Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-05, 12:30   #3541
EdziaO
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
ja wczoraj właśnie oglądałam wózki z koleżanką, która ma już dzidziusia i właśnie dużą uwagę zwracała na amortyzatory - jak próbowałam jechać wózkiem bez i z amortyzatorami, to ten "z" dużo łatwiej się prowadził i wjeżdżał na "krawężniki" i inne przeszkody

polecała też pompowane koła

aha i mówiła, że ona jeździła do takich sklepów, które mają dużo wózków i pytała za każdym razem które polecają i dlaczego, to oprócz x-landera mówili jej, że w tym przedziale cenowym Jedo jest właśnie najlepszy.

mam takie samo podejście
ja oglądałam fotelik Maxi Cosi Pebble - chyba jest najnowszy, ma bardzo dużo funkcji ułatwiających jego mocowanie. Jest do niego baza, której używa się później też do większego fotelika. Ta baza pokazuje Ci czy fotelik jest dobrze wpięty itp, tak więc też zwiększa bezpieczeństwo. No i można go wpiąć też do wózka Quinny. A do jakich innych to nie jestem pewna.
http://www.tosia.pl/sklep/product/p/...si,pebble.html

więc ja pewnie wezmę ten Pebble albo Recaro, bo oni mają bardzo dobre wyniki w krasz testach

aha, jeszcze mi mówiła, żebym wzięła przednie koła skrętne, bo dużo łatwiej się manewruje, szczególnie po mieszkaniu
bez amortyzatorów to jest masakra. Wiem co mówię bo mam teraz parasolkę bez amortyzacji i po prostu byle krawężnik stanowi dla mnie problem. I pompowane koła sa najlepsze. I skrętne przednieZawsze mozna je zablokować ja za bardzo się bujają. Polecam Ci sklep w Łodzi "Mama i ja" na Piłsudskiego chyba 135. Jest duży, mozna jeździć wózkami, przymierzać je do bagażnika, a foteliki wpinać na próbę. Jest droższy, ale na koniec daja rabat.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:31   #3542
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
A nie puchną ci palce? ja jak ślubowałam to też mi sie wydawało że obrączka lekko ciasna jest, ale to od pry dnia chyba zależy bo nieraz mi spada a nieraz nie mogę jej zdjąć. Ogólnie to lepiej żeby była mniejsza niz a duza.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Jak ja bym tak gotowała to mąż pewnie by sie do mamusi przeniósł ale co tam lubię dla niego gotować
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja gdzieś słyszałam że obrączka powinna być dopasowana ale powinna swobodnie okręcać się wokół palca
A pewnie że puchną, zależy rzeczywiście od dnia, jak mierzyłam w sklepie to wydawała mi się idealna, z resztą facet który tam robił sam sprawdził na próbniku jak powinno być najlepiej dla mnie. Okręca się wokół palca, ale teraz mam wrażenie że na moje króciutkie paluszki może te 5mm za szeroka..... aaaale zaczęłam kombinować
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:31   #3543
weronika23
Zakorzenienie

ide znow nadrabiam ja koncze palaszowac obiadek schabik pieczony mlode ziemnaczki i mizzeria
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:35   #3544
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, chyba nie będę robić tych kotletów, mam w zamrażarce mieszankę warzywną i wrzuce tam fileta z kurczaka i finito no i może ryżu dorzucę
o też czasem warzywka z kurczakiem robię
i sosik czosnkowy dla P

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
A pewnie że puchną, zależy rzeczywiście od dnia, jak mierzyłam w sklepie to wydawała mi się idealna, z resztą facet który tam robił sam sprawdził na próbniku jak powinno być najlepiej dla mnie. Okręca się wokół palca, ale teraz mam wrażenie że na moje króciutkie paluszki może te 5mm za szeroka..... aaaale zaczęłam kombinować
my ostatecznie wzięliśmy 4mm bo P marudził że nie będzie nosił, że nie przyzwyczajony, że chce mieć wygodnie bla bla
także się ugięłam i wzięliśmy węższe
po roku stwierdzam że naprawdę fajnie się noszą
a co do wzoru to akurat oboje byliśmy za klasycznymi
http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod178_0_o.jpg
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:35   #3545
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Można jeść wątróbkę ?? Mi lekarz zakazał miedzy innymi watróbki, watrobianek, pasztetów.
mój nic mi nie powiedział... to chyba obejdę się smakiem
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:36   #3546
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
pierscionek zareczynowy dostałam rozmiar 14 a obraczkę mam 11 nie wiem jak też tż kupował pierscionek, jescze wział z pudełeczka jakis tam moj stary na miare a i tak za duzy kupil

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:36   #3547
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
ide znow nadrabiam ja koncze palaszowac obiadek schabik pieczony mlode ziemnaczki i mizzeria
mogę przyjść do ciebie na obiad
Stary 2012-06-05, 12:37   #3548
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Witam Kochane po długiej przerwie, najpierw poodpisuję a potem opowiem co u Nas
[...]
To chyba tyle z nowości, teraz juz postaram sie byc na bierząco i z gory przepraszam za mega dlugi post
Hey. Cieszę się, że przeprowadzka się udała i macie wspólne gniazdko Ja z domu wyprowadziłam się 10 lat temu jak szłam na studia, po studiach od razu ślub i mieszkanie tylko z mężem (w sumie na studiach też mieszkaliśmy razem). To jest najlepsze rozwiązanie.

Co do targów to ja miałam jechać, ale zrezygnowałam ze względu na pogodę. Do Wawy mam 100 kilosów, więc miałam jechać rano i być tam cały dzień, ale w taką zimnicę mi się nie chciało.
Powiedz mi czy były wózki Maxi Cosi, np. Mura 4??? No i gratuluję wygranej. Pochwal się jaki

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
o właśnie z wymyślaniem zawsze jest największy problem
U mnie też Najlepiej to zaplanować na cały tydzień, ale komu to się chce..

U mnie zupka gotowa i zaraz będę się opychać

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:38   #3549
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
o też czasem warzywka z kurczakiem robię
i sosik czosnkowy dla P

my ostatecznie wzięliśmy 4mm bo P marudził że nie będzie nosił, że nie przyzwyczajony, że chce mieć wygodnie bla bla
mnie tez sie klasyczne podobaja bez zadnych kamieni bo obraczka to obraczka. oto nasze

http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,142

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:38   #3550
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
ja się przyznaję że mam zaplanowane na tydzień
codziennie nie chce mi się latać do sklepu i wymyślać, poza tym nie mam tu fajnego mięsnego w pobliżu
także duże zakupy raz na tydzień, plan obiadów i w tygodniu prawie żadnych innych wydatków
Stary 2012-06-05, 12:39   #3551
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Można jeść wątróbkę ?? Mi lekarz zakazał miedzy innymi watróbki, watrobianek, pasztetów.
A mi tak pasztet w ciąży smakuje oczywiście staram się go nie nadużywać...

No dobra nie chce mi się ale muszę się zbierać i jechać odebrać wynik z siuśków.Zaraz do Was wracam
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:39   #3552
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cześć Kobietki Nacytowałam się Was tyle od wczorajszego wieczoru, a połowa postów gdzieś się ulotniła...Nie wiedziałam, że są jakieś ograniczenia co do wielo-cytowania Landi, śliczna sukienka! Ale mi narobiłaś ochoty na kurczaka z tym fixem, o matko Dawno nie robiliśmy, a warto by znowu się pogodzić z torebkowym jedzeniem

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Czytam was zamiast się zbierac do pracy. Dziś mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki!

Cytat:
Ja muszę w końcu męża pogonić, żeby poszedł zrobić grupę krwi bo 15 mam wizyte i musze mieć jego wynik
Mamy wizytę tego samego dnia

Cytat:
A masz grupę minusową?? Bo ja mam AB + i nie kazał robić badan mężowi. Plus u kobiety wyklucza konflikt, więc pewnie dlatego
Ja mam B Rh+ i gin prosił, żeby Mąż przyniósł jakiś dokument z potwierdzoną grupą krwi, więc może lepiej, jak jest znana Wystarczyła książeczka zdrowia dziecka.

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
O to może jak skończy mi się ten z Babydream to wypróbuję ten Pharmaceris, choć narazie z tego babydream jestem zadowolona
Też kupiłam Babydream, jak mnie oświeciłyście, co za świństwa są w J&J i póki co jestem bardzo zadowolona.

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam już dosyć. mieszkanie obok mieszka rodzinka 5 osobowa w kawalerce-ale to pal llich- ojciec w pracy a matka siedzi z 3 chłopcami w tym kilku miesięczny bobasek. Non stop tam jest ryk i becz nie da się tego słuchać!! jeszcze jakby dzidzia płakała to bym nawet się nie odzywała ale od rana do wieczora wyje tam 3 letni chłopczyk! nie da się tego słuchać juz po prostu no! wiem, że może źle odbierzecie tego posta ale no już 3 tydzień tak jest
Coś dziwnego z tym dzieckiem Może jest na coś chore, albo może trzeba się przyjrzeć, czy dzieciak nie chodzi sprany, za przeproszeniem. Nie jestem za wtykaniem się w czyjąś prywatność i dzwonieniem do "Uwagi" za każdego klapsa, ale szkoda dziecka...To nie jest normalne, żeby 3 latek bez przerwy płakał...chyba, że to na tle jakiegoś ADHD, albo innej dolegliwości, przez którą matka sobie z nim nie radzi

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Rosół gotowy, jeszcze tylko makaronik ugotuję i obiad mam z głowy, uff
Ale bym rosół zjadła! A tu dzisiaj w planach tylko drugie...

Cytat:
miałam między innymi goździki, cudne są i trwałe
ten we włosach o 5 rano był jak nowy
Też miałam goździki i wytrzymały w stanie praktycznie nienaruszonym do sesji, która miała miejsce w czwartek po ślubie!

Cytat:
Nie wiem czy wam już pisałam ale wczoraj w końcu byłam na badaniach jestem spokojniejsza choć 300 zł ubyło z portfela. Wiecie mam ostatnio straszne problemy z pamięcią od tygodnia szukam swoich okularów przeciwsłonecznych i bransoletki i z najść nie mogę nie pamiętam gdzie położyłam
Ja tak szukam aktualnie beżowego buta, z tym utrudnieniem, że to nie ja gdzieś położyłam, tylko mój Psiak się bawi w chowanego... Nie ma go już tydzień, przetrząsnęłam cały dom i nic! Nie wiem, chyba go spuścił toalecie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
ugotowac to juz pikus. wymyslec co ; p i to kupic by zrobic ; p
Ja teraz nie gotuję, ale mogłabym powymyślać na poczekaniu obiady dla wszystkich Mamusiek z wątku Polecam się
Stary 2012-06-05, 12:40   #3553
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
mnie tez sie klasyczne podobaja bez zadnych kamieni bo obraczka to obraczka. oto nasze

http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,142
fakt, klasyka zawsze w modzie i do wszystkiego pasuje
bardzo ładne nawet je mierzyliśmy, ale na nasze paluchy nie pasowały
Stary 2012-06-05, 12:40   #3554
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Mi pierścionek zaręczynowy nadal jest dobry ale obrączki lepiej abym już nie nosiła bo palce puchną strasznie i jest problem później.
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:41   #3555
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Też kupiłam Babydream, jak mnie oświeciłyście, co za świństwa są w J&J i póki co jestem bardzo zadowolona.
mi też pasuje ten BD
Stary 2012-06-05, 12:43   #3556
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Pokrzywka nie wolno jesc watrobki

Agasobo my tez sie zdecydowalismy na Maxi Cosi Peeble

A ja sie powoli szykuje na zakupy, tak mi sie chce ze brak slow, jakos ostatnio energii na nic nie mam

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-06-05 o 12:44
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:43   #3557
ImmortalWoman
Zakorzenienie

a ja mam takie: http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,7075 tylko że na białym złocie mam grawer taką jakby krateczkę po ukosie
Stary 2012-06-05, 12:46   #3558
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
bez amortyzatorów to jest masakra. Wiem co mówię bo mam teraz parasolkę bez amortyzacji i po prostu byle krawężnik stanowi dla mnie problem. I pompowane koła sa najlepsze. I skrętne przednieZawsze mozna je zablokować ja za bardzo się bujają. Polecam Ci sklep w Łodzi "Mama i ja" na Piłsudskiego chyba 135. Jest duży, mozna jeździć wózkami, przymierzać je do bagażnika, a foteliki wpinać na próbę. Jest droższy, ale na koniec daja rabat.
Zawsze też można iść do sklepu, pooglądać, wybrać, a później zamówić przez internet. Wiem, że to troszkę chamskie, ale opłacalne Ja tak robię w większością kupowanych rzeczy

Cytat:
ja się przyznaję że mam zaplanowane na tydzień
codziennie nie chce mi się latać do sklepu i wymyślać, poza tym nie mam tu fajnego mięsnego w pobliżu
także duże zakupy raz na tydzień, plan obiadów i w tygodniu prawie żadnych innych wydatków
A jednak można wielkie Też muszę się za to wziąć i zaplanować rozsądnie bo kilka razy dziennie latam do sklepu i zostawiam dwie czy trzy dychy, a oprócz tego i tak cotygodniowe duże zakupy

Poza tym postanowiłam (po wczorajszym obżarciu się wafelkami z Biedronki; swoją drogą jadłyście: Prycypałki czy jakoś tak??? Pycha!!)
odżywiać się zdrowiej, bo mam wyrzuty sumienia, że serwuję dzidzi takie śmieci.. Mam skończone Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne, więc znam skutki jedzenia byle czego
Zobaczymy jak długo wytrwam w tym postanowieniu

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:49   #3559
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze też można iść do sklepu, pooglądać, wybrać, a później zamówić przez internet. Wiem, że to troszkę chamskie, ale opłacalne Ja tak robię w większością kupowanych rzeczy

Poza tym postanowiłam (po wczorajszym obżarciu się wafelkami z Biedronki; swoją drogą jadłyście: Prycypałki czy jakoś tak??? Pycha!!)
odżywiać się zdrowiej, bo mam wyrzuty sumienia, że serwuję dzidzi takie śmieci.. Mam skończone Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne, więc znam skutki jedzenia byle czego
Zobaczymy jak długo wytrwam w tym postanowieniu
Pryncypałki zazwyczaj są u nas w domu hihihi wiesz jak juz będziesz gotować cos zdrowego podrzuć przepisy bo ja zielona z tego jestem a chciałabym zdrowo się odżywiac ale weny brak...
Stary 2012-06-05, 12:53   #3560
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Dziewczyny będzie kolejne maleństwo u nas w rodzinie, moja kuzynka ma termin na koniec stycznia ale się cieszę
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:54   #3561
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny będzie kolejne maleństwo u nas w rodzinie, moja kuzynka ma termin na koniec stycznia ale się cieszę
fajnie gratuluję
Stary 2012-06-05, 12:56   #3562
weronika23
Zakorzenienie

pewnie ze zapraszam
obraczki cudne
mi gin raz w tyg tez kazala jest watrobke
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:57   #3563
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
ale fajnie : ) gratulacje

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 12:59   #3564
justa86
Zadomowienie

Cytat:
o

Też uważam że klasyka najlepsza u nas klasyczne złoto tylko płaskie podobają mi się zaokrąglone też, ale u mnie na palcu jakoś nie leżały.

Cytat:
pierscionek zareczynowy dostałam rozmiar 14 a obraczkę mam 11 nie wiem jak też tż kupował pierscionek, jescze wział z pudełeczka jakis tam moj stary na miare a i tak za duzy kupil
Az taka różnica? nieźle pierścionek mam 11, nie wiem jak obrączka, nie pamiętam tak czy tak mamy za darmo zwężanie, powiększanie, grawerkę więc jak się nam zachce to się powiększy.

Cytat:
Hey. Cieszę się, że przeprowadzka się udała i macie wspólne gniazdko Ja z domu wyprowadziłam się 10 lat temu jak szłam na studia, po studiach od razu ślub i mieszkanie tylko z mężem (w sumie na studiach też mieszkaliśmy razem). To jest najlepsze rozwiązanie.

Co do targów to ja miałam jechać, ale zrezygnowałam ze względu na pogodę. Do Wawy mam 100 kilosów, więc miałam jechać rano i być tam cały dzień, ale w taką zimnicę mi się nie chciało.
Powiedz mi czy były wózki Maxi Cosi, np. Mura 4??? No i gratuluję wygranej. Pochwal się jaki
Ja nie mieszkałam w domu od 6 lat dlatego ostatnie 2 miesiące mieszkania z rodzicami były dość dziwne, chociaż relacje mamy super więc jak juz po 2 miesiącach się przyzwyczaiłam to było ciężko.....tato jakiś wyciszony, mama ze łzami w oczach - córcia im ucieka

My też mamy ponad 100km ale mieliśmy w wawie inne załatwienia więc tak czy tak się opłacało. Byliśmy w niedzielę i pogoda dopisała. Poza tym tż jadąc na targi założył że wygra fotelik albo wózek i nie było mowy że nie i się pieronowi udało ale miałam ubaw a jakie fajne uczucie jak fotelik z tyłu przypięty pasami, a ja się po drodze odwrqacałam i już widziałam w nim naszego maluszka
Maxi cosi były na pewno, bo właśnie taki fotelik wygraliśmy i byliśmy u nich na stoisku podbić gwarancję itp. Drogie te wózki.... powiem Ci że było dużo innych firm, też wyglądały ma solidne a cenowo znacznie lepiej, tak jak się rozglądaliśmy to do 1500 można spokojnie nowy wózek kupić! i to dajny 3w1 z super kolorystyką, nie jakieś toporne tylko leciutkie fajne wózeczki, uważam że nie ma co przepłacać.
A nasz fotelik http://allegro.pl/maxi-cosi-rodi-ap-...380198689.html
Mam nadzieję że mogę wysłać link do aukcji?? bo już nie pamiętam a nie chcę dostać kary Kolorek ten najjaśniejszy.
Stary 2012-06-05, 13:00   #3565
karolamankowa
Zadomowienie

Jejku Dziewczynki trzy dni mnie nie było a potem 3 dni nadrabiałam
Już po komunii i mam nadzieję wszystko wróci do normy, mniej obowiązkow i wszystkiego i przede wszystkim - nie mam już gości, więc mogę Was podczytywać w miarę nabieżąco

Nie pamiętam czy pisałam Wam mojej wizycie w środę na usg genetycznym (nr 2). Wyniki coprawda bedą za jakiś czas ale "z wyglądu" Pan doktor stwierdził że dzieciątko zdrowe
Także już dwóch stwierdziło że zdrowe i że...prawdopodobnie chłopak...
A ja tam dalej myślę że dziewczynka
No ale jak będzie chłopak to też będę kochać jak swoje

Gratuluje wszystkich pomyślnych wizytWidzę że naprawdę chłopaki rzadzą na wątku - choć ja twierdzę że jeszcze po połówkowym się w tym zakresie pozmienia

Moderna,
Silna z Ciebie Kobietka - całuję Cię mocno

A Kasiu - to dla Ciebie
http://www.nokaut.pl/szukaj/bio-oil.html

Cieszę się że do Was wróciłam
Stary 2012-06-05, 13:03   #3566
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
w niewielkich ilościach możesz zjeść i nie za często
Stary 2012-06-05, 13:06   #3567
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Jejku Dziewczynki trzy dni mnie nie było a potem 3 dni nadrabiałam
Już po komunii i mam nadzieję wszystko wróci do normy, mniej obowiązkow i wszystkiego i przede wszystkim - nie mam już gości, więc mogę Was podczytywać w miarę nabieżąco

Nie pamiętam czy pisałam Wam mojej wizycie w środę na usg genetycznym (nr 2). Wyniki coprawda bedą za jakiś czas ale "z wyglądu" Pan doktor stwierdził że dzieciątko zdrowe

Gratuluje wszystkich pomyślnych wizytWidzę że naprawdę chłopaki rzadzą na wątku - choć ja twierdzę że jeszcze po połówkowym się w tym zakresie pozmienia

Moderna,
Silna z Ciebie Kobietka - całuję Cię mocno

A Kasiu - to dla Ciebie
http://www.nokaut.pl/szukaj/bio-oil.html

Cieszę się że do Was wróciłam
nooo proszę znowu chłopak

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
w niewielkich ilościach możesz zjeść i nie za często
hmmm skad ty to wszystko wiesz
Stary 2012-06-05, 13:07   #3568
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
madzius90 Ty chyba kościelny tak?? z weselichem?? bo już nie pamiętam przepraszam
Tak kościelny z weselichem

Cytat:
Wiecie co, chyba nie będę robić tych kotletów, mam w zamrażarce mieszankę warzywną i wrzuce tam fileta z kurczaka i finito no i może ryżu dorzucę
i dobrze

Cytat:
Mi też paluchy powoli puchną.
jak mierzyłam obrączkę od razu po zakupie to ładnie wchodziła na palca, była idealna, a teraz troszkę ciężej wchodzi

My mamy 3 mm.
Mam chude paluchy i szersze wyglądały brzydko na mojej dłoni. A te, które mamy prezentują się idealnie

Cytat:
To jest najlepsze wyjście

Cytat:
Ale super
To Twój maluch będzie miał kompana do zabaw

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Suuper no i gratuluję synka
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 13:09   #3569
justa86
Zadomowienie

Heehe jak my tu same kobitki bo w ciąży to chłopaki nadrabiają ale w brzuszkach równowaga musi być u mnie prawdopodobnie chłopak, ale tak jak już mówiłam baaaardzo prawdopodobnie więc jeszcze bym tego nie przesądzała.... w końcu dziewczęcych ubranek jest tyle cudnych....ahh
Stary 2012-06-05, 13:10   #3570
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
A masz grupę minusową?? Bo ja mam AB + i nie kazał robić badan mężowi. Plus u kobiety wyklucza konflikt, więc pewnie dlatego

Dobra spadam, bo siedzę i siedzę, czytam i czytam, a już prawie 11.

Napiszę jeszcze tylko, że ten balsam z Rossmanna też średnio przypadł mi do gustu, ale smaruje się nim i czekam aż się skończy. Chcę kupić Palmers'a balsam i masło i olejek Bio-oil (podobno REWELACJA). Pewnie skończę BabyDream za jakieś dwa tygodnie to sobie zamówię z allegro, bo tam są zdecydowanie tańsze. U mnie w aptece balsam Palmers 200ml prawie 40zł, a na allegro nawet za 19,90 widziałam. No i Bio-Oil w sklepie w PL nie dostanę. Poczytajcie o nim dziewczyny, szczególnie te, które już rozstępy mają- podobno działa cuda. Ja nie mam rozstępów, ale boję się ich jak ognia
ja kupuję na all za masło palmersa(125) płacę 25 zł i za krem na biust też 25 plus koszty wysyłki. Ja uwielbiam tą markę.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości