|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problem ze snem
Cytat:
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
tylko wtedy gdy mam zarwana noc-przez wiatr oczywiscie
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Był już wątek o bezsenności, więc połączyłam.
Ja ogólnie śpię dobrze (uwielbiam spać ) - jednak ostatnio miałam taki tydzień, kiedy w ogóle nie mogłam zasnąć.Jednego dnia pomogły mi 4 melisy wypite pod rząd. Ale potem miałam koszmary. Śniło mi się, że wypadam z okna. Dokładnie, w bardzo zwolnionym tempie. I miałam wrażenie, że wszystko mnie boli - w momencie styknięcia się z ziemią. A potem mi się śniło, że jeździłam żyletką po skórze. ![]() Zatem w gruncie rzeczy tego sposobu nie polecam.
|
|
|
#245 | |
|
Raróg
|
Coś musi być z tą melisą, rozklejałam się po niej na zawołanie, chociaż to raczej nie w moim stylu
![]() Poza tym ostatnio całkiem nieźle sypiam, a dopiero co się tu użalałam. Odmieniło mi się z nowym rokiem; po czterech latach czas najwyższy... :/
|
|
|
|
#246 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam pytanie do Rambo - czy to była na pewno melisa?
![]() Lauro, to gratuluję sukcesu no i zazdroszczę |
|
|
|
|
#247 | |
|
Raróg
|
Dzięki Silva
Zupełnie inaczej wyglądają teraz dni ![]() Tylko ciągle się boję, że poprawa jest jedynie tymczasowa :/
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ten watek jest o tym ze nie mozemy spac przez wiatr.......
|
|
#249 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(sorry za takie pocieszenie Najgorzej jest tez kiedy przegapi się tę 'chwilę' kiedy naprawde chce się porządnie spać. Później już jest koniec :| |
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fantastycznie, że ktoś ma podobne schizy jak ja. A ostatnio, przez te wichury, to wolę nie otwierać okna niż widzeć ruszającą się firankę. A gdy już naprawdę muszę otworzyć, to przesuwam ją tak, żeby broń Boże wiatr nie miał jej w zasięgu podmuchu ![]() Wiesz, gdy mówiłam, o tym, że ruszająca się w oknie firanka doprowadza mnie do szału, wszyscy robili taką minę ->
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
Ehhhh a co powiecie na to że ja od roku czasu "zasypiam" koło 3 w nocy i potem "śpie" bo snem tego nie można nazwać raczej drzemką do 12-13 w południe?Zaczęło sie jak rok temu zdradził i zostawił mnie chłopak od tamtej pory nie sypiam normalnie,teraz po świętach zrobił to samo,zerwałam i mam jeszcze gorsze noce.Nie moge sie przestawić a jak musze wstać wcześnie rano to odsypiam w dzień,próbuje tego nie robić ale nie wychodzi.Musze sie chyba już przyzwyczaić do tego chybaże znajde prace której szukam i sie to jakoś ureguluje nie wiem ale męczące to jest.Miewam po kilka takich drzemek nad ranem zawsze mi sie śni coś innego a ostatnio...tylko on...niedawno 4 razy!Masakra...
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Raróg
|
Silva, no to rzeczywiście mnie pocieszyłaś
![]() Póki co przegapiłam raz, na szczęście bez konsekwencji, ale to dopiero pół miesiąca mija (dla mnie szmat czasu) ![]() Kami, u mnie właśnie tak samo wyglądało to moje spanie :/ A Twój powód - powiem jedno, dobrze, że go zostawiłaś. Może się wszystko ureguluje, kiedy dojdziesz do ładu z własnymi uczuciami, rozstanie jednak bywa niezłym stresem.
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezsenność
Położyłam się dziś o 00.30, zasnęłam ok 4.00, a o 4.30 zadzwonił mój zalany ex z wyznaniem miłości... Powiedział "Kocham Cię Aguś" po czym się rozłączył
![]() |
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
zażyłam wczoraj Pramolan i nic nie zadziałał, całą noc się wierciłam i budziłam zastanawiam się czy wsiąść dzisiaj dwie myślicie że można?
|
|
#255 |
|
BAN stały
|
Ja się tak nauczyłam chodzić spać o 1:00 góra 2:00 godzinie,że wcześniej nie zasne.Starałam się to zmienić,bo potem budze się i czuje się jak flak.
Chciałabym chodzic wcześniej spać,ale jak się położe za wcześnie,to zaczynam się rozmyślać,kręcić itd Potem chyba już ze zmęczenia usypiam i urywa mi się film
|
|
|
|
|
#256 |
|
Konto usunięte
|
wory pod oczami, bezsenność:(
nie wiedziałam na którym forum pisać, więc napisałam na plotkowym, ale mniejsza o to:
czy wy też macie problemy z bezsennością i worami pod oczami ![]() a może da się coś zrobić żeby ukryć objawy nieprzespanych nocy? i nie chodzi mi tu tylko o korektor, żeby jakoś wyglądać, ale żeby coś zrobić żeby nie zasypiać na stojąco |
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wory pod oczami, bezsenność:(
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;3879541]nie wiedziałam na którym forum pisać, więc napisałam na plotkowym, ale mniejsza o to:
czy wy też macie problemy z bezsennością i worami pod oczami ![]() a może da się coś zrobić żeby ukryć objawy nieprzespanych nocy? i nie chodzi mi tu tylko o korektor, żeby jakoś wyglądać, ale żeby coś zrobić żeby nie zasypiać na stojąco[/quote] miałam podobnie ...nie mogłam spać , tylko że ja kładłam się po 12, a i tak zasypiałam o 3 , a rano wyglądalam jak trup! a wszystko przez sesję, nerwy , brak ruchu i powietrza! więc zaczęłam się więcej ruszać. basen, dłuższe spacery z psem i kładę się o normalniejszych godzinach! i jest oki! może spróbuj pić melisę , więcej ruchu i powietrza!
|
|
#258 |
|
BAN stały
|
na sen poodbno dobrze robi ciepłe mleko przed pójściem spać
ja jako tako problemów z bezsennością nie mam, czasami zdarza się jakaś jedna noc, kiedy nie mogę zasnąć, ale to rzadko - odpukać Wiem jednak, że mój tata ma takie problemy i to do tego stopnia, że poszedł do lekarza i dostał tabetki na sen. Problem w tym, że ma nienormowany czas pracy i czasami jak wraca z pracy o północy to już nie weźnie tabletki, bo rano by nie wstał - to dopiero koszmar, rano znów staje niewyspany, bo znów nie mógł zasnąć |
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#260 |
|
Konto usunięte
|
dzięki wam
![]() aha, dzięki za ten wątek. może znajdę jakiś sposób
|
|
|
|
|
#261 |
|
Konto usunięte
|
a znacie jakieś tanie sposoby na bezsenność
codziennie nawet jeśli położę się o 22 do łóżka zasypiam gdzieś tak o 2, 3 a rodzice budzą mnie gdzieś tak o 5 - nie specjalnie, ale mam lekki sne, a tak hałasują że spać nie mogę ![]() chciałabym spać gdzieś tak do 7 rano i żeby się wyspać ale normalnie nie mogę |
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;3880065]a znacie jakieś tanie sposoby na bezsenność
codziennie nawet jeśli położę się o 22 do łóżka zasypiam gdzieś tak o 2, 3 a rodzice budzą mnie gdzieś tak o 5 - nie specjalnie, ale mam lekki sne, a tak hałasują że spać nie mogę ![]() chciałabym spać gdzieś tak do 7 rano i żeby się wyspać ale normalnie nie mogę tez mi halas przeszkadznajmnijeszy jak spie dltego rodzicow juz ustawilam ze maja chodzic jak myszki ,poza tym przykrywam uszy puduszka zeby dodatkowo ich nie slyszecdobra jest tez herbartka na sen _-Nervinum nawet 2 zaparzyc
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
raczej ja mam się dostosować niż oni. a te herbatki, hmm, mam nadzieję że nie działają zbyt mocno, no bo jednak nie usłyszeć budzika albo chodzić pół dnia jak zombie to mi się nie chce
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
prawdziwa bezsennosc jest choroba ktora leczy sie prawdziwymi lekami- wiec chyba nie musze pisac ze herbatka zaledwie pomaga w zasnieciu- nawet jak 2 zaparzysz nie gwarantuje ze zasniesz- a wstac napewno wstaniesz - co innego jakbys brala tabletki nasenne typowe
|
|
|
|
|
#265 |
|
Konto usunięte
|
dzięki
napewno wypróbuje.a jest może ktoś na wątku, kto wie gdzie w Białymstoku można kupić tanio stopery (tak to się chyba nazywa) do uszu
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;3891017]dzięki
napewno wypróbuje.a jest może ktoś na wątku, kto wie gdzie w Białymstoku można kupić tanio stopery (tak to się chyba nazywa) do uszu [/quote]Stopery można kupić w każdej większej aptece. Ewentualnie na allegro ![]() Wiem, bo sama używam ![]()
|
|
#267 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh doprowadza mnie to do szalu- najmniejszy problem blahostka a ja juz nie spie cala noc
jak sobie radzic z taka wrazliwoscia na zycie i cale otoczenie?
|
|
|
|
|
#269 |
|
Konto usunięte
|
naprawdę nie wiem Brook
sama od jakiegoś czasu przechodzę to samo, będę musiała wreszcie kupić sobie stopery do uszu i te herbatki na sen, bo dzień w dzień chodzę jaj jakieś zoombie:/
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że wątek ożył... ja jakoś od dwóch tygodni nie mogę spać, znów te wiatry i te firanki w oknie... brrr...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

A dokuczają Wam może migreny ??

Zupełnie inaczej wyglądają teraz dni