ślubujące w 2012:) - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-05, 21:55   #4921
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa
Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Kochana na miłość Boską oby było ciepełko... A przynajmniej żeby nie padało!!!
A co do stresiku to aż sama się sobie dziwie ale nie mam narazie chyba żadnego... Pełen luz Myślę, że koło piątku już będzie ciężko

Dzięki dziewczynki za opinie, potwierdziłyście tylko moje zdanie że nie pasuje i go nie chcę Oby tylko była na tyle dobra pogoda że nie będę musiała nic zakładać...
niestety chyba muszę rozczarować nas obie dziś podali pogodę na sobotę , 25 stopni

ale ma być burzowo , pewnie nie cały dzień ale nie wiadomo gdzie i kiedy strzeli
no cóż trzeba szykować parasole na wszelki wypadek i chyba cieszyć się nie mrozu nie będzie albo cudownie się odmieni

TUSIAAAAAAAAAAA jak rozmowa?????????
Stary 2012-06-05, 23:24   #4922
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Nie widzę bolerka, spóźniłam się?
Troszkę tak

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
niestety chyba muszę rozczarować nas obie dziś podali pogodę na sobotę , 25 stopni

ale ma być burzowo , pewnie nie cały dzień ale nie wiadomo gdzie i kiedy strzeli
no cóż trzeba szykować parasole na wszelki wypadek i chyba cieszyć się nie mrozu nie będzie albo cudownie się odmieni
Ja właśnie nie wierzę, że się odmieni i dziś mój tż zakupił dla nas taki wielki parasol

A powiedz mi, masz jakieś okrycie wierzchnie??? Bo ja już nie wiem co zrobię jak będzie chłodno

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 07:12   #4923
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katushka Pokaż wiadomość
Hej kobitki!
Na wstępie gratuluję udanych wieczorów panieńsko-kawalerskich!

My brniemy do przodu i dziś zamówiliśmy tort. Pyszny - czekoladowo - wiśniowy. 15 kg tort na stelażu, plus dodatkowo jeszcze jeden krążek 2,5 kg co by nie zbrakło Wychodzimy z założenia że lepiej aby zostało niż było za mało tego tortu.

I zrobiłam sobie dziś próbny bukecik ślubny. Pierwszy raz w życiu robiłam i perfekcyjny to on nie jest, ale jeszcze poćwicze Pstryknęłam fotki więc mogę pokazać. Tylko zdjęcie nie oddaje rzeczywistego koloru tych róż. Róże te nazywają się miss piggy, mają taki różowo herbaciany kolor. Ostatnie zdjęcie miss piggy jest z internetu aby przybliżyć kolor

piękny bukiet gratuluję kolejnych załatwionych spraw. My też zamówiliśmy na sali smak tortu śmietanowy z wiśniami

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
A oto i nasze wlasnorecznie zrobione zawieszki na alkohol tylko jedna, bo mam ich na prawde sporo, roznia sie obrazkami i wierszykami, ale wykonanie kazdej takie same przepraszam za jakosc ale zdjecia robione komorka
bardzo fajne

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
[

[/COLOR]Kurcze podliczyłam listę gości i wyszło mi, że 28 odmówiło!! Kurde! Boję się, że jeszcze ktoś odmówi, tym bardziej, że kuzynka jeszcze nie dała znać......W sumie z 1 strony to planowaliśmy na początku małe wesele tak na 60-70 osób....ale potem wyszło ponad 100 a teraz jest 75 z Rodzicami i z nami.....
Wiem, że pytałam już o to ale zapraszacie kogoś z pracy? Kurcze ja cały czas byłam przeciwna aby kogoś z pracy zapraszać, ale w sumie zrobiłabym wyjątek....mam fajną koleżankę, która pomagała wybrać mi suknię ślubną, bym ją zaprosiła (z mężem i z córką) ale:1) nie wiem czy nie jest już za późno...2) jak ją zaproszę to potem bedzie głupio nie zaprosić 2 pozostałych dziewczyn (razem w 4 siedzimy) a poza tym....moze moją bezpośrednią szefową powinnam zaprosić? Kurde....ale mam dylemat.....tak dzisiaj sobie pomyślałam o tym...ale się obudziłam...a Wy zapraszacie?[COLOR="Silver"]

[
nam też sporo osób odmówiło w sumie no ale niestety tak to jest. W sumie gości jest tyle ila miało być na początku My z pracy zapraszaliśmy ludzi bo mamy takich z którymi jesteśmy bliżej i się przyjaźnimy więc kilka osób
zapraszamy. Co do doproszenia koleżanki z pracy-myślę, że nie jest za późno- w sumie to miesiąc jeszcze więc chyba będzie OK. Siedzicie we 4 ale możesz przecież zaprosić tylko jedną- Twoja decyzja

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:

My też do przodu. Dzisiaj 3pary zaproszone.. Do tego moja mama zamówiła mały torcik na podziękowania dla gości (zamiast paczek z ciastem) z napisem młodzi dziękują i będziemy w piątek próbować. Zobaczymy może kupimy takie zamiast ciast. Będzie oryginalnie i taniej
za postępy
Stary 2012-06-06, 08:34   #4924
42gami
Raczkowanie

Cytat:
Hej kobitki!

My brniemy do przodu i dziś zamówiliśmy tort. Pyszny - czekoladowo - wiśniowy. 15 kg tort na stelażu, plus dodatkowo jeszcze jeden krążek 2,5 kg co by nie zbrakło Wychodzimy z założenia że lepiej aby zostało niż było za mało tego tortu.

I zrobiłam sobie dziś próbny bukecik ślubny. Pierwszy raz w życiu robiłam i perfekcyjny to on nie jest, ale jeszcze poćwicze Pstryknęłam fotki więc mogę pokazać. Tylko zdjęcie nie oddaje rzeczywistego koloru tych róż. Róże te nazywają się miss piggy, mają taki różowo herbaciany kolor. Ostatnie zdjęcie miss piggy jest z internetu aby przybliżyć kolor
Śliczny bukiet, fantastyczny kolor róż! Grtuluję odwagi, mi trzęsłyby się ręce przy wykonywaniu bukietu ślubnego... Pewnie wszytkie bym połamała

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
zjechałam do domku byliśmy na sali- wszystko załatwione, omówione, zapisane, ustalona podpisane itp
Trochę się menu zmieniło ale na lepsze są fajniejsze przekąski a nie ma np ozorka w galarecie- błeeeee (a też był do wyboru)
Teraz tylko zostaje usadzenie gości przy stołach mnie czeka ale za to zabiorę się pojutrze
Jutro idę ostatni dzień do pracy a porem urlop!!!
Gratuluję postępów, chyba jakoś tak lżej jak kolejna rzecz odhaczona na liście, prawda?

Cytat:
katushka

super bukiecik jak na własnoręcznie zrobiony! ładny kolorek róż......sama zamawiałaś wszystkie potrzebne rzeczy czy ktoś Ci pomógł?

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Kurcze podliczyłam listę gości i wyszło mi, że 28 odmówiło!! Kurde! Boję się, że jeszcze ktoś odmówi, tym bardziej, że kuzynka jeszcze nie dała znać......W sumie z 1 strony to planowaliśmy na początku małe wesele tak na 60-70 osób....ale potem wyszło ponad 100 a teraz jest 75 z Rodzicami i z nami.....
Wiem, że pytałam już o to ale zapraszacie kogoś z pracy? Kurcze ja cały czas byłam przeciwna aby kogoś z pracy zapraszać, ale w sumie zrobiłabym wyjątek....mam fajną koleżankę, która pomagała wybrać mi suknię ślubną, bym ją zaprosiła (z mężem i z córką) ale:1) nie wiem czy nie jest już za późno...2) jak ją zaproszę to potem bedzie głupio nie zaprosić 2 pozostałych dziewczyn (razem w 4 siedzimy) a poza tym....moze moją bezpośrednią szefową powinnam zaprosić? Kurde....ale mam dylemat.....tak dzisiaj sobie pomyślałam o tym...ale się obudziłam...a Wy zapraszacie?

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

super- też chcę sama robić
Nam zostało tylko kilka sztuk dla znajomych do rozniesienia. Zapraszaliśmy ponad 150 osób a już dzisiaj wiem że ponad 50 nie przyjdzie. Ale liczyliśmy się z tym od początku..

Cytat:
A oto i nasze wlasnorecznie zrobione zawieszki na alkohol tylko jedna, bo mam ich na prawde sporo, roznia sie obrazkami i wierszykami, ale wykonanie kazdej takie same przepraszam za jakosc ale zdjecia robione komorka
Świetne jak nie znajdziemy ładnych w sklepie tez zrobimy swoje. Albo po prostu jakieś kokardki się zawiąze.

Można się jeszcze do klubu zapisać?
Stary 2012-06-06, 08:35   #4925
szczesliwa25
Rozeznanie

Dla mnie ten bukiecik jest rewelacyjny prosty, z klasą

Jak już wcześniej mówiłam kupiłam buty do ślubu, więc się pochwalę i tak jak od początku mówiłam, białych nie chciałam, szukałam złotych lub srebrnych i znalazłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg iza.jpg (82,5 KB, 64 załadowań)
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 08:53   #4926
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Troszkę tak

Ja właśnie nie wierzę, że się odmieni i dziś mój tż zakupił dla nas taki wielki parasol

A powiedz mi, masz jakieś okrycie wierzchnie??? Bo ja już nie wiem co zrobię jak będzie chłodno
może burza będzie rano i nas cudownie ominie
ja mam bolerko , z takiego samego materiału jak sukienkę babeczka mi szyła w salonie i tylko to , ziemno na pewno nie będzie bo ma być ok 25 stopni a przeciesz będziemy tańczyły to się rozgrzejemy jak by co
Stary 2012-06-06, 09:45   #4927
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Hej kobitki!

Jaki śliczny ten kolorek roż A bukiecik jak na wlasnorecznie zrobiony calkiem calkiem

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
za zawieszki kurcze, kobitki, ale Wy macie talenty My na butelkach bedziemy mieli przyczepione kokardki tylko

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-06, 09:49   #4928
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Hej kobitki!

Cuuudowny ten bukiecik ja też właśnie noszę się z zamiarem samodzielnego zrobienia bukietu, ale nie pomyślałam o wykonaniu próbnego, a muszę spróbować, gdyby w razie czego mi nie szło poproszę o to moją dekoratorkę

Cytat:
katushka

super bukiecik jak na własnoręcznie zrobiony! ładny kolorek róż......sama zamawiałaś wszystkie potrzebne rzeczy czy ktoś Ci pomógł?

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Kurcze podliczyłam listę gości i wyszło mi, że 28 odmówiło!! Kurde! Boję się, że jeszcze ktoś odmówi, tym bardziej, że kuzynka jeszcze nie dała znać......W sumie z 1 strony to planowaliśmy na początku małe wesele tak na 60-70 osób....ale potem wyszło ponad 100 a teraz jest 75 z Rodzicami i z nami.....
Wiem, że pytałam już o to ale zapraszacie kogoś z pracy? Kurcze ja cały czas byłam przeciwna aby kogoś z pracy zapraszać, ale w sumie zrobiłabym wyjątek....mam fajną koleżankę, która pomagała wybrać mi suknię ślubną, bym ją zaprosiła (z mężem i z córką) ale:1) nie wiem czy nie jest już za późno...2) jak ją zaproszę to potem bedzie głupio nie zaprosić 2 pozostałych dziewczyn (razem w 4 siedzimy) a poza tym....moze moją bezpośrednią szefową powinnam zaprosić? Kurde....ale mam dylemat.....tak dzisiaj sobie pomyślałam o tym...ale się obudziłam...a Wy zapraszacie?

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

super- też chcę sama robić
Ja właśnie też mam dylemat czy zapraszać kogoś z pracy... najchętniej powiesiłabym w firmie ogólne zaproszenie tylko na ślub kto by chciał to by przyszedł, tylko mój ślub jest 400 km od miejsca pracy, więc wydaje mi się jakieś nie bardzo zapraszanie tylko na ślub, bo i tak wiem, że nikt nie przyjedzie, z drugiej strony na wesele, nie bardzo chcę kogoś zapraszać bo w sumie z nikim nie mam aż takiego kontaktu. Ale też dziewczyny mnie ciągle pytają jak przygotowania co nam jeszcze zostało, czy mam już sukienkę itp... A ja nie zaproszę nikogo.... co byście zrobiły na moim miejscu??

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

katushka a możesz wklieć link do tego filmiku z you tube?
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 10:11   #4929
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Ja właśnie też mam dylemat czy zapraszać kogoś z pracy... najchętniej powiesiłabym w firmie ogólne zaproszenie tylko na ślub kto by chciał to by przyszedł
my tak właśnie zrobiliśmy- zapraszamy kilka osób z naszych prac na weselie i ci dostali normalne zaproszenia. Reszta jak będzie chciała to przyjdzie do kościoła- powiesiliśmy zaproszenia na takich tablicach z ogłoszeniami.
Dodatkowo wysłałam fotki zaproszenia mailem do osób z którymi współpracuję a nie są na miejscu w firmie.
Kto będzie miał ochotę to przyjdzie
Stary 2012-06-06, 12:17   #4930
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Cześć

Ja mam ślub początkiem października i też muszę mieć jakieś okrycie wierzchnie ,ale myślałam raczej o czymś ala żakiecik ( taki krótki) gdzieś miałam fotke ale nie mogę jej znaleźć jak ją odgrzebe to wstawie zdjęcie
Ja rowniez slubuje na poczatku pazdziernika i tez nie za bardzo mi sie usmiecha miec bolerko. bylabym wdzieczna gdybys wstawila zdjecie tego zakietu. Sama jestem ciekawa jak wyglada, bo do tej pory stykalam sie z samymi bolerkami.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Gdzie ta Tusia ???? Jak rozmowa kwalifikacyjna?????

Zapraszanie osob z pracy to moim zdaniem indywidualna kwestia. ja nie zamierzam nikogo zapraszac a to z tego wzgledu ze sytuacja w pracy od jakiegos czasu zmienia sie na gorsze, ciagle pretensje, ciagle obnizanie wynagrodzenia itd. A poza tym szef juz nie jeste taki jak kiedys, a poza tym z dziewczynami mam ok stosunki, ale nie sa one az tak przyjazne zeby od razu zapraszac na wesele czy slub. ponadto miejsce pracy a miejsce slubu czy wesela to 100 km i tak pewnie by nikt nie przyjechal.
poza tym to ma byc nasz dzien, a nie moj i ludzi z pracy!!!! takie jest moje zdanie.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

A poza tym musze sie pochwalic, z moim zdrowkiem coraz lepiej

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 12:38   #4931
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
J
[/COLOR]Gdzie ta Tusia ???? Jak rozmowa kwalifikacyjna?????

Zapraszanie osob z pracy to moim zdaniem indywidualna kwestia. ja nie zamierzam nikogo zapraszac a to z tego wzgledu ze sytuacja w pracy od jakiegos czasu zmienia sie na gorsze, ciagle pretensje, ciagle obnizanie wynagrodzenia itd. A poza tym szef juz nie jeste taki jak kiedys, a poza tym z dziewczynami mam ok stosunki, ale nie sa one az tak przyjazne zeby od razu zapraszac na wesele czy slub. ponadto miejsce pracy a miejsce slubu czy wesela to 100 km i tak pewnie by nikt nie przyjechal.
poza tym to ma byc nasz dzien, a nie moj i ludzi z pracy!!!! takie jest moje zdanie.[COLOR="Silver"]

[

no właśnie gdzie ta Tusia ????

Jak masz taką sytuację w pracy to faktycznie. Wszystko zależy od zasad jakie są w firmie- u mnie wywiesza się zaproszenia na tablicy (o ile ktoś chce). Poza tym w moim przypadku jest tak, że większość osób znam od lat i znamy się dość dobrze a część z nich zna też mojego TŻ-ta, część kiedyś z nim pracowała itp.

Dobrze że zdrówko wraca

ps. Dziewczynki to która pokusi się o założenie nowego wątku bo ten nieuchronnie się kończy
Stary 2012-06-06, 13:30   #4932
malaOlaa
Raczkowanie

Kasioonya jutro Twój ślub!!!!!! Życzę Wam duuużo miłości, zrozumienia, szcześcia, uśmiechu i pięknej pogody
Stary 2012-06-06, 13:38   #4933
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
no właśnie gdzie ta Tusia ????

ps. Dziewczynki to która pokusi się o założenie nowego wątku bo ten nieuchronnie się kończy
Ja nie ;p Nie ogarniam tego aż tak ;p W ogóle dziś mam dziwny dzień, nic nie ogarniam, czytam Was, ale sama nie mam za wiele do powiedzenia.

Dziś wraca TŻ
Goście dzwonią i się potwierdzają, ewentualnie odmawiają, no ale to ich sprawa, ich strata

Nie potwierdziło się jeszcze ok. 20 osób łącznie, ale to są 4 rodziny więc zobaczymy.

Zamówiłam halkę do sukni i koszulki dla mnie i TŻ po ślubie, ale ciii, bo to surprise ;p Tzn pewnie mu pokażę jak tylko przyjdą, choć myślę też o sali, ale czy ja wieem.

Szukam welonu w kolorze Diamond White przez co odeszło mi kilka upatrzonych welonów, niestety, w PL słabo z tym kolorem :| w salonie nie chcę brać bo to 220 zeta, upatrzyłam sobie na ebayu:

http://www.ebay.com/itm/1T-Diamond-W...item27c1642fd1

http://www.ebay.com/itm/2T-Diamond-W...item27c16432f0

Czekam na próbki materiału od atelier ślubne, może coś z ich welonów bym mogła zamówić.

W sobotę mam panieński, sukieneczkę kupiłam wczoraj, o taką:

http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex =0&viewAllFlag=&catalogId =33053&storeId=12552&prod uctId=5450207&langId=-1&sort_field=Relevance&ca tegoryId=208648&parent_ca tegoryId=208600&pageSize= 20&refinements=Colour{1} ~[pink]&noOfRefinements=1

Muszę ją oddać do skrócenia, bo sięga mi połowy łydki, to za nisko Skrócę na przed kolana Jest śliczna, na żywo się lepiej prezentuje, a zresztą zdjęcie załączam Chyba trochę dłuższą zostawię, tu sobie podwinęłam

Cicho tu coś dzisiaj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paninski.jpg (24,0 KB, 81 załadowań)

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 13:46   #4934
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Ja nie ;p Nie ogarniam tego aż tak ;p W ogóle dziś mam dziwny dzień, nic nie ogarniam, czytam Was, ale sama nie mam za wiele do powiedzenia.

Dziś wraca TŻ
Goście dzwonią i się potwierdzają, ewentualnie odmawiają, no ale to ich sprawa, ich strata

Nie potwierdziło się jeszcze ok. 20 osób łącznie, ale to są 4 rodziny więc zobaczymy.

Zamówiłam halkę do sukni i koszulki dla mnie i TŻ po ślubie, ale ciii, bo to surprise ;p Tzn pewnie mu pokażę jak tylko przyjdą, choć myślę też o sali, ale czy ja wieem.

Szukam welonu w kolorze Diamond White przez co odeszło mi kilka upatrzonych welonów, niestety, w PL słabo z tym kolorem :| w salonie nie chcę brać bo to 220 zeta, upatrzyłam sobie na ebayu:

Czekam na próbki materiału od atelier ślubne, może coś z ich welonów bym mogła zamówić.

http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex =0&viewAllFlag=&catalogId =33053&storeId=12552&prod uctId=5450207&langId=-1&sort_field=Relevance&ca tegoryId=208648&parent_ca tegoryId=208600&pageSize= 20&refinements=Colour{1} ~[pink]&noOfRefinements=1

Muszę ją oddać do skrócenia, bo sięga mi połowy łydki, to za nisko Skrócę na przed kolana Jest śliczna, na żywo się lepiej prezentuje, a zresztą zdjęcie załączam Chyba trochę dłuższą zostawię, tu sobie podwinęłam

Cicho tu coś dzisiaj
Bossssszeeee jaka Ty zgrabna laseczka jesteś tez bym tak chciała
Stary 2012-06-06, 15:38   #4935
niki19
Zadomowienie

Hej

Malgos chyba jest bardzo zajęta mężem bo nas jeszcze nie odwiedziła od soboty(chyba ,że przegapiłam) a ja z niecierpliwością czekam na relacje

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-06, 16:50   #4936
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
piękny bukiet gratuluję kolejnych załatwionych spraw. My też zamówiliśmy na sali smak tortu śmietanowy z wiśniami

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

bardzo fajne

za postępy
A dzięki
Jaki będziecie mieć tort? Masz gdzieś zdjęcia? Ja właśnie jestem na etapie szukania bo nie mamy na sali w cenie

Cytat:
Troszkę tak

E tam na pewno się odmieni! A emocje Cie rozgrzeją i nie będzie Ci nic potrzebne

Cytat:
Dziękuję bardzo.

Dziękuję

Super zawieszki. I z humorem Ja chyba też zrobie sama

Sama kupiłam róże, liście ozdobne i taśmę florystyczną. I tyle. 20 róż i 10 liści ozdobnych (z czego wykorzystałam 17 róż i 6 liści) wyniosło mnie 31zł

Zrobiłam po prostu. Nie wiem. Obejrzałam filmik na youtube, poskładałam do kupy róże, zawiązałam i tak wyszedł
Może też popróbuje

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
qmpela86 - ja swojemu kupiłam do tej pory o nich nie wie nawet nie pokazywałam w necie więc nie wiem co o nich myśli dostanie je na urodziny albo parę dni przed ślubem..
Chyba też tak zrobię

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Dla mnie ten bukiecik jest rewelacyjny prosty, z klasą

Jak już wcześniej mówiłam kupiłam buty do ślubu, więc się pochwalę i tak jak od początku mówiłam, białych nie chciałam, szukałam złotych lub srebrnych i znalazłam
Mnie się nie podobają . Nie dlatego że nie są białe (bo sama nie mam białych) ale gdzieś ta wstawka nie złota mi nie pasuje. Ogólnie pomysł złotych fajny...

Cytat:

Dziś wraca TŻ

Cicho tu coś dzisiaj
Fajna sukieneczka . Ładnemu to we wszystkim ładnie

Cytat:
Hej

Malgos chyba jest bardzo zajęta mężem bo nas jeszcze nie odwiedziła od soboty(chyba ,że przegapiłam) a ja z niecierpliwością czekam na relacje
Właśnie gdzie ona się podziewa???

No i ta Tusia.. ciekawa jestem co z ta rozmową..
Stary 2012-06-06, 17:06   #4937
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Dziś wraca TŻ

Cicho tu coś dzisiaj
bardzo fajna kiecka w ogóle Ty laska jesteś i dobrze Ci we wszystkim
Co do welonu to polecam (juz wiele razy pisałam i podtrzymuję): http://www.welonysprycha.pl/ kobitka z Warszawy, można pojechać zobaczyć podgadać

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Hej

no no właśnie Malgos nie było od Jej wielkiego dnia ja też nie mogę doczekać się relacji

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
A dzięki
Jaki będziecie mieć tort? Masz gdzieś zdjęcia? Ja właśnie jestem na etapie szukania bo nie mamy na sali w cenie
nie mam zdjęć bo jest robiony na miejscu ale jest piętrowy- każde piętro oddzielnie (przynajmniej tak było a może teraz zmienili?). Dekoracje wybrałam z żywych kwiatów- oczywiście fioletowych takich samych jak kompozycja na stole młodych

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:

No i ta Tusia.. ciekawa jestem co z ta rozmową..

Dziewczyny a Tusia to już czasem nie wyjechała na Kos?
Nie mogę maila odszukać ale coś mi jakos świta że na początku czerwca miała jechać albo cos mi się pokręciło

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

A słuchajcie- kupiłam dziś majtki i jestem już cała ubrana
Stary 2012-06-06, 17:24   #4938
Pradip
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki wróciłam z Krakowa i zaglądam do Was ale niestety tylko na chwileczkę
Cytat:
dla mam złote bransoletki a dla ojców zegarki no i te stojące takie podziękowania takie na tabliczce
Ooo sama ze 2 dni temu pytałam się Tża co myśli o zegarkach dla mam tylko koniecznie na bransolecie Gdzie kupowałaś swoje prezenty? My chcielibyśmy sie zmieścić w 100zł dla każdej z mam i boję sie ze za taką cenę nie znajdę nigdzie dobrego :/
Cytat:
my dla rodziców zamówliśmy takie coś http://www.zaproszenia.com.pl/prod557,96
to jest pudełeczko (bombonierka) na 12 czekoladek które będą takie: http://www.zaproszenia.com.pl/prod1339,92 oczywiście z naszym zdjęciem w kolorystyce psującej do zdjęcia
na pudełeczku to "okienko" jest odwiązywane i jak się otworzy tam są życzenia
Śliczne
Cytat:
pytania hmmm chyba wszystkich nie pamiętam ...jakie jest marzenie tż na najbliższy czas , ulubiona marka samochodu, kolor, kim chciał zostać jak był mały , jego ulubiona pozycja , ulubiony kolor bielizny damskiej , co we mnie kocha itp, musiałam przebijać balony i tam były pytania , z zamkniętymi oczami przyczepianie penisa do jajeczek zjedzenie banana który wisiał na sznurku ze skórką tzxn skórka była w połowie obrana itp.
kurczę coś jeszcze było ale nie pamiętam / skleroza .

Suknia,welon i bolerko odebrane . Wiszą .
Z fotografem obgadane wszystko .
JUtro orkiestra.
Kurcze w sobote byliśmy z tż w realu ,chcieliśmy dokupić troszkę litrowej fanty , stały tylko 3 butelki , pytam pana który wystawiał , powiedział że nie ma więcej że trzymają na euro . No kur*&^%$%^& wiecie jak się wkurzyłam , fanty nie ma nie wykładają bo na euro musi być . A ja mam wódkę chyba wodą popijać bo euro jest
Śmieszne maiłaś te zadania a gość z reala hmm mógł zatrzymać tą informację dla siebie...
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Hej
Dopiero doszłam do siebie po panieńsko-kawalerskim
Było tak świetnie że nie wiem kiedy ta noc zleciała.
o 19 przyjechał po mnie Mój tatuś i zawiózł mnie w umówione miejsce Dziewczyny już na mnie czekały w Naszych domkach. Było pełno śmiechu, łez i buziaków Dziewczyny zestroiły mnie w suknie ślubną mojej chrzestnej która ślubowała 22 lata temu Co prawda sukienka nie zapięła się w piersiach więc co chwile spadała mi z ramion ale dałam radę Ile się w niej wytańcowałam to szok. o 24 imprezy się połączyły i poszłyśmy do chłopaków którzy mieli domki w drugiej części ośrodka Na połączeniu dostaliśmy z TŻ torty . Do 4 rano były wspólne tańce a później wróciłyśmy do swoich domków. W niedziele od 9 rano impreza zaczęła się od początku tylko że od razu poszłyśmy do chłopaków bo mieli jeden duży domek a My miękłyśmy dwa mniejsze.
Łącznie było Nas 23 osoby Poszło łącznie ok 10-11 literków wódki i o dziwo nikt nie upadł i nie poszedł przed wcześniej spać
Miałam konkursy i za każdą złą odpowiedź miałam pić karniaka ale okazało się że na 40 pytań pomyliłam się tylko 5 razy więc znam mojego Misia jak łysego konia Towarzystwo tak się zintegrowało że aż się boje jak Oni będą siedzieć przy stole na weselu bo będzie jeden wielki ubaw

A no i bym zapomniała o prezentach

Ja dostałam dwie koszulki do spania, książkę, kajdanki, karty erotyczne, erotyczne czekoladki i moje ulubione perfumy

TŻ: bokserki z napisami, pilot do obsługi żony, fartuch no i grilla ( elektrycznego) żeby gotował swojej żonce , kostki i reszty nie pamiętam bo nie mieliśmy siły przeglądać prezentów na spokojnie
Ale super świetne imprezy świetne prezenty i zdjęcia torcików
Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
A czemu nie chcesz? jakieś miganie się?
Dostałam bieliznę- 3 pary !! Ubijarkę z penisem, zestaw do tresowania faceta z pejczem, lizak w ksztłcie penisa i karty do gry A Tż dostał alkohol, stringi z trąbą słonia koszulkę, pilot do sterowania kobietą, kieliszki, kufle, kostkę z pozycjami, zegar z pozycjami i ... już nie pamiętam, chyba wszystko
Też genialne prezenty ja uwielbiam bieliznę. Na zmianę z biżuterią mogłabym dostawać na każdą okazję . Sama nie wiem czy sie migam ale jakoś mój panieński mi się nie widzi... Nie mam zbyt wielu dziewczyn z którymi chciałabym świętować ten dzień. Poza tym nie lubię niespodzianek i źle sie czuję jeśli ktoś ma przeze mnie dodatkowe wydatki i obowiązki. Napisałam o tym świadkowej ale tylko na mnie nakrzyczała
Cytat:
zjechałam do domku byliśmy na sali- wszystko załatwione, omówione, zapisane, ustalona podpisane itp
Trochę się menu zmieniło ale na lepsze są fajniejsze przekąski a nie ma np ozorka w galarecie- błeeeee (a też był do wyboru)
Teraz tylko zostaje usadzenie gości przy stołach mnie czeka ale za to zabiorę się pojutrze
Jutro idę ostatni dzień do pracy a porem urlop!!!
No to juz jesteście na finiszu
Cytat:

Bardzo sie cieszę Wiele rzeczy jest ważne ale zdrówko przede wszytskim
Cytat:

Dziś wraca TŻ

Cicho tu coś dzisiaj
Co to za kiepski humorek?
Sukieneczka śliczna a koszulki nam pokarzesz?

Widziałam własnoręcznie wykonane zawieszki i bukiet i jestem pod wrażeniem macie dziewczyny talent
Tusia i co i co?!
Gdzie jest nasza najświeższa Mrożonka?!
A jaki w końcu tytuł nowego wątku dajemy ?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 17:41   #4939
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
A jaki w końcu tytuł nowego wątku dajemy ?

Ooo właśnie bo już nam niewiele postów zostało do naskrobania i nowy wątek
Co do tytułu to ja nie wiem nie mam pomysłu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-06, 18:01   #4940
magnusia
Zakorzenienie

proponuję pozostać przy dotychczasowej nazwie wątku tylko dopisać cz.2
Co Wy na to?
Stary 2012-06-06, 18:12   #4941
niki19
Zadomowienie

Cytat:
proponuję pozostać przy dotychczasowej nazwie wątku tylko dopisać cz.2
Co Wy na to?

Ja bym była za bo szczerze mówiąc średnio mi się podobają rymowane tytuły

Stary 2012-06-06, 18:27   #4942
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Kiecka rewelacyjna. swietnie sie w niej prezentujesz i dlugosc na zdjeciu ok.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Faktycznie ani Tusi ani malgos, gdzie te PMki sie podzialy. Od obu czekamy na informacje
Malgos moze jest tak starsznie zajeta MEZEM i moze nie ma dla nas czasu
ale Tusia gdyby miala leciec na kos to by sie z nami chyba pozeganal nie ?

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 18:58   #4943
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 42gami Pokaż wiadomość

Nam zostało tylko kilka sztuk dla znajomych do rozniesienia. Zapraszaliśmy ponad 150 osób a już dzisiaj wiem że ponad 50 nie przyjdzie. Ale liczyliśmy się z tym od początku..
o kurcze! niezła ilość Wam odmówiła! no ale...będą Ci najważniejsi zapewne co?

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Ja właśnie też mam dylemat czy zapraszać kogoś z pracy... najchętniej powiesiłabym w firmie ogólne zaproszenie tylko na ślub kto by chciał to by przyszedł, tylko mój ślub jest 400 km od miejsca pracy, więc wydaje mi się jakieś nie bardzo zapraszanie tylko na ślub, bo i tak wiem, że nikt nie przyjedzie, z drugiej strony na wesele, nie bardzo chcę kogoś zapraszać bo w sumie z nikim nie mam aż takiego kontaktu. Ale też dziewczyny mnie ciągle pytają jak przygotowania co nam jeszcze zostało, czy mam już sukienkę itp... A ja nie zaproszę nikogo.... co byście zrobiły na moim miejscu??
?
No mnie dziewczyny co jakiś czas ię pytają jak rpzygotowania, oglądają zdjęcia sukni, butów itp....no ale nie zapraszam nikogo.....1 z nich była ze mną wybrać suknię slubną, była ze mną u kosmetyczki...ehhhh

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:

super!!

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

mayeczka sliczna sukienka. kolorek piękny.
Kurcze przez remont mieszkania zapomniałam, że muszę zrobić sobie biżu...kolczyki leżą już gotowe a reszta daleko w polu....
Faktycznie cisza dzisiaj myslałam, że będę miała więcej do nadrobienia ...

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-06, 20:32   #4944
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ooo sama ze 2 dni temu pytałam się Tża co myśli o zegarkach dla mam tylko koniecznie na bransolecie Gdzie kupowałaś swoje prezenty? My chcielibyśmy sie zmieścić w 100zł dla każdej z mam i boję sie ze za taką cenę nie znajdę nigdzie dobrego :/
Śmieszne maiłaś te zadania a gość z reala hmm mógł zatrzymać tą informację dla siebie...
myślę że ciężko może być z w miarę dobrym zegarkiem za 100zł , my się pokusiliśmy na nieco droższe a to dlatego że rodzice nam sporo dołożyli , zegarki akurat kupowaliśmy dla ojców w Galerii Mokotów -sklep Strefa Czasu , a mamom bransoletki .
a co do faceta z reala to w sumie dobrze że powiedział , bo byśmy jeździli po wszystkich sklepach a byśmy nie dostali , bo to nie że sklep chowa na euro tylko coca-cola

Dziewczyny jestem taka zmęczona tym lataniem i załatwianiem że nie mam siły pisać nawet , oczy mi się same w ciągu dnia zamykają , aż mi nawet stres odszedł ze zmęczenia , w sumie to i dobrze.
Właśnie dziś kupiliśmy prezenty dla rodziców , opakowania na jedzenie które zostanie , w kościele usiłowałam coś załatwić żeby nam zmienili siedzenia na takie z oparciem ...ale zobaczymy co da się zrobić dopiero w piątek .
Stary 2012-06-06, 20:32   #4945
monika860902
Zakorzenienie

jakoś tu pusto.....wrzucę fotki moich kolczyków ślubnych-robionych samodzielnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09635-crop.jpg (4,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09681.jpg (39,8 KB, 29 załadowań)

Stary 2012-06-06, 20:44   #4946
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

zaje..... piękne,masz talent Kochana
Stary 2012-06-06, 20:48   #4947
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jestem taka zmęczona tym lataniem i załatwianiem że nie mam siły pisać nawet , oczy mi się same w ciągu dnia zamykają , aż mi nawet stres odszedł ze zmęczenia , w sumie to i dobrze.
Właśnie dziś kupiliśmy prezenty dla rodziców , opakowania na jedzenie które zostanie , w kościele usiłowałam coś załatwić żeby nam zmienili siedzenia na takie z oparciem ...ale zobaczymy co da się zrobić dopiero w piątek .

Cytat:
piękne

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:08   #4948
aisak42
Raczkowanie

Cytat:

sliczne koczyki
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:15   #4949
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
zaje..... piękne,masz talent Kochana
Dziękuję

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

piękne
również dziękuję
kurcze....czuję się z siebie dumna...na I Komuni mojej siostry (musiałąm je założyć aby na ślubie mieć coś starego) dużo osób podziwiało moje kolczyki....a mnie wydawały się takie normalne

Stary 2012-06-06, 21:56   #4950
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
bardzo fajna kiecka w ogóle Ty laska jesteś i dobrze Ci we wszystkim
Co do welonu to polecam (juz wiele razy pisałam i podtrzymuję): http://www.welonysprycha.pl/ kobitka z Warszawy, można pojechać zobaczyć podgadać

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

no no właśnie Malgos nie było od Jej wielkiego dnia ja też nie mogę doczekać się relacji

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

nie mam zdjęć bo jest robiony na miejscu ale jest piętrowy- każde piętro oddzielnie (przynajmniej tak było a może teraz zmienili?). Dekoracje wybrałam z żywych kwiatów- oczywiście fioletowych takich samych jak kompozycja na stole młodych

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Dziewczyny a Tusia to już czasem nie wyjechała na Kos?
Nie mogę maila odszukać ale coś mi jakos świta że na początku czerwca miała jechać albo cos mi się pokręciło

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

A słuchajcie- kupiłam dziś majtki i jestem już cała ubrana
Malgos no gdzie Ty jesteś?? Przywołujemy Cię tu do nas szybko!!! Mężem jeszcze zdążysz się nacieszyć
A Tusia chyba faktycznie dziś miała wylatywać na Kos, tylko dlaczego do nas nie zajrzała?? A my tak czekamy na info o spotkaniu w sprawie pracy

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Kurcze ale cisza u nas dziś faktycznie niesamowita
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości