie wczoraj wystraszyl...

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:43   #3065
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze oby to nic zlego-moze cos tak nam rosnie rozciaga sie i to tylko zbieg okolicznosci ze akurat po pzytulanku??
Pewnie to tylko zbieg okoliczności
Dobrze, że dziś masz wizytę to możesz w razie czego zapytać gina.
Stary 2012-06-04, 10:46   #3066
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
mocno już zaciśnięte!
Mnie też kłuje czasem w okolicach jajników- ale ja myślę, że to przez rozciągającą się macicę takie uczucie.
A po przytulankach nic mi się nie dzieje
mnie wczoraj coś na wieczór zaczęło kłuć po lewej stronie właśnie tak mniej więcej na wysokości jajnika... dziś rano jak wstałam to też tak trochę pobolewa jeszcze. ale to chyba nic groźnego? no i jak kichnę to mnie wszystko na dole ciągnie... ; /

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:46   #3067
weronika23
Zakorzenienie

marti czy bedzie kto wie z jednej str chcialabym chlopczyka z 2 dwie dziewczynki tez fajnie może sie dzis dowiemy
Stary 2012-06-04, 10:47   #3068
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:

Weronika mile to To mowisz ze bedzie Lilianka??
3Ciekawe czy u mnie Mikos czy Michasia moze dzis sie dowiemy
Może to był zbieg okoliczności.
Jak sie dowiesz, to zaraz nam napisz kto to będzie
Ja ide w środe teraz, bo mnie martwi te napiecie brzucha no i ta lewa noga.. Może zobaczy, że sie mały nie ułożył na jakimś nerwie na kregosłupie Tż oczywiście już panika, że mam do szpitala zaraz leciec
Ciekawe czy sie dowiem jaka to płec
Stary 2012-06-04, 10:48   #3069
martaj9
Rozeznanie

Witam się po weekendzie!
Ja całe dwa dni w szkole. W niedzielę na obiadku u tesciowej. Myslałam, że pęknę

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
Widzałyście?
http://www.filmweb.pl/film/Jak+urodzić+i+nie+zwariow ać-2012-603172
niebawem premiera - myślę że warto pójść i się pośmiać
Zapowiada się dobra komedia. Musze mojego TŻ zaciągnąc do kina bo dawno nie bylismy
Cytat:
Mam zamiar przeczytać książke, bo filmy na jej podstawie obejrzałam jednego dnia z zapartym tchem!

Ząbkuję
Znowu zaczyna mi się wyżynać "ząb mądrości" i boli jak cholera
Od kilku lat, co jakiś czas zaczyna się wyżynać i nie może do końca
a ból okropny i do tego jak jem to mi przeszkadza
Współczuję! Mnie dentysta powiedział, że moja czwarta 8 niebawem też się wyżnie. Już się boję. Nie miała kiedy
Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
o, miałam wstawić zdjęcie w poprzednim poscie i zapomniałam heh więc wstawiam teraz, prezent dla synka z okazji dnia dziecka
Śliczny prezent!
Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
No i pochwalę się, że zaczynam dziś 19 tydzień ciąży (ostatni z 1 z przodu).
Gratulacje
Cytat:

Ja tak wyczekuję tych ruchów i nic
Moje dziecko chyba mnie nie lubi Bo głaskam się po brzuszku, mówię do niego, żeby dał mi znać, że wszystko w porządku, a on nic

Dziś znów mi sie śniło, że rodziłam, ale nie wiem czy synka czy córkę bo akurat jak mi wyciągnęli dziecko z brzucha (miałam cc ) to zadzwonił budzik

A dla TŻ śniło się, że go zdradzałam i powiedziałam mu, że nigdy nie chciałam z nim być i że to nie jego dziecko
Ja tez cały czas czekam na ruchy I też miewam dziwne sny. Ostatnio snił mi sie Jarek Jkimowicz, że coś między nami było aż w końcu oznajmiłam mu, że jestem w ciaży ale nie z nim i mnie zostawail

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
pędzicie jak szalone
dzisiaj na 18 idę do ginka, dzwoniłam do niego przed chwilą, żeby sie umówić i już mnie po głosie poznaje
Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Hej
Pogoda okropna .. dobrze ze dzisiaj moglam sobie pospac .. a snilo mi sie moje dzidzi .. i byl to chlopczyk ale mowilam do niego jak do dziewczynki ..

Czarnamadonna , Weronika , Musso .. trzymam

Wczoraj zaczełam juz pakowanie .. nie wiadomo kiedy TŻet dokladnie pojedzie a musimy zdarzyc to przewiezc do mnie do domu . a troche tego jest
Dopiero co sie tu wprowadzilismy a juz wyprowadzka .. ale ja sie tam ciesze , nie lubie tego mieszkania ..
Kochana czy to znaczy, że w związku z przprowadzka zmieniasz lekarza? Gdzie dokładnie sie wyprowadzasz?
Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Praktycznie caly dzien .. zaczyna pukac do mnie juz ok 6 .. potem tak gdzies od 8 do poludnia cisza albo tylko delikatnie cos mnie smyrnie jakby przez sen sie przekrecal z boku na bok a po poludniu to juz szalenstwo jest w brzuszku .. i tak do pozniego wieczora .. Czasem jak zasypiam i akurat maly ma ochote wariowac to glaszcze sie po brzuszku i go prosze zeby przestal i dal mi spac ..
Ale super
Cytat:
Czesc Kobietki

wieki mnie nie bylo...a to z dwoch powodow:/ o pierwsze jest tz a po drugie 3 dni nie mielusmy neta w domu zglaszalismy i sie okazalo ze problem tkwi w kablu do rutera-juz dziala

Nie mam zupelnie pojecia co sie u Was dzieje mam nadzieje i glebokio wierze w to ze wszytsko u wszystkich jest ok

Czarnamadonna trzymam za wizyte i za to zeby dzidzi sie odslonilopamietam ze masz dzisiaj bo mialysmy tez sam termiin

Od czwartku powinnam juz byc na biezaco bo Michal wyjezdza ja juz od dzis na zwolnieniu a wiec bede czytac i produkowac trzymajcie kciukaski prosze
Trzymam kciukiJa na zwolnienie dopiero za trzy tygodnie

Czarnamadonna, Weronika mocno zaciskam kciukasy

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:48   #3070
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
mnie wczoraj coś na wieczór zaczęło kłuć po lewej stronie właśnie tak mniej więcej na wysokości jajnika... dziś rano jak wstałam to też tak trochę pobolewa jeszcze. ale to chyba nic groźnego? no i jak kichnę to mnie wszystko na dole ciągnie... ; /
tez tak mam albo jak wstaję z łóżka- znaczy się z łóżka jak łóżka mamy materac w sypialni hihi
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:49   #3071
aerien83
Zadomowienie

Kurcze, to dziś mega emocjonujący dzień, tyle wizyt za wszystkie trzymam kciuki , będzie dobrze

A ja chyba znowu pójdę poczytać
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 10:50   #3072
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ide w środe teraz, bo mnie martwi te napiecie brzucha no i ta lewa noga.. Może zobaczy, że sie mały nie ułożył na jakimś nerwie na kregosłupie Tż oczywiście już panika, że mam do szpitala zaraz leciec
mnie strasznie boli prawa ale to od pośladka w dół. jak się wczoraj połozyłam to nie potrafiłam nią ruszyc tak strasznie bolało
Stary 2012-06-04, 10:52   #3073
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
tez tak mam albo jak wstaję z łóżka- znaczy się z łóżka jak łóżka mamy materac w sypialni hihi
to mnie trochę uspokoiłaś, bo bałam się że tylko mnie tak pobolewa...

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:53   #3074
meyka87
Raczkowanie

Witam wszystkich w ten brzydki poranek.

Cytat:
To że Twoje posty pojawiają się z opóźnieniem nie jest uzależnione od sprzętu z jakiego je piszesz - tylko masz niewiele wiadomości napisanych pod tym nickiem i moderatorzy je sprawdzają przed opublikowaniem - czasem jest to w tym samym dniu a czasem dopiero następnego
hmm no widzisz nawet o tym nie pomyślałam, dobrze wiedzieć

Cytat:
Można powiedzieć, że będę się kierowała podobnymi kryteriami. Jak na razie wszystkie te funkcje spełnia Maxi Cosi Mura 4 (nie ma przekładanej rączki, ale spacerówkę można łatwo przełożyć przodem/tyłem do kierunku jazdy), jest super skrętny, łatwo się go prowadzi nawet jedną ręką, ładny (a to też jest ważne) i wytrzymały. Na razie nie planuje rodzeństwa dla maluszka, ale wózek chcę kupić z myślą, że posłuży też dla drugiego dzieciątka. Ewentualnie go sprzedam, bo wiem, że schodzą na allegro jak świeże bułeczki
Też biorę pod uwagę Murę chociaż nie widziałam go jeszcze na żywo. Muszę się wybrać i pooglądać. Na pierwszym miejscu chce zobaczyć mamas&papas mylo http://www.mamasandpapas-polska.pl/p...jacklime_jelly podoba mi się sposób składania wózka i ogólny ciekawy wygląd a i jeszcze musty evo, z info na necie wychodzi, że jest lekki.

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Nie zauważyłam pytania, przepraszam Dziwne, bo zawsze nadrabiam bardzo dokładnie...Gdzieś mi umknęło, no nic

Mój lekarz to Krzysztof Wojcieszek (jest jeszcze Andrzej, jego brat i też ginekolog - przyjmuje koło belki. Bardzo dobry, ale to nie ten ). Przyjmuje na przeciwko LO I, w bocznym wejściu przy aptece Salubris. I jest na prawdę godny polecenia, taki lekarz, to skarb!
Szkoda, że wcześniej o nim nie słyszałam, teraz już nie chcę zmieniać lekarza. Do mojego nie potrafię się do końca przekonać, chodź wiem, że jest dobrym lekarzem, ale ja bym chciała więcej informacji a on jakiś taki nie wylewny jak zapytam to wszystko wytłumaczy, ale ja nie wiem o co pytać

Cytat:
Widzałyście?
http://www.filmweb.pl/film/Jak+urodzić+i+nie+zwariow ać-2012-603172
niebawem premiera - myślę że warto pójść i się pośmiać
Na pewno się wybiorę, muszę wykorzystać zaległe bilety z pracy

Cytat:
Też mam wizytę 13, Madzius90 chyba też, więc posypią się nowiny. Madziuś90 u nas chłopaki, prawda?
Też mam wizytę 13tego i zobaczymy czy potwierdzi się płeć z 13 tygodnia

Cytat:
Wiem, ze wyglądam okropnie, mam trądzik jak nastolatka, jakiechś plam dostałam i to wszystko przed ślubem
mam nadzieję, że kosmetyczka dobrze mnie umaluje i będę dobrze się czuć
Mam to samo, tak mnie wysypało i tez w dodatku przed ślubem, że mam nadzieje, że makijażystka sobie poradzi

Ale mamy dziś okropną pogodę, nie chce mi się wychodzić, a muszę iści zamówić winietki z nazwiskami, wstąpić do kwiaciarni zapytać o bukiet. W środę jedziemy do Zakopanego na długi weekend więc mam nadzieję, że pogoda się poprawi

Zbieram się a wam dziewczęta życzę miłego dnia, udanych wizyt i gratuluję kolejnych szczęśliwych tygodni

Ja dziś zaczęłam 16tc
meyka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:54   #3075
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
marti czy bedzie kto wie z jednej str chcialabym chlopczyka z 2 dwie dziewczynki tez fajnie może sie dzis dowiemy
no to trzymam kciuki zebyscie sie dzis dowiedzieleii zeby wszystko bylo ok

Cytat:
pewnie to ucisk jakis.ale idz koniecznie-bedziesz spokojniejsza.trzymam za poznanie plci

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 11:00   #3076
weronika23
Zakorzenienie

dzieki dziewczynki tez trzysmam za was musze szybko dom ogranac bo po 13 wyjechac bo nie mam pojecia hdzie ten lekarz przyjmuje i jeszcze jade po mam
Stary 2012-06-04, 11:00   #3077
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Czesc My po rodzinnym weeknedzie, byl wypad do parku, do smarlandu wreszcie spedzilismy troszke czasu razem

Marti & Czarnnamadonna
trzymam kciuki za wizyty dajcie znac jak njuz bedziecie po

Weronika
u Ciebie tez dzis wizyta

A u nas wczoraj zaczal sie 17 tydz juz zaraz polowka

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-06-04 o 11:05
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 11:00   #3078
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc Kobietki

wieki mnie nie bylo...a to z dwoch powodow:/ o pierwsze jest tz a po drugie 3 dni nie mielusmy neta w domu zglaszalismy i sie okazalo ze problem tkwi w kablu do rutera-juz dziala

Nie mam zupelnie pojecia co sie u Was dziejemam nadzieje i glebokio wierze w to ze wszytsko u wszystkich jest ok

Czarnamadonna trzymam za wizyte i za to zeby dzidzi sie odslonilopamietam ze masz dzisiaj bo mialysmy tez sam termiin

Od czwartku powinnam juz byc na biezaco bo Michal wyjezdza ja juz od dzis na zwolnieniu a wiec bede czytac i produkowac trzymajcie kciukaski prosze
Już pisałam, bo czarna nam przypomniała, że i Ty masz dzisiaj wizytę, ale piszę jeszcze raz -
Stary 2012-06-04, 11:02   #3079
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość

A ryby łowię ale tylko czasami zaczęło się w norwegii, chociaż tam łowienie było nudne - zarzuciłam wędkę, po minucie wyciągam i 5 makreli na haczyku
O, to mamy ze soba wiele wspólnego-też lowilam ryby w No i czasem też jeźdźmy na ryby w Pl

HEJ.
Witam nowe mamuśki

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 11:03   #3080
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Też uważam, że ani wygląd naszej twarzy czy brzucha, zachcianki na dane smaki i inne cuda nie mają odzwierciedlenia w płci dziecka.
Ciąża to hormonalna burza, więc różne rzeczy mogą się z nimi dziać. Ja problemów nie mam ani z cerą, ani z włosami, nie wydaje mi się też żebym jakoś specjalnie zbrzydła
Często wypryski na twarzy mają związek z naszą dietą, bo (prawie każda) ciężarna pozwala sobie zjeść więcej czekoladek czy innych pyszności. No i wzrost wagi. Jak przytyje się 5 kilogramów to i twarz się delikatnie zmienia Ja tak to sobie tłumaczę
Jeszcze kilka miesięcy i dopiero będziemy miały powody do narzekania:brzyd al:
Mnie już powoli zaczyna wkurzać cały układ słoneczny na twarzy. Zawsze miałam cerę prawie idealną, nawet w okresie dojrzewania, a tu taki wysyp...Ani zamalować, ani nic - mam strasznie jasną karnacje i te podkłady jasne sobie nie radzą, musiałabym nakładać ciemniejszy i wyglądać jak Jim Carey w filmie Maska Teraz się z tego śmieje, ale jak przychodzi gdzieś wyjść z domu, to jest płacz, że takiej brzydkiej nikt mnie nie będzie kochał

Cytat:
na 14:30 jade z jednej str nie moge sie doczekac z drugiej strasznie sie boje
mnie taaaak gabi kopala ze caly brzuch bolal njalpiej bylo w kosciele jak bluzka odskakiwala nawet mam filmiki brzuch nagrane jak sie przemieszcza
boszzzzzzzzz ale mam stresa nic nie moge zrobic
Trzymam , wszystko będzie dobrze. Do 14:30 już niedaleko

Cytat:
Czesc Kobietki
Ooo, Marti! Jak dobrze, że jesteś Kciuki za wizytę, zapytaj koniecznie o te dolegliwości...może to jednak normalne i nie zakaże Wam przytulanka?

Cytat:
No właśnie zastanawiam się jak to będzie jak dziecko się urodzi, mam nadzieję, że nie będzie się wtrącała za bardzo, bo wiem, że pewnie coś tam będzie chciała podpowiedzieć, jak to babcie mają w zwyczaju.
Ja już wiem, że będę miała takie przeboje Mój Teść jest taki, że nie wytłumaczysz mu niczego - aktualnie muszę się z nim wykłócać, żeby nie dawał psu czekolady i ziemniaków, bo to dla niego bardzo szkodliwe, a ten dalej swoje...Wiem, że ostatecznie teściowa każe mnie słuchać, ale jak nikt nie widzi, to zrobi po swojemu. Poza tym, odkąd jestem w ciąży, nie mogę znieść tego jego charakterku Dziecka mu na pewno nie zostawię, bo wiem, że i tak nie będzie z nim postępował zgodnie z tym, jak my chcemy je wychować.
Stary 2012-06-04, 11:05   #3081
Kasia_11_83
Rozeznanie

Kurcze ile dziś wizyt Czekam na wieści o samopoczuciu i płci naszych maluszków Za wszystkie trzymam mocno kciuki i czekam na szybkie relacje

Marti86 nie martw się, bo może tym potęgujesz te objawy Na szczęście zaraz wszystkiego się dowiesz. Koniecznie powiedz ginowi o odczuciach po przytulankach, może on coś doradzi Ja też mam dziwne myśli po, ale u mnie tak dawno nic nie było, że już o tym zapomniałam

Sprzątam mieszkanie, ale robię to na raty, bo czuję jakieś dziwne ciągnięcie i drętwienie w brzuchu, także sprzątam jedno pomieszczenie i siedzę przed kompem pół godziny. Od 10 udało mi się posprzątać kuchnię i mały pokoik Jeszcze łazienka i duży pokój..
Wolę dmuchać na zimno

U nas dalej zimno jak w psiarni, nie wiem czy w domu mam chociaż 20 stopni na dworze 14 i mega pochmurnie Chcę już ładne słoneczko, bo dołuje mnie te siedzenie w domu.
Jeszcze mąż się przeziębił Mam nadzieje, że nas nie zarazi, bo od początku ciąży udało mi się uniknąć nawet katarku Staram się jak mogę, żeby niczego nie złapać, a ten przywlecze te choróbsko do domu

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 11:06   #3082
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że to jest związane z powiększającą się macicą, ale na wszelki wypadek zapytam gin co o tym myśli

Cytat:

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Współczuję! Mnie dentysta powiedział, że moja czwarta 8 niebawem też się wyżnie. Już się boję. Nie miała kiedy
To ja już też współczuję
Dziś już mnie boli troszkę mnie, ale dalej czuje, jakbym coś tam miała, bo dziąsło jest spuchnięte i mi przeszkadza

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Ja tez cały czas czekam na ruchy I też miewam dziwne sny. Ostatnio snił mi sie Jarek Jkimowicz, że coś między nami było aż w końcu oznajmiłam mu, że jestem w ciaży ale nie z nim i mnie zostawail

Cytat:
Napisane przez meyka87 Pokaż wiadomość
Mam to samo, tak mnie wysypało i tez w dodatku przed ślubem, że mam nadzieje, że makijażystka sobie poradzi
Będzie musiała!

Cytat:
Ja dziś zaczęłam 16tc

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Stary 2012-06-04, 11:08   #3083
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
hehe wiesz że ja też odczuwam takie wrażenie? poza tym ciągle mi coś nie pasuje a to włosy a to cos tam taka brzydka się czuję bardzo bym chciała mieć dziewczynkę, ale w pierwszej ciąży też coś mi podpowiadało że będę mieć córeczkę a tu chłopczyk

Ale wizyta w środę nie potrafię się doczekać :czeka:
Witam Kobiety
za wizytę, ja mam w środę, już się stresuję

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

my załatwialiśmy niedawno kredyt, poszło dosyć sprawnie, udało się w pierwszym banku i zajęło ogólnie około miesiąca, czego i wam życzę
Nas też to czeka, ale najpierw musimy znaleźć odpowiednie mieszkanie, co wcale nie jest łatwe
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 11:08   #3084
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Szkoda, że wcześniej o nim nie słyszałam, teraz już nie chcę zmieniać lekarza. Do mojego nie potrafię się do końca przekonać, chodź wiem, że jest dobrym lekarzem, ale ja bym chciała więcej informacji a on jakiś taki nie wylewny jak zapytam to wszystko wytłumaczy, ale ja nie wiem o co pytać
A do kogo chodzisz? Z NFZ, czy prywatnie? Ja w poprzedniej ciąży zmieniałam lekarza, bo najważniejsze, żeby wizyty u niego Cię uspokajały i rozwiewały wszystkie Twoje wątpliwości...

Ale ze mnie gapa - tak się wzięłam za cytowanie, że zapomniałam się przywitać!

Edytowane przez magdaef
Czas edycji: 2012-06-04 o 11:10
magdaef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 11:10   #3085
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
im dalej od teściowej tym lepiej
A u mnie na odwrót, cieszę się bardzo, że mieszkam 100 m od teściowej. Z różnych względów. Głównie dlatego, że im bliżej mieszkam, tym rzadziej ją widuję
Jestem okropna, wiem
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 11:11   #3086
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Marti mam ten sam problem jezeli chodzi o przytulanki, i to dosc czesto, tylko u mnie jest to zawsze po tej samej lewej stronie na wysokosci jajnika, strasznie nieomportowe uczucie ciagniecia. Pytalam o to polozna, zbadala mnie podotykala ale stwierdzila ze nie mam sie o co martwic, tylko zwrocic uwage zeby nie wariowac jak kroliczki tylko spokojnie i z uczuciem

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 11:12   #3087
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
O, to mamy ze soba wiele wspólnego-też lowilam ryby w No i czasem też jeźdźmy na ryby w Pl
Ja lubiłam łowić ryby, TŻ mnie nauczyłl, ale teraz w ciąży jakoś nie mogę.
Tymi robakami brzydzę się jeszcze bardziej i poza tym szkoda mi tych rybek, jak im się ten haczyk wbija w pyszczek

Zawsze byłam wrażliwa, a teraz w ciązy to nawet jak widze zdechłą muchę to mi jej szkoda

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Ja już wiem, że będę miała takie przeboje Mój Teść jest taki, że nie wytłumaczysz mu niczego - aktualnie muszę się z nim wykłócać, żeby nie dawał psu czekolady i ziemniaków, bo to dla niego bardzo szkodliwe, a ten dalej swoje...Wiem, że ostatecznie teściowa każe mnie słuchać, ale jak nikt nie widzi, to zrobi po swojemu. Poza tym, odkąd jestem w ciąży, nie mogę znieść tego jego charakterku Dziecka mu na pewno nie zostawię, bo wiem, że i tak nie będzie z nim postępował zgodnie z tym, jak my chcemy je wychować.
Stary 2012-06-04, 11:12   #3088
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość

Stary 2012-06-04, 11:14   #3089
Moderna
Zakorzenienie

kochane, niestety u nas zle wiesci, serduszko przestalo bic w 10 tygodniu :-(

byc moze jeszcze dzisiaj bede miec zabieg

pa dziewczyny!
Stary 2012-06-04, 11:16   #3090
ImmortalWoman
Zakorzenienie

co dzisiaj gotujecie pysznego??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości