|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14101 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
ale myslę że mimo chwilowych kryzysów da się przeżyć..także się nie bójOLIVCIU za niedługo zdjątka będą..czekam na siostrę bo mi się zepsuł laptop i działam na notebooku syna i tu nie umiem dodać nic ![]() JOASIU kochana jak pomyslę o twoich piersiach to jak w połowie będe miała podobne to będę szczęśliwa mam nadzieję że w środę dasz się zaprosić na kawkę i ciacho..i twój tż też ty tylko wskażesz gdzie![]() buziaki!!!za niedługo wracam ale jeszcze muszę wam powiedzieć jak moj tż sprzata,od rana..nawet kafelki leci...ugotował cały obiad,już wczoraj kurczaka przyprawił a dziś rosołek itd...od rana nie usiadł...kurde częsciej muszę się operować
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-06-07 o 11:57 |
|
|
|
|
#14102 |
|
Zakorzenienie
|
issabel mam nadzieje ze nie bedzie u mnie tak zle, ze jakos dam rade i ani przez sekunde nie bede zalowac no ale to sie okaze za 36 dni
Klaudeczko to co Ty tak brykałas TZ powinien dupcie złoić :PDobrze ze powoli jest ok, widzisz z ta droga powrotna po autostradzie miałas super ja bede przez jakies lasy jechac i oczywiscie dziura na dziurze
|
#14103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet gdyby bardzo bolalo to pozniej jak spojrzysz na swoje przepiekne piersi zapomnisz co to bol
|
|
|
#14104 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby jak najdluzej! Caluj Go, sciskaj, chwal, oczkami przewracaj, obiecuj zlote gory, mrucz z zachwytem, niech sie przyzwyczaja ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
|
|
#14105 |
|
Zadomowienie
|
Album gotowy..zapraszam:d
|
#14106 |
|
Przyczajenie
|
hejo piekne!!!!
![]() Melduje sie i ja zaaa stosu pieluch, sliniakow i innych dzieciorkowych rzeczy:/ uhhh w domu burdel ze az mi sie oczy przewracaja jak na to wszystko patrze ale nic czas podwinac rekawy i zanurkowac i wiadrze ze sciera ![]() Jeeejciiu jak ja marze o tych cycusiach Klaudeczka! ciesze sie bardzo ze u Ciebie ok! wiadomo jeszcze boli aleee jak pisza dziewczyny z kazdym dniem bedzie coraz to lepiej! i mozesz sie cieszyc cycorkami! ![]() Jeeej laski! co to za brudy ... jakies maile uuf nie ogarniam tego bo mnie nie bylo ! ale uwazam ze niepotrzebnie ktos wznawia tu zgrozy i klotnie:/ jak Wam mija dzionek kochane? ja juz ewidentnie chce weecend!
|
|
|
|
#14107 |
|
Raczkowanie
|
Czołem wszystkim,
Dzisiaj dół, siedze sama w domu - dzieciaki z mężem na wychodnym a mi się nic nie chce - chyba przed okresem jestem buuu ale oglądam sobie stroje - co myslicie http://moda.allegro.pl/hit-lata-sexy...384503208.html
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-06-07 o 15:35 |
|
|
|
#14108 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, melduję się i całuję po dłuuugiej nieobecności
Klaudeczka, gratulacje a tak wogóle to dawno mnie tu nie było i nie nadrobię na pewno tych kilkudziesięciu już teraz stron widzę sporo nowych dziewczyn, fajnie Klaudeczka w albumiku byłam... Miodzio wyszły Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-06-07 o 15:55 |
|
|
|
#14109 |
|
Przyczajenie
|
siwa stroje boskie! sama nie wiem ktorego bym miala wybrac...
powiedz ta dziewczyna na tych obrazkach ona ma jaki rodzaj silikonkow? to sa chyba okragle nie? bo mi sie wielkosc bardzo podoba tylko to jak sie patrzy na nia od przodu te okragle pilki mi przeszkadzaja z boku wyglada extra ale od przodu to odrazu widac ze ma okraglaski, pewnie te ktore ja bede chciala to beda anatomiki hm.... pomarze sobie troszke.... ciekawe kiedy je dostane, moze w styczniu 25tego 2013 kiedy to bede miala 22urodzinki ach tak taki prezent to ja chce!
|
|
|
|
#14110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14111 |
|
Przyczajenie
|
Tonia moglabys moze Ty mi napisac jaki to rodzaj cycorkow na Twoje oko , chodzi mi o ta dziewczyne ktora prezentuje te stroje w linku siwej??
|
|
|
|
#14112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie to juz nie wypada w takich chodzic
|
|
|
#14113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14114 | |
|
Zadomowienie
|
Podzieliłam treść na dwa. Za długi.
Cytat:
|
|
#14115 |
|
Zadomowienie
|
Ciacho jak na moje oko to ona ma implanty okrągłe
|
#14116 | |
|
Zadomowienie
|
Dla jasności wszystko co zostało dopisane pogrubieniem to jest mój komentarz. Skoro już znalazła się osoba która do tego wraca to chciałabym sie odnieść rownież, jako że zostalam potraktowana jako "nienormalna" ....
Cytat:
|
|
#14117 |
|
Zadomowienie
|
Gwendolinka jesteś po prostu genialna
Uwielbiam czytać Twoje komentarze dotyczące pewnych sytuacji![]() Pozdrawiam Was dzoewczynki bardzo serdecznie
|
#14118 |
|
Zadomowienie
|
Przyjezdzajcie do Sopotu
Mamy fajną nową knajpę , typu klon "przekąsek -zakąsek" Geslerowej... W samym centrum Monciaczka, shoty 4 zł, 7 zl zakąski co kto lubi, galaretki, żurki, sałatki ziemniaczane ) Zacna nazwa "Śledzik u Fabrykanta". Bardzo zróżnicowane towarzystwo ...Biorąc pod uwagę niektóre "nadymane" miejsca to jest mega pozytywnie. Jak już się uda dopchać do baru ) Impreza jak to w Sopocie ze wschodem słonca na plaży gratis. Tak mnie wysmagal wiatr (morska bryza ) że spałam w wełnianych skarpetach. Jak ktoś lubi trochę "wyższą kulturę" haha to MaxBar i te wszystkie wypasione drinki z owocową konstrukcją ) . Kasik z tymi noclegami to tak jest, że jak mieszkasz w mieście, to sie tym nie interesujesz bo masz swoją kwaterę i znajomych. Bedziesz sie operować w Oliwie? To najblizesz bedzie miala Przymorze, Oliwa, Wrzeszcz te okolice.Teraz na wakacje, ludzie wynajmują apartamenty na doby, dużo jest takich Przymorze/ Jelitkowo. Szczególnie jak jedziesz z kimś to sie bardziej opłaca niz np. hotel czy nawet pensjonat o dobrym standardzie. Konretnie to nie pomogę.
|
#14119 |
|
Raczkowanie
|
Ech, dziewczyny ale mi się w życiu poprzewracało. Masakra, nawet mi się pisać nie chce. Chyba muszę zrobić generalne porządki w swojej głowie i zastanowić się czego ja właściwie oczekuję od przyszłości…
Olivkaa200 – nie martw się bólem, dla ładnych cycuszków warto trochę pocierpieć. Zresztą, jakoś mam wrażenie, że młodsze osoby dużo lepiej to znoszą także myślę, że bez problemu dasz radę. Klaudeczka – gratuluję z całego serca! Byłam w albumie i efekt naprawdę fajny. Mya – już wszystko wróciło do normy. Nie wiem co to za dziwna opuchlizna była ale na szczęście już zeszła. |
|
|
|
#14120 |
|
Raczkowanie
|
tak Olivko dobrze zmieniłaś dzięki, Klaudeczka wcale nie widać żebyś miała spuchnięte naprawde rewelacja, tylko zastanawia mnie czemu cięcie masz tak nisko chyba że tak się robi bo cyc do przodu pójdzie, troche opadnie i blizenka będzie wtedy w fałdzie, ale gratuluje, jaki Ty masz profil słonko przypomnij
|
|
|
|
#14121 |
|
Zadomowienie
|
hej,napisałam długi post i mi się skasował
PATRYCJAW dzięki ale są spuchnięte i mam wrazenie że bardzo...a obolałe..nawet nie mówię.... dziewczynki kiedy przespałyście całą NOC???ja teraz śpię godzinę,budzi mnie ból,wstaję ledwo,pochodzę 15min,kładę się,śpię godz,wstaję i tak w kółko..pamiętacie kiedy przespałyście chociaz 4godz..przecież na plecach nie da się tyle leżeć..spać,obolałych...j a pierdo..ę..sorry ale to mnie najbardziej denerwuje dziś 4 noc i oby chociaż troszkę lepsza....czekam jeszcze trochę i biorę ketonal forte bo inaczej się nie da!!!!!!!!!!dziewczynki te PO wiecie ja wiem że to minie,ale jak tak boli to te myśli odchodzą gdzieś,a jest tu i teraz i jak zaczynają bardziej boleć to wydaje mi się że coś mi się z nimi dzieje i się spapra,też tak miałyście???NO I TŻ mnie zmierzył i 91cm mam w obwodzie a miałam79cm przed okresem 81 może...nie chce mi się wierzyć ze 91cm tyle to mają dziewczynki z implantami powyżej 400chyba...albo mnie źle zmierzył albo to opuchlizna i tyle....albo ni wim co jutro spróbuję to jeszcze sprawdzić....ale 90w biuście to miałam przed dziećmi
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-06-07 o 21:01 |
|
|
|
#14122 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
i wtedy dopiero byłam w stanie spać całą noc. tak na siedząco to kręgosłup i tyłek bolał masakrycznie...jak masz chwile słabości to oglądaj swoją wyjściówkę ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#14123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14124 |
|
Zadomowienie
|
TONIU TRAMAL najlepszy ale mi nie dobrze po nim
GRAZIU to nie źle po 5dniach bez tablet,ja w ciągu dnia biorę tylko nurofen forte a na noc ketonal i nad ranem dziś jest 5dzień po,ale 4doba tak naprawdę bo w poniedziałek przed19 skonczyli mnie operować![]() no ale jakby trochę lepiej..mam nadzieję ze w poniedziałek tż zawiezie mnie już do pracy na trochę
|
#14125 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudeczko,
piersiaczki śliczne a z bólem sobie poradzisz... za kilka dni minie... za kilka tygodni wogóle zapomnisz, że był
|
#14126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bylam w albumiku, cycuchy slodziaki!! beda swietne! dbaj o maluchy, bo to jeszcze niemowlaczki sa! )) trzymaj sie! teraz to juz z gorki!!!
|
|
#14127 |
|
Zakorzenienie
|
Niepytajozdanie 19.06 - 12![]() ania 31 27.06 - 20![]() Olivkaa200 12.07 - 35![]() patrycjaw1989 02.08 - 50![]() Lenkii 06.09 - 96![]() Cześć dziewczynki
|
#14128 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
klaudeczka2010 a może weź sobie jeszcze kilka dni wolnego, czy nie możesz? Bo wiesz lepiej jednak się przez jakiś czas oszczędzać.
|
|
|
|
#14129 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
Klaudeczko jak tam po nocy ? jak sie w ogole czujesz ? Ja wam powiem ze ja ze spaniem problemu nie mialam od samego poczatku gorzej ze wstawaniem rano ale noce praktycznie przesypialam cale i raczej tak na bardziej plasko nie na siedzaco. A leki przestalam brac po drugiej dobie jakw idac kazdy przechodzi wszystko inaczej . buziaki dziewczynki lece bo male cos rozrabia
|
|
#14130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Badź dzielna , teraz juz musisz . No nie powiem trochę jestem przerażona tym co napisałeś , naprawdę współczuje . Ale może lepiej nastawić sie na najgorsze . Życzę Ci mega wytrzymałości i coraz lepszych dni
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

Niepytajozdanie 19.06 - 13

boje sie juz
ale myslę że mimo chwilowych kryzysów da się przeżyć..także się nie bój

TZ powinien dupcie złoić :P
Oby jak najdluzej! Caluj Go, sciskaj, chwal, oczkami przewracaj, obiecuj zlote gory, mrucz z zachwytem, niech sie przyzwyczaja
Ci nie odpowie. A temu że zaraz by bana dostał
- idz do innego lekarza i skonsultuj rozmiar wkładek!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 

dziś 4 noc i oby chociaż troszkę lepsza....czekam jeszcze trochę i biorę ketonal forte bo inaczej się nie da!!!!!!!!!!
i jak zaczynają bardziej boleć to wydaje mi się że coś mi się z nimi dzieje i się spapra,też tak miałyście???