|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Klientka w krawacie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
. Wolę się najpierw zapytać, bo jeżeli chodzi o pędzle to mam małe doświadczenie.
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i również dziś odpadłam Skarba. Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-08 o 16:50 |
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy ktoś pamięta jakie sa kolory maybelline affiniote mineral?
|
|
#3934 |
|
Klientka w krawacie
|
Możesz sprawidzić na stronie producenta, przecież. Jest ich 6: Ivory, Nude, Sand, Fawn, Light Honey, Sun bronze
|
#3935 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj poleciałam do Rossa zaraz jak otworzyli
U mnie były cztery kolory pudrów Bourjois (51,55,56 i 52). Kupiłam nr 52 a do tego spray Adida Fizzy Energy
|
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś w R. i wzięłam czerwcowy Skarb z próbkami Nivea i gazetkę. Mam na oku kilka rzeczy. Na dobry początek kupiłam odżywkę do włosów z Alterry
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-08 o 19:28 |
|
|
|
|
#3938 |
|
Zadomowienie
|
kupiłam ostatecznie krem rozjaśniający z Delii, bo znajome nim robiły i są zadowolone- i ze średniego brązu mam ładny blondo-jasny brąz
. I przede wszystkim nie uczulił mnie, a tego się bałam najbardziej...
|
|
|
|
#3939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie rozumiem tego szału.. No ale każdemu co innego pasuje, wiadomo.U mnie Skarbów już nie było Chciałam testery korektorów Rimmela sprawdzić i też nie było ich Limitka essence pełna ale nic nie brałam nawet zero zainteresowania nia było;p Jedynie wszystkie szczotki wykupione
|
|
#3940 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Ja do Alterry też mam mieszane uczucia. A próbowałaś Avon 3D rescue kuracja naprawcza? Nie umiem analizować składów, ale byłam z niej zadowolona |
|
|
|
|
#3941 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Muszę spróbować balsamu do kąpieli Babydream, tylko mam zgryz czy on mi oleje zmyje.
|
|
#3943 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziś wypróbowałam facelle... Konieczna odżywka po umyciu nim. Ale włosy są gładkie, lśniące i puszyste. Nie obciąża. |
|
|
|
|
#3944 |
|
Klientka w krawacie
|
Który rodzaj Facelle kupiłaś?
|
#3946 |
|
Rozeznanie
|
No kurcze, wiedziałam że o czymś zapomniałam! Skończyłam pracę o 18, więc galop do domu na mecz, po drodze Rossmann małe zakupy, wchodząc zauważyłam Skarb, wezmę wychodząc. I co? Zapomniałam!
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja polecam Babydream Żel ,,Od stóp do głów". Bardzo dobrze zmywa oleje, lepiej się pieni od szamponu BD, nie plącze włosów. Teraz jest w promocji za 7,99zł/500ml, więc myślę, że warto spróbować.
|
|
|
|
|
#3948 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Klientka w krawacie
|
Nie znoszę szamponu Babydream. Mam ten żel uniwersalny Babydream, ale używam go tylko do mycia twarzy i pędzli, po niemiłych doświadczeniach z szamponem, boję się użyć żelu do włosów.
|
#3951 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam zapytać czy może coś wiecie bardziej na temat tej gazetki "skarb rosnę" kiedy ją wypatrywać. I powiedzcie mi jak się sprawuje szampon z isany ? strasznie mnie kusi ten owocowy pomarańczowy lub ten z babasem
ja myłam różowym płynem do kompieli BB i jest ok mi się spodobał, natomiast ja i tak mam podrażnioną skórę głowy a jak użyłam niebieskiego BB na następny dzień strasznie swędziało wiec chyba będę używać żadko do włosów bardziej do pędzli
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dziecięcych żadnych nie mogę używać, od razu mam łupież.
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM Edytowane przez ksantypa7 Czas edycji: 2012-06-08 o 21:37 |
|
|
|
|
#3954 |
|
Konto usunięte
|
Zgłosiłam się do konkursu z pędzlami.Akurat potrzebuję
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podstawą mojej pielęgnacji jest przede wszystkim porzadna maską, odżywki, olej i jedwab - szampon jest jedynie dodatkiem do dobrego oczyszczania.Za krótko trzymam go na włosach, aby w jakiś istotny sposób wpłyną na wygląd moich włosów. Używam różnych szamponow, jednak to jak na drugi dzień będą układać sie włosy zależy w dużej mierze czy je później potraktuje. ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Witaj w klubie, również nie znoszę tego szampony. Słabo sie pieni, jest niewydajny, niemiłosiernie płacze włosy i skóra po nim swedzi. Po dwóch tygodniach zmywania nim olejkow (ok. 2-3 razy w tyg.) pojawiły mi się pierwsze oznaki łupiezu. Od razu zaniechalam dalszego użytkowania, teraz służy jedynie do mycia pędzli. Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-08 o 22:32 |
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy nie sa po nim ochlapnięte dobrze oczyszcza no i oleje też zmywa rewelacyjnie
|
|
#3957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktora z was uzywala/uzywa pedzelka elite bambusowy do cieni ktory jutro bedzie w promocji ? warto go kupic ?
|
|
|
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
Co wy widzicie w tym Garnier color sensational >>???Na mnie garniery nie działają ..Farba która rzeczywiście mi pokryła siwe włosy to palette mouse color mam ciemne włosy
|
#3960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moglam myc na 3 dzien dopiero. w tym z jedwabiem zapach mi nie odpowiadal i chcialam jak najszybciej skonczyc
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

Jest płaski i gęsty. Ja jak już nakładam podkład w płynie to tylko flat topami (akurat z ET nie mam, tylko 4
inne: z SM i EDM). Tego z ET nie miałam, ale widziałam w SP, wygląda dobrze. 

w ogóle nie matuje najgorzej z nosem
U mnie były cztery kolory pudrów Bourjois (51,55,56 i 52). Kupiłam nr 52 a do tego spray Adida Fizzy Energy 

Chciałam testery korektorów Rimmela sprawdzić i też nie było ich