Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-06, 14:34   #2701
aaaggusia
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Witam
Muszę się Wam pochwalić - wczoraj, pierwszy raz w życiu miałam 3 w lotto
ooo gratulacje My na pępkowe dostaliśmy dla Mikiego kupony lotto ale pech chciał że nie było ani jednej liczby! stwierdziliśmy z tż że to napewno znak że mały będzie miał w życiu szczęście

u nas noc znowu z męczącym katarkiem, dlatego nie czekałam i pojechałam do przychodni rano. babki miłe przyjęły mnie w części dla dzieci zdrowych, nawwet sama nie musiałam nic mówić. na szczęście to tylko katar, nic więcej się nie dzieje. więc dostaliśmy krople i jakiś syrop na wszelki wypadek i zalecenie psikania wody morskiej ok10 razy na dobę a po tym oczyszczanie noska fridą. także mam nadzieję że przejdzie szybko.
pospacerowaliśmy trochę a teraz już się pochmurno zrobiło to siedzimy w domu.
dziewczyny, może macie jakiś pomysł - tż kazał mi sobie coś kupić po urodzeniu dziecka, mam na to przeznaczone 500zł, jak myślicie co będzie fajną pamiątką?! sam nie kupował bo myślał o pierścionku ale że moje palce dalej większe niż przed ciążą to nie wiedział jaki rozmiar. ja się zastanawiam nad jakimśładnym kompletem biżuterii srebrnej ale sama nie wiem... chciałam kolczyki z białego zlota ale powariowali z cenami, takie mini kulki których prawie nie widać kosztują prawie 500zł, pomijam ze wygladaja jak srebrne.... także jak macie jakies pomysły to podrzućcie proszę zmykam jakąś zupkę ugotować bo do tej pory tylko rosół jadłam a dzisiaj spróbuje lekkąpomidorową w sumie po pomidorach małemu nic nie jest więc może po zupie też bedzie ok
Natalia, pierwszy raz Ciebie widzę w takim bojowym nastroju... głowa do góry

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 14:49   #2702
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
dziewczyny, może macie jakiś pomysł - tż kazał mi sobie coś kupić po urodzeniu dziecka, mam na to przeznaczone 500zł, jak myślicie co będzie fajną pamiątką?!
bym też stawiała na biżu.
Wzruszają mnie takie rzeczy w skarbcach muzealnych zwykle leżą takie precjoza z podpisem: "po urodzeniu pierworodnego/pierworodnej"
Lucy, w końcu coś sobie kupiłaś?

Kolczyki - ekstra. Może jakaś zawieszka?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 15:11   #2703
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
ooo gratulacje My na pępkowe dostaliśmy dla Mikiego kupony lotto ale pech chciał że nie było ani jednej liczby! stwierdziliśmy z tż że to napewno znak że mały będzie miał w życiu szczęście

u nas noc znowu z męczącym katarkiem, dlatego nie czekałam i pojechałam do przychodni rano. babki miłe przyjęły mnie w części dla dzieci zdrowych, nawwet sama nie musiałam nic mówić. na szczęście to tylko katar, nic więcej się nie dzieje. więc dostaliśmy krople i jakiś syrop na wszelki wypadek i zalecenie psikania wody morskiej ok10 razy na dobę a po tym oczyszczanie noska fridą. także mam nadzieję że przejdzie szybko.
dziewczyny, może macie jakiś pomysł - tż kazał mi sobie coś kupić po urodzeniu dziecka, mam na to przeznaczone 500zł, jak myślicie co będzie fajną pamiątką?! sam nie kupował bo myślał o pierścionku ale że moje palce dalej większe niż przed ciążą to nie wiedział jaki rozmiar. ja się zastanawiam nad jakimśładnym kompletem biżuterii srebrnej ale sama nie wiem... chciałam kolczyki z białego zlota ale powariowali z cenami, takie mini kulki których prawie nie widać kosztują prawie 500zł, pomijam ze wygladaja jak srebrne.... także jak macie jakies pomysły to podrzućcie proszę zmykam jakąś zupkę ugotować bo do tej pory tylko rosół jadłam a dzisiaj spróbuje lekkąpomidorową w sumie po pomidorach małemu nic nie jest więc może po zupie też bedzie ok
Biżuteria to dobry pomysł, ja preferuje pierścionek lub zawieszkę.
Najlepiej jakby jeszcze zmieściła się tam grawerka z datą urodzin synka.

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 15:32   #2704
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
[/COLOR]Madzia no wlasnie juz sama nie wiem z tym spaniem, slyszalam ze spanie na prawym boku uciska tetnice - tylko nie wiem czy chodzi o cala ciaze czy od konkretnego tygodnia - na ostatniej wizycie zapomnialam sie zapytac lekarza...
z reguły śpię na lewym boku, na plecach w ciąży wcale nie spałam - jak pomyślałam, że mogłoby się co dzidzi stać...
Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
MAKSI ale mi smaka zrobiłaś na taki obiad szkoda ze tak daleko mieszkasz a co to za szarlotka sypana???
to jedno z Naszych wizażowych ciast heheh proszę: http://mojewypieki.blox.pl/2010/09/S...ka-sypana.html
Cytat:
pierścionek- choć, ja pewnie kupiłabym coś do domu ()
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 16:42   #2705
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Agusia ja pewnie kolczyki kupiłabym bo w kolczykach najczęściej chodzę, z pierścionków czasami zaręczynowy zakładam, a łańcuszek cały czas ten sam noszę (z medalikiem), także pomyśl co TY będziesz najczęściej załadać
to tak jeśli chodzi o biżu bo więcej to nie mam pojęcia co można kupić

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

zzapomniałam powiedzieć!!! w poniedziałek było usg, gin powiedział że na owu nie zapowiada się, mierzę dziś temp rano a tu 37,2 dla mnie szok, raczej zapalenia nie mam, śluz jest biały bez zapachu, to jest możliwe żebym miała wyższą temperaturę bez owulacji?? mój błąd że nie mierzę temp regularnie ale poprawię się i w piątek kupuję termometr!

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 17:07   #2706
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Chciałam tylko dać znać, że żyję, wróciłam znad morza i z wesela, a za tamten tydzień wolnego teraz nadrabiam zaległości, wypracowuję zaległe godziny i mam niezły zapiernicz, także czasu na net bardzo mało, ale może jak jutro będzie spokojnie w pracy to ponadrabiam zaległości wizażowe
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 17:23   #2707
fiolusiek
Zakorzenienie

Witajcie
Dziś nie miałam neta, ale właśnie udało mi się złapać od sąsiadów, ale

Byłam na zakupach i kupiłam ponad 2 kg truskawek, od jakieś kobiety która ma domowy ogródek, sama ekologia. Już dwa razy jadłam ze śmietaną

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
Agusia ja pewnie kolczyki kupiłabym bo w kolczykach najczęściej chodzę, z pierścionków czasami zaręczynowy zakładam, a łańcuszek cały czas ten sam noszę (z medalikiem), także pomyśl co TY będziesz najczęściej załadać
to tak jeśli chodzi o biżu bo więcej to nie mam pojęcia co można kupić

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

zzapomniałam powiedzieć!!! w poniedziałek było usg, gin powiedział że na owu nie zapowiada się, mierzę dziś temp rano a tu 37,2 dla mnie szok, raczej zapalenia nie mam, śluz jest biały bez zapachu, to jest możliwe żebym miała wyższą temperaturę bez owulacji?? mój błąd że nie mierzę temp regularnie ale poprawię się i w piątek kupuję termometr!
Ja w tej ciąży od początku miałam podwyższoną temp i duużo białej wydzieliny Myślałam, że złapałam grzybka
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 17:35   #2708
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:

A co powiesz na charmsy oryginalne? Ja jak dowiedziałam się o mojej ciąży to kupiłam sobie zawieszke srebrny wózeczek.. mam też kieliszek do martini z 18 no i aniołka mam.. dowieszam sobie wtedy kiedy dzieje sie cos szczegolnego.. ciekawe czy w tym roku dokupie jeszcze jeden wózeczek może różowy tym razem..

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

ps. testowalam dzis rano i nic nie wyszło.. moj poprzedni test chyba jakis wadliwy byl ze kreske pokazal a robilam dwa te same.. czuje sie wstrętnie.. czekam na @..
delilahinsomnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 17:55   #2709
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Witajcie
Dziś nie miałam neta, ale właśnie udało mi się złapać od sąsiadów, ale

Ja w tej ciąży od początku miałam podwyższoną temp i duużo białej wydzieliny Myślałam, że złapałam grzybka
hehe ja jak u babci jestem to pożyczam od sąsiadów neta :P
kurcze właśnie wcześniej niby normalna była, znowu jak mierzyłam w poprzednich cyklach w drugiej fazie temp to wychodziła mi 36,9-37,1

No nic nieważne i tak będzie dupa blada jak w poprzednich cyklach

Cytat:
Napisane przez delilahinsomnia Pokaż wiadomość
A co powiesz na charmsy oryginalne? Ja jak dowiedziałam się o mojej ciąży to kupiłam sobie zawieszke srebrny wózeczek.. mam też kieliszek do martini z 18 no i aniołka mam.. dowieszam sobie wtedy kiedy dzieje sie cos szczegolnego.. ciekawe czy w tym roku dokupie jeszcze jeden wózeczek może różowy tym razem..

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

ps. testowalam dzis rano i nic nie wyszło.. moj poprzedni test chyba jakis wadliwy byl ze kreske pokazal a robilam dwa te same.. czuje sie wstrętnie.. czekam na @..
fajne te charmsy są, chyba sprezentuje sobie taką
deli nie załamuj, kiedyś w końcu uda się, mówiłam ci że te testy mają to do siebie że jak uporczywie patrzy sięw nie to druga kreska pojawia się hehe

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 18:08   #2710
Luna0
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
Wiecie moze kiedy moge zrobic cytologie i posiew? Bo powinnam do 18dc ale nie wiem czy to nie za wczesnie 18 dni po lyzeczkowaniu? Nigdzie nie moge zdobyc tej informacji. I robila ktoras badanie na chlamydie? Bo chyba zrobie razem z posiewem

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
witam
Dziś byłam w szkole, a przed chwilą z zakupów wróciliśmy... padam - apeluję o słońce !!

Ja jeszcze w szpitalu przed # pytałam kiedy będziemy mogli się starać - w tamtym momencie jedyne myśl która pomagała mi nie zwariować to planowanie kolejnej ciąży. Gin pozwoliła po 1 @, dla psychiki zalecała 2-3 m-ce( jak widać dla mnie ta teoria psychologów w ogóle się nie sprawdziła ).
Mi również jedyne co pomogło to ta obsesyjna mysl ze niedlugo znow bede w ciazy. Miałam nawet nadzieje ze nie zdaze sie odzwyczaic a juz bede w nastepnej ale chyba jednak zdaze.. Mimo wszystko ta mysl dała mi duzo siły i nadziei A Ty Natalia miałaś łyżeczkowanie?

Black Secret z tego co pamietam to też mialaś zabieg? Szybko sie postaraliście i bardzo mnie to pozytywnie nastawia

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-06-06 o 18:24
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 18:08   #2711
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
hehe ja jak u babci jestem to pożyczam od sąsiadów neta :P
kurcze właśnie wcześniej niby normalna była, znowu jak mierzyłam w poprzednich cyklach w drugiej fazie temp to wychodziła mi 36,9-37,1

No nic nieważne i tak będzie dupa blada jak w poprzednich cyklach

fajne te charmsy są, chyba sprezentuje sobie taką
deli nie załamuj, kiedyś w końcu uda się, mówiłam ci że te testy mają to do siebie że jak uporczywie patrzy sięw nie to druga kreska pojawia się hehe
O, taki mam w wózeczek.. http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,4923

Podobno wycofali już termometry z rtęcią? Szlag mnie trafia bo kupiłam termometr elektroniczny juz który uporczywie pokazuje mi temp. 35 st.. ;/

Ps. ta kreska na poprzednim tescie naprawde byla, na tym juz nie..
Stary 2012-06-06, 18:13   #2712
fiolusiek
Zakorzenienie

Ratujcie.. Zjadłam kilogram truskawek i 300 gr czareśni..
Idę parzyć mięte

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

delilahinsomnia w małej aptece znajdziesz na pewno rtęciowy
Stary 2012-06-06, 18:20   #2713
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Idę parzyć mięte

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Uuu to teraz mozesz sie pomeczyc szczegolnie po tych czeresniach Musze ruszyc dupsko do sklepu. Mam mega ochote na ser żółty
Stary 2012-06-06, 18:28   #2714
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
I robila ktoras badanie na chlamydie? Bo chyba zrobie razem z posiewem
Badanie na chlamydie ponoć lepiej zrobić z wymazu pochwy, też chciałam robić z krwi, ale mi powiedzieli w laboratorium że lepiej jak gin pobierze wymaz

Cytat:
No nie wiem, podobno rzeczywiście wycofali. U nas też nie idzie kupić

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 19:42   #2715
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Agusia przepraszam, ze się wtrącę po długiej przerwie ale ja bym sobie na pamiątkę kupiła srebrny zamykany medalion i włożyła zdjęcie dziecka i grawer z data urodzin i imieniem.

a tak w ogóle cześć wszystkim
Stary 2012-06-06, 19:48   #2716
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Chciałam tylko dać znać, że żyję, wróciłam znad morza i z wesela, a za tamten tydzień wolnego teraz nadrabiam zaległości, wypracowuję zaległe godziny i mam niezły zapiernicz, także czasu na net bardzo mało, ale może jak jutro będzie spokojnie w pracy to ponadrabiam zaległości wizażowe
Super że wróciłaś jak jutro będziesz miała chwilkę to napisz jak było.

Cytat:
Napisane przez delilahinsomnia Pokaż wiadomość

Delila a kiedy masz termin @? Może jeszcze nie rezygnuj i zrób test po terminie @

LUNA ja robiłam badanie na chlamydie z wymazu w pochwie podobno tak jest najlepiej i najdokładniej.

ALONKA niestety jeśli chodzi o temperaturę w czasie cyklu to nic nie pomogę nigdy nie mierzyłam na dłuższą mete więc nie wiem jak to z tym jest. Ale pocieszę cię mi też lekarz powiedział że nici z owulki a jednak była więc może jeszcze nic straconego

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 19:48   #2717
Nita6
Zakorzenienie

hejo

jestem i pomarudzę trochę
mieliśmy bardzo ciężki okres, nieprzespane noce , ciężkie popołudnia , w między czasie charówka w pracy - oj nie łatwo
ale jest efekt - wyszła dwójka na dole . a niby wg harmonogramu powinny wyjsc jedynki na górze
teraz chyba idzie druga bo ciężkie chwile wciąż trwają

buziaczki dziewczynki

Sofcia - czyli to juz koniec ?? biedaku jak sobie sama dasz radę

Aguusia - moze faktycznie jakaś zawieszka ? albo sesja zdjeciowa z maluchem ??
aa, chyba juz miałaś ,

Lucy - każdej włosy wypadają , u mnie juz sie skonczyło

Natalia - juz wieczór , jak minął dzień ? przeżyłaś jakoś ?
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 19:59   #2718
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Smacznego!

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
wyszła dwójka na dole

Wyniki OK. Choć te przecinki, %, mln, min, mln - przerażają lekarz dopiero w przyszły czwartek. dziękuję wszystkim za kciuki!

Stary 2012-06-06, 21:01   #2719
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Mnie TŻ planował kupić bransoletkę w stylu Lilou z serduszkiem z grawerem i zawieszką-chłopczykiem, na granatowym paseczku.
Boże jak ja strasznie żałuję, że jej nie dostałam........
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 21:22   #2720
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Wyniki OK.
Cieszę się bardzo teraz byle do czwartku

Ja właśnie wróciłam z 2 godzinnego spaceru, wzięłam pieska od sąsiadki i sobie chodziłam przynajmniej się dotleniłam trochę

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:10   #2721
maksikola
Wtajemniczenie

bella co u Was? jak dziewczynki?

Nita u Nas też z harmonogramu nie rosną ząbki, najpierw jedynki na dole, później dwójki na górze, teraz jedynki na górze

fiolusek pomogła mięta?

pani cieszę się, że ok. Lekarz się im bardziej przypatrzy. Czyli czekamy do czwartku.
Stary 2012-06-06, 22:16   #2722
delilahinsomnia
Zadomowienie

anusia1808 - @ w piątek i tak sie troszke czuje ze przyjdzie.. dziwne to: mojej mamie sie snilo niedawno ze ja w ciazy jestem, mi tak samo sie snilo a moj TŻ jak Boga kocham tak samo. Śnilo mu sie ze sie dziecka spodziewamy.. A tu w piatek ehh bedzie. Czy to prawda ze kobietom w ciąży czesciej przychodza sny? Jak ja bylam w ciazy to nie bylo dnia ze mi sie cos nie snilo.. na okrąglo jak nigdy przedtem (???)
Stary 2012-06-07, 00:48   #2723
zebrawpaski
Zakorzenienie

hej!
nadrobiłam ale mam ciążową sklerozę....
kupiliśmy wózek tako warrior w zupełnie innym kolorze niż chciałam ale wybór marny więc trzeba było brać co jest...w dodatku fotelika brak- ma dojść za kilka dni
zamówione mamy w sklepie łóżeczko, materac i przewijak- odbiór końcem przyszłego tygodnia
poza tym kupiliśmy zaległe prezenty na Dzień Dziecka dla czwórki dzieciaków
niestety Tz przechodzi grypę żołądkową- to samo co ja kilka dni temu- i dzisiejsze bieganie po mieście to była udręka a nie radość jakiej oczekiwaliśmy gdy wybierzemy się na takie zakupy...
dobrze, mimo wszystko, że wyzałatwialiśmy co trzeba

Maga- cudnie
Fioluś- ja też miałam w szafie awaryjną koszulę do szpitala ale życzę Ci aby nie była potrzebna
pani- super, że wyniki ok
agusia- nie doradzę, ja dzisiaj przechodząc obok kwiaciarni widziałam gloksynię w doniczce za 17zł i miałam pokazac Tz-owi, że taką chcę jak urodzę szczęśliwie, ucieszyłby mnie ładny zegarek na branzolecie
bacha- gratulacje, życzę aby następnym razem była 4 i tak krok po kroku do 6
BERBIE- wypocznij i wracaj do nas
Natalia- natchnienia do nauki życzę
NIta- dużo siły bo widzę, ze zwariowany czas

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 07:56   #2724
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
kupiliśmy wózek tako warrior
zamówione mamy w sklepie łóżeczko, materac i przewijak
superr, przygotowania całą parą

Jak remonty? Na jakim etapie jesteście?

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Dzień dobry, ja po kawce, chłopcy po śniadanku. Tż jeszcze odsypia, po 1 wrócił z pracy.
Stary 2012-06-07, 08:15   #2725
amilcia
Wtajemniczenie

hej.

My też po śniadaniu tylko TŻ jeszcze śpi, a co, od dzisiaj ma urlop

Mela oglada bajkę a Daria zaraz zrobi drzemkę, na 11 do Kościółka

Zeberko - dobrze, że wszystko kupione na czas

Nita - dla Sylwuni za ząbki.

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 09:12   #2726
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

a ja od 3 godzin w pracy, już po 2 kawach za to mąż śpi sobie smacznie w naszym łóżku bo do pracy idzie dopiero na popołudnie.
Stary 2012-06-07, 09:40   #2727
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
a ja od 3 godzin w pracy.
gdzie Wy pracujecie?

My po jajecznicy (mama przywiozła super eko jaja z mojej wsi), po prysznicu, no i wiadomością dnia jest fakt, że pomidory (niziutkie!) mają kwiaty (dobra, jednego ale z tendencją, że wieczorem będzie kilka). Już został wykonany tel do moich rodziców. Usłyszeć: "A.! Kurdeeeee wygrali!!" bezcenne konkubent triumfuje

Zaraz idziemy w miasto. Chyba na odpust dam się (łaskawie) zabrać

Stary 2012-06-07, 09:49   #2728
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

No właśnie, Monika, gdzie pracujesz? Masz takie dziwne godziny pracy... Pierwsze co mi się skojarzyło, to może pogotowie. Jak masz ochotę, to odpowiedz.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 10:26   #2729
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
gdzie Wy pracujecie?
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34557135]No właśnie, Monika, gdzie pracujesz? Masz takie dziwne godziny pracy... Pierwsze co mi się skojarzyło, to może pogotowie. Jak masz ochotę, to odpowiedz.[/QUOTE]

ja w bursie, więc praca tu jest całą dobę, zamykają tylko na święta, ferie i wakacje, a takie święta jednodniowe jak dziś to za mało, żeby zamknąć placówkę, więc siedzę. Młodzieży niby mało, ale zawsze znajdą się tacy, którzy nie mogą pojechać do domu z różnych względów. Ale spokój przynajmniej jest dzisiaj. A mąż w banku na infolinii pracuje, więc też całą dobę ktoś tam musi pracować, nawet we wszystkie święta.
Stary 2012-06-07, 11:21   #2730
fiolusiek
Zakorzenienie

witajcie
wczoraj brzuch mnie o dziwo nie bolał, ale wydaje mi się, że za dużo zjadłam

a rano po kościele pokłóciłam się z tżtem, jak on czasem potrafi mnie wkurzyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości