|
|
#571 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty - Cynaamonka - Minerały Givenchy Phenome Dior Mexx
Cytat:
|
|
|
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie interesują mnie u Ciebie:
róże: Glam Guru, Like Lady Bird Lake, Mauvelous, (oraz cienie do oczu ). A powiedz mi - wiesz może, czy Linen z EDM jest podobny do Light Almond?
|
|
|
|
#573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Róż wymieniłam dziś rano, Benefita wczoraj po południu potwierdziłam już z kim innym.
|
|
|
|
|
#575 |
|
Rozeznanie
|
hej, a nie masz czasem magaminty z Lusha?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
|
|
|
#577 |
|
Rozeznanie
|
uch, mało ale jakby Ci pasowało.. poza tym podoba mi się próbka tresore midnight i pewnie coś bym z kolorówki dobrała. Jesteś zainteresowana? może coś jeszcze chcesz?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Ponieważ nijak nie przekonam się już do chabrowych spodni wracam do tematu wymianki ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- [/COLOR] Cytat:
W takim razie mogę zaproponować za płyn, pisak, Demeterki, cetaphil i biosilk spodnie chabrowe i to o czym rozmawiałyśmy za wyjątkiem bokserki bo akurat ją negocjuję, wszystko inne mogę oddać bez piszczenia. Myślałam że wbiję się w te chabrowe spodnie, ale jednak kompletna pomyłka, krój nie dla mnie. |
|
|
|
|
#580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Daj znać ostatecznie co chcesz, bo ostatnio pamiętam pisałaś, że jednak Kopalińskiego i bransoletki nie jeśli dobrze zrozumiałam? No i adres potrzebuję
|
|
|
|
#582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najbardziej zależy mi na spodniach, chętnie też przygarnęłabym bokserkę i bransoletkę, o ile się zgodzisz? Chyba, że bokserka już poleciała do kogoś oczywiście. Proponuję, żebyś zadecydowała już we własnym zakresie, bez kontynuowania negocjacji na forum, bo i tak już nam sporo zajęły A jak dostanę od Ciebie przesyłkę to będzie dla mnie niespodzianką co mi wysłałaś
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam jeszcze jedną wiadomość, bo może spotkamy się w Warszawie, co? Mogę dziś, w sobotę i niedzielę, spójrz czy Ci pasują miejsca i godziny.
Bokserkę trzymam na razie bo nie mam odpowiedzi od wizażanki, widzę że się nie loguje coś. Jesli wymiana byłaby w Warszawie, waga nie gra roli więc mogą być spodnie, bransoletka i słownik w gratisie
|
|
|
|
#584 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dodałam kilka rzeczy,sprawdzisz ?
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodałam 3 rzeczy
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za jasne podkłady mineralne?
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
Fair, spore sample podkładów Blushe- Vanilla Latte Chyba, że masz coś poza wątkiem z jasnych minerałków?
|
|
|
|
#592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- W tej chwili chyba nic nie mam poza - spodziewam się być może sporej mineralnej dokładki podkładów, ale jeśli, to za 2 tygodnie najwcześniej. A za to o czym piszesz co byś mi oddała? |
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Cynaamonko wyciągnęłam to serum żeby przypomnieć sobie co jest na nim dokładnie napisane, bo już zapomniałam...
i okazało się, że jest specjalnie przeznaczony na obszar tzw. "crow's feet" czyli na obszar wokół oczu i policzki. Tutaj opis: http://www.organicskincarepro.com/Or...t-p/oxols1.htm Jeśli byłabyś zainteresowana to daj znać i napisz czy masz coś jeszcze poza wątkiem
Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-05-22 o 14:22 |
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że średnio się opłaca wymieniać za dwa sampelki, więc poczekam na dostawę podkładów i może wtedy się dogadamy
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za :
- Zieloniutki iPod 4GB z turkusową taśmą na ramię. Idealnie sprawny, z wierzchu tylko kilka minimalnych rysek. Pełen rytmicznych kawałków doskonałych do biegania. Będę wybredna! |
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonko, spodni na razie nie noszę, leżą sobie. Teraz wyjeżdżam i wracam po 17 czerwca, wtedy wystawię je na allegro może, a do tego czasu są bezpieczne. Na razie nic nie wypatrzyłam, ale jesli wpadnie Ci coś z mojej listy daj znać, bo być może spodnie będą nadal u mnie.
Zielone są ciut mniejsze od niebieskich pomimo że to niby ten sam model i rozmiar różnica jest ok. 1 cm w obwodach. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Jestem ciemnożółta z natury ten odcień nijak dla mnie
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Costal Scents Pout in Perfect Lip plumper - błyszczyk powiększający usta - ja mam i tak pełne i na mnie działa po prostu zbyt mocno, wyglądam jak panna Jolie
polecam wąskoustym - testowałam razcoś u mnie? |
|
|
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się:
Costal Scents Pout in Perfect Lip plumper - błyszczyk powiększający usta - ja mam i tak pełne i na mnie działa po prostu zbyt mocno, wyglądam jak panna Jolie polecam wąskoustym - testowałam raz.Korektor Mint, 1/2 Travel Size LUCY MINERALS Fair, Creamy Bisque, spore sample podkładów Pomadka Liquid Lipgloss w kolorze Modern Poet, półtransparentny nude niewielką ilością drobinek, pełnowymiarowe opakowanie, otwarte tydzień temu, raz testowany na dłoni ![]() |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

Róż wymieniłam dziś rano, Benefita wczoraj po południu potwierdziłam już z kim innym.

A jak dostanę od Ciebie przesyłkę to będzie dla mnie niespodzianką co mi wysłałaś