|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Jeszcze chwilkę, cierpliwości
tak dawno nie używałam aparatu, że bateria totalnie wyładowana ale obiecuję że jeszcze dziś dostaniecie, i to przed 22
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taki szlafrok. Z tym, że kupowałam ze 2 lata temu. Nie wiem czy to ta sama firma czy inna, bo nie pamiętam. Była opcja przed kolano i za kolano. Ja wzięłam dłuższy. Jest naprawdę super i po praniu nic się z nim nie dzieje.
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Macie tu dzieło mojego samowyzwalacza
jak to zobaczyłam to padłam... nie dość że góra ucięta, to jeszcze mój cudowny pies musiał się wryć w kadr No ale bateria zaraz po zrobieniu foty znowu padła ![]() PS. jak widać, w 15 tygodniu mam spory brzuch, już żeby zobaczyć stopy muszę się wychylić
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-04 o 21:09 |
|
|
|
#3304 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Laseczki macie piękne brzuszki ![]() P.S. Miało mnie dzisiaj już nie byc, ale mój mąż zaczął oglądac Rambo tak więc ulotniłam sie do sypialni
![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|||
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
haha moj tez oglada
dziekuje dziewczynki jeszcze raz za kciuki i za komplementy
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musso gratuluje juz zawczasu udanej nocki ![]() ps. jak to dobrze ze nie mam tv ale moj tz za to siedzi od paru godzin i pisze jakąs umowę dla kloienta wiec tez go niby mam a nie mam
|
|
|
|
|
#3308 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po fryzjerze
Piękny Cytat:
![]() Ale duży ![]() Cytat:
A sukienka bardzo ładna
|
|
#3309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
piękna kruszynka Cytat:
coś czuję , że zaraz pójdę się wymyś i spać... przez tą pogodę znów senna ciąglę chodze, a bylo juz z tym lepiej |
|||
|
|
|
#3310 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was Kochane, zaczynamy dziś z dzidziolkiem 18 tydz
Czarna, Weronika gratuluję udanych wizyt i synusiów, wspaniałe wiadomości! Imiona wybrane?Tak czytam, że coraz więcej z Was już wie i sama się już doczekać nie mogę, ja dowiem się dopiero 29 czerwca na połówkowym, będę wtedy pod koniec 20 tyg. Baardzo jestem ciekawa kto tam w środku siedzi a przeczuć nie mam żadnych A jest wsród z nas ktoś kto nie chce poznać płci i będzie czekał do porodu? DeKajka skoro przeprowadzasz się do mamy to znaczy, że wyjazd TŻ już przesądzony? chyba mi coś umknęło jak nadrabiałam wszystkie strony
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani sie obejrzysz a bedzie 29 czerwca
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
chyba czas na mnie... do zobaczenia z rana. ja spadam do łóżka a na dobranoc jeszcez sobie poczytam : )
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
ale macie spore brzuszki
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc emylka86
ja czekam na Mateusza z obiadkiem, a ten mi dzwoni, że będzie do godziny, bo jedzie jeszcze kolegę do domu zawieźć na drugi koniec Gliwic... wrrr
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
muminek88 śliczny brzusio
landi0909 pięknie wyglądasz w tej sukience ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- a wklejałaś już fotkę bo nie pamiętam ![]() w ogóle coś u mnie z pamięcią słabo
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za miłe słowa
fotka niekorzystna, bo w sumie w rzeczywistości lepiej w niej wyglądam ale z moimi szpileczkami cudnymi, makijażem, fryzurą i kwiatami myślę że będę ładna wreszcie bukiet chcę mieć jakiś skromny, ale wyjątkowy najlepiej czerwono-biało-różowy... Bo Mati ma różową koszulę ale kwiaciarka mi doradzi w sumie to tylko cywilny, więc myślę że bukiet wyniesie mnie do 100zł no ale mogę się przeliczyć
|
|
|
|
#3317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
ja mam problem z butami..caly weekend latalam za butami na slub..przeleciaLAM WSZYSTKIE SKLEPY i du..pa czyli zero...uz nie wiem na koncu pojde w kaloszach Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-06-04 o 22:07 |
|||
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie na osiedlu jest kwiaciarnia i babka tez ma spore ceny, ale na prawde robi piekne bukiety. z niczego zrobi cos
u niej za jedną różyczkę dasz 10zł, ale za to różyczka pięknie przyozdobiona i dłuuuugo się trzyma
|
|
|
|
#3319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może i nie jest to zbyt dobra pora na słodycze ale podczytuję Was i wcinam właśnie moje ulubione bakaliowe lody Grycana -
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie na kwiatach nie znam w sumie
ale róż nie chcę bo zbyt oklepane, a na ślubie sporo ich dostane ja chce jakies delikatne kwiaty, może goździki...
|
|
|
|
#3321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze alescie naprodukowaly...
przeczytalam dwie str i musze mala kapac wiec na szybkiego... Moderna bardzo mi przykro nie wiem co powiedziec zycze Ci szybkiego powrotu do formy sizyczno umyslowej i owocnych staran o maluszka-bede mocno Wam kibicowac i czekam na dobre wiesci![]() Czarnamadonna no to podaje reke-u nas tez faczet tak jak przeczuwalam gratuluje ![]() co do reakcji tego faceta znam to z autopsji...moj byly tak zareagowal na LAure Co do wizyty...zapomnialam kompletnie zapyac o klocia:/wszytsko jest ok.TŻ byl ze mna w ciezkim szoku.Lekarz na moje-chcialabym poznac plec-Marta no ale ja nie powem na 100% nie obiecuje ze sie nie pomyle bo jest wczesnie-jak to on ![]() no i nadszedl ten moment-maluch spal oczywiscie no ale cos tam ogladal, zaglaal widzialam ze to "cos" tam jest znaczy sie jajka:P i pytam-chlopak??on nic, z drugiej str zaglada i teraz on pyta-co macie w domu mowie ze dziewczynke-i znow pytm-facet a on jak to on milczy i po chwili-moge sie myslic, sprawdze jeszcze czy to aby nie pepowina-zrobil przeplywy i tam ich nie bylo wiec pepowina to nie bylo tak wiec mowi chyba BOLEK ale sprawdzac bedziemy na nastepnej wizycie i pogdlac czy nic sie nie zminillo.mowie do niego jakie duze-a on ze ciezko bedzie zmierzyc bo jest zle ulozone, mowie ze tak z czystej ciekawosci na co moj doktor to jak z czystej ciekawosci to zrobimy cos innego i wlaczyl 4D moj tz byl w totalnym szoku i pozniej nie mogl przezyc ze ma "tak malo miejsca tam". wysdrukowal mi zdjecie twarzyczki ale kuzwa cos mial z drukarka nie tak bo wyszlo rozmazane i prosil zebym mu przypomniala nastepnym razem bo ma zapisane w usg i mi wydrukuje drugi raz.jak chcecie moge pokazac-tylko nie jest ostre.Moj maz nic sie nie odzywal pozniej-byl jak w jakims amoku poszlismy na zakupy nie moglam sie zdecydowac co chce i go pytam na co on mi-bierz wszystki dzis:P kupil sobie finlandie i mowi z musi opic syna![]() Lece odgrzebac posta weroniki czy wszytsko dobrze-a jest napewno
|
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3325 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dobranoc
|
||
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy kolejnego synusia! poza tym super masz tego doktora wklejaj zdjęcie jak będzie Ci się chciało
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane piekne brzuszki
![]() ![]() ![]() Weronika sliczny maluszek i super ze wszystko ok ![]() Natalka-Laura stwierdzila ze cieszy sie ze braciszek bo zdecydowala ze jednak chce braciszka:P uczulilam ja ze to sie moze zmienic(choc raczej nie powinno)ale lekarz tez czlowiek i ma prawo sie pomylic Mala sie cieszy
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
ide spac dobranoc
|
#3329 |
|
Zadomowienie
|
Wracam po paru dniach
ciężko mieszkać z tż i znaleźć czas na neta ale teraz to już okropnie późno, poopowiadam jutro! paaaaa
|
|
|
|
#3330 |
|
Zadomowienie
|
Heej
![]() to wczoraj trzech chłopaczków, masakra chyba czas na dziewczynki, bo czuję się dość osamotniona w tym różu ![]() Nie śpię od 5, ale to nic, bo wczoraj zasnęliśmy przed 21 w tv nic nie ma teraz, czytać nam się nie chciało, pogadaliśmy w łóżku (dosłownie: pogadaliśmy ) i padliśmy sama nie wiem kiedy.Idę rozmrażać kurę, bo dziś rosół gotuję Miłego dnia ciężaróweczki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

tak dawno nie używałam aparatu, że bateria totalnie wyładowana 

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

mamy kolejnego synusia! poza tym super masz tego doktora
ide spac dobranoc