![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym pachną gwiazdy?
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...69#post2917569 I wydaje mi się, że w całym tym powyższym wątku Toccata trafnie podsumowała sytuację ![]() "jeśli to żart, to powtarzany kilkukrotnie przestaje śmieszyć. Ten nie był szczególnie dowcipny nawet za pierwszym razem." Za pierwszym razem pomyślałam, że to w sumie może być zabawne, ale za drugim czy już trzecim razem, wydało mi się to raczej jednak niesmaczne...
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2007-01-11 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Dołaczam sie tez do tych zażenowanych. Jak ja przeczytałam o tym darczyństwie (nawet pomijajac ze ja niby miałam być jadną z sióstr miłosierdzia) byłam mocno a to mocno zniesmaczona.
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
mimo lektury wątków o cwaniactwie samozwanczej gwiazdy Twistera nie zmienilam zdania na temat komentarza Demonika.
Facet jest z lekka bucem, ale moderator powinien darować sobie komentarze o tym kto tu jest od kogo biedniejszy i mniej znany. W ogóle każdy powinien sobie darować, ale moderator przede wszytskim. Moderator ma wiele innych sposobów żeby komuś zwrócić uwagę, bardziej cywilizowanych sposobów. Może dać komuś bana, ej w końcu od tego jest? prawda?, może po prostu napisać ze Twister gada głupoty, podać logiczne argumenty dlaczego to są głupoty, może kogoś przywolać do porządku, albo napisać "zachowujesz sie niestosownie, uważaj bo zaraz wylecisz z forum". Nie mówiąc o tym, że Demonik użyła argumentu o bogactwie, żeby pokazać jak to Twister nie może się znać na perfumach Reni Jusis. Przepraszam, ale CO MA PIERNIK? Biedny licealista nie mógł niuchnąć wielkiej gwiazdy? AGHHHRRR! No nie mógł, bo gdzieżby go było stać na wjazd elitarnego (jasssne) wrocławskiego klubu H2O, gdzie nie chadza zaden licealista. A co dopiero taki biedaczyna jak ten okropny Twister. Super super, rozumowanie przedszkolne, ponownie. Wiem, że moje argumenty nikogo nie przekonają bo Twister zalazł wam za skórę. Myślę po prostu, że to ze ktoś zalazł nam za skórę nie daje nam powodu do zachowywania się jak obwieszony złotem nowobogacki ruski. Ktoś musi trzymać fason, kto, jeśli nie moderator? Który potem upomina wszystkich, żeby zachowywali się przyzwoicie. No wybaczcie, mnie to nie pasuje i nie będzie pasowało. wracając do pomysłu Twistera, żeby mu sie zrzucać na Amena, jak to ładnie nazwał, wydaje mi się, że powinnyśmy być mu wdzięczne za dostarczenie rozrywki. Ja zdrowo się uśmiałam czytając jego "żebracze" posty. Fantastyczny materiał na skecz. Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2007-01-11 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba źle widzę, albo śnię. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
niecnotliwa dziewica
|
Taaa, jak już sie do kogoś ma pretensje, to trzeba chyba wiedzieć, do kogo......
Pomadko, nie przejmuj się ![]()
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Pomadko, przepraszam Cię za pomyłkę. Chodziło mi o Demonika, byłam zwyczajnie zmęczona pisząc post i pomyliłam nicki moderatorów.
Przeedytowałam moj post, wszystko jest juz jak trzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
BAN stały
|
Na stronie Qualitz pisze ze Tom Cruis pachnie Eau de Sud...
Nizej jest zaliczony do damksich zapachow... Przyszla mi probka z Quality i nie wiem czy ten zapacg jest meski czy damski, bo dla mnie to cos w stylu Aqua Allegria, taki unisex... Może ktoś wie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Criuse też za bardzo męski nie jest, unisex to i tak dla niego chyba za dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Chyba sa dwie wersje Eau du sud - meska i damska.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Kamo, a ironii w wypowiedzi Demonika nie zauważyłaś?
Twister sam nazywa siebie biednym licealistą, a to znowu "gwiazdą" - więc określenia Demonika do tego się odnoszą. Jeśli tego nie rozumiesz - to sorry... ![]() Zresztą określenie "buc" chyba ma wydźwięk pejoratywny, nieprawdaż? Jak się to ma do "cywilizowanego sposobu", o którym w swoim poście wspominasz? W kwestii tzw. fasonu - może powinnaś bardziej przemyśleć swą wypowiedż, bo śladu tegoż tam nie widzę ![]() Nie mówiąc o poczuciu humoru - faktycznie, uśmiać się można po pachy. ![]() EOT
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2007-01-11 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
E, widac mamy ZUPEŁNIE inne poczucie humoru. Faktycznie, "buc" jest pejpratywny. Fason to też kwestia gustu. Najwidoczniej w kwestii hipokryzji moderatora ani jakokolwiek innej kwesti ja i ty, oraz "wiele innych osób", się nie zgadzamy. I zgadzać nie bedziemy. Bywa.
Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się zrozumienia. ale przynajmniej mam czyste sumienie co do obrony własnych przekonań. Dobranoc i do widzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Najlepszym rozwiązaniem w tym przypadku jest chyba zupełnie ignorowac takie zachowania. Już widać że ktoś chce zupełnie zespuć atmosferę tutejszego forum, może nawet udowodnić coś sobie (ha ha... - powiem tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Jedyna nadzieja jest taka, że może kiedyś Twister zapracuje sobie na banana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
To zeby juz wrocic do TEMATU to ja wspomne, ze Anka Mucha nie zdradza nazwy perfum, jakich uzywa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupełnie nie rozumiem, co Cię tak zbulwersowało w wypowiedzi Demonika ![]() Powiedzenie że RJ jest bogatsza miało raczej takie znaczenie, że ma pieniądze na to, by mieć dużo zapachów. Bo też odebrałam post Twistera jako kategoryczne i pewne siebie "przecież to JA wiem, czym pachnie RJ". Cytat:
![]() Oj Kamo... I jeszcze to wspomnienie o banie w stylu "może komuś dać", jakby tylko to robili Moderatorzy. Miło. Cytat:
Niepotrzebnie się nakręcasz, i dorabiasz do prostej wypowiedzi całą teorię. Cytat:
![]() Mam nadzieję, że mój post będzie ostatnim w tej dyskusji, która staje się coraz bardziej gorąca i nieprzyjemne, a niektóre Wizażanki zapędzają się na niebezpieczne tereny (tak, to swojego typu upomnienie i moderatorskie chrząknięcie). Proszę więc o powrót do tematu głównego. Cytat:
Ale z drugiej strony - nie zdarzyło Ci się spytać jakiejś koleżanki, czym pachnie, a ona w odpowiedzi Ci mówi "nie powiem Ci, to tajemnica". Ja zazwyczaj w tym momencie wyglądam tak -> ![]() ![]() No bo kurcze blade, chcę się jak normalny człowiek dowiedzieć, co tak ładnie pachnie, czy moje przypuszczenia (bo nosa mam do tego niezłego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#171 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Zniesmaczony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym się poczuła bardzo głupio w takiej sytuacji, no bo cóż to za tajemnica ![]() Przecież jak przyjemnie dostawać komplementy za ładny zapach (i również komplementować kogoś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Nie za bardzo lubię te Panie, ale dobrze wiedzieć
![]()
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Jak myślicie czym pachnie Piękna Monica Bellucci,uwodzicielka nie chce zdradzic tajemnicy,w styczniowym Elle,mówi,że nie powie
![]() Sicily D&G absolutnie mi do niej nie pasują.Jakie sa Wasze sugestie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Safari? O, pasuje do niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
KWC
|
Cytat:
![]() Już to widzę ![]() żeby nie było OT:Kasia Kowalska używa Krizia Time |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
buziaczek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic innego mi do głowy nie przychodzi.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.