|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c
Ja nie wykluczam obniżonej talii czy sukni w typie rybki, bo nie chwaląc się - talię i bioderka to ja mam
Tylko nie wiem, czy bym się dobrze czuła, bo mam mały biust i suknia mi go nie powiększy. Będę mieć za to mocno podkreślone biodra i będą wtedy małe cycki ,wielka dupa![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() Wiecie co mi przyszło na myśl... Skoro mają salonowy model białej Cascady, to oznacza, że będą go wyprzedawać przecież. Warszawski salon już ją wyprzedaje tylko w kolorze ecru. Jakby nie była zniszczona Chyba, że już jest zamówiona dla jakiejś PMki
|
|
#1172 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c
obrączek ![]() Co do zaproszeń wg mnie nr 2 lub 3 - ale to mój gust ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Porażka wolne 24 h |
|||
|
|
|
#1173 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
z pisaniem licencjata męczyłam się przez kilka miesięcy, tym razem wolę napisać to od ręki, choćbym miała nie spać przez miesiąc ![]() Cytat:
Widziałam już wcześniej stronę Twoich fotografów, byli blisko szczytu mojej listy potencjalnych foto na własny ślub ![]() Na spotkaniu z Art Pixel Studio nie byłam, bo jak TŻ usłyszał cenę to mnie nie puścił A Ty byłaś??? Powiedz proszę coś więcej o tych tańszych pakietach ![]() Cytat:
nie jestem w temacie...Cytat:
Kilkanaście z przygotowań, 20-30 z kościoła (najważniejsze momenty), kilkanaście z życzeń, ok. setka z wesela, reszta z pleneru Nie sądzę, żeby komuś chciało się oglądać więcej. Jednak jeśli zmienię zdanie, to mogę rozszerzyć pakiet do 450 zdjęć, to jest do uzgodnienia choćby dzień przed ślubem. Jak znam życie to rozszerzę ale 450 zdjęć to już na pewno wystarczająco ![]() Niestety nie wiem co to za suknia filmiki zaraz obejrzę skąd oni są?Cytat:
Super, że zaczął się interesować mnie też cieszy, kiedy mój TŻ serio bierze różne kwestie dotyczące planowania Ale z tym "już" to jednak bez przesady, szmat czasu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
bylam na spotkaniu ale to bylo w listopadzie wiec nie pamietam my mamy ten full hd wiec nie pomoge. ale na spotkaniu przedstawial wszytskie mozliwe pakiety. najlepiej napisz do nich maila
![]() chodzi o zaprosznia https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329534
|
|
#1175 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak mogłoby być inaczej, jak na dniach zostanie nam równy roczek Cytat:
![]() za DDŚWitam Dla wszystkich potrzebujących ![]() Miałam dzisiaj kolejny koszmar ślubny Jak nie było wcale to chciałam, a jak przyszły to na całego i mam już dość Proszę Was o kciuki, bo mam dzisiaj koło i musze się coś do niego pouczyć
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też zależy od wielkości wesela... Fajnie by było jakby ujął wszystkich gości![]() Zarówno fotograf jak i kamerzysta są z Krakowa ![]() No niby jeszcze nie JUŻ, ale JUŻ w sensie, że to nastąpi, że się pobieramy, że JUŻ trzeba o tym poważnie myśleć, że JUŻ niebawem przygotowania ruszą pełną parą ![]() Dla mnie też studio to zło Tak się zastanawiam... Ktoś to w ogóle jeszcze robi![]() ![]() Nie boję się Sukni nie zamówię wcześniej niż we wrześniu Więc jeszcze się załapię na nowe kolekcje Chyba, że jak pojadę w środę, to zakocham się w czymś z wyprzedaży. Chociaż wyprzedażowe zazwyczaj są ecru, a ja chcę biała![]() Mierzyłam ecru i czułam się jak w brudnej, przymierzyłam biała i od razu "WOW", powiew świeżości
|
|
#1177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego narazie nie jestem na to gotowa
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Melleczko za 13 miesięcy o tej porze będziemy się stresoooować
![]() Extassy wg faktycznie nie dla Ciebie suknia..masz jeszcze jakieś fotki z przymiarek?uwielbiam je oglądać Melleczko-ale jak to jest z tą Cascadą?jeśli będę chciała kupić ją w przyszłym roku to nie będę mogła?nie orientuję się w sukniach jeszcze
|
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do kamerzysty nie będzie w HD, bo różnica w cenie jest prawie 1000 zł
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Wy tak o sukniach, a ja właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam kiedy się wybrać na przymiarki i na ich obejrzenie A mój TŻ w ogóle uważa, że ślub to by chciał na Grad Canarii, np. o tylko MY rodzice i najbliższa rodzina |
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten czerwiec zleci jak z bicza strzelił i zostanie równy roczek![]() Właśnie wydaje mi się, że nie... Bo na allegro warszawski salon Angel już prowadzi wyprzedaż modeli salonowych. Więc wydaje mi się, że to będzie tak jak miły mia i sayuri - suknia u nich zostanie jeszcze do końca roku, ale model salonowy sobie można już teraz zamówić. Bo przecież nowy rok, to nowa kolekcja. Zapytam jak będę za tydzień Zobaczę w jakim stanie jest ta biała, czy jest jeszcze wolna i jaka jest różnica w cenie między nową, a salonową.
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze nie dla mnie ale pozolily mi zrobic fote to cyknelam
![]() jedyna jaka mam.
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu masz bez sukni zostać?
|
|
#1184 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zawsze mozna cos pokombinowac skoro uwazasz ze nie jest dla Ciebie bo jak dla mnie to nie wygladasz zle w tej sukni ;*
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Melleczko-no to popytaj proszę i czekam na odp
![]() Extassy- trzeba szukać tej jedynej
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Nówka ok. 5000-5500zł zależy od salonu
Używana w granicach 2500-3500zł, co dla mnie jest ceną bardzo wygórowaną jak za suknię używaną. Raz się natknęłam na cenę 1800zł, ale chyba tylko dlatego, że PMka miała ją z USA, pewnie tam jest tańsza
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie mi biodra poszerza. ale faktycznie falbanki miala ladne. takie delikatne
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie mnie - ja tu Wam cały esej walnę z tej wyprawy na salony
|
#1189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż nie wiem czy na targach nie było białej z szara szarfą, cos mi sie kojarzy ![]() Cytat:
nie będę już chodzić do salonów a oglądać zdjęcia sobie mogę, bo mi np strasznie się podobają na zdjęciach koronkowe rybki a wyglądam w takich strasznie Wiec ile razy jakaś mi się spodoba to przypomne sobie jak w takij wyglądam i po sprawie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten wątek z zaproszeniami Agi śledzę od dłuższego czasu cuda robi, cuda!Cytat:
Zobacz np. tutaj ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, rodzina ma ze mnie lekki ubaw, że rok wcześniej tak wszystko planuję, ale odnoszę wrażenie że na Waszym tle i tak jestem oazą spokoju ![]() edit: Melleczko, nie mogę się doczekać Twojego eseju kocham czytać o sprawach ślubnych pewnie jak każda z nas tutaj
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2012-06-06 o 10:28 |
|||
|
|
|
#1192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ecru mogłabym mieć szybciej, jeszcze w tym tygodniu, ale chciałam białą i muszę poczekać, bo mają przymiarki w Jaśle jeszcze![]() To fajnie, że nikt jej nie będzie mierzył już No ale to po co w takim rzie u nich zostaje![]() Cytat:
Niektóre dziewczyny już 3 lata wstecz planują My zaczęliśmy 3 sierpnia 2011 roku, bo wtedy była umowa z salą Więc też 2 lata I od początku wiedziałam co mi się podoba - jakie bukiety, dekoracje, suknie Więc my tu już od roku ostro o ślubach gadamy![]() edit: ze mnie też mieli ubaw i z politowaniem patrzyli, a tu już rok minął i następny równie szybko minie
"Z miłością lepiej nie żartować, bo tylko ona uzasadnia świat..." Edytowane przez melleczka Czas edycji: 2012-06-06 o 10:31 |
||
|
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do sukni, nie mam czasu kiedy pooglądać. Wakacje pracuję całe. Urlopik w październiku i dopiero wtedy zacznę poszukiwania
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Ile uzywana, o szok!! Ja na swoja max 3000 zł przeznacze, ale to juz z dodatkami (buty, welon, cos by na siebie nalozyc). |
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w sam raz![]() Też bym chciała tyle wydać, ale raczej troszkę przekroczę tą kwotę z dodatkami... No tyle używana. Dla mnie to kosmiczna kwota za używaną suknie. Tym bardziej jak sobie porównać np. z Calais, która kosztuje ponad 4000zł, a używkę można kupić już od 1500zł. Ja rozumiem - marka, jakość, cena, ale bez przesady.
|
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jest kwestia zakochania się w sukni, po prostu na widok siebie w niej powinno być wow ![]() Cytat:
Mierzyłam w lisie suknie za 4tys i owszem była śliczna, ale ta moja za 2,5tys bardzo się od niej nie różniła i stwierdzam, że zapłaciłabym tylko za metkę
|
|
|
#1197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zakupy. Ja kiedyś też tylko na targu spodnie kupowałam, ale u mnie są tylko spodnie w rozmiarach do 40 Ja też muszę kupić spodnie, ale na szczęście dostałam od siostry jeansy sprzed ciąży i w nie wchodzę
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo... Wypi***alaj ![]() Edytowane przez mu_minka1988 Czas edycji: 2012-06-06 o 10:39 |
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chya ze znajde krawcowa ktora mi cos w tym stylu uszyje
|
|
#1199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla TŻ, że zaczął się interesować. Mój TŻ się interesuje na szczęście. Nawet sam się dopytywał koleżanki jak to z tym naszym księdzem jest. Tylko obrączki i zakup innych rzeczy zostawiamy na za rok. |
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Kornelciaczek http://marcinkowalczyk.com/portfolio/plener/index.html zobacz tutaj sesje moze Cie cos zainteresuje
ja jestem zakochana w sesji z końmi. Piękne. Pomysł z balonami też jest fajny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

Tylko nie wiem, czy bym się dobrze czuła, bo mam mały biust i suknia mi go nie powiększy. Będę mieć za to mocno podkreślone biodra i będą wtedy małe cycki ,wielka dupa

Chyba, że już jest zamówiona dla jakiejś PMki
obrączek 

z pisaniem licencjata męczyłam się przez kilka miesięcy, tym razem wolę napisać to od ręki, choćbym miała nie spać przez miesiąc

klik!
Jak nie było wcale to chciałam, a jak przyszły to na całego i mam już dość 

Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013