XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-08, 10:11   #2521
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

niut0 cudownie wyglądaliście. Bardzo mi się podoba twoja suknia i cała stylizacja Powiedz mi czy suknia nie elektryzuje się/nie czepia się pończoch? Bo mnie straszą, że bez halki to będzie masakra.

U nas 50 dni do ślubu W sumie to szkoda, że tak dużo bo ja bym chciała już!

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 10:29   #2522
201705121336
Konto usunięte

witam
ja dzisiaj sie opiekuje małym Mikołajkiem ma 5 mies własnie go ululałam i nadrabiam wątek

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

niuto piekna relacja śliczna jesteś
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 10:29   #2523
Nika0208
Rozeznanie

Niuto - wyglądaliście cudnie , a jak czytałam Twoja relacje przypomnial mi się mój slub i przysięga
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 10:35   #2524
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=0e58iruffGI proszę
Adiemus też bardzo dużo osób ma w filmie http://www.youtube.com/watch?v=B7zJ0yVSSvE

Ja tez bym chciała zobaczyć Audrey
oo dzięki )

Niuto wyglądaliście zjawiskowo!!
Świetna relacja

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 11:06   #2525
201705121336
Konto usunięte

lece małemu zrobić herbatkę
Stary 2012-06-08, 11:13   #2526
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Sobota
Obudziłam się o czasie, pojechałyśmy z mamą do fryzjera na 8 i jak już wiecie spotkałam tam księdza, który miał odprawiać naszą mszę Mam wrażenie, że był bardziej zestresowany ode mnie Ja cały czas, od początku tygodnia byłam na luzie Po fryzjerze wróciłam do domu, przyjechała p.makijażystka i p.fotograf. Ok 11:30 zaczęłam się ubierać, w miedzy czasie zadzwoniła jedna z przyjaciółek, byli w szpitalu z mężem, od rana bolał go brzuch, nie wiedzieli czy to wyrostek czy nerki Była bardzo przejęta, że ich nie będzie. (Na szczęście nie było to nic groźnego i zrobili nam niespodziankę przyjeżdżając na poprawiny)
Podczas ubierania zdążyłam już tę moją bransoletką zahaczyć i zaciągnąć trochę suknię. Wcale się nie przejęłam Nie mogłam się doczekać aż zobaczę TŻta Przyjechał po 12, pięknie wyglądał w garniturze Musiałam mu przypiąć butonierkę i miałam z tym nielada problem. Nie wiem jak dziewczyny w tipsach sobie poradziły Później było błogosławieństwo, cały czas miałam banan na twarzy. Byłam naprawdę bardzo szczęśliwa Chyba dzięki temu mojemu uśmiechowi nikt nie płakał TŻ mi powiedział, że jestem najpiękniejszą Panną Młodą
Pojechaliśmy pod kościół, jak mnie chrześniak TŻ zobaczył to trochę się speszył, chyba stwierdził, ze to jakaś biała zjawa Poczekaliśmy w nawie kościoła aż wszyscy wejdą i podeszliśmy do przodu dopiero gdy zaczęła grać muzyka. Ja cały czas z uśmiechem na twarzy, TŻ podobno trząsł sie lekko z nerwów Przysięga i nakładanie obrączek to coś co będę pamiętać na pewno do końca życia, najprzyjemniejszy moment nie tylko ślubu, ale i wesela Mówiliśmy pewnie, prosto w oczy
Po mszy goście obsypali nas tyyyyyloma grosikami, że gdyby nie pomoc to zbieralibyśmy to do dzisiaj Pod kościołem składali nam życzenia tylko goście, którzy nie jechali na wesele. Wprawdzie cały czas pięknie świeciło słońce, ale wiał też zimny wiatr, a ja byłam tylko w tiulowym szalu. Czułam jak wiatr podrywa mi welon do góry, w tłumie rozległo się "ohh" to stwierdziłam, ze nie będę go przytrzymywać, niech sobie lata. A za moment czuję tylko jak welon mi się wyrywa i leci w siną dal musiałam mieć piękną minę w tym momencie, nie mogę się doczekać zdjęć
Takze oczepiny miałam już pod kościołem Pojechaliśmy potem do domu, zostawić prezenty, przymocować welon i zdjąć te moją nieszczęsną bransoletkę, którą ciągle zahaczałam o suknie. Pojechaliśmy na salę gdzie przywitano nas chlebem i kozim mlekiem Później szampan, sto lat, obiad, pierwszy taniec i zabawa do rana Dla mnie ta część "weselna" była bardziej stresująca, perfekcjonizm mnie zabija Czułam się jak gospodyni i chciałam, żeby inny się dobrze czuli. Najspaniajsza była msza w kościele, czułam sie jak gdybym była tylko ja i TŻ

W butach z acesu2 wytrzymałam tylko do 22, ale ja mam dziwne nogi potem na przebranie miałam.... sandały na koturnie Piękne połączenie, ale nogi mnie już tak bolały, że nie mogłam wytrzymać. Do dzisiaj zresztą duże palce u nóg mnie bolą.

edit: Zapomniała dopisać, że dziadkowie mieli w ten dzień 50 lat po ślubie, złożyliśmy im życzenia, wręczyliśmy kwiaty i dziadkowie zatańczyli razem taniec, a na koniec dali sobie buziaka
Przeeeeeeeslicznie wygladalas Ciesze sie ze wsyztsko sie udalo Kurcze skoro Ty jestes po, to zaraz jestem Ja Ciekawe czy zdarzyny z wszystkimi ☠☠☠☠☠☠☠ami ale olewam juz to pomalu Ony tylko zimno nie bylo bo mam cieeniutkie bolerko z krotkim rekawkiem...

za zestawienia
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 11:20   #2527
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Oo faktycznie heheh widze, że wybraliście godz 17 my mamy mszę o godz 16, chcieliśmy 15, ale była już zajęta
sukni nie mam do pokazania w całości bo skonstruowałam ją z trzech, bazowałam na sukni z modelu 2013 r wiec nie ma jej jeszcze w internecie... moge pokazać tylko tył bo on jest z aktualnej kolekcji (zalącznik 1) kokarda będzie ciut mniejsza, dół nie z koronkowego materiału a delikatnego tiulu, z przodu gorset w serduszko na lekkich ramiączkach w łódkę. W załączniku gorset który wzięłam do swojej sukni, ale bez zabudowy koronkowej
Kolorek oczywiscie biały. Boje sie efektu koncowego, ale liczę że bedzie ok przymiarkę mam 30 sierpnia, a po odbiór sukni jadę 14 wrzesnia, a Ty ?
z salą mielismy małe przejscia ponieważ bylismy zmuszeni do jej zmiany zadzwonila do nas niecale pol roku przed slubem Pani z ktora podpisywalismy umowe, ze sali we wrzesniu juz nie bedzie, ze sie przenosi w inne miejsce i jaka jest nasza decyzja, czy chcemy nową, czy oddaje nam zaliczke i... (zostajemy na lodzie) :/
Płakac mi sie chcialo z tego wszystkiego ale w sumie sala jest ładna (załącznik) są okrągłe stoliki gdzie na starej sali ich nie bylo... jedynym mankamentem jest to ze wydzielone miejsce do zabawy jest na scenie :/ boje sie ze goscie pospadaja z tego podestu ...
Na krzesła bedziemy zamawiac pokrowce bo nei podobaja mi sie te niebieski krzesla, nie pasuja mi jakos do całosci... pokrowce beda białe ze złotymi przepaskami, albo kremowe bez wstazek na kazdym stoliku bedzie wysoki wazon z bukiecikiem w kolorach zolto czerwono bialych + jakies swieczki
Prócz tego mamy oczywiscie fotografa, kamerzyste, ksiedza, fontanne czekoladową...
Mysle ze czas najwyzszy zamawiac buty, welon... Buty bede robic na zamowienie, welon kupie na allegro
zaproszenia bede robic sama, przystrojenie samochodu chce kupić tanio na allegro... Kwestia tortu i ciast jest jeszcze nie ruszona, tzn wiem jaki tort chcemy (styl angielski napewno) tylko zamowimy je pewnie w lipcu.
Bylam na próbnym makijazu, który zakonczyl sie porazka :/ moj TZ stwierdził ze wyglądam "zwyczajnie, jak codzien" mimo ze na codzien tuszuje tylko rzesy... wiec wszystko samo za siebie mowi.
A Ty masz juz fryzjerke i makijaz zamowiony ?
Kurcze stresuje sie tym wszystkim jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej, mam jeszcze przed sobą wazny egzamin, TZtowi zachciało sie firme teraz otwierać... wiec nei jest mi w stanie pomoc, musze to wszystko sama ogarnąc ale dam rade ! Lubie takie rzeczy, cieszy mnie to wiec musze dac rade Pisz co Ty masz ! I na jakim etapie wogóle jesteście !
ja suknię mam już zamówina podobno gotową do odbioru am miec już pod koniec czewca początek lipca ale jak to wyjdzie to zobaczymy...
makijaż i fryzjerkę mam juz zamówioną... buty ja już mam... a welon to jak bęe miała juz suknię to wy
tedy w salonie dobieam.. w załączniku moja suknia i buty
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
My planujemy robić ciasta podwójnie czyli: 2 serniki, 2 makowce,2 3bity,2ananasowe ,2 wawelskie,2 słonecznikowe.2 capucino,2 z galaretką,2 ciemny z wisńiami no i chyba 2 jeże

Ja myśle o takich normalnych blachach domowych.
u mnie też będą 2 jeże

Niuto super relacja.. pięknie wygladałaś

dziewczyny za zestawienia na 100 ddś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00187.jpg (89,1 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00213.jpg (148,3 KB, 45 załadowań)

Edytowane przez sloneczko740
Czas edycji: 2012-06-08 o 11:21
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 11:21   #2528
Nattiv
Zakorzenienie

Porządki zrobione Przypomniało mi się, że miałam iść zrobić badania dla gin, ale nie mam gotówki więc nie idę (dobra wymówka )

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 11:24   #2529
201705121336
Konto usunięte

słoneczko ładna suknia ale ja w pasie bym dała szarfe w jakim kolorze
Stary 2012-06-08, 11:36   #2530
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
słoneczko ładna suknia ale ja w pasie bym dała szarfe w jakim kolorze
nie wiem jak będę miała przymiarkę to zobaczę..

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

ide coś zjeść....

a wogóle dziewczyny bo wybieram się z Tż do księdza bo kazał nam przyjśc 3 miesiące przed ślubem... potem powiedział żebyśmy w czerwcu do niego przyszli... ale nie wiem czy mamy coś już brac ze sobą czy jak... może wy mi pomożecie
Stary 2012-06-08, 11:54   #2531
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hej hoł Dzisiaj się lenię, bo wolne od pracki

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość

a wogóle dziewczyny bo wybieram się z Tż do księdza bo kazał nam przyjśc 3 miesiące przed ślubem... potem powiedział żebyśmy w czerwcu do niego przyszli... ale nie wiem czy mamy coś już brac ze sobą czy jak... może wy mi pomożecie
Jeszcze macie ponad 3 miesiące do ślubu, więc protokołu nie możecie jeszcze spisać, więc nie musicie przynosić do księdza żadnych dokumentów.

Niuto Pięknie wyglądaliście Super realcja Jak ja uwielbiam czytać te wszystkie relacje. Jak nie mam co nadrabiać, to czytam wszystkie od początku Takie zboczenie małe
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 11:55   #2532
Madzia000
Zadomowienie

Dziewczyny, wybieramy się z Tż do USC po "zgode na slub konkordatowy" jak to nasz ksiądz powiedział... i tu moje pytanie, czy musimy być obydwoje przy tym ;> ?? Tj jeden papierek i płaci się raz czy papierki są dwa, dla mnie i Tż-ta osobno i płacimy podwójnie ?
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 11:57   #2533
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Cierpliwe zestawienie na 99 dni przed:

Brawo za zestawienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

Dziś meczyk póki jeszcze nie mam dużego brzuszka to sobie zrobię mejk ap biało czerwony, bluzeczkę taką do połowy cycków bo tak fajnie od dołu będą wystawać i majteczki bokserki i tak będę oglądać meczyk z TŻ ha

Aaaaa dziś kończe 13 tydzień :
jutro zaczynam 14 czyli jutro zaczynam 4 miesiąc
Aha. Już widzę jak Wy ten mecz do końca obejrzycie:P Gratuluję brzuszkowej 4-miesięcznicy

Niuto, cudowna relacja, wygladałas przepięknie, jak taka porcelanowa laleczka
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 11:58   #2534
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, wybieramy się z Tż do USC po "zgode na slub konkordatowy" jak to nasz ksiądz powiedział... i tu moje pytanie, czy musimy być obydwoje przy tym ;> ?? Tj jeden papierek i płaci się raz czy papierki są dwa, dla mnie i Tż-ta osobno i płacimy podwójnie ?

Trzeba być razem, ponieważ podpisuje się papiery.Papierków otrzymuje się 3 egz.
Opłata 84 zł za wszystko. Pani urzędniczka o wszystkim was poinformuje co i jak.

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-06-08 o 11:59
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 12:02   #2535
magdziaS
Podróżniczka

Wpadłam na chwilę pogratulować kolejnym szczęśliwym żonkom i pogratulować relacji

Niutku
, Fajna relacja cieszę się, że wszystko sie udało Pięknie wyglądaliście A Ty w sukni

Oczywiście chciałam jeszcze wspomnieć o Kindzi Pięknie wyglądaliście i cudna relacja No i suknia oczywiście Gadaj co z orzeszkiem - udało się ?

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 12:08   #2536
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

cześć i czołem
jak dobrze mieć wolne tż tez ma ale korzystając z tego że pojechał zawieźć szwagra na alkomat nadrobiłam wątek
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ale się Was naszukałam no ale znalazłam nowy wątek
nie nadrobię na pewno, bo bym chyba z miesiąc czytała

W każdym razie gratuluję nowym Żonkom

Na naszej podróży poślubnej było cudownie ja chcę jechać jeszcze raz
opowiadaj jak było

Cytat:

Niuto widziałam relację
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 12:14   #2537
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hej hoł Dzisiaj się lenię, bo wolne od pracki

Jeszcze macie ponad 3 miesiące do ślubu, więc protokołu nie możecie jeszcze spisać, więc nie musicie przynosić do księdza żadnych dokumentów.

aha no to dobrze dziękuje kochana za info

a tak wogóle wiece szukałam po całym miescie okrągłego pudełka i co nigdzie nie ma... i nikt nie wie gdzie moge kupic;(
Stary 2012-06-08, 12:24   #2538
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

a tak wogóle wiece szukałam po całym miescie okrągłego pudełka i co nigdzie nie ma... i nikt nie wie gdzie moge kupic;(
Masz gdzies empik w poblizu?
Stary 2012-06-08, 12:26   #2539
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Masz gdzies empik w poblizu?
nie najbliżej to chyba olsztyn 120km
Stary 2012-06-08, 12:36   #2540
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:

sprawdzałaś stoiska gdzie pakują prezenty? tam zwykle mają duży wybór pudełek

Stary 2012-06-08, 12:53   #2541
nena1984
Zakorzenienie

Niuto - cudowna relacja a wy przepiękni. Wyglądałaś bardzo elegancko
Audrey - ja też widziałam zdjęcia i też chcę tak wyglądać

a tak poza tym to mam kaca giganta

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 12:54   #2542
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
sprawdzałaś stoiska gdzie pakują prezenty? tam zwykle mają duży wybór pudełek
kochana u mnie w mieście nie ma takich stoisk gdzie pakuja prezenty moje miasto Ostrołeka i nic w tym mieście nie ma tragedia
Stary 2012-06-08, 12:56   #2543
Blacky
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:

Data ślubu: 15 września 2012 r. godz. 12:00
Kolor przewodni: zielony
Motyw półprzewodni: drzewo
Super zestawienie. Wcześniej mi umknął motyw przewodni drzewa, ale jest super!

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dziś meczyk póki jeszcze nie mam dużego brzuszka to sobie zrobię mejk ap biało czerwony, bluzeczkę taką do połowy cycków bo tak fajnie od dołu będą wystawać i majteczki bokserki i tak będę oglądać meczyk z TŻ ha

Aaaaa dziś kończe 13 tydzień :
jutro zaczynam 14 czyli jutro zaczynam 4 miesiąc
Będzie dzidziuś - cudownie! Zgadzam się, że w tym stroju, to dużo meczu nie obejrzycie.

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Trzymajcie za mnie kciuki bo nie wiem czy wyrobie....
Wszystko będzie pięknie, nie ma co się martwić.

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Wiecie czego się dowiedziałam??? Kur.....Zepsuły sie organy u nas w kościele ja pier.....będe zaraz wyć
Weźmiecie na szybko skrzypaczkę albo śpiewaczkę? Może są jakieś schole w kościele, które mogą pośpiewać, zagrać na gitarce? Co by nie było - będzie dobrze.

Cytat:
ja suknię mam już zamówina podobno gotową do odbioru am miec już pod koniec czewca początek lipca ale jak to wyjdzie to zobaczymy...
makijaż i fryzjerkę mam juz zamówioną... buty ja już mam... a welon to jak bęe miała juz suknię to wy
Bardzo ładna suknia.

Cytat:
Raz się płaci.

A do mnie przyszła sukienka i teraz nie wiem w czym iść na jutrzejsze wesele. Moje dylematy są takie płytkie.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Niuto wspaniała relacja! Gratulacje!

W Internecie można kupić pudełko, jeśli jest czas.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 13:02   #2544
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
kochana u mnie w mieście nie ma takich stoisk gdzie pakuja prezenty moje miasto Ostrołeka i nic w tym mieście nie ma tragedia
U mnie w Sandomierzu (też metropolia ) takie rzeczy mają też w kwiaciarniach, sklepach papierniczych.

Stary 2012-06-08, 13:04   #2545
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość

Bardzo ładna suknia.

W Internecie można kupić pudełko, jeśli jest czas.
a dziękuję a gdzie można kupic ja szukam i nic znaleśc nie mogę

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
U mnie w Sandomierzu (też metropolia ) takie rzeczy mają też w kwiaciarniach, sklepach papierniczych.
u mnie w kwiaciarniach nie ma.. i w sklepach papierniczych tez nie ma bo obeszłam ostatnio wszystkie i nic;(
Stary 2012-06-08, 13:08   #2546
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
a dziękuję a gdzie można kupic ja szukam i nic znaleśc nie mogę

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

u mnie w kwiaciarniach nie ma.. i w sklepach papierniczych tez nie ma bo obeszłam ostatnio wszystkie i nic;(
np. http://allegro.pl/pudelko-okragle-z-...380058928.html
Stary 2012-06-08, 13:16   #2547
kindziulindzia
Zakorzenienie

zajrzałam dziś na wątek PM2011 i widzę, że niektóre dziewczyny nie trafiły na tych jedynych mężów przykro to się czyta będąc po swoim ślubie i trzymam za nas wszystkie kciuki żeby NAM się powiodło i były szczęśliwe
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 13:22   #2548
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
zajrzałam dziś na wątek PM2011 i widzę, że niektóre dziewczyny nie trafiły na tych jedynych mężów przykro to się czyta będąc po swoim ślubie i trzymam za nas wszystkie kciuki żeby NAM się powiodło i były szczęśliwe
aż i ja przeczytałam. Ehh przykre to wszystko.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 13:22   #2549
Jamee
Zakorzenienie

Wpadłam na chwilę i uciekam znowu pisać pracę

Niutku wyglądałaś uroczo i super relacja

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 13:23   #2550
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Melduję, że udało się spisać protokół! Dziękuję za kciuki w tej sprawie - przydały się, bo poszło szybko, sprawnie i było zabawnie Ksiądz stwierdził, że jesteśmy bardzo zgodni, że dawno nie spotkał tak fajnej pary i że widać, że jestem bardzo uparta i że nie lubię przegrywać (skąd on to wszystko wie... ??). Zapłaciliśmy 500 zł według cennika - msza, kościelny, organista i TŻ spisał numer pary mającej ślub po nas, bo nie do końca wiadomo jak jest z dekoracjami: w kościele dekorują sami ale może dojść do jakiejś zrzutki na kwiaty, Na poczcie dwie fotki bonusowe z przymiarki - z jednym z kolorów przewodnich
Pięknie wyglądasz I gratuluję spisania protokołu

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
glebniecie jak Wam cos napisze :

ranek. 6:30 Tz przyjechal po mnie do kościoła patrze ladnie ubrany, podchodze do samochodu a On z tekstem:
- podoba Ci sie ten garniak? Jak lezy?
Ja sie patrze a to przeciez garniak ślubny
- moja mina bezcenna i wiazanka po co k.a on go ubral jak to przeciez mial byc do slubu a nie ot tak do kosciola!!?!
- bo chcialem ladnie wygladac

laski myslalam ze wyjde z siebie i stane obok! mam takie w k u *** na niego ze szkoda gadac! jak mu przez glowe moglo cos takiego przejsc.... Pomiety jest troche i obrany z kurzu... bo oczywiscie TZ mial brudne auto :sciana:

Wsciekla jestem na niego niesamiwicie........
oczywiscie pojechalismy do niego przebrac TZ ... acha i ja tez dostalam zrype ze wyolbrzymiam i co to za problem ubrac go na godzine... ;/

CZY JA WYOLBRZYMIAM????
Hehe nieźle. Ale jak już się stało, to mu odpuść Przecież nie chciał źle

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Powiem Ci z doświadczenia, że po prostu zaangażujesz się w przygotowania z podwójną mocą, żeby zająć sobie czas i wszystko będzie gotowe miesiąc przed ślubem. :P

W weekend te nauki i wesele, a potem maraton rozdawania zaproszeń. To będzie ciężki miesiąc.
Oby było tak, jak mówisz Ale potem jaka będzie zabawa na weselichu

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
a ja mam jutro podwójny wieczór panieński w tym mój i nie wiem co ubrac bo mam byc chłodno a chciałam sukienkę
Weź sobie coś wierzchniego cieplejszego i sukienka może być

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Ja chcę ślub. Już. Włączcie jakiś czasoprzyśpieszacz, niech się skonczy sesja-obrona-egzaminy wstepne - jesień-zima-wiosna. Chcę już sierpien '13

Mam focha na wszystko,o
Powiem ci, że ja żałuję trochę, że wybraliśmy termin na końcu sierpnia. Mogliśmy wybrać równie piękny czerwiec i już byłoby po albo blisko, a tak czekamy i czekamy...

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dziękuję moje kochane Pocieszam się, że moja koleżanka odlicza do 2015.
Nie mamy kiedy wziąć już tego cywilnego, bo w jedyną słuszną datę pracujemy :p
Tego w ogóle sobie nie wyobrażam.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Sobota
Obudziłam się o czasie, pojechałyśmy z mamą do fryzjera na 8 i jak już wiecie spotkałam tam księdza, który miał odprawiać naszą mszę Mam wrażenie, że był bardziej zestresowany ode mnie Ja cały czas, od początku tygodnia byłam na luzie Po fryzjerze wróciłam do domu, przyjechała p.makijażystka i p.fotograf. Ok 11:30 zaczęłam się ubierać, w miedzy czasie zadzwoniła jedna z przyjaciółek, byli w szpitalu z mężem, od rana bolał go brzuch, nie wiedzieli czy to wyrostek czy nerki Była bardzo przejęta, że ich nie będzie. (Na szczęście nie było to nic groźnego i zrobili nam niespodziankę przyjeżdżając na poprawiny)
W butach z acesu2 wytrzymałam tylko do 22, ale ja mam dziwne nogi potem na przebranie miałam.... sandały na koturnie Piękne połączenie, ale nogi mnie już tak bolały, że nie mogłam wytrzymać. Do dzisiaj zresztą duże palce u nóg mnie bolą.

edit: Zapomniała dopisać, że dziadkowie mieli w ten dzień 50 lat po ślubie, złożyliśmy im życzenia, wręczyliśmy kwiaty i dziadkowie zatańczyli razem taniec, a na koniec dali sobie buziaka
Piękna relacja Miałam właśnie pytać jak sprawdziły się buty taneczne, ale jak średnio to niedobrze Muszę pomyśleć o jakiś awaryjnych.

Cytat:
Masz świetne buty Bardzo mi się podobają

Cytat:
Musicie być razem. Musicie podpisać obydwoje, ale dokument dostajecie jeden.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości