Powiększanie piersi cz.7 - Strona 471 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-07, 11:53   #14101
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Niepytajozdanie 19.06 - 13
ania 31 27.06 - 21
Olivkaa200 12.07 - 36
patrycjaw1989 02.08 - 51
Lenkii 06.09 - 97

Cześć dziewczynki

patrycja czy dobrze zmieniłam w odliczane? masz 2.08?

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Klaudeczko jejku az tak zle boje sie juz no nie wiem chyba najbardzej tej niemocy takiej sie boje. A jak tam droga powrotna? ja mam ponad 250km do domu i boje sie tej drogi CZEKAM NA ZDJĘCIA
olivko jak pisze issabell może mam taki okres w zyciu ze mi tak źle,albo jka JOASI mówi przecholowałam,żeby rolety sama zaciągać,takie zewnętrzne,cudowałam strasznie...bo leki działały...chciałabym się teraz czuć taj jak po 1 nocyale myslę że mimo chwilowych kryzysów da się przeżyć..także się nie bója droga której najbardziej się bałam 200km,..ale autostradką prościutko..wrocław-katowice...czulam się świetnie,aż dziwne..tylko weszłam do domu i moja nie spełna 3latka zaczęła mnie rozśmieszać ...bo ja jej mówię że mame cycucie bolą,że miała brzydkie a pan dr zrobił jej ładne i teraz mnie tu boli..a ona..nie widzę..pokaż..po czym ona koszulke do góry i mówi ...a ja mam małe cycki!!!jak tu nie posikać się ze śmiechu..a klatę mi rozrywało jak się chichrałam..dziś już nawet mogę sie śmiać więc wniosek taki...że do przodu...........

OLIVCIU za niedługo zdjątka będą..czekam na siostrę bo mi się zepsuł laptop i działam na notebooku syna i tu nie umiem dodać nicona mi szybko wrzuci

JOASIU kochana jak pomyslę o twoich piersiach to jak w połowie będe miała podobne to będę szczęśliwai powiem wam że takie miękkie jak prawdziwe..to nie możliwe że robione..no kurde nietttmam nadzieję że w środę dasz się zaprosić na kawkę i ciacho..i twój tż teżty tylko wskażesz gdzie

buziaki!!!za niedługo wracam

ale jeszcze muszę wam powiedzieć jak moj tż sprzata,od rana..nawet kafelki leci...ugotował cały obiad,już wczoraj kurczaka przyprawił a dziś rosołek itd...od rana nie usiadł...kurde częsciej muszę się operować

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-06-07 o 11:57
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 12:27   #14102
Olivkaa200
Zakorzenienie

issabel mam nadzieje ze nie bedzie u mnie tak zle, ze jakos dam rade i ani przez sekunde nie bede zalowac no ale to sie okaze za 36 dni

Klaudeczko to co Ty tak brykałasTZ powinien dupcie złoić :P
Dobrze ze powoli jest ok, widzisz z ta droga powrotna po autostradzie miałas super ja bede przez jakies lasy jechac i oczywiscie dziura na dziurze

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 13:07   #14103
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
issabel mam nadzieje ze nie bedzie u mnie tak zle, ze jakos dam rade i ani przez sekunde nie bede zalowac no ale to sie okaze za 36 dni
Kochana zalowac to Ty napewno nie bedziesz nawet gdyby bardzo bolalo to pozniej jak spojrzysz na swoje przepiekne piersi zapomnisz co to bol
Stary 2012-06-07, 13:10   #14104
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
przecholowałam,żeby rolety sama zaciągać,takie zewnętrzne,cudowałam strasznie...bo leki działały...
Oj, Klaudek, Klaudek, dupsko trza Ci sprac! Ksiezniczke masz teraz rznac a nie jakiegos pastucha od rolet!

Cytat:
jeszcze muszę wam powiedzieć jak moj tż sprzata,od rana..nawet kafelki leci...ugotował cały obiad,już wczoraj kurczaka przyprawił a dziś rosołek itd...od rana nie usiadł...kurde częsciej muszę się operować
I dobrze Oby jak najdluzej! Caluj Go, sciskaj, chwal, oczkami przewracaj, obiecuj zlote gory, mrucz z zachwytem, niech sie przyzwyczaja Moze Mu zostanie tak na stale?!

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Wrzucilam fotke gory od stroju wiecej nie dalo rady bo mi sie aparat rozladowal wiec nastepnym razem buziaki
Ale ladniusi A jak dol wyglada? Ja bym chciala cos z szorcikami bo nie ma co ukrywac, posladeczki juz nie te...

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 14:39   #14105
klaudeczka2010
Zadomowienie

Album gotowy..zapraszam:d
Stary 2012-06-07, 14:48   #14106
ciacho91
Przyczajenie

hejo piekne!!!!

Melduje sie i ja zaaa stosu pieluch, sliniakow i innych dzieciorkowych rzeczy:/ uhhh w domu burdel ze az mi sie oczy przewracaja jak na to wszystko patrze ale nic czas podwinac rekawy i zanurkowac i wiadrze ze sciera

Jeeejciiu jak ja marze o tych cycusiach
Klaudeczka! ciesze sie bardzo ze u Ciebie ok! wiadomo jeszcze boli aleee jak pisza dziewczyny z kazdym dniem bedzie coraz to lepiej! i mozesz sie cieszyc cycorkami!

Jeeej laski! co to za brudy ... jakies maile uuf nie ogarniam tego bo mnie nie bylo ! ale uwazam ze niepotrzebnie ktos wznawia tu zgrozy i klotnie:/

jak Wam mija dzionek kochane? ja juz ewidentnie chce weecend!
ciacho91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 15:32   #14107
siwa124
Raczkowanie

Czołem wszystkim,
Dzisiaj dół, siedze sama w domu - dzieciaki z mężem na wychodnym a mi się nic nie chce - chyba przed okresem jestem buuu
ale oglądam sobie stroje - co myslicie
http://moda.allegro.pl/hit-lata-sexy...384503208.html

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-06-07 o 15:35
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 15:49   #14108
MILENKA2012
Raczkowanie

Dziewczyny, melduję się i całuję po dłuuugiej nieobecności
Klaudeczka, gratulacje wytrzymasz kochana a za kilka dni nie będziesz pamiętała bólu cieszę się że masz to już za sobą i bardzo Ci zazdroszczę

a tak wogóle to dawno mnie tu nie było i nie nadrobię na pewno tych kilkudziesięciu już teraz stron
widzę sporo nowych dziewczyn, fajnie

Klaudeczka w albumiku byłam... Miodzio wyszły

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-06-07 o 15:55
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 15:50   #14109
ciacho91
Przyczajenie

siwa stroje boskie! sama nie wiem ktorego bym miala wybrac...
powiedz ta dziewczyna na tych obrazkach ona ma jaki rodzaj silikonkow? to sa chyba okragle nie? bo mi sie wielkosc bardzo podoba tylko to jak sie patrzy na nia od przodu te okragle pilki mi przeszkadzaja z boku wyglada extra ale od przodu to odrazu widac ze ma okraglaski, pewnie te ktore ja bede chciala to beda anatomiki hm.... pomarze sobie troszke.... ciekawe kiedy je dostane, moze w styczniu 25tego 2013 kiedy to bede miala 22urodzinki ach tak taki prezent to ja chce!
Stary 2012-06-07, 16:07   #14110
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Czołem wszystkim,
Dzisiaj dół, siedze sama w domu - dzieciaki z mężem na wychodnym a mi się nic nie chce - chyba przed okresem jestem buuu
śliczne te majteczki mają ale kurde chyba nie na moją figurę
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 16:19   #14111
ciacho91
Przyczajenie

Tonia moglabys moze Ty mi napisac jaki to rodzaj cycorkow na Twoje oko , chodzi mi o ta dziewczyne ktora prezentuje te stroje w linku siwej??
Stary 2012-06-07, 16:49   #14112
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Czołem wszystkim,
No no stroje mega sexy ale te majteczki fakt troche skape mnie to juz nie wypada w takich chodzic
Stary 2012-06-07, 17:53   #14113
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Czołem wszystkim,
fajowe stroje
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 18:43   #14114
gwendolinka
Zadomowienie

Podzieliłam treść na dwa. Za długi.
Cytat:
Napisane przez Tomasz Kasprzyk Pokaż wiadomość
Szanowne Panie i być może Panowie.
Po dłuższym zastanowieniu zdecydowałem się napisać ten post jako sprostowanie nieprawdziwych, kłamliwych informacji które pojawiły się ostatnio na tym forum.
Pani MyaDivo chylę czoło, nie doceniłem Pani inteligencji, natomiast aby ukrócić bezzasadne spekulacje forumowiczek na mój temat zamieszczam poniżej w całości wysłany do Pani mail
Równocześnie informuję, iż kilka tygodni temu przesłałem poniższy tekst Administratorowi Forum Wizaż celem przekazania go Pani. Administrator przeprosił mnie za zaistniałą sytuację i zaproponował wystąpienie na drogę oficjalną celem uzyskania Pani danych kontaktowych.
Szanowne Panie Forumowiczki, rozumiem, że stwarzanie sensacji i afer nadaje dyskusjom forumowym pikanterii i większego zainteresowania, jednakże uprzejmie proszę aby mnie wyłączyć z tego kręgu.

Oczywiście, nic innego nie robimy tylko oglądamy seriale i uskuteczniamy intrygi na forach

Jestem poważnym człowiekiem, ojcem dorosłej córki, szczęśliwym małżonkiem od 22 lat i posiadaczem 3 kotów
i naprawdę nie mam czasu ani ochoty szarpać się z pomówieniami ze strony niektórych piszących tu latami osób.

Więc skąd ta wiedza? Kto i ile lat jest na forum to można zobaczyć od kiedy jest się zalogowanym, ale co, jak i z jaką czestotliwością, to już chyba sie trzeba orientować w temacie ?

Nikomu nie chcę tu szkodzić ani pozbawiać kontaktu z forum ale proszę
o poszanowanie moich praw i nie przypisywanie mi czynności czy słów, których nie jestem autorem. Telefon, który wykonałem do Pani Mya nie miał na celu nękania ani atakowania jej-pragnąłem tylko wyjaśnić niektóre kwestie w sposób merytoryczny, grzeczny i kulturalny. Jednak rozmowa ze strony Pani MyaDiva została przerwana. Wówczas wysłałem powyższą wiadomość. Żadne słowo szantażu i zastraszania nie padło z moich ust. Osobiście jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu Pani MyaDiva w kreowaniu określonego wizerunku i manipulowaniu faktami. Zdaję sobie doskonale sprawę, że nie mam szans aby "wygrać" z tsunami forumowym jednak zdecydowałem się umieścić te wyjaśnienia aby fakty nie zaczęły żyć własnym plotkarskim życiem.

Przedwczoraj miałem ponownie przyjemność rozmawiać telefonicznie z Panią MyaDiva, żeby nie było wątpliwości, że ją nękam to ona do mnie zadzwoniła - było to również wieczorem więc nie tylko ja mam problemy ze spaniem -i obiecała, że wklei maila którego do niej wysłałem, żeby każdy mógł sam ocenić czy na prawdę groziłem Pani MyaDivie. . Jednakże w związku ciągłym brakiem chęci do sprostowania oszczerstw zdecydowałem się zrobić to sam, wraz z komentarzem zaistniałej sytuacji

Jak szanowne Panie widzą nie znajduje tutaj żadnych gróźb karalnych, poinformowałem tylko,że naruszanie dóbr osobistych jest karalne.

Pani MyaDiva twierdzi, że nigdy nic nie pisała o mnie i nawet mnie nie zna twierdząc:

Twierdziła chyba, że nigdy (wcześniej) nie pisała. Wiadomość poniższa, się odnosi się do tematu, gdyż konkretnie została napisana juz "po" zainstniałej wystuacji więc nie można jej traktować jako argument.

No a najciekawsze, że ja nie mam pojęcia czemu ten ktoś się do mnie przyczepił??Kto kto jest w ogóle do k... nędzy??? ja nie znam gościa, nie pisałam o nim ani słowa, guzik mnie ta osoba obchodzi- to co robi i jak robi!świadomie odcinałam się od tego tematu ! Nawet privy mogą sobie czytać - tam też nic nie znajdą bo ja nie mam żadnej wiedzy na temat tego człowieka!!!Mój Tż jak dziś przeczytał tego meila który przyszedł do mnie to powiedział że gość ma chyba jakąś manię prześladowczą. Tam są takie bzdury wypisane że się w głowie nie mieści! Jakby to w ogóle nie było o mnie i do mnie ! Zostałam oczywiście postraszona , że jak upublicznie treść tego meila to zostane ukarana (już nawet nie pamiętam czym w tym przypadku bo ja mam tam co akapit płacić , siedzieć i przepraszać ) A najciekawsze jest to że w tym meilu jest np. napisane i o Jooasi- no i co , jak jej powiem co tam jest o niej napisane to będą wyciągnięte wobec mnie poważne konsekwencje ? „

Otóż i tutaj Pani MyaDiva mija się z prawdą na co dowodem są wiadomości, które wysyła moim potencjalnym pacjentkom:

do Pani SherryB.:
Sherry - Słonko kochane nie bardzo mogę dyskutować na temat tego dr. Już mi raz bana załatwił- więc nie chcę się znowu podkładać. Zresztą nie tylko ja musze uważać- dotyczy to wszystkich. Wiec nie dziw się że o tym lekarzu nie chce nikt dyskutować publicznie Żeby nie było- przyznaje się bez bicia że byłam przed chwilką w Twoim albumiku zobaczyc z czym startujesz. Powiem tylko jedno- ja miłam ładniejszą wyjścióweczkę ,mniej rozciągniętą z brodawkami wyżej- i z implantami 280 i 310 wyszło gó..... Nie daj sobie wsadzić takich maleństw bo będzie płacz potem. A do tego ten model (410) nie jest dla Ciebie!!!! te implanty są najmniej wypełnione spośród anatomków(nie licząc cudacznego modelu 510) !!!! jak one mają wypełnić takie braki?????????? o rany, jestem w szoku po prostu

Tobie na prawde potrzeba czego innego. I mam nadzieję- i ogromnie Ci tego życzę- że nie dasz sobie zrobić krzywdy. Na moje oko- i po wymiarkach jakie odczytałam z tej analizy- Tobie trzeba minimum 400 pojemności!i to nie w takim placku jak model 410. I nie patrz na cyferki- z małą , płaską wyjściówką dałyby efekt i robiłyby wrażenie. Ale u Ciebie zaledwie wypełnią skórę.
Trzymam kciuki za mądre decyzje.
Buźka Mya

No i co z tego wynika? Że sama miała złe doświadczenie, zna przypadki przekrecenia się implantu podobnego modelu więc o tym mówi. Nie napisała"Niee, to zły lekarz" . Napisała skonsultuj sie z innym dla pewności. To nie jest wizyta u dentysty. Miałam znajoma która się operowała u innej trójmiejskiej lekarki Dr Grobelny, powiedziała "nieeeee, nie idź do Skwierczowej". W sumie żadnego powodu nie podała i co? Poszłam. Każdy ma swój rozum. Tak to jest z ludźmi, każdy ma jakieś przesłanki, swoje zdnaie ktore wyraża w taki czy inny sposób... Teraz Dr Skwiercz powinna do niej napisać?

Pytam też jakim prawem, nie znając, nie mierząc i nie badając mojej pacjentki twierdzi, że źle dobrałem implanty? Jest to przekroczenie uprawnień. Pacjentka na szczęście nie dała się nabrać na te „porady” i została przy mojej propozycji czyli 270 LF i 290 LX. Jest zadowolona z wyboru i łatwo to możecie Panie sprawdzić pytając ją o to.

Dalsza część korespondencji wysyłanej na PW do SherryB:

Napisane przez MyaDiva
Witam .
Wpadłam na Twój profilek żeby Ci odpowiedzieć na pytanie które na forum zadałaś- a na które na forum nikt normalny Ci nie odpowie. A temu że zaraz by bana dostał
Pytałaś o lekarzy i o opinie o nich. Na temat jednego odpowiedz dostałaś. Natomiast o drugim nie przeczytasz nic złego- bo takie opinie są natychmiast kasowane ze wszystkich możliwych portali internetowych. Czy znam niezadowolone pacjentki- tak, znam. Jednak oczywiście i ich wypowiedzi zniknęły więc nie mogę ci podesłać linków. A one same w większości zostały zbanowane . Była tu nawet wielka afera z tym związana z półtora roku temu- w skutek której i ja bana dostałam
Oczywiscie jest mi obojętne jakiego lekarza wybierzesz. Chcę tylko zwrócić Twoją uwagę na fakt kasowania niepochlebnych opini na forach - który dla mnie jest zwykłą manipulacją. Spytałaś - czemu nie znalazłaś złych opini ? To Ci odpowiedziałam czemu- a z tą wiedzą zrób co chcesz.

O ile mi wiadomo, chciał Pan, żeby wiadomości dot. tej aktualnej sytuacji zostały skasowane? Nie jest to prawdą?

I tak na koniec- bo byłam przy okazji w Twoim albumiku. Przypadkiem tam trafiłam. Proszę Cię -
idz do innego lekarza i skonsultuj rozmiar wkładek!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Wg mnie to jest kure**** pisanie o porady PW i wyciąganie tego jako "dodów winy". Jakby mnie ktoś zapytał - co myslisz? Tez bym powiedziała - wg mnie wyjda ci male/ duże/ krzywe/ z autostrada etc...Nie mówie o przypadku Sherry tylko jakimkolwiek innym. Jakby ktoś mnie pytał to bym powiedziała co uwazam o pojemnosci implantu. Odniosłam bym to do swojej skromnej wiedzy i doświadczenia. Jeśli os. która mnie pyta o to, potraktowałaby to jako wyrocznię, to miałaby jakiś problem z głową. Nie jestem lekarką. Mi wszyscy (nie na forum) mówili ze z 330 wyjda mi balony. Poszłam do Dr i mowie " o rany, chce 250cl" to tez powinnam ich wszystkich zgłosić na dywanik. Chyba jest Pan od tego, żeby weryfikować opinie ludzi, a pacjentki mogą chyba między sobą prowadzić luźne dywagecje? CZY NIE MOGĄ?

Proszę mi pokazać i udowodnić- bo na pomawiającym ciąży obowiązek udowodnienia swoich tez- które to wypowiedzi MOICH niezadowolonych pacjentek zostały wykasowane? Owszem 2 lata temu wykasowano na forum Wizaż część wypowiedzi ale dlatego, że naruszały regulamin forum a zostałem wtedy nazwany złodziejem, oszustem oraz wiele innych kłamstw i oszczerstw. Dlatego właśnie pewna grupa użytkowniczek została zbanowana - Anna_ivy, Pysia222, Miskaa, Aldi090, Listopadowa 80, VidaS ,Happy-Hour,Seela, Viola1983 oraz właśnie MyaDiva.

Nie jest prawdą, że jestem właścicielem, administratorem czy moderatorem jakiegokolwiek forum oraz to, że uprawiam marketing szeptany, czego nie można powiedzieć o osobach oskarżających mnie o to.
Między innymi, kto? Zgłośmy to zatem do moderatora, to jest naruszenie regulaminu forum. Jeśli jest tylko taka osoba, to musimy ja wyeliinowac. nieoplacona reklama.
Nie mam wpływu na zamieszczane treści postów i nie interesuje mnie co kto pisze pod warunkiem, że jest to prawda. Jeśli mam jakieś niezadowolone pacjentki ( a powikłań nie ma tylko ten kto nie operuje) to chętnie poznam ich nicki i ewentualne dowody na to, że ich posty zostały usunięte.

Proszę przeglądnąć ostanie kilka, kilkanaście tygodni forum i zastanowić się dlaczego większość jeśli nie wszystkie krzywdzące mnie opinie pisane są przez osoby które nie są i nie były moimi pacjentkami- tak jak pani Jooasi, MyaDiva? Może właśnie to jest forma marketingu szeptanego? „ nie idź do dr. K- idź do mojego/mojej albo jeszcze kogoś innego”.
To jest manipulacja.Bo nigdy nie zostało to sformułowane w taki sposób " nie idz do Kasprzyka idź do mojego" Zawsze było raczej "skonsultuj się z kimś innym dla pewności, że bedziesz miała TAKI EFEKT, jaki Cię interesuje"
Jeśli mam niezadowoloną pacjentkę to ona ma prawo o tym pisać i nic mi do tego, chyba, że mija się z prawdą.

Najciekawsze jest to, że kontakt z SherryB były inicjowany przez MyaDiva a nie moja pacjentkę- a Pani MyaDiva twierdzi że mnie nie zna i nigdy o mnie nie pisała?

Teraz druga moja pacjentka Mune, ona również dostawała informacje na PW od MyaDiva

cytuję:

po czwarte- jak mi się implant przekręcił szukałam innych takich przypadków. I znalazłam dwa. I o dziwo- w obu przypadkach był to model 510!!! jedna z tych dziewczyn była na Beauty. Ale tam złe wpisy o tej firmie
i dr K są kasowane. Więc dlatego nic złego nie znalazłaś poza zadowolonymi pacjentkami. Smutna prawda, smutna bo szkodzi takim osobom jak Ty które czytają manipulowane opinie i nie mogą same wyrobić sobie zdanie”

I jeszcze jedna wiadomość:
Dr K ma całą armię osób które w necie jego interesów pilnuje. Więc lepiej nie drażnić Twojego dr – prawda może być tylko jedna”.
))) Panie Dr, pozwolę sobie na akcent humorystyczny, rzuca Pan "Asami" jak z rękawa. Jeden, drugi...mail od pacjentki Mune, Sherry... Kto jeszcze? Czy z Pana polecenia, czy i bez niego- FAKT FAKTEM- ma Pan os. ktore pilnują pana interesów, a cały post jest na to dowodem.
Jak inaczej nazwać te życzliwe pacjentki które donoszą o złych praktykach na forum? Nie pilnują Pana spraw? Pilnuja, pilnują

Czy to nie świadczy przypadkiem o tym, że jednak MyaDiva mija się z prawdą, że mnie nie zna i nigdy nic do nikogo o mnie nie pisała?

Takich przykładów jest więcej- wg mojej wiedzy duża część moich potencjalnych pacjentek dostaje takie wiadomości.

Oświadczam: nie mam, nie miałem i nie planuje mieć ani grupy ani nawet jednej osoby, która będzie mnie promować na forach internetowych, jeśli moje pacjentki są zadowolone i napiszą swoja opinie- to świetnie, jeśli są niezadowolone to trudno- ale maja prawo to napisać i nie zamierzam w to ingerować, chyba że- powtarzam – mijają się z prawdą, bo tego tolerować nie zamierzam.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 18:46   #14115
kicia_nh
Zadomowienie

Ciacho jak na moje oko to ona ma implanty okrągłe

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 18:46   #14116
gwendolinka
Zadomowienie

Dla jasności wszystko co zostało dopisane pogrubieniem to jest mój komentarz. Skoro już znalazła się osoba która do tego wraca to chciałabym sie odnieść rownież, jako że zostalam potraktowana jako "nienormalna" ....

Cytat:
Napisane przez Tomasz Kasprzyk Pokaż wiadomość

Niektórym wydaje się, że w internecie są anonimowi i wszystko im wolno napisać- otóż nie. Prawdę tak ale kłamstwa, pomówienia i oszczerstwa nie.

Zdaję sobie sprawę, iż mój post na forum jest precedensem (Panie Dr, już Pan sobie tak nie schlebia, Dr Skupin stale sie udziela na forum, tylko do nas jakoś nie zagląda [IMG]file:///C:/Users/Magda/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]) ale dotychczas żaden z lekarzy nie padł ofiarą takiej zmasowanej i długotrwałej nagonki ze strony postronnych osób.(Zmasowana nagonka? Zmasowana ze względu na ilość czy intensywność, bo chyba tylko dwie os. Pan oskarża, a i intensywność postów, a raczej PRYWATNYCH WIADOMOŚCI, nie pozwala nazwac tego NAGONKĄ a juz tymabrdziej ZMASOWANĄ) Mam nadzieję, iż osoby potrafiące czytać tekst ze zrozumieniem właściwie zinterpretują

Bo te wszystkie inne osoby, ktore mają inne zdanie to są te "które nie potrafią". Nie wiem czy moja inteligencja chociaż w pewnym stopniu, jest w stanie dorownać elokwencji i intelektowi, Pana, jednakże maturę zdałam, zdolności analitycznego myślenia muszę posiadać, ze względu na "działkę" w której sie kształcę. Może analityk, makler giełodwy ze mnie nie będzie, ale żeby od razu zarzucać brak umiejętnosci przyswajania informacji i wyciągania wniosków? Czuję sie urażona, sposobem prowadzenia retoryki przez Pana.

zawarte tu treści. Pani MyaDiva ma wyjątkowy talent do zaprzeczania faktom i manipulowania informacją. Przykład z jej ostatniego wpisu na forum-nigdy, wbrew temu co sugeruje, wcześniej się z nią bezpośrednio nie kontaktowałem. Dwa lata temu sprawa została zgłoszona wyłącznie Administratorowi forum. Sądzę, iż osoby potrafiące logicznie myśleć zastanawia też fakt co ktoś robi na forum tak długo i stworzył taką ilość postów? Prawdziwe i normalne pacjentki wchodzą na fora przed operacja aby się zapoznać z opiniami, następnie dzielą się swoimi doświadczeniami, chwilkę z sentymentu piszą i jak są zadowolone to znikają do swoich zajęć. Jaki zatem pani MyaDiva ma interes by patronować temu forum? To pytanie pozostawiam bez odpowiedzi.

Wyczerpałem pojednawcze środki komunikacji z powyższa osobą i dalszy dialog będę prowadził w oparciu o administratora tego forum lub prokuraturę.

Zgadzam się, tylko te logicznie myślące osoby o światłych umysłach potrafią to pojąć. Te wszystkie inne tępaki i nieuki, co to ksiązki do ręki nie wzięły (gazety z większą ilością obrazków, niż tekstu się nie liczą [IMG]file:///C:/Users/Magda/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]), nie są w stanie wyciagnać tych logicznych, i jedynych słusznych wsniosków.
Te wszystnie "nienormalne" , które spędzają czas na forum,
dłużej niż zostało to opisane "przepisami UEFA"
[IMG]file:///C:/Users/Magda/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]

Z poważaniem
Tomasz Kasprzyk
Bardzo mi przykro, ze Pan z takim lekceważenie wypowiada się o osobach z tego forum, chcąc tym samym podkreślić swoją pozycję oraz wyższość. Chyba nie tędy droga.
Pozdrawiam

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-07, 18:54   #14117
kicia_nh
Zadomowienie

Gwendolinka jesteś po prostu genialna Uwielbiam czytać Twoje komentarze dotyczące pewnych sytuacji

Pozdrawiam Was dzoewczynki bardzo serdecznie

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 19:24   #14118
gwendolinka
Zadomowienie

Przyjezdzajcie do Sopotu Mamy fajną nową knajpę , typu klon "przekąsek -zakąsek" Geslerowej... W samym centrum Monciaczka, shoty 4 zł, 7 zl zakąski co kto lubi, galaretki, żurki, sałatki ziemniaczane ) Zacna nazwa "Śledzik u Fabrykanta". Bardzo zróżnicowane towarzystwo ...Biorąc pod uwagę niektóre "nadymane" miejsca to jest mega pozytywnie. Jak już się uda dopchać do baru ) Impreza jak to w Sopocie ze wschodem słonca na plaży gratis. Tak mnie wysmagal wiatr (morska bryza ) że spałam w wełnianych skarpetach.
Jak ktoś lubi trochę "wyższą kulturę" haha to MaxBar i te wszystkie wypasione drinki z owocową konstrukcją ) .

Kasik z tymi noclegami to tak jest, że jak mieszkasz w mieście, to sie tym nie interesujesz bo masz swoją kwaterę i znajomych. Bedziesz sie operować w Oliwie? To najblizesz bedzie miala Przymorze, Oliwa, Wrzeszcz te okolice.Teraz na wakacje, ludzie wynajmują apartamenty na doby, dużo jest takich Przymorze/ Jelitkowo. Szczególnie jak jedziesz z kimś to sie bardziej opłaca niz np. hotel czy nawet pensjonat o dobrym standardzie. Konretnie to nie pomogę.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-07, 19:52   #14119
Gipsy
Raczkowanie

Ech, dziewczyny ale mi się w życiu poprzewracało. Masakra, nawet mi się pisać nie chce. Chyba muszę zrobić generalne porządki w swojej głowie i zastanowić się czego ja właściwie oczekuję od przyszłości…

Olivkaa200 – nie martw się bólem, dla ładnych cycuszków warto trochę pocierpieć. Zresztą, jakoś mam wrażenie, że młodsze osoby dużo lepiej to znoszą także myślę, że bez problemu dasz radę.

Klaudeczka
– gratuluję z całego serca! Byłam w albumie i efekt naprawdę fajny.

Mya – już wszystko wróciło do normy. Nie wiem co to za dziwna opuchlizna była ale na szczęście już zeszła.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 20:10   #14120
patrycjaw1989
Raczkowanie

tak Olivko dobrze zmieniłaś dzięki, Klaudeczka wcale nie widać żebyś miała spuchnięte naprawde rewelacja, tylko zastanawia mnie czemu cięcie masz tak nisko chyba że tak się robi bo cyc do przodu pójdzie, troche opadnie i blizenka będzie wtedy w fałdzie, ale gratuluje, jaki Ty masz profil słonko przypomnij
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 20:59   #14121
klaudeczka2010
Zadomowienie

hej,napisałam długi post i mi się skasował

PATRYCJAW dzięki ale są spuchnięte i mam wrazenie że bardzo...a obolałe..nawet nie mówię....

dziewczynki kiedy przespałyście całą NOC???ja teraz śpię godzinę,budzi mnie ból,wstaję ledwo,pochodzę 15min,kładę się,śpię godz,wstaję i tak w kółko..pamiętacie kiedy przespałyście chociaz 4godz..przecież na plecach nie da się tyle leżeć..spać,obolałych...j a pierdo..ę..sorry ale to mnie najbardziej denerwujedziś 4 noc i oby chociaż troszkę lepsza....czekam jeszcze trochę i biorę ketonal forte bo inaczej się nie da!!!!!!!!!!

dziewczynki te PO wiecie ja wiem że to minie,ale jak tak boli to te myśli odchodzą gdzieś,a jest tu i terazi jak zaczynają bardziej boleć to wydaje mi się że coś mi się z nimi dzieje i się spapra,też tak miałyście???

NO I TŻ mnie zmierzył i 91cm mam w obwodzie a miałam79cm przed okresem 81 może...nie chce mi się wierzyć ze 91cm tyle to mają dziewczynki z implantami powyżej 400chyba...albo mnie źle zmierzył albo to opuchlizna i tyle....albo ni wim cojutro spróbuję to jeszcze sprawdzić....ale 90w biuście to miałam przed dziećmi

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-06-07 o 21:01
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 22:37   #14122
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ciacho91 Pokaż wiadomość
Tonia moglabys moze Ty mi napisac jaki to rodzaj cycorkow na Twoje oko , chodzi mi o ta dziewczyne ktora prezentuje te stroje w linku siwej??
nie napiszę bo się nie znam

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:

PATRYCJAW dzięki ale są spuchnięte i mam wrazenie że bardzo...a obolałe..nawet nie mówię....

dziewczynki kiedy przespałyście całą NOC???ja teraz śpię godzinę,budzi mnie ból,wstaję ledwo,pochodzę 15min,kładę się,śpię godz,wstaję i tak w kółko..pamiętacie kiedy przespałyście chociaz 4godz..przecież na plecach nie da się tyle leżeć..spać,obolałych...j a pierdo..ę..sorry ale to mnie najbardziej denerwujedziś 4 noc i oby chociaż troszkę lepsza....czekam jeszcze trochę i biorę ketonal forte bo inaczej się nie da!!!!!!!!!!

dziewczynki te PO wiecie ja wiem że to minie,ale jak tak boli to te myśli odchodzą gdzieś,a jest tu i terazi jak zaczynają bardziej boleć to wydaje mi się że coś mi się z nimi dzieje i się spapra,też tak miałyście???
ja na płasko położyłam się po... 3 tygodniach i wtedy dopiero byłam w stanie spać całą noc. tak na siedząco to kręgosłup i tyłek bolał masakrycznie...

jak masz chwile słabości to oglądaj swoją wyjściówkę mnie to na duchu podnosiło i od razu jakby mniej bolało. a jak to nie działało to wcinałam tramal

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Czołem wszystkim,
kurde kusi mnie żeby sobie kupić, ale zastanawia mnie ten rozmiar uniwersalny.... na nasze cycuszki to będzie i na te przed operacją?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 07:39   #14123
grazia78
Raczkowanie

Cytat:

NO I TŻ mnie zmierzył i 91cm mam w obwodzie a miałam79cm przed okresem 81 może...nie chce mi się wierzyć ze 91cm tyle to mają dziewczynki z implantami powyżej 400chyba...albo mnie źle zmierzył albo to opuchlizna i tyle....albo ni wim cojutro spróbuję to jeszcze sprawdzić....ale 90w biuście to miałam przed dziećmi
KLAUDUŚ ja po 5 dniu jakoś zaczęłam normalne pomalutku funkcjonowac. Niestety po nocy i to aż trwało 2 tyg rano jak wstawałam leżałam z 10 minut rozruszałam rece plecy bo wstać nie mogłam. Potem chodziłam po mieszkaniu z 15 minut i dopiro jakoś wtedy mogłam co kolwiek ze sobą zrobić. Po 5 dniu już nie brałam leków przeciw bólowych.
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 08:14   #14124
klaudeczka2010
Zadomowienie

TONIU TRAMAL najlepszy ale mi nie dobrze po nimketonal musi mi starczyć..3tyg mówisz??kurde powiem Ci że plecy nie dają rady,już przespałabym kilka godzinek ale ból pleców,nie piersi,dziś mnie budził...chociaż jednorazowo prawie 3godz dałam radę także cud

GRAZIU to nie źle po 5dniach bez tablet,ja w ciągu dnia biorę tylko nurofen forte a na noc ketonal i nad ranemdziś jest 5dzień po,ale 4doba tak naprawdę bo w poniedziałek przed19 skonczyli mnie operować

no ale jakby trochę lepiej..mam nadzieję ze w poniedziałek tż zawiezie mnie już do pracy na trochę
Stary 2012-06-08, 08:29   #14125
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Klaudeczko,
piersiaczki śliczne
a z bólem sobie poradzisz... za kilka dni minie... za kilka tygodni wogóle zapomnisz, że był

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 08:33   #14126
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
TONIU TRAMAL najlepszy ale mi nie dobrze po nimketonal musi mi starczyć..3tyg mówisz??kurde powiem Ci że plecy nie dają rady,już przespałabym kilka godzinek ale ból pleców,nie piersi,dziś mnie budził...chociaż jednorazowo prawie 3godz dałam radę także cud

GRAZIU to nie źle po 5dniach bez tablet,ja w ciągu dnia biorę tylko nurofen forte a na noc ketonal i nad ranemdziś jest 5dzień po,ale 4doba tak naprawdę bo w poniedziałek przed19 skonczyli mnie operować

no ale jakby trochę lepiej..mam nadzieję ze w poniedziałek tż zawiezie mnie już do pracy na trochę
Klaudeczko!! ja mialam sesje tydzien po zabiegu, wiec nie bylo zmiluj sie i musialam zapomniec o bolu! radosc z posiadania piersi i stres przed egzaminami byly wazniejsze niz bol! ale teraz tak sobie mysle, ze problem spania mnie nie dotyczyl, bo i tak musialam sie uczyc nocami! czyli szczescie w nieszczesciu!!!

Bylam w albumiku, cycuchy slodziaki!! beda swietne! dbaj o maluchy, bo to jeszcze niemowlaczki sa! )) trzymaj sie! teraz to juz z gorki!!!
Stary 2012-06-08, 09:01   #14127
Olivkaa200
Zakorzenienie

Niepytajozdanie 19.06 - 12
ania 31 27.06 - 20
Olivkaa200 12.07 - 35
patrycjaw1989 02.08 - 50
Lenkii 06.09 - 96

Cześć dziewczynki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 09:19   #14128
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

klaudeczka2010 a może weź sobie jeszcze kilka dni wolnego, czy nie możesz? Bo wiesz lepiej jednak się przez jakiś czas oszczędzać.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 09:21   #14129
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

Klaudeczko jak tam po nocy ? jak sie w ogole czujesz ?

Ja wam powiem ze ja ze spaniem problemu nie mialam od samego poczatku gorzej ze wstawaniem rano ale noce praktycznie przesypialam cale i raczej tak na bardziej plasko nie na siedzaco. A leki przestalam brac po drugiej dobie jakw idac kazdy przechodzi wszystko inaczej .
buziaki dziewczynki lece bo male cos rozrabia
Stary 2012-06-08, 10:32   #14130
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
hejos

piszę póki mam siłę...

dxiewczynki dzięki za gratulacje..WITAJ MAGDALENKO,STĘSKNIŁYŚMY SIĘI EMOTKO KOCHANA..ucałuj bolka i lolkaa czy ty zauważyłaś że ja MAM JUŻ PRZODY TEŻ OD 4 DNI????

dziewczyny kurdeeeee powiem szczerze że momentami mnie to przerasta...cholera...nie chcę nikogo przerażać przed..OLIVKOale kurde noooo....bolitzn na szczęście leki uśmieżają ból ale może ja jestem inna..najbardziej doskwiera mi to że nie moge się normalnie położyć,plecy napierniczają,mięśnie piersi ciągną ..kurcze...ja już jestem szczęśliwa i czekam na lepsze dni...ale noce są przegięciem..a z drugiej strony..to co ja robię w nocy i odczuwam to WSZYSTKO TO WYCZYTAŁAM TUTAJ-i myślę wtedy...dziewczyny przeżyły to i ja dam radę...ale po prostu napiernicza mnie a ja wiem że w końcu przejdzie..jedyne co to miałam wczoraj chwile załamania ,,nie mogła się położyć do snu..myślałam że poproszę kogoś żeby mi je wyjął,aż się poryczałam...no ale dziś już lepiej i sam sobie łoję skórę za głupie mysli
a tak to sprawuję się odpowiedzialnie..masuję delikatnie opuchliznę,jak mi pan dr kazał,później tż mi zmieni opatrunki,mogę wziąć pryszynic i zdjęcia porąbię a po południu kochane WKLEJĘ MOJE NOWOŚĆIi dam wam znac

no mój pan dr W jest rewelacyjny uważam...nawet gdyby..odpukać coś nie tak...to jest profesjonalistą,wszystko wokól mnie było profesjonalne i ogólenie rewelka!!!gdyby tylko ten ból był mniejszya te obiadki JOASI pani doktorowej...mniam..fajna kobieta w ogóle

a i WITAM NOWĄ litaleię??czy jakoś tak..sorki poprawię nick next time...witam i życzę idealnego wyboru

mayu a ty miałaś mieć jakąś niespodziankę jak wrócę czy mi się przyśniło??he he...buziaki
Witam kochana Badź dzielna , teraz juz musisz . No nie powiem trochę jestem przerażona tym co napisałeś , naprawdę współczuje . Ale może lepiej nastawić sie na najgorsze . Życzę Ci mega wytrzymałości i coraz lepszych dni
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości