|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Czerwone majtki to na mature musza być
|
#2072 |
|
luckygirl
|
:p
|
|
|
|
#2073 |
|
luckygirl
|
Lee będę bardzo mocno trzymała kciuki za Twój zdany egzamin na prawko
![]()
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2075 |
|
luckygirl
|
Właśnie
![]() Ale w sumie ja też mam problem z torebką;/ |
|
|
|
#2076 |
|
Wtajemniczenie
|
ja miałam podwiazkę i czerwone szorty
[nie lubię nosić stringów]
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#2077 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm, u mnie szorty nie wchodza w rachube, bo jak mi sie werzna w boczki to bedzie widać, bo sukienka tego raczej nie zakryje, dlatego musze sobie kupic chyba rozmiar wieksze stringi, hehe...
Jeszcze musze zakupic ponczoszki, podwiazke i majtusie, jakiś podklad, cienie do oczu marza mi się łososiowe i łososiowy blyszczyk (jak dodam do tego na policzki puder rozswietlajacy to bedzie calkiem ladnie ) Pozdrawiam dziewczynki,ide sie pouczyc cos
|
|
|
|
#2078 |
|
Zadomowienie
|
A ja ponczochy kupuje sobie przez allegro. Wyczailam bardzo korzystna oferte i zamowilam jeszcze dla kolezanki
|
#2079 |
|
Wtajemniczenie
|
eM dowiedz się tlko czy mają silikonowe wzmocnienia... nie raz nie umieszczaję tej informacji a jest to tość istotne...
ja dostałam w moim mieście w jakimś podrzędnym butiku za 10 zł odrazu wzięłam, bo w porównaniu z cenami z Atlantica [np] to jest to prawie za darmo xP
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Własnie sobie wyobrazilam, jak tanczac co chwila podciagam sobie zsuwajace mi sie z nog ponczochy
|
|
#2081 |
|
Wtajemniczenie
|
Osz cholera, a te bez samonosne bez silikonowych paskow sa do niczego? Bo gdzie ja takie znajde w tej mojej malej miescinie... hm.. musze sie rozejrzec w najblizszym czasie.qrcze i tak najbardziej sexi sa te z pasem do ponczoch, ale juz i tak jestem bankrutem,wiec chyba zrezygnuje:P Qrde,ide sie uczyc, oswiadczam wszem i wobec..
W ogole dzis mam jazde jakas i ogladam sobie teledyski britney spears na youtube
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Która mi spadała z nóżki i pare razy ją gubiłam
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
baby przebrzydłe, łądnie to tak ??
Jednej nocy mnie nie było i tyle stron do nadrabiania ehh wlasnie przeczytałam ![]() no więc, co do studniówki: musze troszkę ponarzekać, a mianowicie jestem rozczarowana gdyby nie odciski na nogach i pozaciągana kiecka od bransoletki dałabym jej hmmm....... 11 pkt. tak to jestem zmuszona dać tylko 10 ![]() ![]() Było bosko!!!!!!!! najlepsza impr4za na jakiej byłam, w domu byłam dopiero przed 8 i to tylko dlatego ze wygonili nas ze szkoly bo bylismy z TŻ i 4 parami z mojej klasy ostatnimi ludźmi ktorzy zostali do tej godz., chielicsmy siedziec do 10 rano to nam cholera nie pozwolili, łozbuzy jedne Ogolnie było naprawde niesamowicie, przepięknie, kapela za***ista, po prostu non stop tanczylam, ani razu pod scianą, a jak siadalam to tylko ze wzgledu na te nogi, ktore bolaly, ale musze przyznac zebvuty nawet wygodne, dopiero zaczely mnie nogi bolec ok. godz 4 rano Wszystkie dziewczyny z klasy mowily ze mam swietnego faceta i powinnam sie go trzymac bo takiego ze swieca szukac.Z kazda zatanczyl i zabawial towarzystwo i przy tym ciagle byl przy mnie, wiec obronty chlopak nie ma co, ale dzieki temu ze on tanczyl z moimi kolezankami to ja sobie potanczylam z przeroznymi chlopcami nawet nie liczyłam z iloma hehe Ale kochany jest Uff rozpisałam sie Ae bylo cudownie, nie zapon tego do konca zycia. araz wybiore fotki o wkleję, bo niektore to sie nie nadaja do uzycia dla wiekszej publiki
|
#2085 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mysmy wiedzialy ze bedzie dobrze! zamieszczaj zdjecia jak najpredzej!!!!!!!
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez czekam na zdjecia i mam pytanie. Moja kumpela mi mówiła, ze chodziła po sklepach i prawie wcale nie ma juz sukienek;/ to prawda? kurcze, bo ja jescze nie kupiłam
|
|
|
|
#2087 |
|
Wtajemniczenie
|
La primavera, nie martw sie na pewno sa jeszcze sukienki. Widzialam pelno na targowiskach, ktore nie roznily sie niczym od tych ze sklepow. Sukienki sa i beda jeszcze przez jakis czas, bo karnawal trwa
|
|
|
|
#2088 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
To gratuluję wybornej zabawy;] Mam nadzieje,że moja też taka będzie I chłopaka też gratuluję:P
|
|
|
|
|
#2089 |
|
Zadomowienie
|
Ja studniówkę miałam 10 lat temu (jak to zleciało), pamiętam tylko tyle, że nie można było ubrać się, np. w czerwoną kieckę. Jedyny tolerowany kolor to był czarny ewentualnie granatowy. Na mojej studnówce nie bawiłam się zbyt dobrze, bo nauczyciele siedzieli naprzeciwko nas i obserwowali nasze zachowanie. Musieliśmy zachowywać się jak manekiny, a to było niezbyt komfortowe i nieładnie wyglądało na kamerze.
![]() Nie na kamerze tylko na filmie jaki nakręcił kamerzysta Edytowane przez sunik1 Czas edycji: 2007-01-14 o 19:09 Powód: sorry |
|
|
|
#2090 |
|
Wtajemniczenie
|
Qrcze, jak te czasy szybo sie zmieniaja.. Kiedys biale bluzki, pozniej czarne i granatowe sukienki, teraz dowolnosc, a za 10 lat to wiecej bedzie odkrytego niż zakrytego
|
|
|
|
#2091 | |
|
Zadomowienie
|
jennuś to super, że się tak bawiłaś
czekamy na zdjęciaCytat:
Może koleżanka miała na myśli, że nie ma ładnych sukienek? Bo z tym to już bym się zgodziła, trzeba się nieźle natrudzić, żeby znaleźć coś naprawdę ładnego.
|
|
|
#2092 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, teraz druga kolezanka mówiła mi ze sa sukienki. Ide sie spotkac z ta kumpelą i sie wypytam, czy abu nie miała klapek na oczach, skoro sukienki są a ona ich nie widzi
|
|
|
|
#2093 |
|
Wtajemniczenie
|
la prim...ale juz jest ich mnie..nie dowoza...jak bylam w wawie to byl mniejszy wybor niz wtedy jak ja kupowalam
ale na 100% cos sobie znajudzeisz
|
|
|
|
#2094 |
|
Raczkowanie
|
nio to ja sie czyms tu 1 raz chyba pochwale
oto moja studniowkowa torebeczka ![]() jak wam sie podoba??? bede miec srebne dodatki,dlatego taki kolor w rzeczywistosci jest ladniejsza |
|
|
|
#2095 |
|
Wtajemniczenie
|
Milusia, bardzo ladna torebka
|
|
|
|
#2096 |
|
luckygirl
|
Ładna
A były może brązowe? I jesli mozna spytać za ile ja kupiłaś?
|
|
|
|
#2097 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
,nie nie bylo ani brazowych ,ani czarnyc,tylko biale ,srebne, granatowe..i jeszcze jakieskosztowala malutko..
|
|
|
|
#2098 |
|
luckygirl
|
Kurde,bo ja szukam brązowej toreczki;/
Mam złotą sukienkęz brązowymi akcentami,brązowe butki i teraz tylko torebka:./ |
|
|
|
#2099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi tez się zsówała a TŻ się z tego śmiał :P łobuz jeden :P
|
|
|
|
|
#2100 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

gdyby nie odciski na nogach i pozaciągana kiecka od bransoletki dałabym jej hmmm....... 11 pkt. tak to jestem zmuszona dać tylko 10 
I jesli mozna spytać za ile ja kupiłaś?