|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
Z tego co widziałam, bo ostatnio jej pomagam to jak PM zamawia też np. dekorację auta i auto przyjeżdża do strojenia do domu Oli to albo kierowca albo Pan Młody odbiera bukiet lub niektóre Pary Młode umawiają się, że kierowca/Pan Młody przyjeżdża pod kościół po bukiet jeśli zamawiasz np. dekorację kościoła.Dowiem się w środę co i jak, a Ty jak coś napisz do niej najlepiej maila albo zadzwoń to Ci wszystko powie
|
|
|
|
|
#1652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Moze byscie mi pomogly... Chcemy dac jakies prezenty swiadkom - mojej siostrze i przyjacielowi Tż-ta, jakies propozycje? |
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
kuku- gratuluje rocznicy i tym samym wplacenia za sale w tak pieknym Waszym dniu
Kochane Wy muszę sie Was doradzić. otoz wspominałam ze z Tz wybieramy sie na sesje "wideo" będziemy krecic krotki teledysk do naszego filmu i nie wiem jak sie ubrac. na pewno jeden stroj bedzie luzacki a drugi elegancki.. I mam problem z tym eleganckim, otoz planuje ubrac te nowa biala sukienke i nie wiem jakie dodatki a najbardziej jakie buty do niej kupic...! ![]() Tz na pewno ubierze czarne spodnie (waskie) i pewnie bialy podkoszulek albo jakas koszulke...a ja? Myslalam aby dokupic do tej sukienki tez jakis pasek ale wogole nie mam wizji
|
#1655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja daje oklepany czyli biżu daje ja przed ślubem bo moze bedzie chciala zalożyć do kreacji
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1657 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za załatwione sprawy i trzymam za resztę.Rzuciło mi się w oczy - nie macie foto ani kam ? A tort ekstra! ![]() Cytat:
![]() Tuby dają piękny efekt ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1658 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za pracę magisterską. ![]() Myślę, że wyjdą bardzo ładnie. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
tenebrosa Twoja mama wygląda rewelacyjnie!
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Mojej ukochanej świadkowej dam bransoletkę Lilou, świadek pewnie dostanie jakiś dobry alkohol. |
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------
|
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I może jakiś brązowy pasek, żeby podkreślić talię?
|
|
|
#1662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w sumie większość rzeczy kupiłam w tej firmie co lampiony bo wszystko mają ![]() http://allegro.pl/latajace-chinskie-...364957861.html swoją drogą sklep jest w Świerklanach więc jak ktoś ma blisko to radzę odbiór osobisty. Ja się za późno kapłam ![]() Cytat:
o ja jego ... w sklepie 4 strzykawki to koszt ok 60-80zł (zależy czy jest promocja) mówię tu o Opalescence bo tym większość gabinetów wybiela.nie ma to jak narzucić sobie gigantyczną marżę ![]() Cytat:
![]() Ale sobie przysnęłam ..
|
|
|
#1663 |
|
Raczkowanie
|
Mogę mieć do Was prośbę
![]() :pros i: a w zasadzie dwie![]() pierwsza to prosiłabym dziś o kciuki bo idziemy do księcia spisać protokół i chyba sobie tego nie wyobrażam, jeszcze wczoraj spakowałam wszystkie potrzebne dokumenty i oczywiście ich nie zabrałam ze sobą do pracy, więc musimy z TŻ nadrobić dodatkowe 20kmA druga sprawa to welon. zastanawiam się nad paroma modelami i proszę o doradę który najlepsze 1. http://allegro.pl/welon-kate-middlet...365137484.html 2. http://allegro.pl/jmart-welon-dluga-...366448173.html 3. http://allegro.pl/welon-z-hiszpanska...353122204.html 4. http://allegro.pl/welon-koronka-hisz...375870504.html 5. http://allegro.pl/welon-koronka-hisz...383124303.html czy może zupełnie gładki? ![]() Wrzucam zdjęcie sukienki w załączniku. Pomożecie???
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pasku...Tylko chcialam troche podpasowac do TZ ale chyba nie ma co na sile w te strone tego zaginac ![]() także plus dla brązowego ![]() ma ktos jeszcze jakies pomysly?
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Raczkowanie
|
Blacky dzięki
Jak tylko zobaczyłam sukienkę, to się w niej zakochałam i tak mi już zostało. Biancaneve chyba jako firma zwinęła już swoje podwoje, bo na stronie mają tylko wyprzedażowe modele. Ale inne kolekcje mi się aż tak nie podobały Tak. Do magisterki marsz !E87 ta kula z różami jest przepiękna! Bardzo, bardzo ładna JennyAniolek, Anulka_p, Jamee: TŻ pochodzi z miejscowości niedaleko Rac. Mała zagadka: tam gdzie konie kują Cieszę się, że podoba Wam się pomysł ze zdjęciem na torcie ![]() A Bridezillą zostałam, bo od trzech godzin przeglądam stronkę greenweddingshoes... zamiast pisać pracę (stronkę polecam: http://greenweddingshoes.com/) Tenebrosa sukienka dla Mamy czad! Będziemy mieć foto. Nasz znajomy cykająco zaawansowany ma robić zdjęcia Kamerzysty nie chcę. I chyba będzie karaoke, bo mam dość rozśpiewanych znajomych... i rodzinę też ![]() Też myślałam o bransoletce Lilou dla mojej przyjaciółki - świadkowej... Ostatnio na grouponie była tańsza wersja. Podobno (komentarze) nie odbiega jakością wykonania, a są o wiele tańsze... http://www.chicochica.pl/bizuteria-lili-cat-195.html
'Love is a burning thing And it makes a fiery ring Bound by wild desire I fell into a ring of fire' Johnny Cash Edytowane przez kulla Czas edycji: 2012-06-04 o 13:51 |
|
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy skrzypce pasuja do organow? Bo bede miala skrzypaczke i na pewno sama cos zagra, ale czy przy marszach (mendelsona i wagnera) moglaby towarzyszyc organiscie? Czy to glupio brzmi...?
|
#1669 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdybym miała wąską suknię też bym brała hiszpankę. Kciuki są.Muszę lecieć, ale zajrzę wieczorkiem i może też w międzyczasie skołuję jakieś podsumowanie. Miłego popołudnia!---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() Teraz już lecę.
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też powinnam pisać mgr ale promotor skutecznie mnie zniechęca. Poprawiłam dwa rozdziały i zobaczę co jutro powie
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie nie wiem jaki.. do bailego wlasnie wiekszosc kolorow spasuje..
Cytat:
![]() Tez zaczne od tego ze nr 3. wydaje mi sie zbyt gesty i nie pasuje mi do tej sukienki... pytanie tez czy welon do bioder czy do ziemi... ( zalezy tez czy zamierzasza cale wesele tanczyc w welonie bo dlugi moze stanowic problem ) No i koronka nie moze byc tez jakas bardzo szeroka..
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Jamee w Kuźni
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Będę oglądać "Salon sukien ślubnych" na TLC
|
|
|
|
#1674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie o to chodzi że jeżeli wezmę długi welon to tylko do kościoła a jeżeli ten krótszy to chyba w nim zostanę
|
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1676 |
|
Konto usunięte
|
teneberosa sukienka dla mamy super!i figurę twoja mama ma świetną !
![]() melod_y ja bym wybrała czerwony albo koralowy .bedzie ślicznie sie prezentował z ta sukienka. ja lece kosić trawe i zajmować sie Mikołajkiem
|
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
czy ktoś może mnie obudzić??
![]() czemu ostatnio nie moge sie wyspać?? nie wiem ta pogoda czy jak?? wiecznie śpiąca zmęczona.... ....dobrze ze jeszcze tylko do 06.06 a poźniej urlop 2,5 tygodnia... moze cos się zmieni w tym temacie? wyspie się zmęcznie minie... (?) ![]() ![]() : ziewam:![]() :z iewam:![]() :zi ewam:![]() :zie wam:![]() :ziew am:![]() :ziewa m:![]() :ziewam :
|
#1678 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Tak
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi organista powiedzial ze jesli sie dogadaja to tak ale skrzypaczka musi miec nuty organisty zeby to wspolgralo |
||||
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Po przejrzeniu jej prac jest coraz bardziej zdecydowana żeby zamówić u niej bukiet. Nie wiem tylko czy będzie czas na odebranie bukietu w dniu ślubu
zresztą zobaczę co mi zaproponuje i wtedy podejmę decyzję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

to jak PM zamawia też np. dekorację auta i auto przyjeżdża do strojenia do domu Oli to albo kierowca albo Pan Młody odbiera bukiet lub niektóre Pary Młode umawiają się, że kierowca/Pan Młody przyjeżdża pod kościół po bukiet jeśli zamawiasz np. dekorację kościoła.

Ale to ukłon w stronę Rodziców TŻ. Mamy za to pełną swobodę działania, a wesele traktujemy jak trochę mniej standardową imprezę 
(a tak poważnie - wyszło samo z siebie, chociaż mi się podoba bardzo)
za załatwione sprawy i trzymam
za resztę.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
i chyba sobie tego nie wyobrażam, jeszcze wczoraj spakowałam wszystkie potrzebne dokumenty i oczywiście ich nie zabrałam ze sobą do pracy, więc musimy z TŻ nadrobić dodatkowe 20km