|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Myślę że już nie będę miała problemów z netem ... przynajmniej się uczyłam na egzaminy jak go nie miałam
![]() ![]() Powiem Wam, że tyję jak diabli... brzuch to z dnia na dzień mam coraz większy... a tak ogólnie to wszystko w porządku ![]() ![]() ![]() ![]()
Jaśko ![]() Edytowane przez weronika_91 Czas edycji: 2012-06-05 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |
Raczkowanie
|
Angel super ten wózeczek i jeszcze taka cena, naprawdę świetna okazja
![]() Cytat:
![]() ![]() A tyciem się nie przejmuj, ja się cieszę że nie mam wagi w domu bo pewnie bym sprawdzała co dzień ile ważę, a tak to raz na miesiąc na wizycie tylko ![]() Ostatnio przez miesiąc przytyłam 3 kilo, ciekawe ile będzie teraz, a wizytę mam w poniedziałek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Jeden egzamin i myślę, że żadna poprawka do tego nie dojdzie
![]() Też w sumie ostatnio przez 5 tyg przytyłam 3 kg... po 20 tyg wydaje mi się, że waga leci jak szalona ![]() ![]()
#3365 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34519179]bedzie dobrze.nie smutaj.trzymam kciuki
![]() mam podobnie.na dodatek nie działą mi tv.coś sie stało z dekoderem i mi smutno bo dopiero co zamontowaliśmy i juz coś źle ![]() nie wychodze dzisiaj z łóżka[/QUOTE] jezeli masz N to moge Ci pomoc naprawic. |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() coś się dzisiaj najeść nie mogę ![]() na śniadanie zjadłam 4 kromki chleba, 2 kajzerki, zaraz po tym 2 pączki z nadzieniem brzoskwiniowym i miseczkę truskawek z cukrem a i tak kręcę się koło lodówki i myślę, co zjeść ![]() aż boję się wejść na wagę ![]() na dodatek w ustach mam znów też paskudny posmak, co na początku ciąży i próbuję go czymś zagłuszyć... lecę nadrabiać zaległości w czytaniu ![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-06-05 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() musiało to fajnie wyglądać w tej wodzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie już dawno nikt nie odwiedzał i wiecznie sama w domu bo chłopa nie było a jeszcze pogoda zdechła i można było depresji dostać. teraz sie ciut odwróciło, ojciec na sekunde wpadnie odebrać coś, no a chłop wreszcie już skończył tą fuche robić ![]() musi być gorzej żeby potem było lepiej ![]() angel166 śliczny wóziorek, ja też miałam mieć w takich kolorach ale ostatecznie jest niebieski ![]() PRZYSZŁY ZAKUPY Z ALLEGRO!!!!!!!!! normalnie jak domofon zadryndał to aż na stołku podskoczyłam ![]() wszystkie zakupy już mam które ostatnio zmawiałam ![]() po niedzieli kolejne zamawianko ![]() Przyszła koszula do karmienia i drugi kocyk ![]() zaraz wstawie Wam fotki bo sie musze pochwalić :P Nigdy wcześniej nie lubiłam sie chwalić a teraz wszystko co związane z ciążą i dzidziusiem to jakoś musze pokazać - dziwne sie to robi ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Wtajemniczenie
|
albo zadzwon na infolinie.. ja dzwonie jak cos nie vteges... ja mam polsat .. a co ci sie dzieje wlasciwie coco? jakie objkawy ma dekoder? |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba ze jezeli chodzi o ustawienie anteny to ja nie pomoge tak z daleka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja już po dyżurze siedze w domku. Muszę za chwile obiad zacząć robić. Będzie danie meksykańskie. A na kolacje zaplanowałam zapiekani
![]() Ja w czwartek kończę 20 tydzień i jestem jeden kilogram na minusie. Myśle że po 20 tyg rusze z kopyta na wadze ![]() U mnie w szpitalu mają gaz rozweselający, ale ja postaram się urodzić bez żadnych znieczuleń.
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
A tu nowe dzisiejsze nabytki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Rozeznanie
|
No żesz kurde, ale się wkurzyłam. Poszłam do szefowej powiedzieć, że od końca czerwca chciałabym już iść na L4, bo wiadomo, upały, sezon urlopowy itp. No i w końcu zacznie mi się 7 miesiąc, więc chyba najwyższa pora. A ona mi na to: Już? Ja w ciąży do ostatniego dnia pracowałam, nawet obiad ugotowałam jak już miałam skurcze i wieczorem na porodówkę pojechałam.
No co ona sobie myśli, że w upały będę tu siedzieć przed kompem 8 godzin, latać z tacami z kawką, do ksera i spełniac wszystkie głupkowate nieraz polecenia szefa? No chyba trochę babka przesadza. Do tej pory od początku ciąży nie miałam ani jednego dnia zwolnienia, siedzę tu jak głupia, podczas kiedy moje koleżanki z innych wydziałów korzystają ze zwolnień na maksa jeśli są w ciąży. Na koniec mi mówi, że w porządku, jeśli się źle czuję, to ona rozumie, ale jeszcze trochę mi do porodu zostało. Tak jakby sugerowała, że nie podoba jej się to, że tak wcześnie idę na zwolnienie. Powiedziałam jej, że jeśli chodzi o samopoczucie to czuję się dobrze, wiadomo, jakieś tam dolegliwości czasem są, jak to w ciąży, ale przede wszystkim daje w kość siedzenie przez 8 godzin, szczególnie podczas upałów. Pracuję w sekretariacie i należy tu jakoś też wyglądać, a jak ja mam wyglądać elegancko ze stopami spuchniętymi jak bochny chleba, na które żadnych normalnych butów nie założę, sukienka czy spódnica też odpada, bo nogi jak klocki, mam już problem żeby coś ubrać na siebie, w czym będę wyglądać elegancko i dobrze, a za kilka tygodni tylko strój sportowy będzie wchodził pod uwagę. No niepoważna jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wrrr ale mnie wkurzają w tym wbk ... chciałam sprawdzić stan konta... to mi wyskoczyło, że muszę zmienić hasło... no ok zmieniam i dupcia, jakiś błąd... pewno będę musiała się tam przejść bo ani przelewu zrobić ani nic :/
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
![]() śliczna koszula i kocys ![]()
#3378 |
Zakorzenienie
|
Iwoncia śliczne zakupki
![]() ![]()
#3379 |
Rozeznanie
|
Gdybym wiedziała, że tak zareaguje to w ogóle nic bym jej nie mówiła, poszłabym sobie na L4 i niechby wtedy się martwiła jak zorganizować za mnie zastępstwo. Chciałam być dobra i ją uprzedzić, żebym zdążyła stażystkę przeszkolić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Zakorzenienie
|
Koszulę kupiłam ostatnio podobną.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jestem wielką miłośniczką horrorów, ale słowo honoru, że w ciąży nie obejrzałam ani jednego. nie wiem, skąd takie sny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() śliczności ![]() Cytat:
![]() wkurzył mnie babsztyl jeden ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
A kobietki powiedzcie mi czy te koszule są z takiego ciągnącego się materiału ? bo nie wiem jaki rozmiar miałabym zamówić.
#3383 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierd.. głupoty i tyle. Jezu co za znieczulica, najlepiej to żeby siedziec w robocie aż już wody odejdą... wrrrrrrrrrrrrrrr..... ![]() dziękuje ![]() Cytat:
![]() no a druga taka właśnie specjalnie do karmienia i jak mi sie zimniej zrobi w co wątpie ![]() A kocyś to jest tak milusi że szok, ale jest cieńszy niż ten co wczoraj pokazywałam, ale będzie dobre w domku przykyć albo cuś ![]() Oj kurde, jakiś czas temu był temat o tym, że tam w dole coś tak... mokrooo. Buuuu, zaczeło i mnie to dokuczać ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- jeee, to my lubimy podobnawe kolory ![]() śliczne te misie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3385 |
Wtajemniczenie
|
katrin, wychodzi na to, że nie trzeba być dla innych zbyt dobrym i życzliwym bo wykorzystają Cię do granic możliwości. na własnym dupsku się o tym przekonałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam u siebie w mieście na rynku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mięciutki jest i to bardzo, a tej żabce łapki dyndają luźno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam zakaz kupowania w tym miesiącu czegokolwiek prócz jedzenia, no ale weszłam do lumpka na jedną malutką chwileczkę i choć trzy śliniaczki wzięłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na dniach wypłata to znowu będe szaleć ![]() O i cycniki do karmienia trza kupić ![]() A w ogóle to dużo trza kupić jeszcze ![]() Zmykam na razie bo męzul z pracy wraca - obiad trza zgrzać. Wieczorkiem wpadne tutaj. Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.