|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
![]() Ciekawe jak tam kocuurek po panieńskim
|
|
#2372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też ![]() Idziemy z Tż zaraz do kościoła, a potem do teściowej na obiad i do kina
|
|
#2373 |
|
Wtajemniczenie
|
Nena pięknie to sobie spisałaś
![]() Gdybyś szczaiła to bolerko to chętnie bym się dowiedziała skąd, jest to jedyna rzecz która na chwile obecną wydała mi się OK. ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Nena wychodzi że to nie samo bolerko, a cała sukienka od Elie Saab ![]() http://www.ioffer.com/i/cocktail-par...-new-469090928
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
1 standard rzucanie welonem i krawatem wybór nowej pary młodej która ma odtańczyć swój pierwszy taniec (bez zboczonych zabaw dla "nowej pary")
2 kareta ale szukam jakiegoś śmiesznego tekstu do tego 3 coś tam z krzesłami że ileś tam pań jest krzeseł jedno mniej i mają zdobyć jakiś rekwizyt i zajać miejsce która nie zdązy odpada 4 test zgodności dla Pary Młodej tzn to są moje propozycje mogą coś swojego wymyślić aby nie zboczonego i żenującego gratulacje dla dziewczyn z 7 lipca to juz tylko miesiąc u nas za tydzień
|
#2375 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Ostatnio was coś zaniedbałam, ale na prawde u mnie z czasem ciężko tym bardziej, że już część gościo przyjechało.
Do ślubu zostało jeszcze tylko 2 dni Mam zrobione rzęski i paznokcie, ale nawet nie mam czasu żeby wstawić foty. Narazie stresu nie ma gorzej z moim Tztem, który nie wie co z sobą zrobić.
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze
Polecane na oczepiny - chłopiec czy dziewczynka W zabawie bierze udział tylko Para Młoda. Młodzi siadają na 2 krzesłach odwróconych do siebie tyłem. W tym czasie orkiestra przygrywa krótkie melodie. Na znak wodzireja para odwraca się do siebie. Jeżeli para odwróci się w tą samą stronę - będzie chłopczyk. Jeżeli odwrócicie się inaczej - urodzi się wam dziewczynka. Zabawa trwa tak długo ile dzieci planują Pan Młody i Panna Młoda.
|
#2377 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj odebrałam suknie ślubną i oczywiście w domu już ją przymierzyłam. Okazało się, że jest jednak za długa. Nie, żę się włuczy po ziemi tylko, że czasami idąc deptam na nią
![]() Teraz się będę stresować, że suknia będzie przeszkadzać mi w zabawie
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#2378 |
|
Wtajemniczenie
|
Lookam na etsy i jest kilka pięknych bolerków-bolerek?
![]() Ale ceny http://www.etsy.com/listing/96545381...ebridal+bolero Omosiu a nie skrócą Ci jej jeszcze te kilka cm na szybkości? Bez sensu tak całe wesele się tym stresować i myślec o tym, a z tym jest niewiele roboty.
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-06-07 o 13:07 |
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.etsy.com/listing/90937589...ebridal+bolero
to by mogło fajnie wyglądać
|
#2381 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- A podszewkę to już mi mamuśka sprytnie skrocila Zobaczymy jak to będzie....
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane,
jestem, ale mam sie raczej średnio! Panieński był dużym spontanem, ale wypadł fajowo. Nie było tańców itp. ale laseczki sie spisały!! Duzo pysznego zarcia, duzo alkoholu, duzo za☠☠☠istych zabaw..... cudowny tort (zdjęcia później), cuodwne prezenty - bielizna, podwiazka i bon do H&M...przyda sie bardzo!! ![]() Jakie zabawy były... np Kalambury. Smiechu po pachy. Męża przyszłego jak sie okazało znam słabo..... Teraz dogorwewam, bo za chwile jade do chrzesniaka na urodziny ![]() Moja świadkowa sie spisała na medal. Oczywiście miało byc wiecej niespodzianek, ale panienski był jak juz pisałam spontanem (był juz przeciez odwołany ). Aha dziewczyny przebrały sie za☠☠☠iscie....przyklej ane wąsy i białe koszule plus krawaty....nawet moja mama sie przebrała bo przyjechała...masakra. Widok mamuśki z wąsmi i pijącej drinka ze słomki "peniska"- bezcenne... |
|
|
|
#2383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Omosiu mi Panie w salonie mówiły że gdyby się okazało że jednak będę chciała mieć niższe buty to one są w stanie w 1 dzień mi ją skrócić obcinając falbany ![]() http://www.etsy.com/listing/74415118...ebridal+bolero
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-06-07 o 13:32 |
|
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety do mojej sukni z uwagi na dół ciężko o ciekawe bolerko. chyba zostanę przy swoim sweterku |
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą dobrze wiedzieć że tak można bo mam mnóstwo zdjęć na necie i fajnie wiedzieć co skąd jest ![]() PS. Z tej samej uwagi i u mnie o górę ciężko, a etole itp mi sie nie podobają. Z resztą, będzie ciepło a najwyżej pójdę z gęsią skórką i szczekającymi zebami do ołtarza
|
|
#2387 |
|
Rozeznanie
|
Nattiv, super zestawienie, piękne dekoracje
A propos bolerek... Czy do mojej sukni (na ramiączkach) jakiekolwiek będzie pasowało? |
|
|
|
#2388 |
|
Konto usunięte
|
nena
wydaje mi sie że jesteś perfekcjonalistką we wszystkim nawet nie wiem czy dobrze to napisałam ale mniejsza o to ![]() nattiv za zestawienie zaraz dam wam fotki z zakupków wczorajszych |
|
|
|
#2389 |
|
Konto usunięte
|
a oto moje zdobycze:
-bransoletki z centro -baleriny też centro -strój triumph majtki wyglądają na bycze w rzeczywistości to rozm 36 bo mniejszych nie maja tam ![]() - ozdoba do włosów na impre centro no i wsjo
|
|
|
|
#2390 |
|
Konto usunięte
|
zapomniałam dac foto kolczyków ale już schowałam aparat wiec innym razem:P
|
|
|
|
#2391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Zestawienie na 100 dni przed 15.09.2012r. godzina: 14:30 Kolor przewodni: FIOLETOWY I ECRU Kościół-św. Mikołaja Sala- Ratuszowa DJ-DjRudy Fotograf- Szczepoccy.pl obrączki-z naszego złota na zamówienie suknia ślubna-☠Justin Alexander 8483 Bukiet- róże Zaproszenia-kupione na allegro (prawie wszystkie już rozdane) Spinki dla Tż- kupione na allegro Poduszka na obrączki-kupiona na allegro Kieliszki do szampana-kupione na allegro Kotyliony-projekt własny zrobione Biżuteria-dostałam od Tż☠ Podróż poślubna-Turcja Parasolka-robiona ręcznie na szydełku Organza- 3 x 40cm i 10 x 12cm Tuby strzelające- 2 szt. 80cm Zawieszki na wódkę- robione ręcznie Bielizna- już prawie cały komplet jest kupiony Buty na ślub i poprawiny- kupione obie pary Garnitur dla Tż- kupiony Tort- skromny z ozdobami fioletowymi Monogram na tort- J & I Piosenka na pierwszy taniec – Seal – Kiss from a rose Welon- z dopinką 3m Wybrana fryzjerka Nauki przedmałżeńskie- Wieczorki dla zakochany zaliczone Do załatwienia kupienia: Krawat dla Tż Buty dla Tż Koszula dla Tż Pończochy dla mnie- cieliste Sukienka na poprawiny Poradnia- jeszcze jedno spotkanie 24 lipca Spotkanie z fotografem Spotkanie z dj Spotkanie z restauratorką Podziękowanie dla rodziców Ustalić jakim autem w końcu jedziemy Zamówić ciasta Kupić wódkę i wino Wynająć apartament na noc poślubną Zrobić menu Umówić się na próbną fryzurę i makijaż- w lipcu Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2012-06-07 o 15:03 |
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna parasolka
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Nativ a ja podziwiam Twoje zestawienie wszystko bardzo mi się podoba
Na wstępie zestawienie a teraz wielkie podziękowania za wszystkie kciuki jesteście kochane KONIEC SESJI WSZYSTKO ZALICZONE !!! jeszcze tylko czekam, aż promotor zaakceptuje mi pracę i mogę spokojnie z Wami spędzać więcej czasu . Gdyby nie Wy to nie wiem czy bym nie odwołała tego wszystkiego wchodząc na wizaż mam motywację aby iść dalej a nie stać w miejscu choć to dla mnie ciężkie ale wiem, że dam rade. Kocurku gratuluje udanej zabawy Jak tam Twoje maleństwo ??Już dziś życzę Wszystkim sobotnim PMKĄ pięknej pogody wspaniałych dni przy boku ukochanego i wszystkiego najlepszego na nowej drodze i pamiętajcie my tu niecierpliwie na Was czekamy!!!
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2012-06-07 o 15:11 |
|
|
|
#2395 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O niczym nie zapomnisz![]() Cytat:
Cytat:
Obyś zawsze mogła na nie liczyć Super, że się udała zabawa![]() Cytat:
![]() za zakupy I przy okazji pokaż jeszcze kolczyki![]() Cytat:
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dosc tanio tam mają ja też sobie bransoletę sprezentowałam
|
|
#2397 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
kurde mysle sobie co tutaj tak cicho, tak malo do czytania a przeciez Boze Cialo dzisiaj ![]() Cytat:
ja od paru dni mam straszny lęk przed slubem... ciągle sie denerwuję i mysle co tu jeszcze do zrobienia.. a tych rzeczy jest pelno. Zaraz usiąde i napisze taką liste jak Nena![]() Cytat:
![]() ![]() no zobaczymy jak pani mi to uszyje jake bedzie brzydkie, pojde goła![]() Cytat:
A my z niecierpliwoscią czekamy na twoją relacje bedzie dobrze![]() Cytat:
Cytat:
fajnie, ze wszystko sie udalo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
świetne kolorki![]() Cytat:
parasolka naprawde piękna! sama ją robilas?
|
||||||||
|
|
|
#2398 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Lecimy z Tż na rowery. Trzeba korzystać z pogody, puki jeszcze jest
|
#2400 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

za zestawienie

i do kina