|
|
#4891 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
pytania o lodówkę nie miałam na szczeście bo już sobię wyobrażam co mój tż by powiedział ....światła ? mleka? Cytat:
no i cycochy też fajne a babeczki ? sama bym zjadła ![]() u mnie też towarzystwo zamiast robić fotki zajęło się zabawką ale coś tam jest Cytat:
![]() jak tam stresik jest? ja już nie mogę spać
|
|
|
#4892 |
|
Rozeznanie
|
Oddaj bolerko teściowej, powiedz, że bardzo dziękujesz ale ma być rewelacyjna pogoda
))Nawet gdyby nie była to i tak uważam, że przy takich temperaturach jakie są teraz można się trochę poświęcić i nie zakładać nic na suknię )
|
|
|
|
#4893 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
super ,że imprezka udana ![]() torty genialne Cytat:
Ja mam ślub początkiem października i też muszę mieć jakieś okrycie wierzchnie ,ale myślałam raczej o czymś ala żakiecik ( taki krótki) gdzieś miałam fotke ale nie mogę jej znaleźć jak ją odgrzebe to wstawie zdjęcie Cytat:
trzymam kciuki ,żeby się nie sprawdziło , i żeby była piękna pogoda Cytat:
Cytat:
my właśnie też coraz bardziej skłaniamy się do wieczoru panieńsko- kawalerskiego Cytat:
U nas jest dokładnie tak samo I tez nie ma drużby który by mówił gościom co maja w danej chwili robić pod kościołem goście wiedzą, że należy wejść do kościoła wcześniej ,żeby w czasie jak wchodzą Państwo Młodzi już byli wszyscy w kościele |
||||||
|
|
|
#4894 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lepiej niż ostatnio o dziwo U nas w domu TŻ gotuje więcej, szczerze, to odkąd wyjechał (2 dni) nie jadłam obiadu ![]() Ale też nie mam kiedy ;]Cytat:
My dajemy grawerowane kieliszki + winoCytat:
![]() Dzień dobry dziewczyneczki, miłego dnia życzę Ze spraw ślubnych u nas zastój... a nie! Mierzyłam wczoraj bieliznę ślubną, już mam prawie upatrzoną, muszę jeszcze podejść do intimissimi i Dalii przymierzyć, ale jakby co już mam coś na oku. Mierzyłam w Złotych Tarasach w salonie LaParie, tam kosztowała 189, a na stronie producenta: 85!!!!!!!!!!!!!!! To przesada ;/
|
|
#4895 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakieś miganie się? ![]() Dostałam bieliznę- 3 pary !! Ubijarkę z penisem, zestaw do tresowania faceta z pejczem, lizak w ksztłcie penisa i karty do gry A Tż dostał alkohol, stringi z trąbą słonia koszulkę, pilot do sterowania kobietą, kieliszki, kufle, kostkę z pozycjami, zegar z pozycjami i ... już nie pamiętam, chyba wszystko![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: Cieszymy się, ze udane dobre miałyśmy pomysły z taką organizacją wieczorów Cytat:
![]() Inusia, ja też bym bolerka nie brała
|
|
|
#4896 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, widzę że tu się już gorąco robi
Co do wieczoru panieńskiego to my zrobimy chyba jakiś łączony bo mój tż już prawie pod czterdziestkę więc kawalerów zabardzo nie ma w zanadrzu Wczoraj załatwiliśmy zezwolenie na ślub u mojego księdza i skasował nas 300 zł. Obleciałam każdy sklep w galerii za butami i dalej nic :/
|
|
|
|
#4897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że nas tyle nie skasuje ![]() Super dziewczyny, że panieńskie udane, prezenty świetne A w załączniku zdjęcia spinek dla TŻ, zakochałam się w nich
|
|
|
|
|
#4898 |
|
Rozeznanie
|
A mój TŻ nie chce tych spinek ;(
|
#4899 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a gdzie te spinki kupujecie?
|
|
#4900 |
|
Raczkowanie
|
ja kupiłam na tablicy, są piekne w rzeczywistości jeszcze ładniejsze niz na zdjęciu
|
|
#4901 | |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ jak pokazałam mu zdjęcie na necie, powiedział, że chcę z niego ciotę zrobić przed chłopakami
)Na tablica.pl ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4902 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A przynajmniej żeby nie padało!!!A co do stresiku to aż sama się sobie dziwie ale nie mam narazie chyba żadnego... Pełen luz Myślę, że koło piątku już będzie ciężko Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczynki za opinie, potwierdziłyście tylko moje zdanie że nie pasuje i go nie chcę Oby tylko była na tyle dobra pogoda że nie będę musiała nic zakładać...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|||
|
|
|
#4903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój Tż też coś wspominał o spinkach, powiedziałam, że mu kupię. On nie zaprotestował. Chyba jest nieświadom, na co się godzi hehe Myślicie, że lepiej mu je pokazać?
|
|
|
#4904 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też właśnie nie widziałam jak się kupuje na tablicy, i przyzwyczajona do allegro, byłam w lekkim szoku, że to w sumie zawieranie transakcji bez żadnej "podkładki" gdyby coś poszło nie tak, więc moim zdaniem w grę wchodzi tylko płatność przy odbiorze, a nie przelew, co zwykle robię na allegro. A sama transakcja przebiega tak, że piszesz wiadomość, że chcesz kupić spinki za pobraniem, wysyłka na adres taki i taki, i tyle on odpisuje, że ok i wysyła ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Ja kupiłam u tego sprzedającego http://tablica.pl/oferta/i-love-my-w...ow-IDv06N.html |
|
|
|
|
#4905 |
|
Raczkowanie
|
A ja tak Was podczytuje o tych spinkach, które juz dawno ogladałam i własnie kupiłam je na tablicy
transakcja bardzo szybka-wymienilismy kilka maili, pieniadze wplacilam i juz jutro rano beda wyslane musialam tylko wyslac potwierdzenie przelewu. Bardzo sie ciesze bo dam je w dzien slubu TŻ ucieszy sie, bo juz kiedys mowil ze sa fajneA poza tym nadal tesknie ale juz tylko 3 dni i wroci do domku TŻ. Dzis nie moglam spac, dziwnie mi bez niego....
|
#4906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już ponad tydzień, i jeszcze 12 dni ![]() dobrze, że mam Was kochaniutkie
|
|
|
|
|
#4907 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam dzisiaj ciężki dzień.Cytat:
mam nadzieję, że nie zaczną tego robić przed naszym terminem. Może spróbujcie się spotkać z księdzem? Jeśli to jeszcze nie umówiony termin z wykonawcami remontu a różnica w terminach to kwestia kilku dni, może można przesunąć rozłożenie rusztowania?---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
nie bardzo rozumiem co tzn. że jak nie ma drużby to będzie smutno albo goście nie będą wiedzieć co robić? jest msza na konkretną godzinę, jest kościół, są młodzi... goście wchodzą na dane zamieszczone w zaproszeniach i już ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
jak będzie padał deszcz, to nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło deszcz to na szczęście (mój dziadek zawsze powtarzał, że co by się nie wydarzyło w dniu ślubu, to trzeba przyjmować to za dobrą monetę na przyszość) i coś w tym jest bo dużo zależy od podejścia. Choć wiem, że łatwiej powiedzieć, niż zrobić i pewnie ja za 2 miesiące nie będę wcale dużo bardziej spokojna niż Ty teraz wypożyczcie sobie śliczną białą parasolkę dla PM śwadkowa niech trzyma w pogotowiu na wszelki wypadek skoro pogodę zapowiadają chwiejną.---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
trochę podniosłaś mnie na duchu ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34494901]właśnie dziewcyzny - nie tan wątek ale właśnie dostałam na jutr zapro na rozmowę o pracę tlyko na 10, i nie wiem co zrobic aby byc pozniej w obecnej pracy[/QUOTE]I jak? Poszłaś? Jak było? Poszło jak po maśle? ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
ja też mam 8 i tez ciut za duża ale jubiler kazał ponosić któregoś dnia ok 2 tyg przed ślubem i zobaczyć jak się nosi - jak trzeba będzie to w cenie jest zmniejszenie (byleby PRZED ślubem bo później dopłata) ale z rugiej strony sucham w kółko, że jak będę mieć kiedyś dziecko, to paluchy mi spuchną i może być jeszcze przy ciasna a ponadto faktycznie dużo też zależy od pogody jak gorąco to paluszki zwiększają objętość więc chyba zostawię takie jakie sa a kiedyś jak trzeba będzie to się zmniejszy.Co do lampek - walcz i nie poddawaj się było tak w rozmowie, to m.in. było powodem wyboru tej sali, było w wyposażeniu więc niech się babka spręzy i wymieni co trzeba - w końcu chce żebyś Ty wywiazała się ze swojej strony z umowy (kasa) to niech i ona się wywiąże.. krótka piłka jak dla mnie.---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
podrzuć zdjęcia jak znajdziesz chwilę.---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- [QUOTE=mayeczka87;34500650][QUOTE=magnusia;34499251] Cytat:
nie popadajmy w skrajności. Obydwie strony wiedzą jaki stan sali był podczas rozmów i podjęcia decyzji więc ciśnij ich... kulturalnie ale asertywna bądź. Nie daj się... Trzymam kciuki
Zdawało mi się, ze widziałem kotecka. Dobze mi się zdawało... widziałem kotecka... ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html Edytowane przez Wariate Czas edycji: 2012-06-05 o 17:17 |
||||||||
|
|
|
#4908 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
|
|
#4909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- justiii87 ale super torty! Świetnie, że impreza się udała! ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
zjechałam do domku
byliśmy na sali- wszystko załatwione, omówione, zapisane, ustalona podpisane itp Trochę się menu zmieniło ale na lepsze Teraz tylko zostaje usadzenie gości przy stołach mnie czeka ale za to zabiorę się pojutrze ![]() Jutro idę ostatni dzień do pracy a porem urlop!!! ![]()
|
|
#4911 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobitki!
Na wstępie gratuluję udanych wieczorów panieńsko-kawalerskich! My brniemy do przodu i dziś zamówiliśmy tort. Pyszny - czekoladowo - wiśniowy. 15 kg tort na stelażu, plus dodatkowo jeszcze jeden krążek 2,5 kg co by nie zbrakło Wychodzimy z założenia że lepiej aby zostało niż było za mało tego tortu.I zrobiłam sobie dziś próbny bukecik ślubny. Pierwszy raz w życiu robiłam i perfekcyjny to on nie jest, ale jeszcze poćwicze Pstryknęłam fotki więc mogę pokazać. Tylko zdjęcie nie oddaje rzeczywistego koloru tych róż. Róże te nazywają się miss piggy, mają taki różowo herbaciany kolor. Ostatnie zdjęcie miss piggy jest z internetu aby przybliżyć kolor
|
#4912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za talent tez bym chciala sama zrobic sobie bukiet
|
|
#4914 |
|
Raczkowanie
|
A oto i nasze wlasnorecznie zrobione zawieszki na alkohol
tylko jedna, bo mam ich na prawde sporo, roznia sie obrazkami i wierszykami, ale wykonanie kazdej takie same przepraszam za jakosc ale zdjecia robione komorka
29.06.2012 Edytowane przez malaOlaa Czas edycji: 2012-06-05 o 21:00 |
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
katushka
![]() super bukiecik jak na własnoręcznie zrobiony! ładny kolorek róż......sama zamawiałaś wszystkie potrzebne rzeczy czy ktoś Ci pomógł? ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Kurcze podliczyłam listę gości i wyszło mi, że 28 odmówiło!! Kurde! Boję się, że jeszcze ktoś odmówi, tym bardziej, że kuzynka jeszcze nie dała znać......W sumie z 1 strony to planowaliśmy na początku małe wesele tak na 60-70 osób....ale potem wyszło ponad 100 a teraz jest 75 z Rodzicami i z nami..... Wiem, że pytałam już o to ale zapraszacie kogoś z pracy? Kurcze ja cały czas byłam przeciwna aby kogoś z pracy zapraszać, ale w sumie zrobiłabym wyjątek....mam fajną koleżankę, która pomagała wybrać mi suknię ślubną, bym ją zaprosiła (z mężem i z córką) ale:1) nie wiem czy nie jest już za późno...2) jak ją zaproszę to potem bedzie głupio nie zaprosić 2 pozostałych dziewczyn (razem w 4 siedzimy) a poza tym....moze moją bezpośrednią szefową powinnam zaprosić? Kurde....ale mam dylemat.....tak dzisiaj sobie pomyślałam o tym...ale się obudziłam...a Wy zapraszacie? ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
|
|
#4916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rzeczywiscie niektorzy moga zle zrozumiec i stwierdzic ze chcesz zapchac miejsca po kims kto odmowil. Chyba ze sa to dobre kolezanki i na prawde sie z nimi trzymasz. Jesli nie to ja na sile bym nie brala. 75 os to wcale nie tak malo.
29.06.2012 Edytowane przez malaOlaa Czas edycji: 2012-06-05 o 21:28 |
|
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4918 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() . No i fajnie że wszystko wam sie udało Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My też do przodu. Dzisiaj 3pary zaproszone.. Do tego moja mama zamówiła mały torcik na podziękowania dla gości (zamiast paczek z ciastem) z napisem młodzi dziękują i będziemy w piątek próbować. Zobaczymy może kupimy takie zamiast ciast. Będzie oryginalnie i taniej
|
|
|
#4919 |
|
Raczkowanie
|
qmpela86 - ja swojemu kupiłam do tej pory o nich nie wie nawet nie pokazywałam w necie więc nie wiem co o nich myśli dostanie je na urodziny albo parę dni przed ślubem..
|
|
#4920 | |||
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo.
Dziękuję ![]() Cytat:
Ja chyba też zrobie sama![]() Cytat:
) wyniosło mnie 31zł![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

może jeszcze wodę i chleb pochowają bo na euro musi być? paranoja... ja bym do producenta napisała z komentarzem, że to Cię ostatecznie przekonało do mirindy
no i cycochy też fajne

teraz zastanawiam się co ja założę na górę jak faktycznie będzie brzydko i teściowa podrzuciła mi takie oto bolerko żebym sprawdziła czy takiego nie chcę... Wrzucam zdjęcia żebyście oceniły... Mnie ono nie przekonuje, ale myślę, że jakby wywalić z niego to zapięcie i mieć rozpięte to może nie wyglądało by tak tragicznie?

Bo dziś widziałam pogodę na przyszłą sobotę i ma być BEZNADZIEJNA!!! Mam nadzieję, że się im nie sprawdzi i będzie ok..
,żeby się nie sprawdziło , i żeby była piękna pogoda 
jakieś miganie się?
koszulkę, pilot do sterowania kobietą, kieliszki, kufle, kostkę z pozycjami, zegar z pozycjami i ... już nie pamiętam, chyba wszystko
klask i: Cieszymy się, ze udane