|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Och...tragedia nie mogę się zabrać za ćwiczenia, ale już za jedzenie to jak najbardziej
Ale już odpuszczam, brzuchy z 3 minuty porobiłam
|
#4772 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
u mnie z ćwiczeń dziś godzinka fitnesu
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- I tak mnie wszystkie dzisiaj z ćwiczeniami przebiłyście
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam w grudniu 54 wiec nie wiem czemu teraz swiruje i du.pa ;/ Wiem ze wiecej cwicze ale to chyba powinno pomóc
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-06-04 o 22:12 |
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Aj ja tez z ćwiczeniami zawalam
Obiecuję sobie 3 razy w tygodniu i co...nigdy słowa nie dotrzymuję:/
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wogóle nie ćwiczyłam;> Już 3 dzień... siedze cały dzien przy kompie... juz mam odleżyny na dupie;/;/ I tak malusio ważysz:P jak po imprezie w sobote?
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki ja już zmykam spać
padam na ryj zasnę jak dziecko ![]() Kolorowych snów Piękne! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już uciekam
![]() Kolorowych
|
#4780 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oooo mam! I nawet jakie takie efekty wygładzające po nim widzę Może po folii będzie jeszcze lepiej ![]() Cytat:
Ja hula hopem też kręciłam i godzinę, i pewnie dłużej, ale to było w podstawówce, więc zamierzchłe czasy. Trzeba by odkurzyć ten sprzęt. Ale tak mi się nie chce ![]() Eeee coctail ale po co ci ta 4 z przodu Przy twoim wzroście pięćdziesiąt parę to tak akurat Cytat:
A z ćwiczeniami to i tak lepiej niż ja, choć chęci miałam, budzik sobie na wcześniejszą godzinę nastawiłam I nawet się obudziłam, ale pomyślałam tylko "od jutra" i spałam dalej |
|||||
|
|
|
#4781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musze iść na fitness i się zważyc, ale to znowu będzie waga ok godz 16-17 po obiedzie i w ciuchach, bo wagi swojej nie mam :/ ech, ja ostatni dzień ćwiczeń to czwartek ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Dooobranoc Klikam Ci ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() Z włosami mam podobnie ![]() No, filtry to fajna sprawa My nie kupowaliśmy wody z Tż tylko filtr przy kranie mieliśmy, że piliśmy filtrowaną wodę z kranu, nie trzeba było jej gotować już![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Idę jeść lody ![]() Do jutra
|
|
#4782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(powiedziała ta która w sobotę późnym wieczorem wszamała 1,5 loda princessa kokosowa A co to za tabletki? O filtrach muszę jeszcze poczytać, czy ta Brita coś warta w ogóle, ale to jutro, dziś padam, a jutro rano trzeba wstać |
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
. Trzy wolne dni w srodku tygodnia - to lubie. Bede za to harowac w weekend . Waga po weekendzie na 61 kg. Walczymy. Zaraz sniadanie, mycie wlosow i henna. Pokrece dzis sobie hula i pocwicze z agrafka. Heroine, ty masz ekspres do kawy? ja dostalam swoj zeszlego lata, ale tylko espresso umiem na tym zrobic - dzis bede sie uczyla, jak spienic mleko i potrenuje robienie cappuccino .
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Eee....
Po co Ci 4 z przodu?!Przy 50kg będziesz wyglądać baaaardzo ale to baaaaardzo szczupło, nie przesadzaj dziewczyno, bo przyjadę do Ciebie i porządek z Tobą zrobię ![]() Super laska już jesteś, brzuszek jak marzenie, urodę też bym Ci zabrała, nóżki do nieba, a Ty marudzisz ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Poza tym jakbym nie zjadła cukru, to bym chałupę rozniosła ![]() Nazwy nie pamiętam, zapytaj się Meeedzik Jakie to tabletki były, thermo speed? extreme? Coś takiego....
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przed chwilą 200ścisków agrafką zrobiłam, na owinięte folią nogi, więc nie jest źle To odpoczęłaś od pracy I dobrze![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Ja bym chciała się zważyć rano na czczo, a nie jak zawsze po fitnessie w ciuchach, butach i po 16 :/ Ale co zrobię... Nie ma wagi, kasy też nie ma, poczekam miesiąc na wypłatę ![]() Ani mi się waż schodzić do 4! Po kiego...?! ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Nawet dużo nadrabiania nie ma Dziś już mały spadek, o 0,3 kg ![]() Antana do przetłuszczających się włosów polecam szampon Nivea mi go Monia poleciła i byłam zadowolona Zoska dziękuję też będę klikać wtf? to jeszcze się da??!! ja myślałam, że może wczoraj się dało, bo to jeden dzień po konkursie i nie ogarnęli tego a tu zonk. Nie wiem co się dzieje z tym konkursem.A ja w końcu będę zamawiała kallosa na allegro zastanawiam się co jeszcze dokupić chyba wezmę też jedwab
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam po 8, posmarowałam się tym serum z Eveline, owinęłam folią i zrobiłam 200ścisków agrafką. Robiłam 20 ścisków i łyżeczkę śniadania brałam, kolejne 20ścisków i znowu łyżeczka
![]() A na śń miałam: jogurt pitny jogobella regularis z otrębami i garścią czokapików, do tego kawa, a teraz piję melisę ![]() ![]() ![]() Znowu do 20 nie będę nic jeść, bo na kolejne badanie lecę, na czczo, a na 19.15 dopiero mam ![]() Na 11 do pracy muszę iść, a przez@ leje się ze mnie jak z kranu, jeszcze bez jedzenia...matko.... ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- A bo to tak pffff
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska tak tak, te tabletki to Thermo Speed Extreme
![]() A Cocktail to już jest niezły lachon i jak dla mnie nie ma z czego się odchudzać ja np zazdroszczę jej figurki a w szczególności takiego fajnego tyłeczka no ale jak już chce to niech ma ale wydaje mi się, że tak 52 będzie już max ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cocktail ale ja jak ważyłam nawet te 53kg to wyglądałam na dużo więcej w pierwszej części wstawiałam dziewczynom zdjęcie w stroju przy 52-53 kg to były zdziwione, bo wyobrażały sobie chudzielca, a ja wyglądałam na minimum 56 kg no i jestem niższa od Ciebie
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A powiedz mi, te tabsy zamawiałaś z internetu, czy w sklepie dla sportowców kupiłaś? Bo niedaleko mnie jest sklep z odżywkami i innymi takimi cudami, to może tam bym to znalazła... ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Ach i Ty brałaś je tylko 30 tabletek, czy więcej? I jak długo? Miesiąc, dwa? Bo nie wiem![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Uciekam Miłego dnia
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No faktycznie jesteś nizsza aż o 2 cm
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska ja kupiłam w aptece
bo w niej własnie są różne takie odzywki itp ![]() a sklepie dla sportowców na pewno będzie ![]() Ja wzięłam tylko 30 tabletek, bo już szybko zaczęła mi waga spadać no i przestałam brać, bo nie chciałam więcej chudnąć Cocktail oj tam oj tam głupoty opowiadasz ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Zoska a ja już nie mogę klikać
|
#4795 | ||
|
amor vincit omnia
|
misiak, wklejam Wam wypowiedzi ' szefostwa' podsumowujące to całe zajście... proszę bardzo
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo dzięki za info
dobrze, że już wszystko się wyjaśniło
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zmykam do dentysty
mam nadzieje że mnie nie załatwi jak ostatsnio że dwa dni mialam warge jak murzynka
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Za leniwa jestem. Bylam na weselu u sasiadki i poprawinach w niedziele Po swoim w koncu sie wybawilam. Chociaz rola gwiazdy mi odpowiadala 2 tygodnie temu. Jednak lubie byc w centrum uwagi, hehe. Jak zawsze kolezance mowie"niewazne jak byle mowili" hehe A jutro wyjezdzam z mezem na weekend do Powidza nad jez powidzkie Ale nie pytajcie gdzie to bo nie wiem, gdzies bodajze w okolicach Poznania. Rodzinka zaprosila a ze maja tam domek to tylko paliwo nas bedzie kosztowac, wiec ochoczo sie zgodzilam![]() Odpoczniemy ale znowu z forum wypadne. Pewnie juz koeljna czesc bedzie jak wroce. ![]() Ale mam Was do nadobienia... 5 stron!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Tak kusicie , ze chyba kupie ten Thermo Speed Extreme bo mi sie therm line juz prawie konczy zaraz na all zobacze po ile jest
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
A jednak cos tam odpisze. Zosia ja tez alkoholik!! I troszkę potrafię wypić. Chociaż ost mało trenuje. Heroine tez uważam ze kawa tylko gorzka
Zooska jeszcze do Ciebie o tz. Moze nie pwinnam ale musze... Mialam kiedys podobnie, bylam z wcześniejszym tz wszyscy mi mowili odpusc sobie to nie facet dla Ciebie, bawi się Toba, nei jest Ciebie wart. Itp.. a ja dalej w to brnęłam. Klapki na oczach, zakochana a jak ktos zle slowo powiedział to obrazalam się, jak ktos zle slowo może na takiego wspanialaego człowieka powiedziec. I któregoś dnia peklam wygarnęłam wszystko a on …mial to gdzies i pierwszy raz ja nie walczylam. I co??? Moje lzy!! Rozstanie.. Bardzo to przezyłam, ryczalam w poduszke. A on miał to gdzies. Niedługo po tym poznalam obecnego tz. I powoli powoli odkochalam się. Teraz jestem szczesliwa mezatka. Mam wspaniałego kochającego meza. Wcześniej mówiłam ze w moim związku musi być adrenalina i nie wyobrażałam sobie być z kims „nudnym” jak wcześniej mówiłam o facetach którzy byli za dobrzy dla mnie. A teraz nie wyobrazam sobie zycia z nikim innym!!! ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() Herbate wypije z cukrem, kawy nei dam rady ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- A nie mrozi pod folia?? Nienawidze tego uczucia zimna ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

Obiecuję sobie 3 razy w tygodniu i co...nigdy słowa nie dotrzymuję:/

zasnę jak dziecko 

Przy twoim wzroście pięćdziesiąt parę to tak akurat 

no ale jak już chce to niech ma
no i jestem niższa od Ciebie