|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
![]() Napewno wykorzystam ją do filmu Bardzo dużo osób też wykorzystuje muzyke z filmu "gladiator" Wczoraj siedziałam na you tube i oglądałam same przygotowania do slubów.....szukam inspiracji na fryzure
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
jak wystąpisz w takim stroju to Wy chyba nie bedziecie oglądali meczu hehe![]() ide do pracy:/ jak dobrze, ze jest piatek |
|
|
|
|
#2493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
obawiam się, że jednak obejrzymy hehehe choćbym jak się starała :P
|
|
|
#2494 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Ślicznotki
![]() Ale fajnie że dzisiaj wolne jsteśmy z TŻ u moich rodziców, zjemy śniadanko i jedziemy do USC. Wczoraj rozdalismy 4 zaproszenia, dzisiaj rozdamy 3. A jutro przymiarka już nie mogę sie doczekać![]() Fajna ta piosenka Enigmy, znałam ją z wielu filmów na youtubie głównie z sesji w plenerze, ale nie miałam pojęcia kogo ta piosenka ;-) Szkoda że ja nie mogę zobaczyć fotek Audrey :-(
|
|
#2495 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane. U mnie w domu strasznie duże zamieszanie na dzień przed weselem. To tak jka wszyscy są przyjezdni. Jeszcze dziś mają kolejni goście przyjechać.
Kurcze jeszcze musze tyle rzeczy dziś zrobić.... Trzymajcie za mnie kciuki bo nie wiem czy wyrobie....
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Niut & Łukasz relacja 02.06 Czwartek W czwartek mieliśmy trzaskanie, tym które nie pamiętają napiszę, że rodzina/znajomi/sąsiedzi przychodzą strzaskać młodym na szczęście porcelanę. Młodzi sprzątają i tak cały wieczór Osoby które już strzaskały zostają na kołacz/kiełbaskę/wódkę. Zdarza się też czasami, że ktoś Młodym wysypuje już kubły do których pozbierali wcześniej potłuczoną porcelanę. Raz czy dwa razy może to być śmieszne, potem to wg mnie złośliwość. Właśnie tego najbardziej obawiali się Mój TŻ i tata- bali się, że jak ktoś nam to zacznie wysypywać to ja się wku^wie i tyle będzie z trzaskania Na szczęście tata bardzo fajnie wszystko schował, a ja byłam grzeczna Dzielnie pomagał nam chrześniak TŻta, najpierw trzaskał razem z gośćmi, potem wołał "ciocia, lękawicki!". Zakładałam mu rękawiczki, on brał dużą miotłę i sprzątał, słodki widok Było bardzo wesoło, wszystko się fajnie udało![]() Piątek Ten dzień rozpoczął się wizytą u kosmetyczki, robiłam manicure hybrydowy. (BTW-dla zainteresowanych, miał się trzymać 3 tyg, to zależy od płytki paznokcia. Mi pierwszy fragment odprysnął we wtorek, trochę powietrza pod to weszło i już dzisiaj z bliska nie wygląda zbyt dobrze. Najważniejsze jednak, że obyło się bez tipsów ). Później miałam mega dylemat co zrobić z winietkami. Tak źle i tak niedobrze. Przy stołach prostokątnych nie umiałam gości usadzić i już mnie to doprowadziło do płaczu- i akurat w tym momencie przybył listonosz z prezentem od naszej BrydziPóźniej pojechaliśmy na salę, pownosiliśmy wódkę, nie dałam jednak winietek tylko same te kartoniki panna młoda/frak a w środku michałek. Wieczorem gdy jadłam kolację ktoś zadzwonił do drzwi, wyglądam przez okno a am moje przyjaciółki zrobiły mi mini panieński no i oczywiście ogromną niespodziankę
|
|
#2497 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie czego się dowiedziałam??? Kur.....Zepsuły sie organy u nas w kościele ja pier.....będe zaraz wyć
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=0e58iruffGI proszę ![]() Adiemus też bardzo dużo osób ma w filmie http://www.youtube.com/watch?v=B7zJ0yVSSvE Ja tez bym chciała zobaczyć Audrey
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Sobota
Obudziłam się o czasie, pojechałyśmy z mamą do fryzjera na 8 i jak już wiecie spotkałam tam księdza, który miał odprawiać naszą mszę Mam wrażenie, że był bardziej zestresowany ode mnie Ja cały czas, od początku tygodnia byłam na luzie Po fryzjerze wróciłam do domu, przyjechała p.makijażystka i p.fotograf. Ok 11:30 zaczęłam się ubierać, w miedzy czasie zadzwoniła jedna z przyjaciółek, byli w szpitalu z mężem, od rana bolał go brzuch, nie wiedzieli czy to wyrostek czy nerki Była bardzo przejęta, że ich nie będzie. (Na szczęście nie było to nic groźnego i zrobili nam niespodziankę przyjeżdżając na poprawiny )Podczas ubierania zdążyłam już tę moją bransoletką zahaczyć i zaciągnąć trochę suknię. Wcale się nie przejęłam Nie mogłam się doczekać aż zobaczę TŻta Musiałam mu przypiąć butonierkę i miałam z tym nielada problem. Nie wiem jak dziewczyny w tipsach sobie poradziły Później było błogosławieństwo, cały czas miałam banan na twarzy. Byłam naprawdę bardzo szczęśliwa Chyba dzięki temu mojemu uśmiechowi nikt nie płakał TŻ mi powiedział, że jestem najpiękniejszą Panną MłodąPojechaliśmy pod kościół, jak mnie chrześniak TŻ zobaczył to trochę się speszył, chyba stwierdził, ze to jakaś biała zjawa Poczekaliśmy w nawie kościoła aż wszyscy wejdą i podeszliśmy do przodu dopiero gdy zaczęła grać muzyka. Ja cały czas z uśmiechem na twarzy, TŻ podobno trząsł sie lekko z nerwów Przysięga i nakładanie obrączek to coś co będę pamiętać na pewno do końca życia, najprzyjemniejszy moment nie tylko ślubu, ale i wesela Po mszy goście obsypali nas tyyyyyloma grosikami, że gdyby nie pomoc to zbieralibyśmy to do dzisiaj Pod kościołem składali nam życzenia tylko goście, którzy nie jechali na wesele. Wprawdzie cały czas pięknie świeciło słońce, ale wiał też zimny wiatr, a ja byłam tylko w tiulowym szalu. Czułam jak wiatr podrywa mi welon do góry, w tłumie rozległo się "ohh" to stwierdziłam, ze nie będę go przytrzymywać, niech sobie lata. A za moment czuję tylko jak welon mi się wyrywa i leci w siną dalTakze oczepiny miałam już pod kościołem Pojechaliśmy potem do domu, zostawić prezenty, przymocować welon i zdjąć te moją nieszczęsną bransoletkę, którą ciągle zahaczałam o suknie. Pojechaliśmy na salę gdzie przywitano nas chlebem i kozim mlekiem Później szampan, sto lat, obiad, pierwszy taniec i zabawa do rana Dla mnie ta część "weselna" była bardziej stresująca, perfekcjonizm mnie zabija Czułam się jak gospodyni i chciałam, żeby inny się dobrze czuli. Najspaniajsza była msza w kościele, czułam sie jak gdybym była tylko ja i TŻW butach z acesu2 wytrzymałam tylko do 22, ale ja mam dziwne nogi potem na przebranie miałam.... sandały na koturnieedit: Zapomniała dopisać, że dziadkowie mieli w ten dzień 50 lat po ślubie, złożyliśmy im życzenia, wręczyliśmy kwiaty i dziadkowie zatańczyli razem taniec, a na koniec dali sobie buziaka
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2012-06-08 o 09:18 |
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Niedziela
Poprawiny były już bardziej na spokojnie, skończyły się o 19, a w domu byliśmy po 21. Myślę, że wszyscy się fajnie bawili ![]() Ale wam wielgachną relację walnęłam ![]() Jeszcze z moich przemyśleń: -w 1 dzień nie poszło za dużo wódki, poszły za to wszystkie johny walkery Osobny stół z alkoholem też nie do końca sie sprawdził, te osoby które siedziały najdalej chyba wstydziły się tam iść świadek i świadkowa poroznosili część win na stoły. Ogólnie obydwaj spisali sie świetnie![]() -pończochy samonośne- cuuudo! Dlaczego jak wcześniej tego nie odkryłam Czułam się swobodniej niż w rajstopach, trochę powietrza do mnie dochodziło a że uda mam to się miały gdzie trzymać, polecam![]() -w dzień wesela było słonecznie, ale dosyć chłodno. Na sali i na dworze przydał mi się baardzo biały sweterek kupiłam go, uwaga Nie kupowałam go z myślą o sukni ślubnej, dzień przed do mnie dotarło, że może się przydać w chłodny dzień![]() -suknia spisała się świetnie, było mi bardzo wygodnie, nie miałam żadnych problemów z wsiadaniem/wysiadaniem, była lekka i czułam się świetnie. a mimo to, ze była lekka to na poprawinach przy śmianiu się, bolały mnie mięśnie w okolicach żeber, tam gdzie była mocno dopasowana Wczoraj... ... mieliśmy plener. W centrum miasta i w sadzie. Zdjęcia będą w następną niedzielę i wtedy na pewno się nimi podzielę ![]() A na razie macie małą próbkę ![]() Pierwsze zdjęcia z czwartkowego trzaskania, razem z naszym pomocnikiem Drugie i trzecie zrobione przez Muffinka w kościele i ostatnie z poprawin
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2012-06-08 o 09:21 |
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
za wszystkie zestawienia kocurku super ze imprezka się udała niuto czekamy na relację i jakieś foteczki wczoraj rozdaliśmy bardzo dużo zaproszeń, więc jeszzcee jeden weekend i koniec plan na dziś: definitywnie skończyć pracę i ją druknąć, napisać konspekt na w-f i przygotować zajęcia z muzyki a wieczorem pewnie koledzy przyjadą na mecz, bo Tż brat kupił wielki telewizor z myślą o euro |
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja wariatka![]() Uf, relacja napisana, 40 min mi to zajęło
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślicznie....cudowna para
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
niutorelacja piękna, a zdjęcia jeszcze piękniejsze
|
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
za zestawienie. Super kolorki ![]() Niuto czekamy na relację. Ślicznie wyglądałaś Aaaaaaaa, dziś 99 ddś
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niut pięknie wyglądaliście tzn męża relację czytałam i mi się gęba cieszyła
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Niuto mam techniczne pytanie - widzę, że nie miałaś halki, suknia nie "majdała" Ci się między nogami?
|
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehh ty odliczasz a ja patrze na twoje cyfry i się stresuje ![]() Mam pól godz pożniej
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
omosia trzymam mocno kciuki. Na pewno będzie dobrze
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Niuto Piękna relacja
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam do pracy...Miłego dnia...
|
#2515 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- idę obudzić mojego męża relacja na wizażu napisana, więc czas wstawać Wpadnę może znowu wieczorem, albo jutro na pewno. na wszystkie techniczne i inne pytania chętnie odpowiem
|
|
|
#2516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2517 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej Lasunie, to znów ja!
![]() Miałam chwile na nadrobienie trochę, ponieważ TADAM, mam ropne zapalenie gardła i zatok. Generalnie od wtorku zdycham (we wtorek jeszcze byłam w pracy, ale wyszłam wcześniej, no i w środę lekarz i ogólnie masakra). Także jedyne, co dob re, to że mogłam ponadrabiać odrobinę, chociaż zaraz po tym poście wracam do leżenia i gapienia się w TV, bo już się zmęczyłam. Patrzcie, jak się dla Was poświęcam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie wiem, jak będzie z moim, bo te moje przyjaciółki się znów coś dogadać nie mogą podobno... Ale chrzanić, ja się tym przejmować nie zamierzam, obiecały mi niespodziankę, to niech robią i koniec. Zaiste glebłam I jak nie kochać tych naszych facetów? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A powiedz mi, jakie tusze kupiliście? I sprawdzaliście już, czy się nadają? Bo my kupiliśmy jakieś na próbę, ale jakoś tak nie bardzo się odciskają... Cytat:
Cytat:
A z tymi Dziadkami to specjalnie celowaliście w tę datę, czy przypadkiem wyszło? Ale się cieszę, że wszystko Wam się tak przepięknie udało
|
|
#2518 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ok 2-3 razy nakładam na rzęsy bazę z VIRTUALA stars coś tam
![]() białe opakowanie, srebrna rączka. później nakładam ok 2-3 razy żółtego colossala z rimmela Cytat:
mialam przewlekłe zapalenie nerek, wracało co ok 3 tygodnie przez pół roku czasu i z 55 kg zrobiło się 44 . Wyglądałam jak więzień z Oświęcimia, po prostu strasznie.Na szczęście wyrównałam sobie ładnie wagę i teraz ważę 50 kg Ale nie ćwiczę, ani nie ograniczam jedzenia, bo mam po mamie bardzo szybką przemianę materii. Moja mama z 50tką na karku waży 56 kg ![]() Tyle że gram w siatkówkę co tydzień Ale to raczej nie wpływa na szczupłość ![]() Wyślij mi na PW link do FB jeśli masz Cytat:
szukaj kogoś kto na skrzypcach choć brzdęknie, na pewno będzie pięknie! aaahhh Niutek piękna relacja i oczywiście cudnie wyglądaliście ![]() PS. Salomony TŻta poszły do reklamacji i na szybko kupiłam mu zastępcze buty, akurat identyczne pumy jak ma Twój TŻt na trzaskaniu
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
morelko zobaczysz audrey od warunkiem że będziesz wieczorem na wizażu ![]() za wszystkie zestawienianiutku piękna relacja. Jak już pisałam na poczcie wyglądaliście cudnie a Ty przeuroczo jak
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
niuto wyglądałaś cudownie! Świetna relacja. Też mam buty z akces2, ten sam model, ale na szpilce 7 cm i wydają się być wygodne, tylko są dosyć wąskie. A jaką Ty miałaś wysokość obcasa?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

i tak będę oglądać meczyk z TŻ ha 
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Na szczęście tata bardzo fajnie wszystko schował, a ja byłam grzeczna

Była bardzo przejęta, że ich nie będzie. (Na szczęście nie było to nic groźnego i zrobili nam niespodziankę przyjeżdżając na poprawiny
Poczekaliśmy w nawie kościoła aż wszyscy wejdą i podeszliśmy do przodu dopiero gdy zaczęła grać muzyka. Ja cały czas z uśmiechem na twarzy, TŻ podobno trząsł sie lekko z nerwów
za wszystkie zestawienia 

I jak nie kochać tych naszych facetów?