|
|
#2041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
ja sie o torebke nie boje, w tamtym roku wszyscy sie bawili wysmienicie i nic nie zginelo, mam nadzieje,ze w tym roku bedzie tak samo.
A o podwiazke sie nei martwie, z mojej nogi na pewno nie spadnie, a nawet jesli to mam sukienke do ziemii i nikt nie zauwazy Ide w kimono dziewczyny studniowkowych snow zycze
|
|
|
|
#2042 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
to milo ze Ci sie podobają, ale mnie rowniez Przymierze wszystko z sukienką ktora juz za tydzien bedzie wisiala w mojej szafie i w razie czego odwiedze szewca...Cytat:
Zwykły, niefirmowy sklepik
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe mi na bank zleci ;-P ja to wiem :-P moje szczescie
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wyobrażacie sobie jak się ostatnio zdenerwowałam...
Otóż będziemy mieć na naszej 100dniówce ławki ogrodowe (z drewna) do siedzenia!!! Ani się oprzeć, ani wygodnie usiąść. Nawet nie wiem jak będę siadać w mojej długiej suknii, nie daj Boże sobie ją pozaciągam na wystających drzazgach Jestem taka zła! Za co my płacimy te 235 zł skoro będziemy musieli się tak męczyć. Właśnie sobie o tym [przypomniałam i nie mogłam się powstrzymać, żeby Wam o tym nie napisać
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
co?! że jak? że ile niby płacicie?????? 235???????????? za osobe?! MY PLACIMY 120 ZŁ za osobe... ejj co to za wiocha ;/ jak na ławkach oszaleli czy co?! a gdzie wy to macie w jakims osrodku czy gdzie?>
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2047 |
|
Wtajemniczenie
|
my mamy studniowke w takim slicznym białym domku- wystroj cudowny, bylam tam zalatwiac sprawy z szefem i widziałam
-piekne biale dlugie obrusy, idealnie ulozone serwetki, elegancka zastawa, czerwone dywany i przepiekne obrazy na scianach... wszystko w takim antycznym drewnie- 3 ogromne sale i jedna mała -w małej beda siedziec nauczyciele heheheco do programu artystycznego to ja nie weim czy sie przebirac czy nie- robimy "pojedynek" na tance- chlopcy vs dziewczyny - oni sie napewno przebiora bo tancza w koszulach flanelowych do disco polo, ale my? hmm...
|
#2048 |
|
Raczkowanie
|
o cholerka, Boszenka, toz to niedopuszczalne... ja sama sie boje, ze o miekkie krzeslo, ktore ma tylko elementy lakierowanego drewna, pozaciagam suknie, a co tu mowic o ogrodowych lawkach! moze cos z tym zrobia jeszcze?? ja to bym chyba wjechala tam z wlasnym krzeslem
![]() ![]() u mnie koszt za pare wynosi 250 zl, impreza odbywa sie w pałacyku Jabłonowskich ->granity, obrazy na scianach, pieknie zastawione stoly na sali 'kolumnowej', sala 'balowa' obok elegancja I klasa jesli sie nie wyrzne na moich chwiejnych wysokich szpilkach to bedzie cud... tez złapałam lęk, że mi podwiązka spadnie ![]() a przedstawienie jakies bedzie, normalnie ludziska sie poprzebieraja, zeby mialo to wiekszy sens, nie wiem jakie scenki beda
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Przywiozę sobie wygodny fotel z domku i na tym się skończy
Dzidka jak na takie "luksusowe" warunki strasznie ze mnie zdzierają kasę, bo u Ciebie to się opłaca
|
#2050 |
|
Raczkowanie
|
albo u mnie jest dziwnie wyjatkowo tanio. inne szkoly (2) w moim miescie rowniez organizuja 100dniowki na zewnatrz, nie na sali gim
jedna w kasynie, druga w zajezdzie (tez bardzo ladny) i ceny wahaja sie ok 300 zl. te wasze luksusy przebijaja wszystko ale mimo wszystko zabawa na pewno bedzie udana
|
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie ... superkowo jakby co to czekamy na zdjęcia
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Wtajemniczenie
|
My z Divine tez nie mozemy narzekac na sale
Jest piękna, wysoka, taka dostojna, z balkonem, strzeliste okna doslownie jak w sam raz na bal. Organizuja tu studniowki nietylko szkola z naszego miasta, ale i spoza. No i tak jak u Lee nauczyciele maja osobną salę parkiet jest wspolny i mozna popatrzec jak sie nauczyciele bawia. Łaaaa bedzie superrrrr
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
noo ta sala jest mistrzowska
|
|
|
|
#2054 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ide do Kosciola.ide sie edukowac, bo pozniej mam do TŻeta isc no i poleniuchuje sobie z nim...
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
drogo jak na studniowke na sali my placimy 170 z za pare (za osobe tow 60zl)a mamy w klubie garnizonowym ![]() ciesze sie bo juz wszystko mam, wczoraj kupilam wreszcie buciki peep toe a studniowka juz za tydzien
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
ja placę 220zł za parę - studnióka w szkole
bawimy się na auli, jemy na holu, a nauczyciele w czytelni ![]() a koszt są takie bo mamy swietny catering z pelna obsluga
|
|
#2057 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas 240 za parę, ale jedzenie pewnie bedzie takie sobie. Mi tam zreszta na tym nie zalezy. Najwazniejsze zeby fajnie grał zespol iii zebym sie wybawila za wszystkie czasy.
|
|
|
|
#2058 |
|
Raczkowanie
|
oo, w moim mieście jest zwyczaj że Liceach mają studniówki w restauracjach i hotelach. Jest dosyć drogo - my pąłcimy 360 za pare, ale czego się nie robi dla luxusów :P Czy wyobrażacie sobie tanczyć na dywanie?! bo słyszałam takie plotki że mają nam dywany rozłożyć, hyh! ale nie wierzę w to... Program arytystyczny organizują szkolni "artyści" więc może być zabawnie
|
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
Hey, jak to jest z tą podwiązką?
tzn wiem że ubiera się na studniówkę, a na maturę nie, prawda? Moja kuzyneczka miała na syudniówce czerwone majtki, założyła je na maturę.. i dostała się na UJ kupie sobie chyba czerwone stringi :P Stawiacie na podwiązki czy majtki?? :Pa to podwiazka którą zamówiłam
|
|
#2060 |
|
Wtajemniczenie
|
O qrde! to musze kupic czerwone stringi i na pewno je zaloze pozniej na mature
Heheh.. moze akurat to cos dopomoze Oby oby oby ale co tam i tak najwazniejsza jest studniowka, kichac na mature :d
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
to kilka zdjatek robionych z góry na tą sale gdzie bedzie nasza studniowka
super tam jest
Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-09 o 23:36 |
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze jejku juz sie nie moge doczekać :-P mam nadzieje ze bede sie dobrze bawić mam tylko troche wałka bo nie ide z moim TŻtem :P jakos sie tak porobiło i ide z takim kolegą ale mam nadzieje ze bedzie good
Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-09 o 23:36 |
|
|
|
#2063 |
|
Wtajemniczenie
|
a czy ktoś miał,w Starym Browarze w Gliwicach??
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
http://images.google.pl/images?hl=pl...browar+gliwice
tutaj jest kilka fotek
|
|
|
|
#2065 |
|
Wtajemniczenie
|
No Divine, nasza sala robi wrazenie
nie ma to tamto
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
no baaa hawrodytka nasza szkoła bedzie miala prawdziwy bal ![]() a słyszałam ze wlasnie w ceresie niechętnie liceum przyjmuja na imprezki bo najwieksze rozróby są a wiesz jak ja bylam (wtedy kiedy te zdjecia robilam) to rolnik mial studniowke :-P i tak spokojnie bylo malo osob i w ogole kulturka wszyscy rozmawiaja przy kolacji prawie ze szeptem a u nas to bedziemy sie drzeć przez cały stół hhehe do swojej klasy i jeszcze pewnie miesem rzucac dosłownie i w przenosni
|
|
|
|
#2067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale kolorek mi się podoba Kupilam tez bardzo ladne czarne koronki do sukienki - mam nadzieje ze po uszyciu wszystko bedzie do siebie pasować W tym tygodniu dostarczę krawcowej materiał i zaczynamy szycie:P Ale to jest ulga jak sie juz cos ma,chocby ten glupi materiał Mozna juz zaczac myslec o dodatkach![]() Zamieszcze pozniej fotki kolorku sukienki i tych koroneczek No to Jennuś czekamy na fotki i relację
|
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2069 |
|
luckygirl
|
My za parę płacimy 380 złoty,czyli po 190 za osobe.A 100dniówkę mamy w Hotelu Europejskim w Warszawie.I to będzie tak,że jedzenie w restauracji,a z tego co widziałam to jest ona piękna,a cała zabawa będzie w sali balowej
A co do mjatek,to jasne,że czerwone stringi hehe ![]() A podwiązkę kupuje chłopak,przynajmniej u nas jest taka tradycja,coś w odniesieniu do tradycji ze Stanów,że chłopcy kupują kwiatek na rękę,u nas kupują czerwoną podwiązkę:P |
|
|
|
#2070 |
|
Wtajemniczenie
|
no bal bedzie przedni- to juz za tydzien
a ja jeszcze jutro mam egzam na prawko ![]() Boszenko, kto byl na Twoim poprzednim avatarze, bo teraz widze Longoria
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

Zastanawiam się tylko czy dobrze się trzymają stopy i nie będą Ci zlatywać podczas balowania 
sama szukam coś w tym stylu, ale niestety - wszystkie są na szpilce [co jeszcze by uszło] i to na dodatek 10cm
przy moim 172 cm taki wysoki obcas to głupota...
Otóż będziemy mieć na naszej 100dniówce ławki ogrodowe (z drewna) do siedzenia!!! Ani się oprzeć, ani wygodnie usiąść. Nawet nie wiem jak będę siadać w mojej długiej suknii, nie daj Boże sobie ją pozaciągam na wystających drzazgach

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)