![]() |
#2581 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2582 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zgadzam sie z wami, ze kazdy wg siebie... nie uwazam by łyżeczka kakaa z mlekiem miala dziecku zaszkodzic, zwlaszcza w ilosci ktora podała basiula... poza tym, nie zawsze mozna dac dziecku cos zdrowego, chociazby dlatego ze zeby kupic cos co ma malo chemii niestety trzeba zaplacic sporo... taka prawdziwa szynka potrafi kosztowac 30-40 zł/kg, a jakas inna 13 zł/kg .... a jak kogos nie stac na drozszą to co? kupuje co moze... moim zdaniem najlepiej jesli podajemy szynke z mnostwem chemii, starac sie podawac sporo owoców i warzyw, zeby rekompensowac tą chemię ktora niestety jest wszedzie i we wszystkim... bo niekiedy producent nawet nie pisze co w srodku.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() DZIEŃ DOBRY ![]() Tryskająca humore, pogodzona z tż wracam do życia ![]() Właśnie wróciliśmy od babci, tż do kolegi na dwie godz pojechał to ja mam czas dla Was ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Miał chociaż branie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Moja dziecinka dzisiaj mi święto zrobiła i spała do 7 ![]() ![]() ![]() Nie wiem jaka u Was pogoda, ale u nas nareszcie przyjemnie ciepło ![]() I się jeszcze pochwalę, że do i od babci to ja prowadziłam auto - i dojechaliśmy w jednym kawałku ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Czyścioszek najedzony, powoli odlatuje w krainę snu ![]() ![]() Jaki tu spokój na-na-na-na, nic się nie dzieje na-na-na-na... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Zakorzenienie
|
Moi panowie tez wykapani, adas cycka i chyba pojdzie spac
Domino sie bawi Odpukac ale byli dzis tak slodziutcy grzeczni i kochani ![]() ![]() ![]()
#2585 |
Rozeznanie
|
![]() nie dam rady was nadrobić. Nie mam czasu ![]() a co będzie jak wróce do pracy? od poniedziałku szkoliłam nianie, we wtorek przujechła moja siostra tez sie szkolic na nianię Helenki. Jutro jedziemy na tydzień nad morze, chcemy wyjechać na noc, tzn po kąpieli Helenki. A po powrocie z nad morza idę do pracy ![]() Pakowanie, sprzątanie jeszcze mnie czeka. ![]() Glam - wysyłam Ci siły i pozytywne fluidki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Wtajemniczenie
|
myslałam że będzie 5 stron, a jest 5 postów... no naprawde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() młoda od 19 spiocha bo dzis tylko 1 drzemka była... więc padła jak muszka ![]() kolejny film z Tomem Hardym obejrzałam - "Wojownik"... polecam bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zakoncze wieczor z pokojówką i .... lulanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 | |
Zadomowienie
|
rzeczywiście spokój tu dzis jak rzadko
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Zadomowienie
|
jestem.........ale sie ożarłam masakra........
moje dzieciątko spowrotem wróciło i dzisiaj po kąpaniu 210 ml mleka wpitoliło ![]() ja daje małemu danonki no ale ja wyrodna matka jestem to na mnie nie patrz.....musze kupic mu może naturalny z danona ale musze zobaczyć co i jak.........
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na co jest ten enfamil? Płyn do kąpieli ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Raczkowanie
|
GLAM ja daję te jogurciki z bobovity i neastle fakt są drogie ale mała je uwielbia po rozmowie z lekarzem podaje jej kubeczek 2 razy w tygodniu w kubeczku jest 100ml więc najpierw podaję 60ml mm
![]() enfamil to mm normalnie cholernie drogie chyba ok 35 zł ale jak się mylę to nie krzyczcie :P ![]() Edytowane przez nie _wiem Czas edycji: 2012-06-07 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nic nie złapał ![]() tzn jest sum ![]() ![]() Ale jak się naczytałam jak Ty swojemu pozwalasz na tyle rzeczy, to stwierdziam, że jestem heterą i poszedł na głęboką wodę, popołudnie z nocką zaliczył ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
Dużo słoneczka i odpoczynku przesyłam dla Ciebie i rodzinki ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() Gdybym kąpała w tym Michałka wyszedłby chyba krochmal ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2592 |
Zakorzenienie
|
to mleko jest
![]() ![]()
#2593 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Zakorzenienie
|
Bahamadia-ja też nie wiedziałam,że takie mleko istnieje,ale jakoś mi się w aptece o oczy obiło,no i Goldika pisała,że kupuje przez neta hu8rtem od razu
#2595 |
Wtajemniczenie
|
Witam.Goldi machalam
![]()
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
to mmleczko
![]() Dygotko widzialam i wrzucalam linka tutaj do gazetki ![]() Baha sum jest pod ochrona ![]() ![]() ![]() ![]() Princ fajnie, ze pogodziliscie sie z Tztem. Jakos mi jest zle jak wiem, ze macie spiecia jakies ![]() Glam oby chlopaki juz zawsze byli grzeczni i kochani ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() Fatal i ja machalam ![]() Dziewczyny zazdroszcze wyjazdow nad morze ![]() Pol dnia siedzialam nad notatkami i rylam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
Goldi-wydawało mi się,że wrzucałaś linka do str gazetki tej z promocjami z ta nową kartą,a tamta to jest sprzedaż tylko w tym danym dniu w tej super cenie.to to wrzucałaś?
#2598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale z tej promocji o ktorej mowisz wrzucilam tylko 1linka do strony, wiecej mozna bylo w poscie do trego linka znalezc ![]() szkoda, ze do rossmanna mam 16km bo bym skorzystala chetnie z kilku promocji. chociaz powinnam i tak dac sobie szlaban na zakupy w tym miesiacu juz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | |
Zakorzenienie
|
Oli zes zaplacila
![]() moja fryzjerka za mycie, sciecie, farbowanie, ulozenie bierze 60 zeta ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Szpilko udanego wypoczynku zycze ![]() ja sie porwalam na jazde pociagiem z mlodym... 8h z dzieckiem chcacym ciagle chodzic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2600 | |||
Raczkowanie
|
Franula zasnął o 22.00
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kaszę wieczorem je chętnie. Tez bym wolała kupić naturalny jogurt i dodać owoce niż Danonki, czyli cukier z barwnikami. Wiadomo, ze dzieci lubią, bo jest słodkie. Ale ja jestem sfiksowana na punkcie pokarmów. Lubię, gdy tyle piszecie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Raczkowanie
|
...jaka tu cisza.... normalnie jak w grobie weekendujcie się weekendujcie oby dzieciaki pozwoliły wypocxząć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | |
Wtajemniczenie
|
woow,1 post
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() WITAM ![]() Tż pojechał do pracy. Malutka wstała dzisiaj o 6. Teraz bawi się grzecznie na łóżku, a ja w spokoju mogę wypić kawkę ![]() Dzisiaj mała jedzie do dziadków, my organizujemy u nas spotkanko ze znajomymi - mecz otwarcia, piwko, pizza ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2604 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Na pewno je "gorzej" niż papki czy zupki, w ogóle zła jestem, że dopiero teraz tak jej zaczęłam dawać ![]() Cytat:
wow ![]() Cytat:
Ostatnio podałam małej kilka łyżeczek i chyba ok. Opinie są różne o tym jog. naturalnym, ale myślę, że raz czy dwa razy w tygodniu będzie ok Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2012-06-08 o 07:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Dzien dobry, nie mam co czytac przez Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas rekord- oboje się zbudzili po 5 ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja do fryzjera chodzę tylko na podcięcie/ ścięcie resztę sama robie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2608 |
Wtajemniczenie
|
orientujecie sie moze,od kiedy mozna maluchom gotowac zupki na miesku z kosteczka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Wtajemniczenie
|
Czesc.cichutko tu
![]()
#2610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.