|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
ja też na troche uciekam, muszę iść do mięsnego coś na obiad kupić bo za godzinkę przyjdzie tż i bedzie głodny! : )
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze 13.06 po południu mam dentystę i usuwanie dziurki, mam stracha już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() polecała też pompowane koła aha i mówiła, że ona jeździła do takich sklepów, które mają dużo wózków i pytała za każdym razem które polecają i dlaczego, to oprócz x-landera mówili jej, że w tym przedziale cenowym Jedo jest właśnie najlepszy. Cytat:
![]() ja oglądałam fotelik Maxi Cosi Pebble - chyba jest najnowszy, ma bardzo dużo funkcji ułatwiających jego mocowanie. Jest do niego baza, której używa się później też do większego fotelika. Ta baza pokazuje Ci czy fotelik jest dobrze wpięty itp, tak więc też zwiększa bezpieczeństwo. No i można go wpiąć też do wózka Quinny. A do jakich innych to nie jestem pewna. http://www.tosia.pl/sklep/product/p/...si,pebble.html więc ja pewnie wezmę ten Pebble albo Recaro, bo oni mają bardzo dobre wyniki w krasz testach ![]() aha, jeszcze mi mówiła, żebym wzięła przednie koła skrętne, bo dużo łatwiej się manewruje, szczególnie po mieszkaniu ![]()
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać. - Walt Disney Antek 18.11.2012 ![]() Edytowane przez agasobo Czas edycji: 2012-06-04 o 13:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
zmykam bo za chwilkę będą moi chłopcy :pa:
#3215 | |||||||||
Zadomowienie
|
!Hejka!
Widzę, że połowy postów mi nie zacytowało ale miałam chyba ze 29 stron do nadrobienia - czytam was od 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny ogłaszam, że dzisiaj 1 dzień NIE PLAMIĘ!!!! ![]() ![]() ![]() Dzisiaj również zaczynamy z maleń ![]() ![]() Ja też mam kiepską cerę w tej ciązy z Wojtusiem miałam świetną cerę a teraz masakra... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
mi dal namiary dzis gin do swoejgo brata na prenatalne czyli to polowkowe 19-22 tydzien mam sie zapisac narazie nei zadzwonilam nie wiem jutro zadzwonie i zaopytam na kiedyjuz maja wolne terminy zeby tez za szybko sie nie zapisac jakos pewnie na lipiec albo koniec czerwca chociaz troszke bez sensu bo 2 lipca mam nastepona wizyte u tego gina no ale on mowi ze woli zebym poszla do innego bo on takiego sprzetu nie ma a bedzie tez za darmo
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3218 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam po receptę i chyba przegięłam ze spacerem bo ledwo żyję ![]() ale kupiłam stanik i 2 pary gaci, i taką tuniczkę bez rękawów za 19 zł ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | |||||||
Zadomowienie
|
ja dzisiaj przyjęłam nową technikę - trochę czytam, odpisuję i czytam dalej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ostatnio zafiksowałam się na Grishama iprzeczytałam "Firmę", " Kancelarię", wczoraj skończyłam " Testament" i zaczęłam "Grę o tron" Martina - mój tż się pyta: znowu nowa książka? na szczęście nie zauważył, że kosztowała 49 pln ![]() i widziałam, że jest już 2ga część ![]() w ogóle Empik to jest mój ulubiony sklep ![]() ja w ogóle jestem fanką fantasy ![]() ![]() może są jakieś fanki fantasy tutaj?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do ruchów to ja czytałam, że dzidziuś śpi w dzień, bo jak się chodzi to ma kołysanie, a w nocy rozrabia, bo kołysania brak ![]() ![]() ![]() a co do książek ciążowych to ja mam: ciężarówką przez 9 miesięcy ciąża dla bystrzaków w oczekiwaniu na ciążę ( to jak się staraliśmy) w oczekiwaniu na dziecko twoja ciąża tydzień po tygodniu no i mój tż ma: dziennik ciężarowcai "tacierzyństwo, czyli ciąża i poród wg mężczyzny" - to od teściówki dostał ![]() powiem Wam, że te dla facetów fajnie się czyta ![]() ![]() ![]() dobra, czytam Was dalej ![]()
![]() |
#3221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki, tylko się przywitam i zmykam.
Aleście się rozpisały. Ja wczoraj ciężki dzień miałam, połowę przeleżałam w łóżku, bo mnie jakos tam na dole bolało ![]()
#3225 | |||
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę
![]() Też już bym chciała, zeby wszystkie były na swoich miesjach, a tu trzeba sie męczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A która według Ciebie najciekawsza? ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Raczkowanie
|
Hej hej, postaram się nadrobić te - bagatela - kilkadziesiąt stron, ale trochę mi to zajmie...
![]() Wpadłam, bo pojechałam dziś do szmateksu, gdyzż była nowa dostawa i kupiłam sobie 1 koszulkę nocną... a z resztą trochę mnie poniosło ![]() ![]() ![]() Załączam zdjęcia ![]() Pozdrawiam wszystkich i spadam do gin ![]()
#3227 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
u mnie masakra....... zimno, co chwila pada. a do tego jak było ciepło to właściciel wyłączył ogrzewanie już na lato, więc mam w sklepi chłodno :/ muszę się herbatą ratować Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() powiem Wam, że byłam zszokowana i zrozpaczona, ale teraz widzę, że dla mojej mamy to wyszło na lepsze ![]()
![]() |
#3228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wizytę!!! ....................... Zaraz mąż wraca z pracy tak więc ja się z Wami na dzisiaj żegnam !!! Do jutra ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-06-04 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czasem tak w życiu bywa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale znamy się już 8 lat, a mieszkamy razem 7 i pół ![]() jestem już na 100 stronie z czytaniem ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
a będzie z próbowaniem?? ![]() ![]() miłej zabawy ![]() Cytat:
![]() ja tam bym chciała, żeby moja bliżej mieszkała... niekoniecznie drzwi w drzwi, bo bym pewnie wyglądała jak słoniątko z jej kuchnią ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak ja bym chciała iść na zwolnienie............... ..... a tu muszę czekać do lipca ![]()
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
koffane wrocilam pozniej nadrobiebie bo musze cos zjesc i zajac sie dzieckiem w skrocie
![]() dzidzia w porzadku serduszko ladnie bije normalnie ryczec sie mi chcialo ma wszytskie narzady wazy jakies 207 gram i mozliwe ze chlopczyk taaak na 70 % dal mi zdjecia niestety moja dzieciatko caly czas krzyzowalo nozki wiec nie jest pewien ![]() ![]() a ruchow nie czuje booo dziecko przewaznie tylem odwrocone a ucisk na moja noge powoduje glowka ![]() najwazniejsze ze jest i zyje ![]() co do ruchow to mowil ze najczesciej od 18 do 21 tygodnia i kazal sie niczym nie przejmowac a na lipiec jestem umowiona na nagranie filmiku z dzidzia w roli glownej ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- dziewczynki dziekuje przede wszytskim za kciuki lumpex zaliczylam ale na razie tylko kupilam dla gabi za 3 tyg mam polowkowe u mojej gin to moze juz calkiem pokaze co tam ma to ewentyualnie dokupie cos chlopiecego nioooo chyba ze moj olek okaze sie lilka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
o nie!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak mi przykro ......
![]() |
#3233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejny chłopiec na forum... : )) męskie grono się szerzy : ) ja już po obiadku zaraz pójdę chyba sobie do mamy, w ogóle tak poparzyłam sobie paluchy prawej ręki że ledwo piszę... piecze masakrycznie ; / |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja idę jutro na wizytę i z każdą chwilą bardziej się stresuję. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | |
Zakorzenienie
|
weroniczka gratulacja za wizyte!!!super ze wszytsko ok no i kolejny chlopiec heh
![]() ktoras pisala o harrym potrterze ja wszystkie przeczytalam i filmy obejrzalam ![]() na jwiecej czytam jednak poezji meiadeleite super zakupy ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() wogole mam cisnienie 110/65 nie wiem czy to ok polozna mowila ze mogloby byc wyzsze a tętno mam 88 ![]() dzidzia mierzy od glowki do kosci ogonowej 9,5 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale teraz za nic bym mojego Antośka nie zamieniła na dziewczynkę ![]() ![]()
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać. - Walt Disney Antek 18.11.2012 ![]() Edytowane przez agasobo Czas edycji: 2012-06-04 o 15:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kamila no to gratulacje dla rodzicow i kolejnych 25 lat razem! ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam i w sumie nic nie załatwiłam :-/ winietki hmm... nieciekawe, zwyczajne wydrukowane imię i nazwisko, a chciałam coś ładnego, chyba zamówię na allegro, mam nadzieję że zdążę. Bukiet wstępnie wybrany, miałam nadzieję że trochę tańszy będzie a wyszło 180zł. A jeszcze ile drobnych wydatków zostało ![]() Uciekam gotować zupkę, jestem ciągle głodna wiec do podjadania w sam raz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.