![]() |
#4921 | |
Rozeznanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
ale ma być burzowo , pewnie nie cały dzień ale nie wiadomo gdzie i kiedy strzeli ![]() no cóż trzeba szykować parasole na wszelki wypadek i chyba cieszyć się nie mrozu nie będzie albo cudownie się odmieni ![]() TUSIAAAAAAAAAAA jak rozmowa?????????
![]() |
#4922 | |
Raczkowanie
|
Troszkę tak
![]() Cytat:
![]() A powiedz mi, masz jakieś okrycie wierzchnie??? ![]() ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny bukiet ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() zapraszamy. Co do doproszenia koleżanki z pracy-myślę, że nie jest za późno- w sumie to miesiąc jeszcze więc chyba będzie OK. Siedzicie we 4 ale możesz przecież zaprosić tylko jedną- Twoja decyzja ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4924 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Można się jeszcze do klubu zapisać? ![]()
![]() |
#4925 |
Rozeznanie
|
Dla mnie ten bukiecik jest rewelacyjny
![]() ![]() Jak już wcześniej mówiłam kupiłam buty do ślubu, więc się pochwalę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja mam bolerko , z takiego samego materiału jak sukienkę babeczka mi szyła w salonie i tylko to , ziemno na pewno nie będzie bo ma być ok 25 stopni a przeciesz będziemy tańczyły to się rozgrzejemy jak by co ![]()
![]() |
#4927 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4928 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- katushka a możesz wklieć link do tego filmiku z you tube? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo wysłałam fotki zaproszenia mailem do osób z którymi współpracuję a nie są na miejscu w firmie. Kto będzie miał ochotę to przyjdzie
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Gdzie ta Tusia ???? Jak rozmowa kwalifikacyjna????? Zapraszanie osob z pracy to moim zdaniem indywidualna kwestia. ja nie zamierzam nikogo zapraszac a to z tego wzgledu ze sytuacja w pracy od jakiegos czasu zmienia sie na gorsze, ciagle pretensje, ciagle obnizanie wynagrodzenia itd. A poza tym szef juz nie jeste taki jak kiedys, a poza tym z dziewczynami mam ok stosunki, ale nie sa one az tak przyjazne zeby od razu zapraszac na wesele czy slub. ponadto miejsce pracy a miejsce slubu czy wesela to 100 km i tak pewnie by nikt nie przyjechal. poza tym to ma byc nasz dzien, a nie moj i ludzi z pracy!!!! takie jest moje zdanie. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- A poza tym musze sie pochwalic, z moim zdrowkiem coraz lepiej ![]()
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie gdzie ta Tusia ???? Jak masz taką sytuację w pracy to faktycznie. Wszystko zależy od zasad jakie są w firmie- u mnie wywiesza się zaproszenia na tablicy (o ile ktoś chce). Poza tym w moim przypadku jest tak, że większość osób znam od lat i znamy się dość dobrze a część z nich zna też mojego TŻ-ta, część kiedyś z nim pracowała itp. Dobrze że zdrówko wraca ![]() ps. Dziewczynki to która pokusi się o założenie nowego wątku bo ten nieuchronnie się kończy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Raczkowanie
|
Kasioonya jutro Twój ślub!!!!!! Życzę Wam duuużo miłości, zrozumienia, szcześcia, uśmiechu i pięknej pogody
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś wraca TŻ ![]() ![]() ![]() Goście dzwonią i się potwierdzają, ewentualnie odmawiają, no ale to ich sprawa, ich strata ![]() Nie potwierdziło się jeszcze ok. 20 osób łącznie, ale to są 4 rodziny więc zobaczymy. Zamówiłam halkę do sukni ![]() Szukam welonu w kolorze Diamond White przez co odeszło mi kilka upatrzonych welonów, niestety, w PL słabo z tym kolorem :| w salonie nie chcę brać bo to 220 zeta, upatrzyłam sobie na ebayu: http://www.ebay.com/itm/1T-Diamond-W...item27c1642fd1 http://www.ebay.com/itm/2T-Diamond-W...item27c16432f0 Czekam na próbki materiału od atelier ślubne, może coś z ich welonów bym mogła zamówić. W sobotę mam panieński, sukieneczkę kupiłam wczoraj, o taką: http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex =0&viewAllFlag=&catalogId =33053&storeId=12552&prod uctId=5450207&langId=-1&sort_field=Relevance&ca tegoryId=208648&parent_ca tegoryId=208600&pageSize= 20&refinements=Colour{1} ~[pink]&noOfRefinements=1 Muszę ją oddać do skrócenia, bo sięga mi połowy łydki, to za nisko ![]() ![]() ![]() ![]() Cicho tu coś dzisiaj ![]()
![]() |
#4934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4935 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Malgos chyba jest bardzo zajęta mężem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jaki będziecie mieć tort? Masz gdzieś zdjęcia? Ja właśnie jestem na etapie szukania bo nie mamy na sali w cenie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No i ta Tusia.. ciekawa jestem co z ta rozmową..
![]() |
#4937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do welonu to polecam (juz wiele razy pisałam i podtrzymuję): http://www.welonysprycha.pl/ kobitka z Warszawy, można pojechać zobaczyć podgadać ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
no no właśnie Malgos nie było od Jej wielkiego dnia ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Dziewczyny a Tusia to już czasem nie wyjechała na Kos? Nie mogę maila odszukać ale coś mi jakos świta że na początku czerwca miała jechać albo cos mi się pokręciło ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- A słuchajcie- kupiłam dziś majtki i jestem już cała ubrana ![]() ![]()
![]() |
#4938 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo sie cieszę ![]() Cytat:
Sukieneczka śliczna a koszulki nam pokarzesz? Widziałam własnoręcznie wykonane zawieszki i bukiet i jestem pod wrażeniem ![]() ![]() Tusia i co i co?! Gdzie jest nasza najświeższa Mrożonka?! A jaki w końcu tytuł nowego wątku dajemy ? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zadomowienie
|
Ooo właśnie bo już nam niewiele postów zostało do naskrobania i nowy wątek ![]() Co do tytułu to ja nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
proponuję pozostać przy dotychczasowej nazwie wątku tylko dopisać cz.2
Co Wy na to?
#4941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym była za ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Faktycznie ani Tusi ani malgos, gdzie te PMki sie podzialy. Od obu czekamy na informacje ![]() Malgos moze jest tak starsznie zajeta MEZEM ![]() ![]() ale Tusia gdyby miala leciec na kos to by sie z nami chyba pozeganal nie ? ![]()
![]() |
#4943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- mayeczka sliczna sukienka. kolorek piękny. Kurcze przez remont mieszkania zapomniałam, że muszę zrobić sobie biżu...kolczyki leżą już gotowe a reszta daleko w polu.... Faktycznie cisza dzisiaj ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do faceta z reala to w sumie dobrze że powiedział , bo byśmy jeździli po wszystkich sklepach a byśmy nie dostali , bo to nie że sklep chowa na euro tylko coca-cola ![]() Dziewczyny jestem taka zmęczona tym lataniem i załatwianiem że nie mam siły pisać nawet , oczy mi się same w ciągu dnia zamykają , aż mi nawet stres odszedł ze zmęczenia , w sumie to i dobrze. Właśnie dziś kupiliśmy prezenty dla rodziców , opakowania na jedzenie które zostanie , w kościele usiłowałam coś załatwić żeby nam zmienili siedzenia na takie z oparciem ...ale zobaczymy co da się zrobić dopiero w piątek .
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
jakoś tu pusto.....wrzucę fotki moich kolczyków ślubnych-robionych samodzielnie
![]()
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaje..... ![]() ![]()
![]() |
#4947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4948 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
sliczne koczyki ![]() ![]()
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- również dziękuję ![]() kurcze....czuję się z siebie dumna...na I Komuni mojej siostry (musiałąm je założyć aby na ślubie mieć coś starego ![]()
#4950 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Tusia chyba faktycznie dziś miała wylatywać na Kos, tylko dlaczego do nas nie zajrzała?? A my tak czekamy na info o spotkaniu w sprawie pracy ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Kurcze ale cisza u nas dziś faktycznie niesamowita ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.