Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-07, 16:23   #2581
Oliveira79
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Basiula każdy robi jak chce-ja nie dam dziecku kakao,a tym bardziej takiego instant,gdzie sam cuekier cukrem popędza...
ja nadal jestem w szoku,ale to Twoje dziecko przecież.i kążdy ma swoje zdanie .
oczywiście babcie,mama,teściowa to by juz dały małej coenieco pojeść,ale ja mam inne zdanie,inne są teraz normy odnośnie żywienia dzieci niż były kilkanaście/kilkadziesiat lat temu...oczywiście się naslucałam o dziecku karmionym od 3 miesiąca,a u mnie będzie od 6 i dobrze mi z tym.
ja tez jestem tego zdania to jest indywidualna sprawa każdej matki - ja jestem strasznie zafiksowana na nie karmienie dziecka produktami nieodpowiednimi do wieku poza tym zawsze czytam etykiety składu produktów i wybieram te najzdrowsze z najmniejszą ilością chemii i przede wszystkim konserwantów, chociaż nie zawsze się da tego uniknąć niestety...

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 17:10   #2582
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
ja tez jestem tego zdania to jest indywidualna sprawa każdej matki - ja jestem strasznie zafiksowana na nie karmienie dziecka produktami nieodpowiednimi do wieku poza tym zawsze czytam etykiety składu produktów i wybieram te najzdrowsze z najmniejszą ilością chemii i przede wszystkim konserwantów, chociaż nie zawsze się da tego uniknąć niestety...

ja zgadzam sie z wami, ze kazdy wg siebie... nie uwazam by łyżeczka kakaa z mlekiem miala dziecku zaszkodzic, zwlaszcza w ilosci ktora podała basiula... poza tym, nie zawsze mozna dac dziecku cos zdrowego, chociazby dlatego ze zeby kupic cos co ma malo chemii niestety trzeba zaplacic sporo... taka prawdziwa szynka potrafi kosztowac 30-40 zł/kg, a jakas inna 13 zł/kg .... a jak kogos nie stac na drozszą to co? kupuje co moze...

moim zdaniem najlepiej jesli podajemy szynke z mnostwem chemii, starac sie podawac sporo owoców i warzyw, zeby rekompensowac tą chemię ktora niestety jest wszedzie i we wszystkim... bo niekiedy producent nawet nie pisze co w srodku....

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 18:48   #2583
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Princ a jak czesto dajesz odpoczac?
Cholercia troche mnie kusi ale sie boje wiec pewno znajac zycie zrezygnuje
Ja robiłam raz przez 4 m-ce, potem miałam przerwe 2 m-ce i zrobiłam w styczniu jakoś i przerwe planuje po wakacjach

DZIEŃ DOBRY

Tryskająca humore, pogodzona z tż wracam do życia

Właśnie wróciliśmy od babci, tż do kolegi na dwie godz pojechał to ja mam czas dla Was

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
czy Wy podajecie dzieciaczkom zupke w rozumieniu zupka- czyli bardzo rozcieńczona papka????
Ja robię papkę rzadszą - ale pewnie "rzadsza" to pojęcie względne Taką robię jak w słoiczkach są o!

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość

Tż na rybach
Miał chociaż branie? Bo mój to chyba jakiś kulawy rybak, bo rzadko coś złapie

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
PÓL ROKU ZA NAMI

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
ja wczoraj walczylam z nogami
myslalam, ze depilator przepale

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Moja dziecinka dzisiaj mi święto zrobiła i spała do 7

Nie wiem jaka u Was pogoda, ale u nas nareszcie przyjemnie ciepło

I się jeszcze pochwalę, że do i od babci to ja prowadziłam auto - i dojechaliśmy w jednym kawałku Także stresu kupa, ale i zadowolona jestem Muszę kurczę jak najczęściej wykorzystywać okazje do prowadzenia, szkoda, że tak rzadko się zdarzają

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Czyścioszek najedzony, powoli odlatuje w krainę snu Ja zrobiłam sobie capuccinko i czekam na "Na wspólnej"

Jaki tu spokój na-na-na-na, nic się nie dzieje na-na-na-na...
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 18:53   #2584
glamourous
Zakorzenienie

Moi panowie tez wykapani, adas cycka i chyba pojdzie spac
Domino sie bawi
Odpukac ale byli dzis tak slodziutcy grzeczni i kochani niech oni tacy zostana bo ostatni tydzien to byl koszmar jakis
Stary 2012-06-07, 19:24   #2585
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

nie dam rady was nadrobić. Nie mam czasu
a co będzie jak wróce do pracy?
od poniedziałku szkoliłam nianie, we wtorek przujechła moja siostra tez sie szkolic na nianię Helenki.
Jutro jedziemy na tydzień nad morze, chcemy wyjechać na noc, tzn po kąpieli Helenki. A po powrocie z nad morza idę do pracy
Pakowanie, sprzątanie jeszcze mnie czeka.

Glam - wysyłam Ci siły i pozytywne fluidki
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 19:37   #2586
ja_dalia
Wtajemniczenie

myslałam że będzie 5 stron, a jest 5 postów... no naprawde szalone Wy

młoda od 19 spiocha bo dzis tylko 1 drzemka była... więc padła jak muszka

kolejny film z Tomem Hardym obejrzałam - "Wojownik"... polecam bardzo Tom jest mega hooooot

zakoncze wieczor z pokojówką i .... lulanko

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 20:04   #2587
kasia_aa
Zadomowienie

rzeczywiście spokój tu dzis jak rzadko choć raz nie mam 7 str do nadrabiania, u mojego taty byl dzis odpust wiec mały dostal balonik strasznie mu sie podoba, popołudniu poszlismy z teściami odwiedzić nasza "działke" tż musi sie wziąć za nią żeby działke zaczęła przypominać
Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość

Jutro jedziemy na tydzień nad morze, chcemy wyjechać na noc, tzn po kąpieli Helenki. A po powrocie z nad morza idę do pracy
my wyjezdzamy za tydzien nad morze, juz sie boje jak to bedzie z malym, czy sie pzrystosuje czy bedzie dobrze zasypial, niby sie ciesze ale w sumie to nie wiem czy dobrze zrobilismy ze sie zdecydowalismy, mam nadzieje ze nie rozreguluje mu sie dzien
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-07, 20:14   #2588
basiula19
Zadomowienie

jestem.........ale sie ożarłam masakra........

moje dzieciątko spowrotem wróciło i dzisiaj po kąpaniu 210 ml mleka wpitoliło.......nig dy jeszcze tyle nie zjadł rekord to 180 ml było....aaaaaaaaaaaaa i przebija nam sie druga dwójeczka na dole bedziemy mieć już 4 zębale to tak jak glam tylko my w jednej paszczy hehe

ja daje małemu danonki no ale ja wyrodna matka jestem to na mnie nie patrz.....musze kupic mu może naturalny z danona ale musze zobaczyć co i jak.........

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 20:19   #2589
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Basiula każdy robi jak chce-ja nie dam dziecku kakao,a tym bardziej takiego instant,gdzie sam cuekier cukrem popędza...
ja nadal jestem w szoku,ale to Twoje dziecko przecież.i kążdy ma swoje zdanie .
oczywiście babcie,mama,teściowa to by juz dały małej coenieco pojeść,ale ja mam inne zdanie,inne są teraz normy odnośnie żywienia dzieci niż były kilkanaście/kilkadziesiat lat temu...oczywiście się naslucałam o dziecku karmionym od 3 miesiąca,a u mnie będzie od 6 i dobrze mi z tym.

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Goldika-widziałaś w nowej gazetce,że Enfamil 2 i 3 ma być po 14,99zł w czwartek 21 czerwca??w rossmanie

Na co jest ten enfamil? Płyn do kąpieli ?
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 20:24   #2590
nie _wiem
Raczkowanie

GLAM ja daję te jogurciki z bobovity i neastle fakt są drogie ale mała je uwielbia po rozmowie z lekarzem podaje jej kubeczek 2 razy w tygodniu w kubeczku jest 100ml więc najpierw podaję 60ml mm

enfamil to mm normalnie cholernie drogie chyba ok 35 zł ale jak się mylę to nie krzyczcie :P

Edytowane przez nie _wiem
Czas edycji: 2012-06-07 o 20:25
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 20:30   #2591
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Ja robiłam raz przez 4 m-ce, potem miałam przerwe 2 m-ce i zrobiłam w styczniu jakoś i przerwe planuje po wakacjach

DZIEŃ DOBRY

Tryskająca humore, pogodzona z tż wracam do życia

Właśnie wróciliśmy od babci, tż do kolegi na dwie godz pojechał to ja mam czas dla Was

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Ja robię papkę rzadszą - ale pewnie "rzadsza" to pojęcie względne Taką robię jak w słoiczkach są o!

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Miał chociaż branie? Bo mój to chyba jakiś kulawy rybak, bo rzadko coś złapie

Mam nadzieję, że nic nie złapał

tzn jest sum ale póki co pływa w misce bo nie ma chęci go zabić, rybak

Ale jak się naczytałam jak Ty swojemu pozwalasz na tyle rzeczy, to stwierdziam, że jestem heterą i poszedł na głęboką wodę, popołudnie z nocką zaliczył

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość

nie dam rady was nadrobić. Nie mam czasu
a co będzie jak wróce do pracy?
od poniedziałku szkoliłam nianie, we wtorek przujechła moja siostra tez sie szkolic na nianię Helenki.

Glam - wysyłam Ci siły i pozytywne fluidki

Dużo słoneczka i odpoczynku przesyłam dla Ciebie i rodzinki

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez nie _wiem Pokaż wiadomość
GLAM ja daję te jogurciki z bobovity i neastle fakt są drogie ale mała je uwielbia po rozmowie z lekarzem podaje jej kubeczek 2 razy w tygodniu w kubeczku jest 100ml więc najpierw podaję 60ml mm

enfamil to mm normalnie cholernie drogie chyba ok 35 zł ale jak się mylę to nie krzyczcie :P
ołkej
Gdybym kąpała w tym Michałka wyszedłby chyba krochmal

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-07, 20:33   #2592
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
to mleko jest dla dzieci

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 20:44   #2593
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
to mleko jest dla dzieci

Ok, ok, nie karmię mm więc n\zielona jestem w tym temacie

Idę się tulić z rybakiem mym, do juterka
Stary 2012-06-07, 21:01   #2594
dygotka8
Zakorzenienie

Bahamadia-ja też nie wiedziałam,że takie mleko istnieje,ale jakoś mi się w aptece o oczy obiło,no i Goldika pisała,że kupuje przez neta hu8rtem od razu

Stary 2012-06-07, 21:02   #2595
fatal21
Wtajemniczenie

Witam.Goldi machalamja juz u mamy jestem happy.mala lactulosa zaczela ostro czyscic wieb jutro nie dam.fotki dlugich wlosow wkleje po powrocie.GLAM ciesze sie chlopcy grzeczni.pozdro
Stary 2012-06-07, 21:05   #2596
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
to mmleczko

Dygotko widzialam i wrzucalam linka tutaj do gazetki

Baha sum jest pod ochrona i nie powinno sie ich zabierac grozi za to kara pieniezna do 500zl moj ojciec wiele lat byl prezesem kola wedkarskiego to wiem

Princ fajnie, ze pogodziliscie sie z Tztem. Jakos mi jest zle jak wiem, ze macie spiecia jakies za fajna z Was para zeby tracic czas na klotnie.

Glam oby chlopaki juz zawsze byli grzeczni i kochani

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Bahamadia-ja też nie wiedziałam,że takie mleko istnieje,ale jakoś mi się w aptece o oczy obiło,no i Goldika pisała,że kupuje przez neta hu8rtem od razu
dobra masz pamiec kupuje po 10szt za 220zl.

Fatal i ja machalam

Dziewczyny zazdroszcze wyjazdow nad morze my pewnie w tym roku nie pojedziemy.

Pol dnia siedzialam nad notatkami i rylam a najgorsze i tak mam dopiero na koniec czerwca... wrrr... jeszcze 2lata i bede pania magister jak dobrze pojdzie
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 21:09   #2597
dygotka8
Zakorzenienie

Goldi-wydawało mi się,że wrzucałaś linka do str gazetki tej z promocjami z ta nową kartą,a tamta to jest sprzedaż tylko w tym danym dniu w tej super cenie.to to wrzucałaś?

Stary 2012-06-07, 21:16   #2598
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Goldi-wydawało mi się,że wrzucałaś linka do str gazetki tej z promocjami z ta nową kartą,a tamta to jest sprzedaż tylko w tym danym dniu w tej super cenie.to to wrzucałaś?
wrzucalam to i to
ale z tej promocji o ktorej mowisz wrzucilam tylko 1linka do strony, wiecej mozna bylo w poscie do trego linka znalezc
szkoda, ze do rossmanna mam 16km bo bym skorzystala chetnie z kilku promocji. chociaz powinnam i tak dac sobie szlaban na zakupy w tym miesiacu juz.
Stary 2012-06-07, 21:43   #2599
muffinka90
Zakorzenienie

Oli zes zaplacila
moja fryzjerka za mycie, sciecie, farbowanie, ulozenie bierze 60 zeta

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Basiula kazdemu wg potrzeb.
Predzie bym chlopakom dala kakao niz parowke a ostatnio przylapalam Sonie na czestowaniu chlopcow lizakiem skore chleba rabia jak starzy

Wlasnie kiedy sie podaje jigurt i jaki dajecie? Bo te z nestle- 10 zl za 4 sztuki to sorry ale przy apetytach chlopcow
Zbankrutuje
moj jadl juz 2 razy, kupuje zwykly naturalny i tarkuje owoce do niego, przynajmniej wiem, ze bez cukru i barwnikow, no i ile taniej

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Szpilko udanego wypoczynku zycze

ja sie porwalam na jazde pociagiem z mlodym... 8h z dzieckiem chcacym ciagle chodzic chyba jestem nienormalna

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-07, 22:21   #2600
tuszka
Raczkowanie

Franula zasnął o 22.00

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
tez mi sie bardzo podobał film byłam na nik w kinie pierwszt raz od 2 lat;P

PÓL ROKU ZA NAMI
z tej okazji nie spimy oid 5heh

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
W nocy podobno jest najbardziej wartosciowy pokarm także Malutka wie co robi!
Ja byłam w niedziele na Komunii i cioteczki były trochę oburzone,ze ja Hubkowi nie daję nic ze stołu i komentarz między sobą ,że pewnie mu daję to specjalne jedzenie a dziecko raz w tyg musi jeśc ze stołu od rodziców to samo co oni...
Witamy sie z rana, pochmurno znowu
Zmysł
Ludzie to mnie zabijają, szkoda że golonką w piwie go nie nakarmiłaś pewnie byłyby zachwycone.

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
to nasze dzieci moga sobie reke podac robilam mu kilka dni przerwy z nadzieja ze sie przekona, nic nie dalo, znowu przerwa, dzis probuje znowu... mi sie wydaje, ze on sie zrazil, przez te plesniawki na wargach, zupa ciepla i pewnie go bolalo...[COLOR="Silver"]
Mój tylko obiadkami grymasi, zaciska usta. Obiadku nawet nie sprobuje, a juz ma buzię zaciśniętą. W czym tkwi problem??
Kaszę wieczorem je chętnie.

Tez bym wolała kupić naturalny jogurt i dodać owoce niż Danonki, czyli cukier z barwnikami. Wiadomo, ze dzieci lubią, bo jest słodkie. Ale ja jestem sfiksowana na punkcie pokarmów.

Lubię, gdy tyle piszecie
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 06:47   #2601
nie _wiem
Raczkowanie

...jaka tu cisza.... normalnie jak w grobie weekendujcie się weekendujcie oby dzieciaki pozwoliły wypocxząć
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 06:58   #2602
OlusiaS
Wtajemniczenie

woow,1 post .Normalnie przezylam gleboki szok.Ale zapewne dzisiaj nadrobicie .Ide zerknac na ranking

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Napisane przez nie _wiem Pokaż wiadomość
...jaka tu cisza.... normalnie jak w grobie weekendujcie się weekendujcie oby dzieciaki pozwoliły wypocxząć
Ci powiem,ze wczoraj czulam sie wypoczeta .Obudzilam sie po 5,mala jeszcze spala,nie wiedzialam,co mam robic .Pokimalam jeszcze troche i 0 6 sie obudzila.Obiadu nie robilam,troche w chalupce zagarnelam i to wsio.Bylismy ogladac nowa dzidzie,potem na kawce u znajomych i chwilke na festynie.Ale dzisiaj juz koniec dobrego
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 07:00   #2603
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Princ fajnie, ze pogodziliscie sie z Tztem. Jakos mi jest zle jak wiem, ze macie spiecia jakies za fajna z Was para zeby tracic czas na klotnie.
Kochana jesteś

WITAM

Tż pojechał do pracy. Malutka wstała dzisiaj o 6. Teraz bawi się grzecznie na łóżku, a ja w spokoju mogę wypić kawkę

Dzisiaj mała jedzie do dziadków, my organizujemy u nas spotkanko ze znajomymi - mecz otwarcia, piwko, pizza Uwielbiam takie połączenie A jak już goście sobie pójdą, będzie uroczysta prezentacja body
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 07:16   #2604
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
ooo i jak było ? bo bardzo podoba mi się ta metoda krmienia ale u nas dopiero 1 ząbek i boje się młodej do łapki podawac...
z jednym zębem boisz się podawać ? U nas zębów .... brak i je "bardzo nieładnie" - żeby nie zapeszać
Na pewno je "gorzej" niż papki czy zupki, w ogóle zła jestem, że dopiero teraz tak jej zaczęłam dawać

Cytat:
Napisane przez agulan82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja takie pytanie z innej beczki. Czy zamawiałyście zaproszenia na chrzest jeśli tak i na allegro to mogę prosić o jakieś linki???
http://allegro.pl/zaproszenia-na-chr...365752946.html

Cytat:
glowa mlodego uratowana, zaczyna kucac
wow

Cytat:
Wlasnie kiedy sie podaje jigurt i jaki dajecie? Bo te z nestle- 10 zl za 4 sztuki to sorry ale przy apetytach chlopcow
Zbankrutuje
ja chce podawać naturalny + owoce
Ostatnio podałam małej kilka łyżeczek i chyba ok. Opinie są różne o tym jog. naturalnym, ale myślę, że raz czy dwa razy w tygodniu będzie ok

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2012-06-08 o 07:22
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 07:17   #2605
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość

Dzisiaj mała jedzie do dziadków, my organizujemy u nas spotkanko ze znajomymi - mecz otwarcia, piwko, pizza Uwielbiam takie połączenie A jak już goście sobie pójdą, będzie uroczysta prezentacja body
chcialabym chociaz w polowie tak potrafic,jak Ty ,a TZ pewnie jeszcze bardziej .Pod tym wzgledem jestem dentka...
Stary 2012-06-08, 07:47   #2606
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Oli zes zaplacila
moja fryzjerka za mycie, sciecie, farbowanie, ulozenie bierze 60 zeta

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

moj jadl juz 2 razy, kupuje zwykly naturalny i tarkuje owoce do niego, przynajmniej wiem, ze bez cukru i barwnikow, no i ile taniej

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Szpilko udanego wypoczynku zycze

ja sie porwalam na jazde pociagiem z mlodym... 8h z dzieckiem chcacym ciagle chodzic chyba jestem nienormalna
Muffi u mnie ceny fryzjerzy maja jak u Oli... dalam 150zl za farbowanie wlosow krotszych niz mam teraz, a jak poszlam na SAME odrosty to 130

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Dzien dobry, nie mam co czytac przez Was
Stary 2012-06-08, 07:52   #2607
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

U nas rekord- oboje się zbudzili po 5 mam nadz, że to tylko jeden taki wysokok :/

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
chcialabym chociaz w polowie tak potrafic,jak Ty ,a TZ pewnie jeszcze bardziej .Pod tym wzgledem jestem dentka...
męża swego nie można się wstydzić

Ja do fryzjera chodzę tylko na podcięcie/ ścięcie resztę sama robie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 08:14   #2608
OlusiaS
Wtajemniczenie

orientujecie sie moze,od kiedy mozna maluchom gotowac zupki na miesku z kosteczka?
Stary 2012-06-08, 08:16   #2609
fatal21
Wtajemniczenie

Czesc.cichutko tuPrinc zycze stosunkowo udanej prezentacji.
Stary 2012-06-08, 08:20   #2610
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
to mmleczko

Baha sum jest pod ochrona i nie powinno sie ich zabierac grozi za to kara pieniezna do 500zl moj ojciec wiele lat byl prezesem kola wedkarskiego to wiem

Ale czy tak kara grozi lowiac na przwatnym stawie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości