Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-05, 07:55   #2131
Oliveira79
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

Sesa
http://allegro.pl/sesa-ajurwedyjski-...368077089.html jest jeszcze pojemnnosc 180ml ale ja kupilam 90ml bo to i tak duzo, mam 4roznych olejow wiec wiesz...
ta sesa leci prosto z Indii, ok tygodnia ale doszla w stanie lepszym niz jakby poczta polska szla

Vatika kokosowa- nie pamietam ok kogo bralam, pewnie najtansza opcje dostepna na Allegro. Polecam brac 150ml a nie 300ml bo 300ml ciezko roztopic. Vatika ma postac stala w temp pokojowej, SeSa w sumie tez

Dabur migdałowy http://allegro.pl/olej-do-wlosow-mig...348984827.html bralam sporo rzeczy od tego sprzedawcy, ten olej tez. Polecam go bardziej od Vatiki kokosowej ma ciekla postac.

Khadi stymulujacy wzrost wlosow http://allegro.pl/olejek-stymulujacy...375202147.html moj namber łan ale z racji jego ceny wmasowuje go tylko w skore glowy. Do tego smierdzi strasznie wiec gdy calam na cale wlosy to wysiedziec nie moglam

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:00   #2132
dominej
Raczkowanie

Hej
Chyba nie mam żylaków - jakieś żyłki pod kolanami widać, ale to raczej nie sa żylaki.. A nogi mam spuchnięte koło kostek - jakby w stronę pięty, a ta całe nogi ok...

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:01   #2133
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:

Poszla juz jedna w miare ok koopa uff.

wspomagałas czymś Olka? czy samoistnie tak

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
witam sie i lece was doczytac bo dość długo mnie nie było, nocka ok poza tym że mnie dopadła na dobre alergia;/ kicham smarkach, cóż trzeba to przetrwać. aaa no i rano poszła juz koopa wiec jeden problem dnia codziennego z glowy
oczywiście koopa małego
ojj te nasze zasrane problemy

Stary 2012-06-05, 08:08   #2134
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
a chcialam Ci sie wczoraj pytac czy rzeski jeszcze nosisz mnie strasznie kusi ale ta co mi robila to chu***, a jak sa inne oferty to za 300zl, uzupelnienie ok 150 buuu
Poszukaj ogłoszeń na tablica.pl Tam dziewczyny robią w domu dużo taniej

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość

ojj te nasze zasrane problemy
moja dzisiaj z lekkim wysiłkiem strzela królicze bobki Raz jeden bobek, za kilkanaście min drugi..
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:10   #2135
Oliveira79
Zadomowienie

goldi a jaki szampon byś poleciła? bo wszystkie co mam mają ten sls
a odżywka?

Stary 2012-06-05, 08:12   #2136
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:

Gadalam z Tztem o erotico strojach. Napalil sie chlop a ja go okrutnie zgasilam sesese... mowilam, ze znajome zamawiaja, a on czy ja tez sobie zamowila (i prawie juz mial slinotok). Powiedzialam, ze moze sie zdecyduje ale najpierw on musi przyjsc do lozka w stroju batmana z dziura na swoj sprzecior to wtedy sie zastanowie.

Jak wy dbacie o wlosy,rany .Ja tylko myje,same schna i kitka...Ide kupic sobie dzisiaj przez was jakas odzywke .A zeby nie kupowac tysiaca produktow (nie bedzie chcialo mi sie tego wszystkiego robic ),to jakie max.2 odzywki kupic?Olejek i jakas odzywke np?Wy takie ekspertki modowo-kosmetyczne,a ja taki kapciuch jestem

Amelcia od paru dni marszczy nosek,jak sie smieje albo denerwuje .W nerwach jeszcze sapie,jak taki maly byczek .Dzisiaj rano nawet tym mnie obudzila
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:18   #2137
ela3010
Zadomowienie

Hej.

W nocy 4 pobudki, wreszcie wyspalam, usnelismy z syniem przed 23, pobudka o 6.50. najbardziej ciesze sie ze wstaje mi o 7-8, starszy do roku czasu budzil sie o 4-5, ale zasypial o 20.

Wy o wlosach i ich pielegnacji, ja nie mam na to czasu, na szczescie moje wlosy sa same z siebie mocne, geste, z polyskiem. Myje tylko szamponem i czasem odzywke wklepie, i wsio.

Dziewczyny ktorych dzieci juz siedza, jak to bylo z tym siadaniem, po troszku dzieciaki siadaly i sie przewracaly az sie nauczyly, czy od razu jak siadly to siedzialy? Moj chwilunie siedzi z podporem, i z czworakow ladnie na pupke siada, ale zeby sam to nie siedzi. Starszy w wieky 5.5mca siedzial. Ale raczkowal w wieku 9mcy. A Milosz smiga jak szalony, wykonuje rozne skoki, czolganie, szorowanie glowa po podlodze, jak partyzant:brzydal.

Muff jak u was zdrowko?

Kkasikk, nie mysl ze to Twoja wina czy cus, moj tez ma powera jak widzi laptop, albo komorke, albo piloty. A czasami nie mysli sie co i gdzie sie polozy, taka juz natura naszych ciekawskich rozwijajacych sie dzieciakow.

Glam moze na watku blizniakowym. Ktoregos razu zaczelam czytac ten watek, skonczylam go ze lzami w oczach, jak czytalam historie Ali, Tej ktorej czesc z nas oddala swoj 1 procent. Silna mala osobka i jeszcze silniejsza jej mama.
To jest wlasnie milosc, nad wszystko.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 08:19   #2138
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
no ta szczotka fajna się wydaje.. Może i ja zakupię za jakiś czas. Bo na razie jeszcze rzęsy muszę w tym tyg zrobić, a to 70zł I na razie basta w wydatkami

Za 70 zł wow mi krzykneli 300zł więc się wyleczyłam

Jaki olej na początek polecasz, SESA czy migdałowy ? I czy migdałowy kładziesz tak jak polecają sesę, czyli umyć skalp - nałożyć na noc - spłukać rano ?
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:19   #2139
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
Hej
Chyba nie mam żylaków - jakieś żyłki pod kolanami widać, ale to raczej nie sa żylaki.. A nogi mam spuchnięte koło kostek - jakby w stronę pięty, a ta całe nogi ok...
Miałam tak samo jakieś 2 lata temu. Chodzić nie mogłam, tylko na ketonalu jechałam. U mnie było podejrzenie choroby stawowej i łaziłam cały czas po reumatologach. Nawet w szpitalu tydzien leżałam i mnie diagnozowali. W końcu tato zawiózł mnie do bardzo dobrego nefrologa i się okazało, że mam problemy z nerkami, mimo tego, że wyniki moczu były ok i nerki na usg też w porządku.
Może spróbuj jeszcze w tym kierunku.

Biedna, łączę się z Tobą w bólu Bo wiem co przechodzisz ... ja to wieczorem już płakałam z bólu i bezsilności.

P.S. Zrób sobie jeszcze badania na obecność chlamydii. Ale skoro niedawno urodziłaś to raczej ich nie masz. Po nich ciężko zajść w ciążę a utrzymać to już prawie niemożliwe.

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:22   #2140
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
a chcialam Ci sie wczoraj pytac czy rzeski jeszcze nosisz mnie strasznie kusi ale ta co mi robila to chu***, a jak sa inne oferty to za 300zl, uzupelnienie ok 150 buuu

Dalia ja mialam taki ubaw z tego, bo oczywiscie sobie wyobrazilam scene Tz wchodzacego do lozka w tym stroju, z maska na twarzy:

Poszla juz jedna w miare ok koopa uff.

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Wariateczka napisala o szamponie Babydream, a ja pisalam o mleczku do mycia dla kobiet w ciazy Babydream. W rozowej butli 500ml za 9,99zl
szamponu dla dzieci z |Babydream nie polecam, placze strasznie wlosy i faktycznie wysusza.
Wariateczka pisała o kupnie henny we Wro
szamponów dla dzieci niepolecam, o nie. Stosowałam Johnsona i takie samo mam wrażenie, plączą, włosy są tępe. Myje nim tylko pędzle - tu się sprawdza.
Stary 2012-06-05, 08:25   #2141
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
a odżywka?
szampony lubie Alterra dostepne w rossmanie. Mialam z granatem, a teraz mam z morela i wole ten z morela. Weszla jakas nowosc dla wlosow przezedzajacych sie z kofeina cos dla nas
odwyzki sa wietne L'biotica Wax ale ok 20zl chyba ze trafi sie promo jakas to za 11zl mozna dostac

koopa bo kropelkach poszla
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 08:28   #2142
Bahamadia_25
Zakorzenienie

[QUOTE=princessskaa;345156 33]Poszukaj ogłoszeń na tablica.pl Tam dziewczyny robią w domu dużo taniej

QUOTE]

WOW świetny pomysł. Ja jestem Pinki a Ty mózg sesees
tenkiu za pomysł, nie omieszkam sprwdzić

Jak szukać? w wszukiwarce przedłużanie rzęs ?
Stary 2012-06-05, 08:29   #2143
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
jak tam dzis Ninka ???? pospałyscie kochana ????
a dziekujemy za pamiec trocvhe lepiej dzis była pobudka ostateczna przed 6 a nie przed5, kilkareazy wstawałam w koncu od 2 spala na mnie, z glutami nadal walczymy, procz nich nic jej nie dolega

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:31   #2144
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość

Jak wy dbacie o wlosy,rany .Ja tylko myje,same schna i kitka...Ide kupic sobie dzisiaj przez was jakas odzywke .A zeby nie kupowac tysiaca produktow (nie bedzie chcialo mi sie tego wszystkiego robic ),to jakie max.2 odzywki kupic?Olejek i jakas odzywke np?Wy takie ekspertki modowo-kosmetyczne,a ja taki kapciuch jestem

Amelcia od paru dni marszczy nosek,jak sie smieje albo denerwuje .W nerwach jeszcze sapie,jak taki maly byczek .Dzisiaj rano nawet tym mnie obudzila
Olusia Ty przeciez z Dojcza jestes!!! masz u siebie drogerie DM z kosmetykami Alverde te kosmetyki to moje marzenie! Ale nie mam do nich dostepu bo w pl ich nie ma.
Lec i kup sobie odzywke Alverde z Hibiskusem i olejek do ciala ten samej firmy olejek do ciała paczula-czarna porzeczka. ten olejek mozna dawac na wlosy.Ta sa obsolutne wlosowe hity!
zazdraszczam
Stary 2012-06-05, 08:31   #2145
domi7ks
Zakorzenienie

Hej Laski

U nas pobudka dziś o 8.50 wszystkie dzieci i ja, bo Tz raniutko do pracy wyszedł

Ja też lubie Alterra szampon (miałam cały zestawy do testowania z wizażu) i spodobały mi się te kosmetyki ten Altera jest rewelacyjny i ma delikatny skład

Baha ja mam swoją szczotkę mam 3,5 roku (nie 2,5) jak szłam spac to policzyłam bo to jeszcze przed ciąża z Polusią kupiłam. A teraz Polusi włoski czesze nią i nawet lubi
ale tą szczotkę co poleca Goldi chyba też kupie

Kkkasik wszytskie kable trzeba powywalać :/ masakra ale komu by do gowy przyszło, że porwie kabel i wsadzi do gardełka

My dziś mamy 2 rocznicę slubu (koscielnego) więc po południu bedziemy swietowac

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 08:37   #2146
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
a odżywka?

Zerknę i ja na skład.
SLS to ----------> Sodium Laureth Sulfate ??

Mój ukochany Gliss Kur to ma, o ja biedna, nieszczęśliwa

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Baha ja mam swoją szczotkę mam 3,5 roku (nie 2,5) jak szłam spac to policzyłam bo to jeszcze przed ciąża z Polusią kupiłam. A teraz Polusi włoski czesze nią i nawet lubi

Osz Wy kusicielki
Na początek kupię chyba tą Twoją, bo jest tańsza, a do tego olejki to z nowu wyjdzie

Goldi, ponawiam pytanie o olejach. Na początek który polecasz: SESA, czy migdałowy i czy kładziesz je tak somo, czyli: mycie, olej na noc, rano mycie ?
Stary 2012-06-05, 08:40   #2147
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Olusia Ty przeciez z Dojcza jestes!!! masz u siebie drogerie DM z kosmetykami Alverde te kosmetyki to moje marzenie! Ale nie mam do nich dostepu bo w pl ich nie ma.
Lec i kup sobie odzywke Alverde z Hibiskusem i olejek do ciala ten samej firmy olejek do ciała paczula-czarna porzeczka. ten olejek mozna dawac na wlosy.Ta sa obsolutne wlosowe hity!
zazdraszczam
dziekuje Ci dobra kobieto .Juz zapisuje.
Sluchaj,problemu nie ma,moge Ci kupic i wyslac.Mielismy jechac do Pl,to bym zabrala,pewnie przesylka bylaby tansza,ale plany sie chyba zmienily...
Stary 2012-06-05, 08:47   #2148
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Za 70 zł wow mi krzykneli 300zł więc się wyleczyłam

Jaki olej na początek polecasz, SESA czy migdałowy ? I czy migdałowy kładziesz tak jak polecają sesę, czyli umyć skalp - nałożyć na noc - spłukać rano ?
Czesciej siegam po migdalowy niz sese ale nie potrafie powiedziec czy bardziej go lubie. Ja nakladam jak sie obudze rano ok 6,30 i trzymam do czasu porannej toalety czyli ok 10
na noc nie moge nakladac olejow bo Tz krzyczy. I olej jak to olej tlusci strasznie posciel
Stary 2012-06-05, 08:47   #2149
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Znalazłam ofertę, sądzicie że nie będę mieć maniany na oczach ??

http://allegro.pl/przedluzanie-rzes-...394638919.html
Stary 2012-06-05, 08:47   #2150
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:

jakie Wy? OlusiaS ja też laik w tych sprawach ale może przy goldi i innych laseczkach tutaj nabiorę trochę ogłady kosmetycznej

Cytat:
to musi przezabawnie wyglądać

Stary 2012-06-05, 08:48   #2151
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Czesciej siegam po migdalowy niz sese ale nie potrafie powiedziec czy bardziej go lubie. Ja nakladam jak sie obudze rano ok 6,30 i trzymam do czasu porannej toalety czyli ok 10
na noc nie moge nakladac olejow bo Tz krzyczy. I olej jak to olej tlusci strasznie posciel

No tak, racja, dobry masz patent Ty nasza ekspertko

Zamówię migdałowy, tenkiu very macz
Stary 2012-06-05, 08:52   #2152
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Laski

U nas pobudka dziś o 8.50 wszystkie dzieci i ja, bo Tz raniutko do pracy wyszedł

Ja też lubie Alterra szampon (miałam cały zestawy do testowania z wizażu) i spodobały mi się te kosmetyki ten Altera jest rewelacyjny i ma delikatny skład

Kkkasik wszytskie kable trzeba powywalać :/ masakra ale komu by do gowy przyszło, że porwie kabel i wsadzi do gardełka

za rocznice!

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Zerknę i ja na skład.
SLS to ----------> Sodium Laureth Sulfate ??

Mój ukochany Gliss Kur to ma, o ja biedna, nieszczęśliwa

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Osz Wy kusicielki
Na początek kupię chyba tą Twoją, bo jest tańsza, a do tego olejki to z nowu wyjdzie

Goldi, ponawiam pytanie o olejach. Na początek który polecasz: SESA, czy migdałowy i czy kładziesz je tak somo, czyli: mycie, olej na noc, rano mycie ?
olej trzeba mocno zmyc z wlosow potem wiec nie powinno sie przed aplikacja myc wlosow. Za duzo szamponow przyjelyby wlosy
ja robie tak, ze zwilzam wlosy mgielka (mozesz kupic sobie np sok aloesowy i nim zwilzac wlosy) i na takie lekko wilgotne nakladam olej. Potem zmywam go szamponem Alterra, a nastepnie klade odzywke jakas na 2min

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
dziekuje Ci dobra kobieto .Juz zapisuje.
Sluchaj,problemu nie ma,moge Ci kupic i wyslac.Mielismy jechac do Pl,to bym zabrala,pewnie przesylka bylaby tansza,ale plany sie chyba zmienily...
tak? bylabym Ci przeogromnie wdzieczna! tylko na razie jestem srednio bez kasy. Ale za jakies 2tyg pewnie bym sie usmiechnela jezeli to nie problem
chetnie bym tez dowiedziala sie jakie sa ceny, wiec jakbys sobie kupowala to moglabys mi napisac ile kosztowaly?
z tej samej drogerii DM ponoc tez wporzadku jest odrzywka kokosowa BALEA
ale sie podjaralam Twoja propozycja
Stary 2012-06-05, 08:53   #2153
Bahamadia_25
Zakorzenienie

ok
Stary 2012-06-05, 08:55   #2154
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Znalazłam ofertę, sądzicie że nie będę mieć maniany na oczach ??

http://allegro.pl/przedluzanie-rzes-...394638919.html

Baha ja tam nie wiem powiem Ci tylko że słyszałam, że z tym przedłużaniem rzęs to lepiej sie oddać w ręce wykwalifikowanej sprawdzonej kosmetyczki, tzn. że to wcale nie jest takie proste jak się wydaje i że z niewprawnej ręki to może popelina wyjśc nie wiem czy jedyne ryzyko to szybkie odpadnięcie takich rzęs, czy też może się coś gorszego stać może to tylko taki chwyt marketingowy, żeby napędzać klientów i nabjac kasę salonom kosmetycznym a jak trafisz na kogoś kto kupił sobie taki zestawik na All i udaje super fachowca? nie wiem, może mnie poniosła fantazja, ale ... ja bym chyba bała się ryzykować u kogos nieznanego
najlepiej poczta pantoflową się dowiedzieć kto dobrze robi, wiesz: koleżanka koleżance
ale w sumie specem jest chyba Princ to moze ona Ci doradzi

Stary 2012-06-05, 08:57   #2155
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, racja, dobry masz patent Ty nasza ekspertko

Zamówię migdałowy, tenkiu very macz

gdzie ten migdałowy? też go zamówie dasz linka?
Cytat:
za rocznice!

Twoja propozycja
dzieki

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:59   #2156
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:

tak? bylabym Ci przeogromnie wdzieczna! tylko na razie jestem srednio bez kasy. Ale za jakies 2tyg pewnie bym sie usmiechnela jezeli to nie problem
chetnie bym tez dowiedziala sie jakie sa ceny, wiec jakbys sobie kupowala to moglabys mi napisac ile kosztowaly?
z tej samej drogerii DM ponoc tez wporzadku jest odrzywka kokosowa BALEA
ale sie podjaralam Twoja propozycja
problem zaden .I tak kolo DM'u codziennie przechodze.Potem pojde kupic te odzywki,to napisze Ci,co ile kosztuje.
Z Belai dostalam ostatnio od nich szampon i plyn do naczyn w gratisie.Plyn strasznie niszczy rece,mycie ujdzie w tlumie...Szamponu jeszcze nie probowalam.
Jak dziewczyny cos stad potrzebujecie,to mowcie,problemu z kupieniem i wyslaniem nie ma zadnego.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Spytajcie Truskafke o rzesy.Na fb siedzi czesto,wiec tam powinnyscie ja zlapac
Stary 2012-06-05, 08:59   #2157
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
szampony lubie Alterra dostepne w rossmanie. Mialam z granatem, a teraz mam z morela i wole ten z morela. Weszla jakas nowosc dla wlosow przezedzajacych sie z kofeina cos dla nas
odwyzki sa wietne L'biotica Wax ale ok 20zl chyba ze trafi sie promo jakas to za 11zl mozna dostac

koopa bo kropelkach poszla
jakich?

Stary 2012-06-05, 09:01   #2158
owieczka86
Zadomowienie

ja_dalia super pomysł,w pierwszym bardzo mi się podoba literka M

domi7ks dziękuję o żałowaniu nie ma mowy długo planowałam zrobić tatuaż ale nigdy nie byłam pewna co do wzoru który sobie wybrałam,teraz byłam pewna że chce to co wymyśliłam i wreszcie zrobiłąm.Bałam się że będzie bardzo bolało ale nie bolało

Seona dzięki wymyśl wzór i leć robić mnie "umiera" aparat klima w samochodzie też popsuta naprawa około 300-400złotych tzn część bo tż sam naprawi i mam dylemat czy przed latem zrobić klime w aucie i kupić klimatyzator do mieszkania bo w upalne dni mamy saunę - 27 czasem 28 stopni :/ a nie wiem czy sie z kasa wyrobimy bo ja nie pracuje tylko "bidę" biorę

ela3010
dziękujemy

Oliveira79 przyłączam sie do grona nie wyspanych

dominej
Filip wstał o 12 i zasnął po 3, jestem mega nie wyspana. bawił się,gadał,jadł,uśpiłam 2 razy to wstał o 5minutach na szczęście za 3razem się udało i wstał około 6.30 cyc i kimał do 8. co się dzieje z moim dzieckiem ...

witam...
docztałam Was i zaraz spadam się ogarnąć i obiadek naszykować bo później jadę po świadectwo pracy i do urzędu pracy,jadę z Fifim i wcinam się do tej baby co byłam wczoraj może mnie przyjmie bez numerka jak mnie z małym zobaczy... myslicie że takie stare urzędniczki mają jakieś ludzkie odruchy?? czy raczej nie mam co liczyć na ulgi??? hehe mam nadzieję że się uda....
zajrzę później

a jeszcze jedno : a co do mojego niewyspania i zajmowania się w nocy Filipkiem... nie musze pewnie dodawać co tż w tym czasie robił.... odwrócił się dupskiem i spał :/

Edytowane przez owieczka86
Czas edycji: 2012-06-05 o 09:02
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:01   #2159
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Baha ja tam nie wiem powiem Ci tylko że słyszałam, że z tym przedłużaniem rzęs to lepiej sie oddać w ręce wykwalifikowanej sprawdzonej kosmetyczki, tzn. że to wcale nie jest takie proste jak się wydaje i że z niewprawnej ręki to może popelina wyjśc nie wiem czy jedyne ryzyko to szybkie odpadnięcie takich rzęs, czy też może się coś gorszego stać może to tylko taki chwyt marketingowy, żeby napędzać klientów i nabjac kasę salonom kosmetycznym a jak trafisz na kogoś kto kupił sobie taki zestawik na All i udaje super fachowca? nie wiem, może mnie poniosła fantazja, ale ... ja bym chyba bała się ryzykować u kogos nieznanego
najlepiej poczta pantoflową się dowiedzieć kto dobrze robi, wiesz: koleżanka koleżance
ale w sumie specem jest chyba Princ to moze ona Ci doradzi
No tak wiem, czekam aż się wypowie, ale ona nie jest z Wrocka ;/ znalazłam też kobitkę co jest pokosmetologi zakłada za 120 zł ma dyplomy itp
Stary 2012-06-05, 09:03   #2160
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
zazdraszczam
te kosmetyki na ALL są - to jak nie masz dostępu?

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości